|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: krema - "melem"
8.1.2012 23:45:56   
lenci3
Tudi mi smo sprobali to čudovito kremico. Moj malček ima zelo hudo vnetje gubic. Poskusli smo z vsem, do zdaj je pomagal edino Advantan, ki je res vnetje takoj pozdravil. Popolnoma enako se obnaša tudi ta melem. Vnete predele sem namazala in cez 2 uri ne duha ne sluha o vnetju. Tako delujejo kortikosteroidi in to v močnih dozah, ko pa nehas mazat se vse skupaj nazaj povrne. Res sem v dvomih, se mi zdi neverjetno, da bi naravna kremica tako hitro delovala. Lepo prosim vse tiste, ki kremico uporabljate že dlje casa, da sporočite ali opažate kakšne stranske učinke. Pa še to, zakaj prenehate mazat ko se stanje izboljša, če gre za neškodljivo kremo bi jo lahko uporabljali kot negovalno kremo in mazali kar naprej.

lp 

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: krema - "melem"
9.1.2012 7:06:39   
Minja 80
mi smo koristili tu kremu i nama je nestao dermatitis. melem i dalje koristim kad vidim da mu je suva koza.
ako ne nekome krema pomogla i dete nema vise dermatitis ne znam zasto bi ga roditelji i dalje mazali.
mi smo pre melema koristili kortikosteroide i efekat uopste nije isti. kortikosteroidi nisu nikada izlecili kozu, ona je i dalje bila crvena i ispucala ali se dermatitis nije vise sirio dok je posle melema postala lepa i bela. mi smo melem poceli da koristimo pre skoro dve godine i posle prvih tri dana mazanja vise nije bilo potrebe da ga mazem. dermatitis mu se na srecu nije vratio.
ne reklamiram melem samo hocu da kazem da je nama pomogao.  :)
pa svako neko odluci kako ce :)

lep dan

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: krema - "melem"
9.1.2012 21:11:33   
lenci3
Saj glih tega močnega efekta se jaz tako bojim, bi blo mogoče bolj "naravno", da se koža postopoma izboljšuje. Imaš pa prav, vsak se mora sam odločiti, a je težko, ker po eni strani si vsak želimo pomagat našim otrokom in se hkrati bojimo, da česa še (dolgoročno) ne poslabšamo. Vseeno hvala za tvojo izkušnjo in upam, da bo pri vas in drugih tudi tako ostalo v bodoče in da je ta kremica res pravi naravni zaklad. Mogoce pa res drži, da za vsako bolezen rožca cveti.

< Sporočilo je popravil lenci3 -- 9.1.2012 21:26:35 >

(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: krema - "melem"
10.1.2012 7:11:18   
Minja 80
i ja se nadam da je melem potpuno prirodan :). tesi me to da smo melem mazali nekoliko puta i sve je nestalo tako da sad nema potrebe da ga mazem dok smo kortikosteroide mazali svakih nedelju dana. posledice mazanja kortikos su se videle, a od melema nisam primetila neke negativne posledice. no...  nisam ni ja pametna sta raditi. znam samo da je nama melem pomogao...

:) srecno

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: krema - "melem"
10.1.2012 14:21:32   
matejak79
tudi jaz bi nujno potrebovala tole čudežno kremo, zato me zanima, če se jo da preko koga naročiti??

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: krema - "melem"
10.1.2012 20:14:38   
*lenc@*
ta krema je res čudežna, dobim jo preko znanke od znanke...
jaz mislim, da bi vam tudi dr vasić poslal, sveda plačate stroške poštnine, vse kontakte ma na e strani

tud jaz se sprašujem, če je res čebelja zadeva in ostala "narava", pomagalo nam je 100% v enem dnevu (oz še prej)
držim se pa naprej dieta brez mleka in jajc in je par dni koža OK

nabavte si jo čimprej, zvohajte kdo gre v BG, kajti je res zakon

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu matejak79)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: krema - "melem"
20.1.2012 13:34:41   
kai09
Pozdravljene,

če katera potrebuje, prodam eno melem kremo, ki smo jo pred dvema mesecema kupili v Beogradu pri g. Vasiću. Kupili smo namreč dve, pa nam ena povsem zadostuje še za dolgo časa, ker se je stanje res izboljšalo. Mi smo za dve dali 50 EUR in jo prodam za isto ceno, torej 25.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: krema - "melem"
20.1.2012 20:21:45   
TaTjasa
Pozdravljena, če imate še vedno kremo, sem zelo zainteresirana zanjo. S kje ste? Če jo imate, prosim pokličite 040 659 095.

Najlepša hvala,
Tjaša

(odgovor članu kai09)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: krema - "melem"
21.1.2012 13:45:30   
Petyyyy
Pozdravljene

melem na voljo, 1 kom.

_____________________________

Rok 15.10.2010

(odgovor članu TaTjasa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: krema - "melem"
23.1.2012 7:17:39   
Petyyyy
Melem prodan


_____________________________

Rok 15.10.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: krema - "melem"
24.1.2012 9:59:25   
karamela6
Pozdravljene!

Tudi jaz bi prosila za kremico iz Srbije. Sem jo že kupila pri Saneli. Že nekaj časa nazaj nam jo je zmanjkalo, uporabljal pa jo je sinček prvi teden 2x dan, potem 1 teden 1x na dan,  naprej pa po potrebi. Kremo sem imela za celo leto, ker je bilo tisto "po potrebi" res poredko. No, zdaj v kurilni sezoni pa se mu je spet zelo poslabšalo, zato bi lepo lepo prosila za kremico, če gre kdo v bližnji prihodnosti v Srbijo ali če jo ima celo doma na zalogi.
Moji občutki o Saneli so precej mešani. Sem ji zelo hvaležna za kremico, ampak pričakovala sem, da bo iskrena. Če bi povedala, da je krema v Beogradu 20 ali 25 eur in da jo ona pač prodaja po 40, ker ima tudi stroške, pa da nekaj malega zasluži, bi se vse čisto drugače slišalo. Tako pa skrivanje kontakta, izmišljevanje o "dobaviteljih" (meni je rekla, da hodi mož službeno pogosto v Beograd in kupi kremo)...  2x sem naročila kremo pri njej. Prvič ni bilo nobene etikete na njej, drugič pa samo tisti srednji del s sestavinami, ostalo je blo videt, da je odrezano. In tu sem začela sumit in zato do zdaj nisem več na novo naročila.
Torej, lepo prosim za kremico dr. Vasica. HVALA.
Moj mail: jessy6@gmail.com


< Sporočilo je popravil karamela6 -- 24.1.2012 10:01:04 >

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: krema - "melem"
25.1.2012 21:52:09   
ninchyc
Pozdravljeni,

ima mogoče katera mamica sama izkušnje z AD? Zanima me, če je kakšna razlika med delovanjem kremice na otroški in odrasli koži?
Če gre katera v Beograd oz ima za prodati vsaj 5 ml kreme se močno priporočam. Res bi jo rada vsaj malenkost preizkusila preden jo naročim za cca 50 eur iz Beograda.

prosim, če se me katera usmili :)

tel: 040 471 242 (Nina)
mail: ninchyc@gmail.com

Hvala vnaprej

LP

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: krema - "melem"
25.1.2012 22:26:00   
ninchyc
Zdravo,

imam še eno vprašanje in sicer za tiste, ki ste kupile kremico v Beogradu (osebno v ordinaciji). Je potrebno prej sporočiti, da potrebuješ kremo? Ali se lahko samo oglasiš in jo dobiš? Kakšen je postopek, če jih želiš npr. več? Moj znanec gre naslednji teden v BG in mi ga bo mogoče uspelo "nahecati", da mi prinese kremo.

Vseeno pa prosim, če ima katera kakšen testerček za prodati oz celo kremo po zmerni ceni.

Hvala.
LP

(odgovor članu ninchyc)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: krema - "melem"
26.1.2012 16:35:17   
Minja 80
ja sam danas kupila 6 krema kod vasica i bas kad sam bila tamo je i on bio prisutan. u principu ne treba da najavljujes da ces uzimati vise krema ali se meni dva puta desilo da ih nije imao kad sam dolazila da kupim jer ih je sve prodao tako da je mozda bolje da se javis i da kazes da ces doci po kreme za svaki slucaj da ne ostanes bez njih.



(odgovor članu ninchyc)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: krema - "melem"
26.1.2012 16:46:53   
Minja 80
krema ne kosta 50 evra!!! kod vasica je 2500 dinara sto je oko 25 evra. na zalost ne mogu ti dati tester jer sam ga dala vec tri puta pa sad ni ja nemam puno, a necu nabavljati sebi novu posto ovo sto sad imam mi je dosta. jednu kremu sam kupila ya jednu mamicu koja mi nije potvrdila da je i dalje zanima tako da ukoliko mi se ona ne javi do ponedeljka ogu je proslediti tebi.  inace jedna krema, ukoliko ti bude pomogla ce trejati stvarno dugo. ja sam prvu kremu koristila sinu celu godinu i to sam ga mazala cak i ako mu je samo suva koza. jedna prijateljica koja ima 23 godine je koristi i kaze da njoj super pomaze, mada vasic za odrasle preporucuje koriscenje melema, kisa i caja. 

(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: krema - "melem"
26.1.2012 16:52:05   
Minja 80
ne znam gde mi je nestala poruka ali evo ukratko ponovo da napisem.
krema ne kosta 50 evra nego 2500 dinara sto je oko 25 evra. ukoliko pomogne jedna ce ti biti dovoljna za celu godinu. vasic inace ya odrasle preporucuje melem, kis i caj ali jednoj drugarici je pomogao i samo melem i nega sa decijim sapunom. ja  bih ti rado dala jedan uyorak melema, ali na yalost sam ga dala vec tri puta i sad sam ostala na pola kreme tako da ti ne mogu pomoci oko toga. jedino sto mogu da uradim je da ti prosledim jednu kremu za koju mi jedna mamica nije portvdila narucilo. pa ukoliko mi se ne javi do ponedeljka kad se vratim u ljubljanu rado cu ti dati kremu.

(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: krema - "melem"
26.1.2012 16:53:04   
Minja 80
ups pa se je poruka ipak pojavila user posted image

(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: krema - "melem"
26.1.2012 21:20:17   
maychi
A bi bila katera tako prijazna in poslikala kremico, da vidim v kakšnem lončku je.
Ali pa katera krema je prava na njihovi strani (http://www.magicnobilje-prodavnica.com/prodavnica_izlog.html ), ker prav pod "melem za kožne bolesti" ni navedeno nič.

Hvala za pomoč.

(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: krema - "melem"
27.1.2012 8:32:37   
.sara.
IZVIRNO SPOROČILO: ninchyc

Pozdravljeni,

ima mogoče katera mamica sama izkušnje z AD? Zanima me, če je kakšna razlika med delovanjem kremice na otroški in odrasli koži?
Če gre katera v Beograd oz ima za prodati vsaj 5 ml kreme se močno priporočam. Res bi jo rada vsaj malenkost preizkusila preden jo naročim za cca 50 eur iz Beograda.

prosim, če se me katera usmili :)

tel: 040 471 242 (Nina)
mail: ninchyc@gmail.com

Hvala vnaprej

LP



Glej, če imaš možnost, jo naroči, pomagala vam bo sigurno, ker vidiš da smo do zdaj vsi zadovoljni.
50€ bi te prišla, če bi ti jo on poslal direktno v slovenijo, ampak se to ne bo zgodilo, ker to ne dela. Ima s tem preveč dela in stroški so preveliki.
Mi smo jo enkrat preko ene veze naroči do Bosne, pa smo za kremo in prevoz do Bosne dali 35€.
Najboljše je da najdeš koga ki gre dol in ti bo šel kremo dvignit, Vasič pa ti jo v slovenijo sihurno ne bo poslal.
Dobro je da prej pokličeš in ga vprašaš če kremo ima, ker se včasih tudi zgodi da momentalno nima nobene ali pa da kakšen dan ne dela.



(odgovor članu ninchyc)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: krema - "melem"
27.1.2012 8:33:46   
.sara.
IZVIRNO SPOROČILO: maychi

A bi bila katera tako prijazna in poslikala kremico, da vidim v kakšnem lončku je.
Ali pa katera krema je prava na njihovi strani (http://www.magicnobilje-prodavnica.com/prodavnica_izlog.html ), ker prav pod "melem za kožne bolesti" ni navedeno nič.

Hvala za pomoč.


Najprej je bila v belem, zdaj pa je že nekaj časa v vijoličnem lončku. Mislim da jo je nekje okoli 40ml.

(odgovor članu maychi)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: krema - "melem"
27.1.2012 8:49:19   
maychi

IZVIRNO SPOROČILO: .sara.

IZVIRNO SPOROČILO: maychi

A bi bila katera tako prijazna in poslikala kremico, da vidim v kakšnem lončku je.
Ali pa katera krema je prava na njihovi strani (http://www.magicnobilje-prodavnica.com/prodavnica_izlog.html ), ker prav pod "melem za kožne bolesti" ni navedeno nič.

Hvala za pomoč.


Najprej je bila v belem, zdaj pa je že nekaj časa v vijoličnem lončku. Mislim da jo je nekje okoli 40ml.



A potem je to ta krema, sicer je malo drugačno ime?
http://www.magicnobilje.com/magicno/?p=16982


(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: krema - "melem"
27.1.2012 13:01:17   
.sara.
Ne, ni ta.

Tukaj:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=157149

samo da je zdaj vijolične barve.

(odgovor članu maychi)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: krema - "melem"
27.1.2012 15:33:04   
K_a_t_j_a
Tudi jaz bi imela dve Melem kremici. Pri komu jo lahko naročim?


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: krema - "melem"
31.1.2012 9:03:30   
.sara.
Hm, ne vem, pokličeš v srbijo in naročiš.


(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: krema - "melem"
1.2.2012 16:22:19   
lenci3
Mene pa zanima, če se sme dojenčka starega 5 mes. namazat s to kremo kar po celem telesu naenkrat al ni ravno pametno? Nam flekci, pikice in vnetja zginejo, se pa tudi nazaj vrne. Bi rada vedela koliko časa ste še mazale preventivno, ker se bojim preveč pogosto mazat. Pa vsakič ko se vrne, moram mazat dlje casa, da spet pozdravim, kot da se koža počasi navaja tudi na melem.

lp

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?