|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: krema - "melem"
2.2.2012 10:16:28   
strk
Jaz bi pa prosila, če mi lahko katera napiše točno ime kremice, da jo lahko naročim znancu. Prosim in hvala.

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: krema - "melem"
2.2.2012 23:14:42   
lananai
Če bo katera hodila v BG, se tudi jst priporočam za kremo. Hvala, hvala, hvala. user posted image

(odgovor članu strk)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: krema - "melem"
3.2.2012 9:43:15   
Micy
Hojla

Moj 5 mesečni sinko je pozdravljen. AD je popolnoma izginil, odkar ga mažem s kremo MELEM, ki sem jo dobila od znanke, drugo kremo pa mi je priskrbela prijazna gospa z RR.
31.1 sva mela kontrolo na dermi. Zdravnica je bila navdušena. Vprašala me je s čim ga mažem in se ji kar nisem upala sama povedat.
Potem sem pa rekla da me bo kregala, pa je rekla "gospa a ga mažete z MELEM"?. pa sem rekla ja. Pa je rekla, niste edina, ogromno mamic omenja to kremo, ki dela čudeže.

Ko sem ga mazala z Locoidonom, ni nič pomagalo. Izginilo je, ampak je tudi nazaj prišlo. Zdaj pa mava mir. MALI lepo spi, se ne praska več in ima čudovito kožico.

Jest jo priporočam vsem, ki imate težave z AD.

Lep pozdrav


_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: krema - "melem"
3.2.2012 11:47:23   
pokaa57
Pozdravljeni,
tudi mi bi nujno potrebovali kremico. Če ima katera kakšno odveč ali gre v kratkem v Beograd, naj me lepo lepo prosim kontaktira!
Najlepša hvala in lp,
Polona

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: krema - "melem"
9.2.2012 10:00:42   
Carmenka
Pozdravljene!

Če katera potrebuje kremo naj mi piše na mail. konec februarja bo možno dobiti kakšno.
ZS-jev ne berem.

LP Karmen

(odgovor članu pokaa57)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: krema - "melem"
13.2.2012 6:56:19   
Carmenka
Konec naročil.

LP Karmen

(odgovor članu Carmenka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: krema - "melem"
13.2.2012 14:07:02   
suzana200
Lep pozdrav Karmen,

kaj je možno še eno kremico za nas? Mi bi jo tudi rabili za našega 4 mesečnega sončeka, ker nam nič ne pomaga.
Hvala za odgovor

Lp Suzana

(odgovor članu Carmenka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: krema - "melem"
13.2.2012 17:01:06   
kealy

Dajte mi prosim tiste, ki malo več veste o tej kremi svetovati. Moja mala (2 m) ima povsod po obrazu, zlasti pa na ličkih, ter bradi popolnoma hrapovo kožo, z drobnimi rdečimi mozoljčki. Meni delujejo kot neki lišaji, karkoli pa namažem gor, se mi zdi da sam poslabšam zadevo. Občutek imam, da jo koža tudi peče (tega ne vem sigurno). Pri pediatrinji še ne bomo tako hmalu. Kako je torej s to kremo? Pomaga tudi pri taki koži (ne nujno AD)? Jo lahko uporabljamo tudi odrasli (za razdraženo kožo)? Morda katera ve, kolikšen rok trajanja ima ta krema? Hvala za informacije.

(odgovor članu suzana200)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: krema - "melem"
13.2.2012 19:17:48   
ninchyc
Kealy,
sicer ti ne morem odgovoriti na tvoja vprašanja ker še čakam na kremico, vendar bi ti priporočila da poskusiš svojo bebico namazati z body buttrom (z čim manj vsebnosti alkohola, da je ne bo peklo...jaz uporabljam kar balea kakao..je najboljša kar sem jih sprobala do zdaj). Body butter sicer ne zdravi hrapavosti (oz AD-ja),ampak meni pomaga, da se praskam tako in se mi posledično ne širi. Imam pa hrapavost tudi po obrazu. Samo priporočam, dokler ne dobita prave kremice..poskusiti ni greh.

lp

(odgovor članu strk)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: krema - "melem"
13.2.2012 21:20:59   
lenci3
Evo iz mojih izkušenj, krema pomaga pri vsem kar je povezano z rdečino, razdraženo kožo, vnetji,..Moj sin NIMA AD (tako pravijo zdravniki), ima samo občutljivo kožo. Ta krema je EDINA, ki mu res takaj pomaga. Kar se pa tiče same suhe kože, mislim, da nima nekega pretiranega vlažilnega učinka. Sama imam pozimi nekoliko suho kožo (ne vneto) in sem kremo tudi probala na sebi, pa mi ni nič pomagala. Moje mnenje je, da deluje protivnetno ne pa tudi vlažilno. Pomaga pa seveda tudi odraslim. Upam, da sem kaj pomagala in z veseljem bi prebrala izkušnjo še kakšne mamice.

Pa še to, mi smo jo kupili prve dni tega leta in ima rok do maja 2013

LP

< Sporočilo je popravil lenci3 -- 13.2.2012 21:26:25 >

(odgovor članu ninchyc)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: krema - "melem"
15.2.2012 18:47:40   
suzana200
Pozdravljene,
kaj mi lahko prosim poveste kateri "melem" je to?. Očitno se je embalaža spremenila. Na strani Magično bilje sta dve kremici: Vučji melem za decu in Dečja krema od kombuhe. Katera je prava? Lepo, lepo prosim za informacijo saj jo tudi mi nujno potrebujemo.
Hvala

Lp Suzana

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: krema - "melem"
22.2.2012 8:25:27   
ninchyc
Karmen,

bi bilo možno, da bi še meni eno kremo prinesli? Nujno bi jo rabila. Ali vsaj nek tester.

Hvala.

LP

(odgovor članu suzana200)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 11:22:55   
Alya91
Tudi jaz se priporočam za kremico, če jo bo šel kdo iskat. LP

(odgovor članu ninchyc)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 12:39:22   
.sara.
Krema res pomaga pri rdečici in ekcemih, jaz sem potem po nasvetu drugih, ki jim je krema prav tako pomagala, kremo probala še za herpes in je tudi super. Prav ne morem verjeti da tako pomaga. Pa če še ne veste, neverjetno dobro pomaga tudi pri resnično hudo vneti otroški ritki.
Običajno imam doma še kakšno več in jo potem komu odstopim, tokrat pa nimam nobene, naročujem jo pa večinoma še vedno preko uporabnice ki je v tej temi najbolj na tapeti. :)

Zna se zgoditi da bomo po 15.marcu imeli možnost naročiti in dobiti kremice, če bo tako, bom javila.




(odgovor članu Alya91)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 14:04:38   
cukr07
Tudi jaz bi se priporočala za eno tole kremo, ko se jo bo dalo ponovno dobit.
Hvala že v naprej.

_____________________________

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 16:36:45   
Gregor_
Pozdravljeni vsi na forumu!
Pred kratkim sem dobil omenjeno kremo iz Beograda za prijateljico. Jaz na srečo nimam težav z mojim otrokom, a sem videl kako veliko to pomeni nekomu, ki ima take težave in krema je tudi njej oz njenemu dojenčku zelo pomagala. Cena je v Beogradu 25,- EUR. Imam možnost dobaviti kremo vsem ki jo potrebujete preko sorodnika ki tam živi. Seveda je ne morem nabaviti in dostaviti do Slovenije za 25,- EUR, saj moram za uslugo dati nekaj njemu in nekaj za transport in za čez mejo itd.Hotel sem nakup opraviti uradno, preko podjetja z računom, uradnim uvozom, vendar to g.Vasiću ne ustreza najbolj:-) Lahko bi jo dobavil do Slovenije (Ljubljana ali Gorenjska) za 33,- EUR. Rok dobave kak teden ali dva, odvisno od morebitnih naročil in možnosti prevoza. Če kdo želi naročiti kremo, naj mi javi na gregor.erman@gmail.com
Ne pobiram nobenega denarja v naprej, ampak šele ko kreme pridejo. Nočem, da bi kdo mislil, da hočem koga prevarati s tem da pobiram denar in potem izginem. Zaupam vsem, ki se boste javili z naročilom, da boste potem kremo tudi vzeli. Krema seveda pride v originalni embalaži z vsemi originalnimi napisi oz z originalno etiketo. Rok uporabe je 18 mesecev. Ta ki sem jo dobil sedaj ima rok do junija 2013.
Komur se zdi moja ponudba sprejemljiva, ali če ima morebiti dodatna vprašanja, naj mi prosim javi.
Lep pozdrav vsem,
Gregor

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 21:12:02   
.sara.
user posted image user posted image

Ojoj, samo čakam kakšen bo odziv na tvojo tako prijazno in velikodušno ponudbo, glede na to da so uporabnico,ki je kremo začela tržit in prodajat, tukaj skoraj linčali. Ona jo res prodaja za 40 €, pa nikomur ni razlagala kako je z računom in koliko da za transport, no, pa saj to niti nikogar ni zanimalo. Sporno je bilo samo to koliko ona zasluži, glede na to da mi, ki smo kremo nujno potrebovali, nismo gledali na ceno.

Ti bi jo pa zdaj velikodušno pripeljal za 33€. Super. Torej, če ti kremo naroči ena uporabnica,boš sorodniku (ki običajno usluge delajo zastonj),dal celih 8€, če pa kremo naroči npr.10 uporabnic, mu boš dal pa 80€?

Lahko pa poveš koliko hoče za bencin pa uporabnice same naredimo kalkulacijo...

(odgovor članu Gregor_)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 22:03:43   
Gregor_
Draga Sara,
Jaz nikomur nič ne vsiljujem, od nikogar nič nočem. Zakaj je potrebno tako negativno reagirati? Jaz s tem ne trgujem in ničesar ne skrivam. Ne bom se spuščal v tvoja razčlenjevanja, kalkulacije in koliko kdo hoče za bencin in podobna obtoževanja.
Če cena 33,- EUR predstavlja "odiranje" ljudi, potem naj nihče ne naroči.
Tisti, ki pa mogoče vseeno mislijo, da bi jim s tem pomagal, pa naj se oglasijo.

Lep pozdrav.

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 22:04:21   
lenci3
Meni se zdi prav vredu, da se je takole javil. Ko bom še potrebovala kremo se mu bom gotovo javla. Jaz nimam nobenih vez, zato mi to pride prav. On ali Sanela ali kdo tretji, me sploh ne briga. Tudi za par eurov gor al dol, naj sami presodijo kaj je prav. Vsi vemo kolko stane krema, kje se jo da dobit in vsak naj se sam odloči. Meni je pomembno, da pomaga in srčno upam, da nas gospod ne vleče za nos s kakšnimi nedovoljenimi sestavinami. Bo pa očitno mogel kar hitro mešat te "biljke"user posted image , ker zdaj nas je res že veliko uporabnikov, zaloge pa očitno ima. 
lp

< Sporočilo je popravil lenci3 -- 23.2.2012 22:08:38 >

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: krema - "melem"
23.2.2012 22:49:10   
neika
jaz grem v Bg v maju, in če je katera tako dobra, da pove, ali je kremica še v isti embalaži, ker je jaz na tistem linku ne najdem.

(odgovor članu strk)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: krema - "melem"
24.2.2012 10:26:16   
.sara.
Saj nisem misla nič slabega, ampak čakam če bo kdo kremo ponudil še za manj kot 33€ in več kot 25€. user posted image



(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: krema - "melem"
24.2.2012 11:28:53   
ninchyc
Sara pa se ti ne zdi, da je tvoje oziroma otrokovo zdravje vredno več kot pa to kompliciranje za 8 eur. Res ne razumem ljudi, ki komplicirajo glede takšnega zneska, ko pa si dnevno kupimo več nepotrebnih stvari za več kot 8 eur.

Jaz sama za sebe lahko rečem, da mi je vseeno pa če je krema 50 eur, če mi bo pomagala. Pa tud če seštejem stroške, če bi sama šla po kremo bi bili večji, tako da...

Pa brez zamere.

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: krema - "melem"
24.2.2012 14:03:32   
.sara.
Ste me čisto narobe razumeli, seveda se ne gre za denar, sploh ob upoštevanju dejstva da za kremo plačujem drugi uporabnici 40€.

Ona je zaradi vseh nas, ki smo tako nujno potrebovali kremo in ki smo bili pripravljeni za njo plačati tudi 50€ ali več, postavla tako ceno, pol foruma jo je skoraj linčalo, Gregor nam jo pa zdaj pametno ponuja za 33€. Super konkurenca.




(odgovor članu ninchyc)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: krema - "melem"
24.2.2012 14:59:25   
ninchyc
Konkurenca je vedno dobrodošla v takih primerih user posted image . Naslednji "konkurent" bo pa ponujal po 29 € user posted image

Meni ni važno, samo da dobim kremo user posted image

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: krema - "melem"
24.2.2012 20:25:19   
.sara.

IZVIRNO SPOROČILO: ninchyc

Konkurenca je vedno dobrodošla v takih primerih user posted image . Naslednji "konkurent" bo pa ponujal po 29 € user posted image

Meni ni važno, samo da dobim kremo user posted image



Točno tako sem jaz misla.


(odgovor članu ninchyc)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?