Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Persida, solate pa žal nimam s svojega vrta (tega bom mela, ko bom velika
) ampak bo pa tista iz trgovine tud dobra, no.

. Gremo v bazen ali kako senco in je to to. Klime nimamo, žal.
Drugače pa zdej ko je Tija še doma (jutri gre v vrtec) greva ko se zbudi ven, pol morava pa po Niko v najhujši vročini, od katere sem prav zblojena.
Pol domov in ven po peti.
Kuham tak al tak zvečer, sesam po kosilu, prah, kopalnica, wc, to pa sproti, ko ujamem trenutek...
neverending story, v glavnem. Pa prostorska stiska nas kr fejst že baše, ampak ko vem kaj bo sledilo, če bom to glasno omenila, (selitev v hišo), sem raje tiho.
Pridna!
Sam vesta, da probat je treba. Če jima ni, ju ne silim. Pa Tija niti ni tak zbirčna, Nika... ajme meni...
Z Niko sva ga še gledali na poti v vrtec, pol je pa zginu in kaj se je zgodilo...
, C&A pa komaj robo dobiva tak da.. Bomo počakali še malo pa ne vem e nebomo šli malo čez mejo pogledat al pa v CE po trgovinah. Ker naš otrok je bolj ali manj nagi z dolgimi rokavi.