Saša33
|
Jutro punce, se vam oglasim preden se tamalček zbudi.Mi je uspelo imeti celo urco zj zase, jupi . Danes je res pridno spala. Na srečo ni fasala od mene prehlada. Samo v nedeljo je celo noč smrkala in kašljala. Mene je potem včeraj čist zvilo, zabasan nos, kašljanje, glavobol . Komaj sem zdržala nuhalno. Pop sem bla cel dan v postli, no sva bli obe s tamalo. Se mi je že v prvi nosečnosti pojavila astma, ki jo nisem imela ma 10 let nič z njo. Upam, da ne bo šlo tako daleč. Sedaj se mi je vse prestavilo na pljuča in grlo, samo glava je malo lažja. Glede na eno tono robcev je razumljivo. Ma bo že, samo da je z malim vse ok. Ma ko je nuhalna mimo ti je res lažje. Držim pesti za ostale, ki imate danes pregled . Ursonok: Bom mislila nate. Boš vidla vse bo ok. Pri meni je včeraj komaj zmeril nuhalno, me je 15 min žokal v trebuh, da bi se tamal obrnu in on nič, so jo komaj izmerili. Tako, da men res ni jasno kje je kaj videl. Je blo pa čist drugače kot prvič. Potem sem dala še kri. In kura čist pozabla reč za slikce. Smo ostali brez:( Glede Datuma PDP: Tudi Pušenjak je rekel, da bi glede na ciklus bil pdp nekje 15.5, a ker je plod manjši ga je zamknil za 14 dni. Tako, da imam uradni datum 31. 5. vendar imam občutek da bo še kakšen dan kasneje. Tudi Lara ni hotla ven in smo jo bezali. zato ostajam pri vas... Slabosti: Ma razen, da sem danes zaradi kašlanja bruhala, ni slabosti. Apetita tud ni. In se mi zdi, da sem včeraj oblekla hlače, ki jih že dve leti pred prvim porodom nism uspela zapet. Tako nobeden nima občutka, da sem noseča. No ne dvomim, da bom nadoknadila. Sem dobila prvič v petem mesecu štiri kile, ha ha. Drugače pa raje nosim normalne cunje dokler se da, ker potem si na koncu že tako sit vseh nosečniških cunj, kje je šele pomlad. V službi bom povedala pred novoletno večerjo. Šef bo zelo vesel:) Me je že zadnjič spraševal če se mi kaj kolca po službi. Porodniška mi preteče februarja, potem dopust. Za slabe tri tedne bom šla v službo. To bo cela komedija. Evo tamala se oglaša, gremo v akcijo. Nič pridne bodite in božajte bušije. Pa dobre nuhalne danes!!!!
|