Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, res sem vesela tvojih dobrih novic!!! Zdaj si končno lahko mirna! Ja seveda ti ne more noben 100% zagotoviti, da bo res vse ok, ampak tudi nam, ki smo imele "že v prvo" dober rezultat, ne more. Potem je bila tista ginekologinja v Španiji res tako šlampasta, da je izgledalo tako grozno ali imaš kakšno drugo razlago? Ne morem verjet, da če zdravnik samo za hipec posumi, da nekaj ni ok, da si ne vzame časa in stvari opravi kar se da natančno, ne pa da kar nekaj na približno pogleda in te pošlje domov s takšno diagnozo?????!!! Meni se zdi nezaslišano. Grozno, sploh ker smo nosečke še toliko bolj občutljive na take stvari in se potem še ful bolj sekiramo. 
. Čestitke tud ostalim za dobre novice.!!!
. Pa gibanje! Tu cele dneve sedimo za računalom, še sprehod se zgodi enkrat na tri dni.
kjer je NS potekal super. Včeraj sva bila tudi mi2 na nuhalni in lahko se tudi jaz pohvalim z dobrimi rezultati, videlo se je vse...sam je pa bl lene sorte tamal :) večino cajta je počival, enkrat vmes pa se je pemaknu in se z nogicami upiral in dvigoval ritko... velik je 6,1 cm NS pa je bila 1,6 oz. tveganje 1:7142, edinole utrip srca na minuto je bil bl na spodnji meji in sicer 151 udarcev na minuto, kar pa naj bi bla posledica tega, da je miroval.... Oba sva bila ful srečna, moj je reku ko je končno vidu otročka, da se šele zdaj čist zaveda da gre zares
!
Bolečine pa naj bi se pojavile od prehitrega raztezanja. Resnično sem si oddahila…
sem kar napsihirana glede poroda
Je pa res, da človek pozabi vso bolečino