|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
21.11.2012 8:43:56   
Anonimen
Dobro jutro

Moje počutje zaenkrat tudi ok, glede na prejšnje nosečnosti...čakam prvipregled, ki bo 29.11., predvidevam PDP začetek šestega meseca.

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
21.11.2012 8:45:26   
corfu
5ra8 če se prav spomnim sva midve na forumu žal, kratek čas klepetali pri septembrkah 2010, ali se motim?

Uživaj življenje...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.11.2012 8:47:19   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

5ra8 če se prav spomnim sva midve na forumu žal, kratek čas klepetali pri septembrkah 2010, ali se motim?

uf, a veš da se ne spomnim user posted image možno je čist, ker sem takrat zapustila skupino, ker se ni izšlo. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.11.2012 8:48:49   
5ra8

potem tudi ti pričakuješ drugič sedaj? user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 21.11.2012 8:49:39 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.11.2012 8:58:42   
corfu
oj, ne mi pričakujemo četrtega sončka. Ne morem biti več anonimna je potem vse tako neosebno.

punce kako lahko v svojem profilu popravim RD otrok

Uživaj življenje...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 805
21.11.2012 9:25:52   
sonce987
hej.

Ja danes je res en turoben dan, se mi zdi, da sem prav brez energije kadar ni sončka....pa še nič lepše ne napovedujejo.

ursonok danes bomo vse junijke 2013 držale pesti zate, ampak itak bodo rezultati super.

jaz se pa prav ne vem kaj naj oblečem med vikendom za eno zabavo, da se ne bi opazil trebušček. ampak je že tako, da ne vem, če je to še mogoče-bi rekla, da je že kot rokometna žoga user posted image . Bom danes celo garderobo okol obrnila in upam, da kaj najdem.

Lep dan vam vsem skupaj želim user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 806
21.11.2012 10:05:41   
ursonok
Dober dan,

jaz pokonci že od 6h, sem se zbudila totalno prehlajena - zabasan nos, boleče grlo&glava, iz oči mi lije, skratka user posted image . Sicer se pa sploh ne čudim, tu v Krakovu itak ni mogoče ne zbolet - če bi hotel ostati normalen, bi moral okoli hoditi z masko, tako smrdi po izpuhih, kurjavi itd. Fuj.

Ma meni se tudi ne pozna preveč, ampak starih ozkih hlač ne morem več oblečt - ko jih zapnem, mi trebuh čez visi user posted image . Ampak to je pomoje vse od preveč hrane, ne od nosečnosti. Tako da pač nosim stare kavbojke, ki se zapenjajo pod pasom in so malo šriše.

Ja, jaz se kar držim, čeprav je zdajle prišla v zgornje nadstropje babica - živim pri kolegici, oni pa živijo pri njegovih starših - in mi kar iz nič začela razlagat o otrocih, pa koliko vnukov ima, pa kako je najvažnejše, da je otrok zdrav, da kako bolni otroci trpijo, pa njihovi starši, ampak da jim Bog vliva moč, in vse to sprejemajo z neko pokoro, da je Jezus tudi trpel, mi bi pa radi samo uživali ...
Skratka, razumem poanto, ki sploh ni zgrešena ... Ampak čisto sem šokirana, ne vem, ali naj v tem vidim nek znak ali kaj ... Zakaj mi prihajajo ljudje nekaj razlagat o bolnih otrocih?! user posted image
Cela psiha.
Sploh, če te še glava boli zraven.

Saša33,
tebi še vedno zavidam tale ne-apetit + stare hlače! Včeraj sem srečala znanko s faksa, je že na splošno fuuul koščena, zdaj je v 5. mesecu (rok aprila), pa se ji NIČ ne vidi. Nosi oprijeta krila, pa ima trebuh raven!!! Prej je imela namreč notr vdrtega user posted image user posted image
Po drugi strani pa premišljujem, da mora biti kar zamorjeno takole brez trebuha celo nosečnost okoli hodit ... Nihče ne opazi, vsem moraš razlagati, pa še potem te čudno gledajo, kot sem jo recimo jaz včeraj user posted image

Nič, toliko zaenkrat. Sem stankala liter čaja, maznila dva jabolka, zdaj grem pa že kaj resnejšega v hladilnik iskat user posted image

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 807
21.11.2012 11:22:12   
vilincek
ursonok veliko srece danes.
sonce987: najprej je mali trzal, ko da bi ga stesla elektrika, ene 3x, zato smo sli na urgenco. Rekli so, da to ni to, mu je pa vrocina narasla iz 38 na 40,7 v 20 minutah. Dobi je Voltaren svecko in napotnico za kliniko. Sli smo domov, ga dali spat in tudi mi2 sva sla spat. Nato je slisim po varuski cuden zvok dihanja- Letim v njegovo sobo in vidim, da se trese in sploh ni priseben. Dala sem ga na bok in pogledala ce diha. Jezik je imel stisnjen med zobe.To je trajalo cca 2 minuti. Bilo je grozno, ker ne ves ali je ziv ali ne. Vmes sem zadrla k mozu naj se preoblece in letimo na kliniko. Na resilca bi namrec predolgo cakali. Ko se je nehal tresti, je bil ful utrujen, a priseben. Nato sem letela se s jaz oblect in vzela najnujnejse.

Ce jih imate v druzini, so dedni. Vceraj mi je prediatrinja povedala, da so danes kar pogosti in sicer kot enkratna epizoda nekje do 6 leta. Le redko se ponavljajo. Je pa treba prej zbijat vrocino in vsakic te je strah ponovitve. Jaz sedaj spim pri njem.

Pridno bozajte trebuscke!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 808
21.11.2012 12:41:56   
sonce987
joj vilincek to je bila grozna izkušnja. Jaz se tega ful bojim, ker ne vem kako bi reagirala. Že sedaj se čist prestrašena, ko neha dihat med jokom. Pogosto mi dela to,da ko začne jokat neha za nekaj trenutkov dihat in že čist pomodri. Grozno.

sem imela pa jaz hujšo obliko vročinskega krča, sem nehala dihat in me je sestra uživljala. So mi potem v bolnici delali punktacijo mozga, da so videli, če sem ok...zato me je tako strah tega pri svojih otrocih in kadar ima mali vročino si ponoči naštimam budilko,da vidim kako je z vročino.

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 809
   : Junijke 2013
21.11.2012 12:47:58   
ruzica
Pozdravljen! Tukaj še ena junijka 2013. Bi se vam z veseljem pridružila, če lahko. Pdp imam 19.6. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   RE: : Junijke 2013
21.11.2012 13:39:50   
majčula
pozdravljene punce in čestitke vsem za dobre rezultate NS...
ursonok tudi jaz bom danes držala pesti... vse bo dobro in se veselim lepih novičk zvečer...
NS tudi jaz sem imela danes NS... joj sem bila čisto blažena in še cele pol urce sem bila not pri G, res se mi je posvetil rezultat 1,6, DS 1:2294, velikost 6,4cm, utrip 168... Spol... mi je že naprej napovedal, da ne mara že na NS določati spola, ker se lahko hitro zmotijo. Tako mi je pokazal po kateri "stvarci" naj bi prepoznali spol (gleda neko črtico al je navzgor ali navzdol), najprej je rekel, da kaže bolj na fanta, no nato pa da je gledal prenizko in da je bolj punčica. Meni je sicer vseeno, tako, da sploh ne razmišljam kaj bo, ampak na morfologiji bom pa vseeno vprašala, firbec pačuser posted image . Pri prvi nisem vprašala in mi je bilo totalno presenečenje, ampak tokrat verjetno ne bom zdržala user posted image . Imam pa že oba datuma za naslednji pregled in morfologijo user posted image , se mi zdi, da bo šlo zdaj prav hitro.

(odgovor članu ruzica)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   RE: : Junijke 2013
21.11.2012 13:59:26   
ursika_ursi
Zdravo punceuser posted image
Končno, po ene 3 urah mi rata odpret okno Odgovor- skos mi nekaj šteka.
Pa še internet so nama prišli porihtat in zdaj dela ko uricauser posted image

Čestitke babncam za uspešno opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image user posted image  Wiiii, sem ful vesela, da je vse vreduuser posted image
ursonok, glede na to kako so vse punce super opravile, sploh ne dvomim, da bo tako tudi s tabouser posted image  Mislimo nateuser posted image
Spet me čaka kuhanja in sem spet čisto brez idejuser posted image  Tudi lušta se mi nič določenega ne, razen pice in lignjev- no, to bi lahko jedla vsak dan po 5x. Ostalega pa sem se očitno že prenajedla. Tnx god, da tega volčjega apetita ni več in jem precej normalno, ali pa še malo manj. Edino s pitjem se morem hudirjevo silit, ker nisem žejna in sem sposobna zdržat cel dan brez kozarca vode. Tako me je včeraj dobil en ORNK bučobol in sem cel dan preležala, ker drugega nisem bila sposobnauser posted image  Danes pa prav pazim da na uro spijem vsaj 2dl vode. Sicer zjutraj stankam pol litra mleka brez problema, ampak mleko in voda verjetno nista enakouser posted image

Počasi že odštevam dneve do naslednjega pregleda, ki bo čez 1 teden, potem pa že kmalu NS, jeeeejuser posted image

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 812
21.11.2012 16:48:06   
Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

uf, a veš da se ne spomnim user posted image možno je čist, ker sem takrat zapustila skupino, ker se ni izšlo. user posted image

Tudi jaz imam septemberčka 2010. user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 813
21.11.2012 17:10:53   
ajnas6
Punce, tiste, ki že imate sončke doma, koliko konfekcijskih številk ste se zredile? Jaz imam sedaj 36-38 pa mi bodo hlače počasi premajhna, kakšno številko naj nabavim. Nebi ravno vsak mesec novih kupovala? Se pa bojim, da če kupim premale, se mi bodo tudi noge odebelile, pa bom mogla spet nove hlače imet ... No v glavnem, tiste, ki ste se recimo zredile cca do 15 kg koliko jr bilo v konfekcijskih ptevilkah, predvsem pri hlačah me zanima.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 814
21.11.2012 17:33:06   
Saša33
Glede konfekcijske

Jst sem imela pred nosečnostjo 40-42. Potem sem takoooj mogla itak kupit kavbojke, ki jih nisem mogla nosit
po 5 mesecu. Me je motil tist nosečniški pas in mi niso pasale res. Sem raje nosila pajkice,žabice in čez tunike.
tako, da raje počakaj do enga 5 meseca, da res vidiš kaj boš rabla. Sem se pa zredila v stegna. Nekje za eno številko.Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 815
21.11.2012 19:37:32   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Jaz sem tudi z zabasanim nosom in na lekadolčkih, no vsaj še ene 2 dni moram zdržat, ker imam par nujnih stvari v službi, pol pa upam da se čez vikend približno pozdravim....trebušček (če mu še lahko sploh tako rečem) še naprej pridno raste, no glede na to da sem še vedno na minus 2 kg in me je danes že tretja oseba v službi vprašala če sem noseča, oziroma ji je celo nekdo drug rekel če sem noseča, verjamite da se mi reeeees že zelo pozna, tako da očitno v službi že vsi govorijo o tem....no jaz vseeno do NS nič ne priznam! user posted image user posted image

Apetit se počasi normalizira, včeraj sem celo pojedla košček čokolade, kar je bilo prvič v zadnjem mesecu in pol, no čeprav še vedno pojem bistveno manj sladkega kot običajno....

So pa tudi meni PDP prestavili pri prvi nosečnosti prestavili iz 4.3. (po zadnji M) na 13.3. po pregledu in je bil podobne datum tudi potem na NS in naslednjem pregledu....no na koncu sem rodila 4.3. user posted image user posted image ... tako da takšnele prestavitve rokov očitno niso nič neobičajnega...

Držim pesti za vse preglede in NS! Jaz pa odštevam še 6 dni do moje NS user posted image

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 816
21.11.2012 19:42:16   
girl79
ajnas6- še glede hlač....jaz sem prvič šla najprej -4 in nato +17kg, pa sem celo nosečnost preživela samo v enih nosečniških hlačah in enih pajkicah, pa nekaj sem nosila (nenosečničke, vendar raztegljive) oblekce...v noge in rit se nisem zredila skoraj nič, vse je šlo v trebuh user posted image ...sem se pa sicer super počutila v nosečniških hlačah, so bile tako fajn mehke, pa tisti pas čez trebuh me je tako fajn grel user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 817
21.11.2012 19:48:32   
sover
Še moje poročilo z nuhalne: odlično! user posted image Tamiceni je velik 6 cm, vse na mestu. Rezultat imam še celo boljši kot je povprečje za mojo starost, tako da sedaj res uživam na polno.
Glede spola pa tole: po mojih izkušnjah je napovedovanje spola pri nuhalni precej podobno vedeževanju user posted image , zato nima smisla spraševat in tudi nismo. Bomo počakali na morfologijo - tam je pa stvar že malo bolj realna.

Imejte se lepo in božajte bušije, vsem, ki še čakate na preglede, pa srečno.

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 818
21.11.2012 23:49:34   
ursonok
Hej!

Jaz končno doma, pregled trajal eno uro, meril je vse, možgane, obraz, lobanjo, nekakšen kot, nuhalno, hrbtenico, srce (15minut), črevesje itd itd. POkazal mi je, kako mora izgledati regurgitacija (napaka) in kako je videti srce brez. In naš srček je brez napakice, vse lepo funkcionira.
Riziko na osnovi let in nuhale - 1:1482
Riziko na osnovi let, nuhalne, hormonov in še nekih markerjev - 1:9127.

Saj vem, da je to samo statistika in da garancije ni, ampak jaz sem vesela, pomirjena, vse mi je razložil, vse pokazal! user posted image user posted image user posted image

Edina "anomalija" je pri moji intuciji, ki mi je govorila, da bo fantek, a se je izkazalo, da je punčka user posted image

Skratka, hvala za vse lepe misli in stiskanje pesti, sem vaš dolžnik!!
Lepo spite, jaz s kolegi srkam pivo (pšenično, brezalkoholno). Treba nazdravit na dober rezultat user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.11.2012 7:38:44   
5ra8
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ursonok. user posted image user posted image user posted image

me smo itak vedle da bo vse ok user posted image

zdej pa lepo mirno do konca user posted image juhuhuhuh

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 820
22.11.2012 7:50:14   
Lorencia
Super, to pa je res lepa novica...sem še včeraj ob 23h gledala ali so kakšne novice in omagala :). Res ti privoščimo, glede nato, da so bili verjetno zadnji dnevi zelo stresni in težki.
Še enkrat se je potrdilo, kako veliko vlogo imajo strokovnjaki oz določeni strokovnjaki, ki očitno to niso.

No, sedaj pa še sama upam, da bom tudi jaz imela tako lepe rezultate jutri na NS.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 821
22.11.2012 9:04:52   
flowy
ursonok-user posted image user posted image user posted image bravo, res si mi polepšala cel dan!!!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 822
22.11.2012 10:54:32   
ursika_ursi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ursonok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še sanjala sem te danes, čeprav sploh ne vem kako izgledaš, ampak so ble zlo lepe sanje in sem se prav z nasmeškom na obrazu zbudila, ker sem vedela, da je vse superuser posted image user posted image user posted image
Bi te kar objela, če bi lahko, tako sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še en dokaz, da pozitivne misli privlačijo pozitivouser posted image
Ti nazdravljam z vročim kakavomuser posted image  Tako, zdaj pa lahko spet uživaš, jeeeeeejuser posted image user posted image

Jaz sem drgač spet cela koma- tole vreme ni lih zameuser posted image  Se bašem z dvema palačinkama, ki sta ostali od večerje, potem pa me še čaka sveže pečen kruhek, mmmmm...user posted image  Sem ga zdaj že ene parkrat nardila samo iz polnozrnate moke pa je čist doberuser posted image  Pač težek je tako, da bi ga lahko komu v glavo namesto cigla vrglauser posted image user posted image user posted image  Kakšnemu Kanglerju mogočeuser posted image
Ah ja, sem se odločila, da sploh ne bom več gledala poročil, ker sem potem samo slabe volje- Kangler, Jankovič pa še tale Tasičuser posted image user posted image user posted image user posted image  Same golazni, ki jim na koncu itak ne bojo nič nardili. Banda!?

(odgovor članu flowy)
Neposredna povezava do sporočila: 823
22.11.2012 13:40:03   
andreja_p
ursonok user posted image user posted image user posted image sem vesela zate,da je vse o.k. in da si sedaj pomirjena.Le tako naprej z optimizmom do konca.
Jaz sem pa danes imela pregled pri svoji ginekologinji in je vse o.k. Mi je na UZ povečala slikico in je to malo bitje tako veselo mahalo z rokicam in brcalo z nogicam,še potem se je v celoti premikal.Srček pa je veselo tik takal,smo ga poslušale.Dobila tudi materinsko knjižico in dojela da sedaj pa gre zares,da bo moj trebušček vsak dan večji.Velik je 3 cm in mi je tudi datum PDP-ja prestavila za en dan in sicer na 21.6.2013.Bomo pa videli kaj bo pokazala nuhalna.Sem se danes mislila naročiti pa seveda ni bilo nobenega tam,tako da se bom kar po telefonu.Že jutri pokličem pa vam povem kdaj imam datum.Naslednji pregled pri moji ginekologinji pa imam 2.1.2013.To bo pa kar dolgo za čakat bo pa pikica že kar konkretno velika,kar pa tudi nekaj šteje.
Imejte se lepo,pa se slišimo še kaj

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 824
22.11.2012 18:09:32   
niinii
Evo še moje poročilo z nuhalne.

NS: 1,8, riziko 1: 8024
Veliki smo 6,5 cm user posted image
Super je bilo spet vidt bibo, kako maha in krili z rokami, pa slišat srček, kako bije.

Zraven mene pa na vsaki strani dva glasova uh, ah, iiiiiiiii user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Čas v porodnišnici
"Sedim ob hčerki Kristini, stari šest mesecev. Veselo vriska, me pogleda, se zasmeji in se igra z igračkami, ki ji bing...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?