ursonok
|
Dober dan, jaz pokonci že od 6h, sem se zbudila totalno prehlajena - zabasan nos, boleče grlo&glava, iz oči mi lije, skratka . Sicer se pa sploh ne čudim, tu v Krakovu itak ni mogoče ne zbolet - če bi hotel ostati normalen, bi moral okoli hoditi z masko, tako smrdi po izpuhih, kurjavi itd. Fuj. Ma meni se tudi ne pozna preveč, ampak starih ozkih hlač ne morem več oblečt - ko jih zapnem, mi trebuh čez visi . Ampak to je pomoje vse od preveč hrane, ne od nosečnosti. Tako da pač nosim stare kavbojke, ki se zapenjajo pod pasom in so malo šriše. Ja, jaz se kar držim, čeprav je zdajle prišla v zgornje nadstropje babica - živim pri kolegici, oni pa živijo pri njegovih starših - in mi kar iz nič začela razlagat o otrocih, pa koliko vnukov ima, pa kako je najvažnejše, da je otrok zdrav, da kako bolni otroci trpijo, pa njihovi starši, ampak da jim Bog vliva moč, in vse to sprejemajo z neko pokoro, da je Jezus tudi trpel, mi bi pa radi samo uživali ... Skratka, razumem poanto, ki sploh ni zgrešena ... Ampak čisto sem šokirana, ne vem, ali naj v tem vidim nek znak ali kaj ... Zakaj mi prihajajo ljudje nekaj razlagat o bolnih otrocih?! Cela psiha. Sploh, če te še glava boli zraven. Saša33, tebi še vedno zavidam tale ne-apetit + stare hlače! Včeraj sem srečala znanko s faksa, je že na splošno fuuul koščena, zdaj je v 5. mesecu (rok aprila), pa se ji NIČ ne vidi. Nosi oprijeta krila, pa ima trebuh raven!!! Prej je imela namreč notr vdrtega Po drugi strani pa premišljujem, da mora biti kar zamorjeno takole brez trebuha celo nosečnost okoli hodit ... Nihče ne opazi, vsem moraš razlagati, pa še potem te čudno gledajo, kot sem jo recimo jaz včeraj Nič, toliko zaenkrat. Sem stankala liter čaja, maznila dva jabolka, zdaj grem pa že kaj resnejšega v hladilnik iskat
|