Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Mene lahko obarvate v modro. Je prišla celo en teden prej ta krog, verjetno je klomfen pomagal

. Sej sem jo pričakovala glede na to, da so me dva dni nazaj (.)(.) prenehale boleti...je kar dobr pokazatelj - na rabim testov
&
NOSEČKE: 6
USPEŠNOST: 15,38%
NAVIJAČICE::
Vesela sem, da je pohitela in da se lahko v ponedeljek naročim pri Rešu za UZ. Upam, da naju bo hitro uvrstil v kak postopek glede na katastrofalen spermiogram in moj PCO. Zdaj, ko vem da možnosti po naravni poti nimava, se mi je nekako oddahnilo, sva oba bolj sproščena in
, ko se nama zljubi. Sem nekoliko odklopila. Časa za razmišljanje pa itak nimam ob študiju in službi imam polne dneve.
ampak kaj pa to, ko je danes spet O črtica ful močna?
jaz sem edine težave imela po jemanju KT, je bil en cikel 65 dni, drugi 68 dni, nato pa se je uravnalo in pravim od takrat je 28-29dni razen tisti enkrat septembra 35 dni..