ursonok
|
Pismo, tale ringaraja spet šteka Dobro jutro! Jaz sem šla včeraj spat okoli 1h, vstali smo pa malo čez 6h Tako pozno nismo šli spat zaradi otrok, ampak zaradi projekta. Danes moramo oddat vse papirje in smo sedeli pozno v noč nad zadnjimi popravki. Koliko enega dela, malenkosti, aaaa. Abel je spal celo noč - zbudil se je le ob 22h, a še to ni jedel, ampak kar tako. Niti jokal ni. Smo mu včeraj nabavili neko homeopatijo za zobe in zgleda ima učinek . Malo je bil zjutraj tečkast, ker je pač premalo spal (od 20h pa do 6h, to je samo 10 ur, poleg tega pa večraj ponoči in čez dan ni spal sploh nič). Zdaj smo ga odtovorili v vrtec - upam, da nas ne pokličemo, naj pridemo ponj, ker je tečen. Halo. Pač ni razpoložen, če mu rastejo zobje. Smo jim dali še rezerven pulover plus hjudž slinček - slini se na veliko. Revček. Je pa ful veliko, apetit nič zmanjšan. Le po flaši noče pit, mu slina nagaja, kaj jaz vem. Saša, tole zveni res "sanjsko". Kaj pa je herpangina? Kaj povezanega s herpesom? Je dobila antibiotik? jaz sem vedno bojim, da ne bi s herpesom koga okužila, ker se mi v N non stop pojavlja. Na srečo ne na ustnici, ampak pod nosov ... Vendar je pomoje vseeno - če se stiskaš in lupčkaš, se itak okužiš .. Upam, da boste čim prej pri sebi! Kupovanje stvari za dojenčka To je vse brezveze, komercialne potegavščine. Folku se pa v prvi N zdi, da mora kupiti vse po seznamu in to že pol leta prej Midva sva večje stvari (voziček, avtosedež) kupila en mesec prej, oblek nisva kupovala, ker sva dobila dva paketa rabljenih. Sva pa kupila vso trapasto kozmetiko, ki nam jo svetujejo razne brošurice (oljčki, kremice, šampončki, losjoni itd itd.) Pa to samo zasvinja kožo, povzroča nepotrebne alergije itd (sploh Nivea in podobne smeti). Pri drugem nisva kupila tako rekoč ničesar - razen rute, ki se je izkazala za najboljši nakup ever . Cunjice od prej (tu in tam kupimo, kar pač manjka), krem nimamo (Bepanthen imamo, ampak smo ga uporabili ene trikrat do zdaj), losjonov in šamponov ter ostalega sranja ne uporabljamo. Kožo imamo super, nas je še pediater spraševal, katero mazilo uporabljamo . Tip še ne ve, da je ves keč v tem, da človeka z ničimer ne packaš. Moje mnenje je: čim manj komplicirat, kar se da, dobit od drugje, ne zapravljat denarja za brezveze. Cunje s sredstvo, vozički takisto, bistvo življenja je drugje. Tudi sreče in veselja. Če si tako zelo želite "nekaj narediti za dojenčka", dajte ta denar, ki bi ga zdaj zapravili za brezvezne artikle, na stran, pa potem kupujte eko hrano, Holle kaše, vpišite ga na plavanje in podobno. To ima smisel, ker se pozna na zdravju in počutju, ostalo je pa samo filanje ega.
|