ursonok
|
Živ, ma pri nas tako-tako, Abel ima povišano T, 37,4-38, nič kaj veliko, je pa tečen za znoret. Ko je tavelika imela vročino, pa veliko višjo, je spala ko božiček, pri Abelu pa samo nekaj ne štima, je že tečen za znoret. Ne more spat, skoz se zbuja in jokca. Ima tudi pikice po telesu, pa ne vem, ali je to kaj povezano (niso videti kot norice, šesto bolezen prej spremlja visoka vročina ...), ali pa je alergija - zadnje dni je vsak dan jedel ful paradižnika. Prvič v življenju. Se spomnim, da sem že med kosilom razmišljala, da morda pretiravam s količino ... No, zdaj ga par dni ne bo dobil, pa da vidimo. Vsem, ki vas je doletela smrt v družini . Mene je doslej le enkrat, umrl mi je dedek, uf, pred dvajsetimi leti, ampak se še zdaj vsega spominjam do potankosti, imela sem ga strašno rada (smo živeli v isti hiši) in zame je bil to totalen pretres. Se spomnim, da sem jokala na poti v šolo, na poti domov, še leta po smrti, kadar sem se pač spomnila nanj. Oziroma se nisem smela spomniti, saj sem se vedno jokat začela . Zdaj je že bolje , a vseeno. Spomnim se ga, ko je umiral v bolnici, čisto prisušen, kost in koža ... skratka . Verjetno je vplivalo tudi to, da sem bila mlada (10 let). Obdarovanje miklavža ne praznujemo, božička ali dedka mraza kao nekaj praznujemo, ampak ... kaj jaz vem. Jaz sem popoln antiromantik kar se tega tiče . Letos bova z možem v tistem času brez otrok, bodo na počitnicah pri dedkih, meni se pa neka vezava sprosti na tekoči račun, tako da si bomo dali duška - ampak pri nama z M to pomeni, da si nabaviva kupe strokovnih knjig, pa morda greva kaj dobrega pojest. Ostalo naju ne zanima . Glede oblek skoz jamram, da si moram kaj kupit, a se mi ne da in sem posledično v starih cotah. Pa kaj. Delam itak doma, če se pa slučajno kdo ne odloči za mojo družbo, ker pa nisem elegantno oblečena, pa toliko slabše zanj Tiste, ki ste 1. noseče, pa jamrate, da se vam že pozna - predstavljajte si, da ste noseče tretjič in da ste zanosile pol leta po drugem porodu! Jea. Ja, si moram nabaviti fotič (morda darilce za novo leto? ), morda si poslikam trebuščič in vam ga prilepim. Je pa res, da sem noseča največ od vseh junijk (rok po UZ 25. maj). Nič, grem delat, dokler je v otroški sobi še tiho
|