|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
3.12.2012 9:10:33   
ursonok
Živijo,
naša noč bila kar ok, čeprav je Abel cel odklop - rastejo mu zobje, posledično je sitkan ko driska, skoz škrta z zobmi in zgrize vse, kar dobi. Tamala se je malo naspala, tako da se nismo že navsezgodaj zravsali user posted image

Saša,
nič trebuha še nimaš?! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz imam že kar konkretnega. Ko na bazenu stopim izpod tuša, tu in tam začutim kakšen čuden pogled na sebi ... Ker je vse skupaj res še nekje vmes - lahko si pač malo debel, lahko pa že noseč user posted image .
Zima in sneg - jaz pa priznam, da snega ne pogrešam. Res sem vesela, da smo tukaj, je zunaj sveže, modro nebo, ful sonce, listje odpada, hladen zrak, ampak snega ni ... Ne da se mi ukvarjat s tistimi hudimi bundami, skibuckami ... Ne vem. Čeprav me idila, ki jo opisuješ, spominja na otroštvo - takrat je bilo vedno tako: ogromno sega in sonce, bleščalo se je, da si komaj kaj videl user posted image
Sicer pa čez en teden odrinemo v Slovenijo, tako da se snegu ne bom mogla izogniti.

Drugičudež,
ne, res, sploh ni ne zavidam user posted image . Jaz uživam v nenehnem grickanju, v basanju se s hrano, ki mi trenutno paše, pa naj bo to 10 pomaranč zapovrstjo, suši, jogurt z rozini ali pa domač kruhek ... user posted image
Glede hčerke .. ja, 2 leti je hudo obdobje, so že ful samostojni, ampak toliko pa spet ne, da bi sami hodili v eni smeri in normalno hitro. user posted image Tega še naša skoraj 4-letnica ne počne, jo je treba še dostikrat nosit (mož na ramenih). Če ne, ne pridemo nikamor user posted image . 3 leta je taka fina meja, sicer je takrat neko hudo obdobje puntanja (2,5-3), ampak ko mine, je pa bajka. Otrok že ful več razume, da se z jim racionalno (!) pogovarjat in zmenit kakšno zadevo. Dveletniki so še vedno cel kaos. S tega vidika je razlika med otrokoma 3 leta v redu. So pa drugje minusi ...
Glede rekreacije pa nimam več idej ... Morda lahko takrat, ko si ti na kolesu, skupaj pogledata kakšno risanko (če jih gledate)? ti kolesariš, ona sedi zraven, pred sabo imata laptop, ona gleda, ti tu in tam kaj pokomentiraš? user posted image

(odgovor članu drugičudež)
Neposredna povezava do sporočila: 951
3.12.2012 9:32:41   
Čebelčk
Nosečke srečke, če katero zanima, v Ljubljani tudi poteka joga za nosečnice :)

Vsak četrtek ob 16.15h
http://www.cityoga.org/index.php?page=joga_tecaji#joga_opis

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.12.2012 9:46:31   
ninocka26
Drugičudež jaz sem si kdaj pomagala tudi z Wii fit (mogoče ima kateri od znancev in bi ti posodil), imajo pa fajn zadeve tudi za otročke (lahko malo pomiga s teboj).

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.12.2012 11:20:05   
ursika_ursi
Ohh, zunaj cela zimska pravljica- sonček in sneguser posted image  Bi šla s psom ven, sam vem, da me ta teliček zna kar fino prevrnit, ko je čisto zmešan na sneguser posted image  Tako da ga raje samo skozi okno opazujem kako uživa v pluženjuuser posted image
Včeraj zvečer sem spekla domač kruhek, čisto brez bele moke, in par žemljic s šunko in sirčkom, mmmmm, so ble dobre.. Jih mam še zdaj ene 3, kruhek pa je že pridno v zmrzovalniku. Se dejansko sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje kruh kupila v trgoviniuser posted image  Tu in tam se mi zlušta žemljic pa kupima tiste s semeni, ki jih itak 1 2 3 zmažemuser posted image

Za kosilo bom pa danes pekla domač krompirček in domačega piščancauser posted image  Zraven pa domač motovilec z domačim bučnim oljem, mmmmm...user posted image user posted image  Mi je kar krulit začelo po želodcu, ko sem samo omenila hrano..user posted image user posted image
Jem še vedno kar precej, ampak mogoče malenkost manj.. Bo pa treba počasi v nabavo za spodnjimi hlačkamiuser posted image  Mi tangice niti malo ne pašejo več, so mi tiste, ki so nekaj vmes med boksarcami in brazilkami, nekak najboljše. Pa kakšno majčko pogrešam in kakšno trenirkicouser posted image  Če bi se mi sploh dalo v šopinguser posted image  Nikol nisem ravno mela najraj tega nakupovanja, ker v kakšni gužvi ratam precej živčna in lahko dobim napad panike..

Nič, si grem jaz pripravit tiste 3 štručke, da mi jih slučajno kdo drug ne pojeuser posted image user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.12.2012 11:53:51   
drugičudež
IZVIRNO SPOROČILO: ursika_ursi
Včeraj zvečer sem spekla domač kruhek, čisto brez bele moke, in par žemljic s šunko in sirčkom, mmmmm, so ble dobre.. Jih mam še zdaj ene 3, kruhek pa je že pridno v zmrzovalniku. Se dejansko sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje kruh kupila v trgoviniuser posted image  Tu in tam se mi zlušta žemljic pa kupima tiste s semeni, ki jih itak 1 2 3 zmažemuser posted image  

Ursika_ursi - zdaj si mi pa dala idejo!! Ne vem, kako se nisem spomnila, da bi spekla žemljice s šunko in sirom. V sluzbi imam kar probleme, zdaj ko sem omejena s hrano, pa bi lahko za rezervo imela takšno žemljico. Zeloooo nadevano - ker beljakovine so dovoljene, OH pa bolj malo. Bom zdaj pobrskala za kakšnim receptom...

Neposredna povezava do sporočila: 955
3.12.2012 12:06:17   
ursika_ursi
http://www.kulinarika.net/recepti/5205/kruh/strucke/
Tele so njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image  So pa prav fajn za prigrizek, ker te ful nasitijouser posted image
Jaz pač malo priredim recept, ker se poskušam beli moki čimbolj izognit pa belemu sladkorju in belemu oljuuser posted image user posted image user posted image  Ampak ratajo pa vseeno ful dobreuser posted image  Sem jih včeraj pekla po res ogromno časa, ker se nikoli ne spomnim. Sem pa imela viška šunke in sirčka, ki jima je grozil rok pa smo fajn ponucaliuser posted image

(odgovor članu drugičudež)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.12.2012 12:49:36   
niinii
Hey hey,

kako smo kaj? Jaz prav fino. Še 4x grem v službo, pol pa en krajši dopustek.

Moram reči, da se mi trebušček še skoraj nič ne pozna. Sam pač nočem, da me čez pas karkoli veže, tko da tiste bolj ozke kavbojke sem pospravila na dno omare :D

Danes sem imela probo poročne obleke, kar ne morm verjet, da je samo še 9 dni. user posted image

Lep dan še vsem naprej :)

Neposredna povezava do sporočila: 957
3.12.2012 12:49:48   
Lethe
Mmm, domači kruhki so zakonuser posted image Meni so še posebno všeč poletni hlebčki (taki mini), ki vsebuje veliko skute in so res hitro pripravljeni.
Zdaj kaj bolj gledate na prehrano? Je pametno kakšna živila še dodatno zauživati? Jaz načeloma jem enako kot prej, mogoče edino malo več sadja. In kar naprej pijem, sem pogosteje žejna.

Sicer pa je naš vikend minil precej tragično in si ga bom definitivno zapomnila za vse življenje. Saj poznate rek "ko ima hudič mlade..."

niinii: čestitke v naprej...lep dan naj bouser posted image

< Sporočilo je popravil Lethe -- 3.12.2012 12:51:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 958
3.12.2012 13:28:00   
zeemeermin

IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

Dobro jutro punce.Mene pa matra prehlad pa me zanima koliko dalerona C ali lekadola C (raztopine ki das v caj)lahko spijes na dan,Bojim se da ne skodim mojemuuser posted image
Hvala vam za odgovor:)Lep dan zelim vsem:)

Ne vem, če je že katera kaj komentirala...
Če si samo prehlajena, ti jaz ne svetujem ravno dalerona/lekadola. Paracetamol (učinkovina v daleronu in lekadolu) je namenjen proti bolečinam in vročini, če nimaš ravno glavobolov oz. drugih bolečin in vročine (če jo imaš, ne gre za prehlad, ampak verjetno za virozo ali kaj takega), potem je brez veze jesti paracetamol. Proti prehladu žal pomaga le ful počitka, pa recimo vitaminčki.
Na žalost je Lekadol C promoviran kot zdravilo proti prehladu in veliko ljudi temu naseda user posted image . Kot rečeno, če te ful boli glava in nekako moraš zdržati dan (zaradi službe itd), potem vzemi, drugače si pa raje vzemi čas za počitek, spij kakšno limonado, čudežev pa ni za pričakovati. Uničenje virusov pač zahteva svoj čas.

Drugače pa pri meni nič kaj novega, razen to, da se mi trebuh že prav konkretno pozna, čeprav gre za 1.nosečnost...
Še malo naj zraste, da bo postal pravi nosečniški trebušček, ki ga bom s ponosom kazala, zdaj zgledam samo malo debela user posted image .

Lethe, upam, da je vse ok... Tale beseda "tragično" mi ni všeč user posted image . Drži se user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.12.2012 13:45:30   
Lethe
@ zeemeermin Hvala. Pravkar iščem kaj črnega za obleči, ker imamo v sredo pogreb. Pa se bojim, da bi se mi na sedmini kaj videlo. Ko se najem, sem potem malo napihnjena, sicer bi težko rekla, da se mi kaj vidi...pa nočem, da že kdo posumi. Kakšna tunika bi bila verjetno kar fajn, a ne? Ima katera kakšno idejo, predlog? Pa še škornje bi morala najti. Sem zadnje čase tako zmrzljiva, da mi bodo zagotovo prav prišli skozi celo zimo.

V bistvu je bila stara mama na obisku, nerodno stopila in padla, se polomila (že bila operirana). Doma cela drama, rešilci itd.
Ko so jo odpeljali, pa so klicali iz doma za ostarele, da je druga stara mama zelo slaba...takoj šli tja in je že izdihnila. Je bilo pričakovano, ampak smo mislili, da še ne tako hitro. No, vsaj lepo je zaspala.
Res je bil tak morbiden dan, ampak nimaš kaj, tako pride...vsaj sneg je padal...

< Sporočilo je popravil Lethe -- 3.12.2012 13:46:01 >

(odgovor članu zeemeermin)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.12.2012 13:57:47   
Anon2012
Lethe user posted image

Črna barva že tako zelo dobro prikriva, sama sedaj, ko sem le "debela", nosim kakšne ohlapne tunike - še najbolje skrijejo.

Sicer pa: seveda redno berem junijke, samo ta RR mi je pa kar mal gr gr gr... jedva odpiraš okna za odgovrajanje :(

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.12.2012 13:58:49   
ursika_ursi
Lethe, sožalje...user posted image user posted image  

Upam, da bo s prvo babico vse vredu in bo lahko kmalu doma.

Glede oblačenja, ja kakšna tunika, ki je v predelu trebuščka malo nabrana, bi bila prav fajn. Jaz sem tako imela v soboto na abrahamu in na srečo ni noben posumil, niti se ni nič videlo. Pa tudi kakšen pončo prav lepo skrije.
Škornje sem si pa jaz že pred 1 mesecem nabavile, podobne Uggicam in je bil to prav TOP nakup. Niti enkrat me še ni zazeblo v njih, čeprav sem ful zmrzljiva. Sem jih pa kupila v Deichmannu za 50eur. Morem rečt, da so takrat imeli že kar fajn ponudbo zimskih toplih škorenjčkov, ampak jaz sem iskala res ornk podložene.

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.12.2012 14:33:04   
Lethe
Hvala.

Hmm, sem si ravno zadnjič kupila takšen top, ki je nabran oz. frfota čez trebuh, a kaj, ko je rozne barve user posted image Nisem kakšna navdušena nakupovalka in bo kar podvig tole danes. Škornje sem krasne že ugledala, ampak čakam razprodaje, če bodo po čudežu znižani 50%, ker 200€ nikakor ne dam. 100€ bi še tvegala, ker so klasični, usnjeni, primerni za več sezon, in so mi res sanjski. Bo treba pogledat po alternativah.
Ko bo pa enkrat več trebuha, bom pa kar po internetu spet naročala, kot tudi do sedaj. Skrivala ga ne bomuser posted image

Kako ste pa kaj z gibanjem? Jaz se prepričujem, da bi začela z orbitrekom ali sobnim kolesom, ker bom drugače vsa "polomljena" Že tako imam nekaj problemov s koleni, in če ne bom tako aktivna kot sem sicer, bo kar kriza. grem vsak dan 3x na sprehod s psom, 1 je daljši, ampak na ta način ne krepim dovolj stegenskih mišic...ah ja...bo treba zbrati voljo...

Neposredna povezava do sporočila: 963
3.12.2012 17:02:37   
anasara12
Hej, srečke nosečke

se redko oglasim, a vas kar redno berem (no, sem malo nadoknadila za nazaj:)
Prav prisrčne še, pa še fino, da lahko s kom delimo kaj čutimo, kako se počutimo, sploh pa to veselo novico ..
Jutri končno moja nuhalna (jo mam kar pozno; 13t, 2 dni...tko da upam, da se bo še kaj  vidlouser posted image . No, saj kolikor sem brala naj bi blo še vse ok do dopolnjenega 14tedna..
Dnevi od prvega pregleda pa do nuhalne pa...so se tako vleeeekli...in me je kr malo strah; uf, upam, da bo vse ok. Saj vem, pozitivno je treba razmišljat...
Doma mojim sva že povedala; no, hkrati je še moja sestra povedala lepo novičko; tudi ona pričakuje mesec za menoj, tako da bo pr mojih kar pestro; moja dva kar naenkrat dvakratno dedi in babiuser posted image  Sta čist navdušena:)

Slabosti so minile, končno malo več energije, da še malo migam. Edino, to špikanje in neki krči / bolečine ob strani (levi in desni) me mal mučijo..Upam, da je to samo posledica raztezanja maternice..
Še katera kaj občuti/ čuti, jo špika / boli?

Pozdravčki za vse in uživajte!

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.12.2012 17:27:40   
ursika_ursi
IZVIRNO SPOROČILO: anasara12

Hej, srečke nosečke

se redko oglasim, a vas kar redno berem (no, sem malo nadoknadila za nazaj:)
Prav prisrčne še, pa še fino, da lahko s kom delimo kaj čutimo, kako se počutimo, sploh pa to veselo novico ..
Jutri končno moja nuhalna (jo mam kar pozno; 13t, 2 dni...tko da upam, da se bo še kaj  vidlouser posted image . No, saj kolikor sem brala naj bi blo še vse ok do dopolnjenega 14tedna..
Dnevi od prvega pregleda pa do nuhalne pa...so se tako vleeeekli...in me je kr malo strah; uf, upam, da bo vse ok. Saj vem, pozitivno je treba razmišljat...
Doma mojim sva že povedala; no, hkrati je še moja sestra povedala lepo novičko; tudi ona pričakuje mesec za menoj, tako da bo pr mojih kar pestro; moja dva kar naenkrat dvakratno dedi in babiuser posted image  Sta čist navdušena:)

Slabosti so minile, končno malo več energije, da še malo migam. Edino, to špikanje in neki krči / bolečine ob strani (levi in desni) me mal mučijo..Upam, da je to samo posledica raztezanja maternice..
Še katera kaj občuti/ čuti, jo špika / boli?

Pozdravčki za vse in uživajte!

Hejuser posted image
Mislim, da za tvojo NS ne bo prepozno in se probaj čimmanj sekirat.. In to ti pravi ena, ki si že zdaj grize nohte, čeprav je nuhalna šele čez 2 tednauser posted image user posted image

Pri mojemu doma podobna zgodba kot pri vasuser posted image  Jaz junijka, sestra od mojega pa julijkauser posted image  Ampak s to razliko, da bova midva počakala na božička in takrat razglasila novicouser posted image  Še 3 tedne torek, pol pa lahko začnem ne-skrivat trebuščekuser posted image  Nedeljska kosila pri tašči ali pri mojih doma znajo bit cel podvig glede oblačenjauser posted image  Poskušam čim dlje sedet za mizo in potem ko se večina že porazgubi po hiši, jaz na hitrco šibnem stranuser posted image user posted image

A bosta vprašala za spol, če se bo slučajno videl?user posted image  Midva sma že zdaj precej firbčnauser posted image  Tele ljudske vraže se bolj nagibajo k punčki, sama pa imam občutek, da bo lulčekuser posted image

(odgovor članu anasara12)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.12.2012 18:17:20   
majčica1508
Glede oblačil...Prejšno soboto smo mamico pokopali(huda bolezen)in sem imela črne pajkice,črno tako fajn tuniko,črn plašček,črn šal in se mi ni nič videlo,nobeden pa tudi ni nič porajtu,al pa se niso s tem ubadal...
Škornje sem jaz lansko leto kupila v massu(usnjene 140€ sem dala,prej so bile pa čez 200€)jih bom pa imela še par sezon,uggice tudi imam so mi super sploh na pajkice.........

NS se dela do 13 tedna in 6 dni...........

Bila danes pri zdravniku sem mislial,da imam kako angino,pa je samo vneto grlo,peče pa ko hudič....Ja se bom pa z čajčki nalivala.............

Naša je stara 20 mesecev(25.3.je rojena-lep datumuser posted image )in moram priznat,da vsakič ko so zobki rasli je bilo spanje obupno....3 in 4 so ji hodile po 2 meseca ven-groza,ko se spomnem za nazaj....Zdaj pa čakamo še na 5-ke,te znajo biti tudi hudič......
Pri starejši sploh nevem kaj so zobki,ker ona je pa spala,ko hrčekuser posted image
Bomo videli kako bo pri tretjemu.......

Ste že nakupile za miklavža........

Neposredna povezava do sporočila: 966
3.12.2012 18:32:07   
ursika_ursi
Majčica1508 user posted image user posted image user posted image

Midva za miklavža nikoli nisva kupovala daril- sva bolj za božička in dedka mrazauser posted image
Letos bodo pa tudi ostala darila malo bolj skromna, samo kakšna manjša pozornost in kaj praktičnega. Je treba že zdaj začet malo gledat, da bo pikica potrebovala kar precej stvari pa tudi širjenje hiše ni ravno poceni. Bojo pa darilca vseeno čisto luštnauser posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.12.2012 18:35:32   
majčica1508
urši...ma pri nama miklavž prinese kako malenkost,pri tašči in tastu je pa miklavž glavni...No pri nas je pa Božiček tisti,ki prinese malo več,dedek mraz je pa v vrtcu.........
Ja hiša kar stane,ampak ni ga lepšega kot biti na svojem...Pri nas imamo tudi čist ravno streho(v bistvu imam lahko bazen goruser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 968
3.12.2012 18:47:55   
ursika_ursi
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

urši...ma pri nama miklavž prinese kako malenkost,pri tašči in tastu je pa miklavž glavni...No pri nas je pa Božiček tisti,ki prinese malo več,dedek mraz je pa v vrtcu.........
Ja hiša kar stane,ampak ni ga lepšega kot biti na svojem...Pri nas imamo tudi čist ravno streho(v bistvu imam lahko bazen goruser posted image )

Ooooo, a reeees???? Ravna strehauser posted image user posted image user posted image  V najini občini so žal 100 let za trendi in z zakoni, ampak bova malo prešvinglalauser posted image user posted image  Glede bazena sva resno razmišljala tudi, da bi ga imela na strehi, ampak sva se pol skupaj odločila, da ko bo, bo raje nekje ob hiši, ne nauser posted image

Meni je letos malo groza teh obdarovanj, ker sem poleti ostala brez službe in se prav bedno počutim, sploh zdaj, ko sem izžela še zadnje prihranke.. Tako da ta teden grem na CSD, če ne drugo, da bo vsaj za položnice..
Malo se tudi bojim kako bo, ko bo otroček na svetu, ampak vem, da se bo vse uredilo. Na srečo ima moj fajn službo in še svojo firmo, je pa vseeno fajn, če veš, da tudi sam kaj prispevaš v gospodinjstvu.. 

Neposredna povezava do sporočila: 969
3.12.2012 19:33:45   
čokolatina
Podravljene souser posted image !

čestitam vsem!!!!!

tudi jaz junija pričakujem svojega prvega user posted image juhuhu user posted image
PDP imam 5.6.- en dan pred mojim RD user posted image

počutje je super, zanima me le kakšne trebuščke imate? moj je že veeeelik- zgleda, da bom kot bučka user posted image

aja, a ste se ve že kdaj srečale? na kakšnem čveku v živo?

lepo nosečnost vsem, papa

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.12.2012 20:15:19   
ursonok
Živ,

ma pri nas tako-tako, Abel ima povišano T, 37,4-38, nič kaj veliko, je pa tečen za znoret. user posted image user posted image user posted image Ko je tavelika imela vročino, pa veliko višjo, je spala ko božiček, pri Abelu pa samo nekaj ne štima, je že tečen za znoret. Ne more spat, skoz se zbuja in jokca. Ima tudi pikice po telesu, pa ne vem, ali je to kaj povezano (niso videti kot norice, šesto bolezen prej spremlja visoka vročina ...), ali pa je alergija - zadnje dni je vsak dan jedel ful paradižnika. Prvič v življenju. Se spomnim, da sem že med kosilom razmišljala, da morda pretiravam s količino ... No, zdaj ga par dni ne bo dobil, pa da vidimo. user posted image

Vsem, ki vas je doletela smrt v družini user posted image . Mene je doslej le enkrat, umrl mi je dedek, uf, pred dvajsetimi leti, ampak se še zdaj vsega spominjam do potankosti, imela sem ga strašno rada (smo živeli v isti hiši) in zame je bil to totalen pretres. Se spomnim, da sem jokala na poti v šolo, na poti domov, še leta po smrti, kadar sem se pač spomnila nanj. Oziroma se nisem smela spomniti, saj sem se vedno jokat začelauser posted image . Zdaj je že bolje user posted image , a vseeno. Spomnim se ga, ko je umiral v bolnici, čisto prisušen, kost in koža ... skratka user posted image user posted image . Verjetno je vplivalo tudi to, da sem bila mlada (10 let).

Obdarovanje
miklavža ne praznujemo, božička ali dedka mraza kao nekaj praznujemo, ampak ... kaj jaz vem. Jaz sem popoln antiromantik kar se tega tiče user posted image . Letos bova z možem v tistem času brez otrok, bodo na počitnicah pri dedkih, meni se pa neka vezava sprosti na tekoči račun, tako da si bomo dali duška - ampak pri nama z M to pomeni, da si nabaviva kupe strokovnih knjig, pa morda greva kaj dobrega pojest. Ostalo naju ne zanima user posted image . Glede oblek skoz jamram, da si moram kaj kupit, a se mi ne da in sem posledično v starih cotah. Pa kaj. Delam itak doma, če se pa slučajno kdo ne odloči za mojo družbo, ker pa nisem elegantno oblečena, pa toliko slabše zanj
user posted image

Tiste, ki ste 1. noseče, pa jamrate, da se vam že pozna - predstavljajte si, da ste noseče tretjič in da ste zanosile pol leta po drugem porodu! Jea. Ja, si moram nabaviti fotič (morda darilce za novo leto? user posted image ), morda si poslikam trebuščič in vam ga prilepim. Je pa res, da sem noseča največ od vseh junijk (rok po UZ 25. maj).

Nič, grem delat, dokler je v otroški sobi še tiho user posted image

(odgovor članu čokolatina)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.12.2012 20:42:47   
majčica1508
ursonok....koliko časa pa že ima vročino...mi smo pri 6 bolezni imeli 3 dni zaporedoma 39-40 pol
četrti dan pa posip pikic po celem telesu....Mogoče je res paradižnik,čeprav mislim da so bolj zobki...
Mi,ko smo imeli vročino pri zobkih sem si vedno rekla,nekaj se dogaja in telo odreagira z vročinouser posted image
Povej mi kake cene ima Desigual v Španiji,to rabim za mojo starejšo,tukaj je samo v emporijumu
zdaj mi je pa mal daleč,pa še cene souser posted image
Moj trebuh,če dam stran špehuser posted image ,se sploh ne vidi,da bi bila noseča

Glede oblačenja,jaz grem včasih v pižamiuser posted image v službo......
ursi....mi tudi namo imeli bazena na strehi,pri nas imamo ful borovcov in pol je polna streha storžov
Bazen mogoče kasneje,ko bojo otroci veliki,zdaj ko so mali ni šans

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.12.2012 21:07:10   
andreja_p
Lepo pozdravljene souser posted image
Po dolgem času se vam malo javljam,saj vam moram povedat,da sem včeraj doživela nekaj kar si nebi niti v sanjah predstavljala.Glede na to,da se bliža moj 12 teden ki bo v četrtek sva se odločila da poveva to našo veselo novičko tastu in tašči.Ravno danes ima tašča rojstni dan in včeraj sva jo presenetila ko sva povedala da bo ponovno babi.Preko spleta sva kupila majice z napisom,PONOVNO BOM BABI,PONOVNO BOM DEDI.Ko sta to prebrala sta bila popolnoma šokirana.Tašča me je objemala in jokala potem pa še seveda jaz nisem morala zadržati niti ene solze.Tako sva jokale v duetu user posted image .Glede da sva se matrala 4 leta in uspela z pomočjo umetne oploditve je bilo tako večje veselje.
Ju3 pa bo dan ko bomo povedali v službi.Upam,da ne bo kakšne negativne energije iz strani šefice.Tako ali tako bom celotno nosečnost doma.
Imejte se lepo.Mi pa imamo danes teden nuhalno svetlino.Ponovno bomo videli pikico,se že veselim.
L.p.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.12.2012 21:09:52   
ursonok
Majčica
Topel je samo danes, pa še to ni prava "vročina", zvečer je imel okoli 37,5. Ampak je neznosen. Zdaj je buden, drl se je pol ure, umiril se je šele, ko ga je M vzel k sebi za računalnik. Sedi tamle pri njem v naročju, maha s svinčniki in papirji in je končno tiho user posted image user posted image Ne razumem - če bi ga res kaj bolelo (uho, grlo), bi se drl non stop ... Ampak ne, zdajle je prav fletne volje, celo reži se. S ful rdečimi in zaspanimi očmi. Tega otroka res ne štekam. user posted image user posted image
Je ful podoben meni v nosečnosti z njim - nespečnost ves čas, živci, histerija user posted image .

Tako da 6. bolezen ziher ni, jaz sem skoraj prepričana, da so zobki. Bomo videli. Mah, problem je samo v tem, da če otrok ne gre v vrtec, pač ne moreš delat, dopustov/bolnišk pa taki, kot smo mi, nimamo ... V takih primerih bi prav prišla kakšna babica blizu ... user posted image
Ampak ok, ne bom jamrala, naši otroci v primerjavi z drugimi sploh ne zbolevajo, tu a tam vročina, to je vse. Nikoli nista bila doma zaradi bolezni, največ dan ali dva. Tavelika je sploh genij - dobi vročino proti večeru, visoko, pade v posteljo, kuha do polnoči, potem se ohladi in se zjutraj zbudi kot nova. Ima štiri leta, nikoli nobenih bronhitisov, pljučnic, grip, viroz, angin itd. user posted image

Bazeni
mi ga imamo tukaj ob bloku, tj. med dvema manjšima blokoma (v našem je 12 stanovanj). Drugače pa imajo ljudje tukaj, v mestu, zelo pogosto bazen na terasi. Ker pač ni toliko prostora, terase so pa res funkcionalne, pa bazeni tudi - kopamo se namreč 4 mesece, se pravi kar 1/3 leta.

Neposredna povezava do sporočila: 974
3.12.2012 21:37:36   
Lethe
Moja nečaka sta bila pri 5. ali 6. bolezni oba prava divjaka. Kot bi jima ne bilo nič, a vročine oba čez 38. Je zdravnica menda dejala, da to ni tako redek pojav, da so pravzaprav čisto ok, navkljub vročini in posledično tistim pikam...

Uspelo mi je kupit eno lepo črno majčko/tuniko, in sicer v Intimissimi. Zadnje čase se mi zdi, da tam kar najdem kaj zase - zdaj, ko vem, da imajo cele kupe pod pultom in moram povedat, kaj želim user posted image

Mi se obdarujemo za NL, moja starša pa imata ponavadi še kakšno malenkost za Miklavža. Bo treba počasi začeti razmišljati o nakupih. To mi je vsakoletna muka, ker sem povsem brez idej. Prosim za kakšnouser posted image Se pravi za najine starše, sestro in brata, 2 nečakinji in 2 nečaka...ojoj.

Nekaj me moti pri tem forumu: ko pišem sporočilo, ne vidim več, kaj vse ste ostale napisale in si posledično ne zapomnim nickov. Dobro, saj lahko zaprem okno, ampak ni tako praktično kot na katerem drugem forumu, kjer imaš v istem oknu pregled nad zadnjimi sporočili. Se bo treba navadit.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?