ursonok
|
Flowy, ko sem jih jaz spraševala, zakaj rojevam tako ogromne otroke, ko pa sva z možem majhna in suha, so mi rekli, da "to pa res nima veze". Da gre za gensko določenost teže ob porodu (rojevaš na splošno velike/debele ali majhne/suhe) in da je to v družini, kaj več pa ne. Meni se zdi, da ti dohtarji itak rečejo, kar jim v tistem trenutku prav pride. Ko sem imela v gimnaziji ful probleme z M, po tri mesece je nisem imela, potem sem pa krvavela 5 tednov skupaj, huda anemija itd., mi je G rekel, da verjetno ne bom mogla imeti otrok (!!), v isti sapi pa, da se mi bodo menstruacije uredile po prvem, najkasneje po drugem porodu. Tip je bil itak cel odbitek. Pa valda imel poln kabinet - koncesija vse zasedeno + privat pol Ljubljane. Saj ne moreš verjet. Me veseli, da boste dobili fantke! Ampam so hard core, vsaj tale naš. On sploh noče biti na rokah, v naročju, samo na tla, lezt po stanovanju, razturavati, kjer se da in kar se da, razšraufati in razsuti vse, najbolj zanimive so naprave a la sesalnik, kruhopek, metla, smetišna, računalnik, kabli itd itd. Samo kadar je lačen, zateži, se naje, potem pa spet naprej. Saj je fino, lahko počneš druge stvari - no, delaš (umsko) ravno ne, lahko pa kuhaš, pospravljaš itd. Sestrica je bila čisto drugačna, veliko manj mobilna in raziskovalna, se je parkrat zgodilo, da sva ob njej zaspala. Pa se ni nič hudega zgodilo, ničesar ni ušpičila, se kakor koli poškodovala. Pri Abelu ni šans. Pomoje zakuri cel blok Sicer bi zdaj, v tretje, jaz osebno morda raje imela fantka, ampak se tolažim, da je pri punčki precej plusov - bolje spijo, manj norijo Vse je bolj pod kontrolo. In pri treh otrocih to prav pride . Zakaj vama je pa prepovedala SO? Imaš vnetja, krvavitve itd? Je kar huda, 5 mesecev .., No, ampak če ni druge, bosta tudi to pretrpela ... Problem zna biti samo v tem, ker po porodu tudi 6 tednov ne smeš, pa dvojčke boste imeli, utrujeni boste milijon, pa se vam ne bo dalo ... Zajebano imeti otroke, a ne?
|