|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
30.11.2012 11:23:31   
ursika_ursi
Uuuuu, kako ste že pridne- I like ituser posted image user posted image
5ra8, Femibion 1, ki ga ješ do konec 3 meseca stane malo manj kot 14eur, pa je not 35 tabletuser posted image  Sem jedla pred temi Tifol, Elevit, FidiVit Mami, ampak so mi te THE BEST!!! Pa še kakcam lahko normalno, sploh nisem več zaprta, odkar sem zamenjala folnouser posted image

Sem ful vesela, ko slišim dobre novičke, ki jih prinesete iz NSuser posted image  Nekak se še sama bolj napolnim z upanjem, da bo tudi z mojim čričkom vse okuser posted image

corfu, to ni vedno znak za preplah, veš.. Dokler ostaja še vse odprto, ostani še ti optimističnauser posted image  Vem pa, da je hudo. Sem dala to čez letošnje poletje, ampak se zame ni lepo končalo, zate pa držim pestke!! Kot je napisala že ursonok, če nisi imela rednih M, se to zna zgodit in se PDP včasih zamakne tudi za več kot 1 teden.

Glede hrane, ravno pijem še včerajšnji bananin milk shakeuser posted image  Sem ga malo več pripravila, ker je bilo treba rešit vseh 7 banan, ki so bile že skoraj cele črne. Dodala sem pa mleko, malo medu in pa kakav in je njamiuser posted image user posted image  AMpak po tem pa še konkretna malica. Verjetno bom itak čez 15min lačna že kot volk.

Anon2012, verjamem, da si malo negotova, predvsem zato, ker veš kar se je zgodilo Tippiuser posted image user posted image
Ampak mislim, da bo v tvojem primeru vse super in ok, že rezultati DHT so super. Tista 2% se sliši malo, ampak....kaj pa vem no... Ne znam ti niti povedat kaj bi jaz naredila v tvojem primeru, ker sem še sama prestrašena po dogodku s Tippi. Predvsem dobro premisli in zaupaj v svojo presojo..user posted image

majčica1508, ti pa mi že prav nesramno delaš lušte že 2 dni  s temi tvojimi čuftiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drugičudež)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.11.2012 11:27:35   
Lethe
Živjo :)

Tudi jaz sem nova tu in bi se vam rada pridružila... Nekako se mi je uspelo tudi prebiti čez vse strani, ki ste jih do sedaj napisale. In vas že malo poznamuser posted image user posted image
Kako ste kaj? V pričakovanju snega mogoče?

Moj PDP je predviden 26.6.2013, prvi pregled sem imela 16.11., NS imam pa 17.12. Prva nosečnost. Bi prosila, če me lahko katera doda na seznamuser posted image

Boste (ste) vse vprašale za spol ali bi raje presenečenje?

Lep dan vam želim, še posebno, ker sledi vikend user posted image

< Sporočilo je popravil Lethe -- 30.11.2012 11:29:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 927
30.11.2012 11:33:28   
ursika_ursi
Lethe, pozdravljenauser posted image user posted image
Uh, si kar predstavljam koliko časa ti je vzelo prebiranje teh 38 straniuser posted image user posted image
Glede nuhalne, midva bova vprašala za spol, sva oba ful firbcauser posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče že zato, ker bo to najin prvi čriček, kaj pa vemuser posted image  Moj je že itak po naravi radoveden, kot kakšna babnca- to ma ziher po babici in njegovi mamiciuser posted image user posted image

Uh, naju jutri čaka abraham, se že kar bojim, ker vem, da bo precej dobrega pecivauser posted image user posted image  Tako da se zna zgodit, da se bom od tam odkotalila proti domu, ali pa me bo kar razpočilouser posted image user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.11.2012 11:57:24   
ursonok
Jaz sem po obilnem zajtrku ... zdaj bi pa nekaj sladkega - sem že namočila rozinke v sojin jogurt, mmm. Komaj čakam. user posted image

Jaz sem šele danes prebrala Tippijino zgodbo tukaj gor. In sem se pol ure jokala, zdaj me pa glava boli. Ma, odkar so se nehale slabosti in sem čisto na nosečniških hormonih, jokam ves čas. Jaz sploh ne vem, prej sem mislila drugače, ampak zdaj ... ko bo otrok brcal ... Ne predstavljam si ...Ga splaviti v 20. tednu in dati stran ... Meša se mi ob sami misli na to. Ne vem pa, kaj bi bilo, če bi šla na AC, pa bi se izkazalo, da je kaj narobe user posted image
V bistvu je plus tega, da ne grem, da pač ob porodu dobiš, kar pač dobiš. Verjetno se mi bo svet podrl, če bo kaj narobe. Bo pa vsaj moj in živ, imel bo sestrico in bratca in cel svet na razpolago ...
Ne vem. Grozno. Grozne stvari se dogajajo. Toliko trpljenja in bolečine.

Ko gledaš vse to, TV in vse ... Svet bi moral biti tak, da bi se v njem ljudje počutili varne in močne, da bolan otrok ne bi bil tragedija, da ne bi bilo problemov z oskrbo, s preživljanjem itd itd. Tako pa moramo biti vsi lepi, popolni, zdravi, konkurenčni, uspešni ... In če se komu rodi bolan otrok, vsi pravijo, da "se jim je zgodila tragedija". Ker morajo prilagoditi svoj lajf, pa otrok ni "lep", pa ne bo pameten in uspešen in se z njim ne bodo mogli hvaliti ...
Ko pa gledam kakšne ljudi okoli sebe, polne denarja, imajo enega (ali nobenega) otroka, da mu pač lahko "vse nudijo", da bo ja kar se da uspešen in sploh, sami so načičkani in ne vedo, s čim bi si zapolnili praznino ... Pogovori so na nivoju ... ne vem česa. O denarju, nakupih, avtomobilih, uspehih. A to pa ni tragedija?!
Ne, takim ljudem pa zavidamo. user posted image user posted image

Ta svet je narobe svet.

Res sem zamorjena. Sploh ker se zavedam, da sem sama ista. Neplanirano zanosim in že se mi podira svet. A ni to žalostno?! user posted image

Nič, grem po jogurt in nazaj delat, da bo vsaj kaj koristi od mene.
Držite se!user posted image

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.11.2012 12:07:02   
Lethe
Ursika_ursi, mi smo imeli prejšnji vikend 60-letnico. Od 14ih pa do 22ih sem ves čas jedla, še ogromno peciva, čeprav sicer nisem ravno mahnjena na sladkarije. Ampak je treba vse poskusituser posted image Potem pa je prišla še torta. A sem preživela, sem že navajena na enormne količineuser posted image

Jaz pa še ne vem, če bi vprašala po spolu, po eni strani bi bila rada presenečena. Ampak dvomim, da bo partner zdržal, ga že sedaj muči. In še pri NS se menda kar pogosto zmotijo, bi bilo verjetno bolje kasneje vprašat, če že.
Vsekakor pa ne bova razlagala dalje ostalim do poroda. Bodo še problemi z imeni očitnouser posted image
Zaenkrat tudi še nikomur nisva povedala za nosečnost.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.11.2012 12:19:23   
ursika_ursi
Oh, sem mislila, da samo mene hormoni dajejo in se jočem za vsako figo... Ravno prej sem gledala eno oddajo, kjer je bilo enemu gostu rečeno, če sleče majico, da s tem donira 1000$ eni fundaciji v boju proti raku na dojkah. In je tip sleku majco, jaz pa v jokuser posted image user posted image  Tudi kakšne reklame znajo bit problem. No, sem pa par dni nazaj dobila sms, kjer pozivajo ljudi v današnji protest, kao za lepšo prihodnost naših otrok in vnukov- valda, morje solzuser posted image  Mojmu ni pa nič jasnouser posted image user posted image

Lethe, jaz bi nekako že zdržala do rojstva, da ne bi vedela spola, ampak me malo matra zarad cotkicuser posted image  Moj pa ni šans, da zdržiuser posted image  Drugače pa tudi midva še nisva nobenemu povedala- jaz sem 2 kolegicama, ki vem, da bosta tiho, ostalim pa imava namen povedat za božič- domačim. Ostalemu sorodstvu pa za novo leto- no, 1.1., ko se itak hodi okol i nse voščiuser posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.11.2012 14:00:30   
vilincek
Meni so danes puscali kri, kar 4 epruvete. Cakala sem kr celo uro, ker se jim je vceri sesul racunalnik in potem smo bili vsi od vceri in danes tam. Kriza.

Glede spola bova mi2 verjetno vprasala. Vsaj prvic sva. Bova pa drzala zase. Pri NS smo lepo ze videli in potem smo z morfologijo samo potrdilil. Zaenkrat sva povedala samo starsem ampak se to po sili prilik, ker smo morali s sinom v bolnico in da nsio cudno gledali, zakaj rabiva pomoc.

Neposredna povezava do sporočila: 932
30.11.2012 14:24:55   
Tija01
Pozdravljene!

Tako pa sem si spet vzela malo časa, da preberem kaj je novega in kaj dogaja. Jaz venomer lačna vedno nekaj iščem po predalih in hladilniku user posted image   joj joj joj joj zredila že za 4 kg ojoj ojoj ne vem kako bo to do konca. Ne znam si niti predstavljati ... Zdaj sem zamenjala Elevit z Femibionom in je boljše, nisem več zaprta par dni in še potem samo okrogli trdi "kakeci!". Sem se končno tega rešila pa ne bi rekla, da se ne bi dokaj zdravo prehranjevala pa še toliko donata spila .... Upam, da bo sedaj boljše oz. mi je že po menjavi folne.

Drugičudež: Berem, da si se odločila samo za AC in ne za nuhalno. Zanimivo, meni je G rekla naj opravim nuhalno pa dvojni hormonski test in kasneje še AC zaradi moje starosti 41. No ne vem, sedaj ko to vse prebira me že kar malo stiska saj imam NS za dober teden in takrat bo mi tudi dr. Strah naredila dvojni hormonski test. Namreč to je moja prva nosečnost, vem predolgo sem čakala ali življenje ubira čudna pota....

Lep vikend želim vsem!

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.11.2012 19:20:03   
majčica1508
Kje pa ste vse?
Pri meni starejša spi,mlajša bo pa vsak čas,moj gleda 24h,jaz pa pijem čaj in pregledujem maile,pa mal na RR
pokukamuser posted image

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.11.2012 20:28:46   
ursonok
Tu smo, otroci spijo, Abel že od 18.30, ampak se je ravno prejle zbudil za jest. Zdaj je sicer mrknil, ampak slutim, da bo spet nemirna noč user posted image .
Dokončujemo projekt, pa namesto da bi pospešeno pisala, lutam po forumih. Strašno sem utrujena in se mi resno ne da misliti. user posted image . Raznmišljam, da bi namesto garanja raje pogledala zadnje soočenje kandidatov. Čeprav sem sita teh političnih govoričenj.

Sita sem tudi, ampak kar razmišljam, kaj bi se dalo še grickniti. user posted image Prejle sem jabolko, pomaranč sem danes že kakšnih 6 ... morda bi lahko še eno ... user posted image Čaj sem že kopriven, pa lipov, pa en za prebavo ... zelenega dve skodelici. Vode polno, pa celo en kozarček ekološkega rdečega vina ob kosilu ... Kaj bi človek še lahko vlil vase? user posted image

Nekaj sem še hotela rečt ...

Drugičudež,
pisala si, da imaš na tešče povišan sladkor. Mislim da sem nekje brala, da morajo nosečnice s sladkorno čim bolj pozno zvečer, tik pred spanjem, pojesti manjši beljakovinski obrok. Gre pa za to, da ponoči sladkor vedno pade, zato ga zjutraj telo našopa v kri, od tam pa gre v celice - da pač organizem lahko funkcionira. No, pri nosečniški sladkorni pa telo tega procesa nima pod kontrolo, našopa sladkor v kri, on pa tam kar ostane - odtod povišane vrednosti. Zato je treba skrbeti, da bo ponoči čim manjši padec, kar pomeni, da zjutraj tudi ne bo velikega skoka. Čim manjši nočni padec pa se doseže z beljakovinskim obrokom pred spanjem. Beljakovine se namreč dolgo prebavljajo in ne dvigujejo sladkorja.
Ker tisti opisi, kaj si pojedla v celem dnevu... Ma ne vem no, jaz bi padla skupaj od tako malo hrane. Resno. Zvčer si privošči kakšno pusto meso (če ga ješ) z zelenjavo, ribe, morda stročnice (če te ne napenjajo). Ali pa kaj mlečnega, samo da ni premastno. Pa valda nobenih OH.

Nič, grem malo v kuhinjo pogledat ... user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.11.2012 21:59:52   
ninocka26
Drugičudež jaz sem imela v nosečnosti sladkorno, sicer so mi jo odkrili v 30. tednu prej sem imela sladkor vedno pod mejo, samo se je meni dogajalo isto. Meni so takrat naročili, da moram še nekaj pojesti ob 22h zvečer in obvezno imeti zajtrk do 7h zjutraj, drugače je prevelik razmak in imaš previsok sladkor ter ketone v vodi. Ravno tako sem morala za zajtrk jesti sadje (jagode) in jogurt, ker mi je njihov predpisan zajtrk preveč dvignil sladkor. Jaz sem sicer jedla točno tako, kot so oni svetovali, pa sem vseeno hujšala in imela ves čas ketone v vodi, tako, da sem zadnji teden nosečnosti pristala na inzulinu.
Pa še to jesti moraš nujno vsaj 5x na dan (fino je 6x), količinko lahko pa poješ veliko, vsaj meni se je tako zdelo. Predvsem lahko poješ ogromno zelenjave, pa tudi mesa je kar veliko na seznamu (meni je šlo najbolj na živce meso pri večerji, ker jaz tega nisem vajena).

< Sporočilo je popravil ninocka26 -- 30.11.2012 22:02:00 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 936
1.12.2012 18:43:39   
drugičudež
Hvala, punce, za vse nasvete glede sladkorne!
Ursonok, saj se tudi jaz ne počutim dobro zaradi takih omejitev pri hrani in posledično nimam nobene energije. Komaj se privlečem iz službe in bi najaraje do večera prespala. Pa ne gre zaradi dveletne hčerke, poleg tega pa imam predpisano tudi gibanje (zaradi zniževanja sladkorja). No, pa dej, če morešuser posted image

Tija01 - nuhalna (tudi z dodatnim hormonskim testom) je samo statistika. Jaz ne bom plačevala za nuhalno, da mi bo nekdo računal, kakšna je verjetnost, da bo imel otrok kromosomske napake. Se je zgodilo, da so naračunali verjetnost 1:3000, pa se je rodil otrok z Downovim sindromom in se je zgodilo, da so naračunali 1:28, pa se je rodil zdrav otrok. Jaz sem se zato odločila, da ne grem na nuhalno (kjer bo itak precej slab rezultat že zaradi mojih in moževih let), potem pa bi se še en mesec dodatno sekirala. Grem rajši kar direkt na AC. Tudi moj G je tako predlagal - zdaj in v prvi nosečnosti.

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 937
1.12.2012 21:47:35   
ursonok
Živijo,
vidim, da vse demonstrirate user posted image user posted image Upam, da niso katere priprli ... user posted image user posted image

Mi smo imeli super dan, čeprav je ob 6h zjutraj kazalo drugače. Pojedli obilen zajtrk, potem sem jaz mrknila za kakšno urico in pol, nato pa smo šli peš na dolg sprehod v mesto. Zunaj hladno, ampak sonce in svež zimski veter .... mmmm. user posted image V mesto smo prišli popolnoma zlakotnjeni, v naši eko restavraciji smo maznili guacamole, neke bruskete s paradižnikom (mož) in solato (zelena solata, kumara, korenje, paradižnik, črne olive, semena in oreški + olivno olje, mmmm). Domov smo se priklatili malo pred sedmo, otroka sta zbasala še proseno kašo s suhimi slivami, s taveliko sva pogledali dve risanki, potem sta pa oba mrknila kot ubita user posted image .
Seveda nimam iluzij in vem, da se bo Abelsonzi še zbudil najmanj dvakrat, enkrat za jest, a vseeno. Paše imeti večer zase. Zdajle me čaka knjiga, a problem je v tem, ker ne vem, katero izbrat. Nekaj teološkega ali nek doktorat o psihični bolezni v ruski kulturi? user posted image

Drugičudež,
govoriš, kot da bi jih z možem imela vsaj 50+ user posted image user posted image
Upam, da boš našla optimalni način prehranjevanja, ker lačen biti ni fajn. Ja, itak je absurdno - lačen si, potem naj bi pa še športal. user posted image user posted image
Imaš doma kakšen orbitrek ali sobno kolo? Spomnim se iz prejšnjih nosečnosti, da so punce na forumih, tiste s sladkorno, jedle precej podobno kot ostali, le da so po vsakem obroku (večjem) šle na orbitrek/kolo za 15-20 minut, da so si znižale sladkor. Tako so se dostikrat "pregrešile" pri hrani (jedle recimo precej kruha in testenin), a hkrati telovadile vsak dan približno eno uro (vsega skupaj). Sladkor je bil ok, njihova forma pa tudi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
1.12.2012 22:21:40   
Sony2011
Čeeer...

Se še jaz malo javim. Saj prebiram vas redno preko telefona, za pisat se mi pa ne da na računalnik in zato posledično tako redko javljanje user posted image

Slabosti so se končno končale, jeeeeeej. Sva pa imela prejšnji teden oba z malim rota virus in sem se tako nabruhala in nasračkala, da je šla še vsa nosečniška slabost ven user posted image

V torek pa končno pregled pri moji G, potem pa še pregled NS. Komaj čakam, da izvem da je z našo pikico vse ok.

Čestitam vsem za dobro opravljene preglede, za vse ki pa se ni izšlo po načrtih pa user posted image user posted image user posted image

Drugače pa počutje se je v tem tednu res občutno izboljšalo, tudi apetit mislim da bo počasi začel naraščati (do zdej ga niti ni bilo), tako da lahko končno začnem uživati v nosečnosti, tako kot sem v prvi (do sedaj to ni bilo mogoče). Trebušček se mi že kar malo pozna, edino kar je ful me boli sramna kost, še katero??

Spol bova vprašala na morfologiji, upam da bo vidno. V prvi nosečnosti sva vprašala že na NS in so rekli da bo punčka, no potem pa je zrastel lulček in na morfologiji smo odkrili fantka user posted image , čeprav jaz sem skos imela občutek da bo fant tud ko so rekli da bo punčka).

Tako toliko zaenkrat od mene, pa lahko noč user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.12.2012 23:46:01   
MalaMis
Punce! Imam vprašanje....

ČE si noseč točno 7t, to pomeni, da si v 8. tednu????

Kdaj se je pri vas prvič videla GV?

(odgovor članu Sony2011)
Neposredna povezava do sporočila: 940
2.12.2012 9:03:07   
malecka24
Dobro jutro punce.Mene pa matra prehlad pa me zanima koliko dalerona C ali lekadola C (raztopine ki das v caj)lahko spijes na dan,Bojim se da ne skodim mojemuuser posted image
Hvala vam za odgovor:)Lep dan zelim vsem:)

(odgovor članu MalaMis)
Neposredna povezava do sporočila: 941
2.12.2012 9:29:22   
ajnas6

IZVIRNO SPOROČILO: MalaMis

ČE si noseč točno 7t, to pomeni, da si v 8. tednu????

Kdaj se je pri vas prvič videla GV?

Ja to pomeni da si v 8 tednu, ampak to je tako, kot da rečejo da si v 30 letu, pravkar si bila pa star 29. Če pa želiš natančno se pa štejejo še dnevi, torej 7t2d recimo.

Drugače pa je meni na UZ videl GV že 6 teden, utrip pa 7t2d.

(odgovor članu MalaMis)
Neposredna povezava do sporočila: 942
2.12.2012 11:05:09   
lizika86
Jutro!

Evo, pri nas pa akcija, nama danes montirajo kuhinjo. V decembru se namreč selim k mojemu, tako da še ta dodaten stres user posted image
No ja, ni ravno stresno, je pa veliko dela in enih skrbi, letanja naokoli ...
Komaj čakam torkov pregled, da vidim, kako kaj najina pikica. Strah me je fuuuul, ker se pri prvem drugi pregled ni srečno končal user posted image Ampak sem optimistična, moram bit!
Po eni strani bi bila vesela, če bi mi bilo vsaj malo slabo, karkoli, še prsi me manj bolijo, ampak vem, da skoz pa spet ne morejo bolet. Vas še vse zelo bolijo? Jaz čutim napetost in težo, na dotik pa niso več tako občutljive. Malo za pomirit živčke hodim tudi k bioenergetiku vsake tolko, ki pravi, da je vse ok. Upam, da ima prav!

Komaj čakam še nuhalno čez 14 dni, da potem stopim do šefice in ji povem za nosečnost in selitev hkrati user posted image

Zdaj je pa še snežit začelo, pa naj se prične veseli december! Če bo vse OK, bo tale december najbolj vesel za vse nas, kajne user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.12.2012 12:04:39   
Lethe
Lizika86, potem se nam pa podobno dogajauser posted image Pri nas že od avgusta podiramo in ponovno gradimo, z estrihi vred, ta teden končno pridejo položiti ploščice v kopalnico in ostale talne obloge. Oprema pa naju že čaka. Je kar naporno, ampak bo vredno, kajne?user posted image

Jaz sem tudi čisto ok, brez slabosti in drugih nevšečnosti, na srečo. Edino še malo nižji pritisk imam kot prej in tako grem sedaj vsako jutro na sprehod z jabolkom v roki...ki si ga moram deliti s psom - malo tebi, malo meniuser posted image

Počasi si bom morala kupiti kakšen nov nedrček in sploh ne vem ali bi kar takoj z malo rezerve v velikosti, da ne bo takoj premajhen...

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 944
2.12.2012 14:59:25   
Natalija28
Pozdravljene še od mene po dolgem času.

Vse čestitke vsem za dobro opravljene NS. user posted image
Javljam se vam bolj po redno, ker se doma nič kaj ne javljam na računalniku. Me še vedno dajejo grozne slabosti čez cel dan...
Mi2 sva oba radovedna kakšnega spola bo naše drugo detece.user posted image  Sem na nuhalni že spraševala, pa je rekel, da zaenkrat ne more še nič rećt z zagotovostjo... No, bomo pa že počakali še malo. Naju pa že vsi sprašujejo, če vema kaj bo. In sva jih razvestlila, da tokrat ne bova nikor naprej povedala, tudi ko bova izvedela. Tudi debata okrog imen se je že razvila...user posted image  
Držim pesti za vse, da bo vse ok. Držte se. Grem ležat k Matiju, ki ima popoldanski počitek.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.12.2012 15:24:18   
lizika86
Ja, Lethe, super bo, da bomo z našimi user posted image že v novem gnezdecu!

Mi2 sva pa začela razmišljat o prenovi, ko sem februarja zanosila in sva tako računala, da bo treba do oktobra stvari preuredit. Se nama je kar mudilo. Potem pa so šle stvari žal v svojo smer in sva tudi gradnjo zato malo zaustavila in rekla, da bova pričela junija in se probala vselit do novega leta. Skratka, gre po planu, imava praktično že vse, čakava le še vgradno omaro in predsobo, da bom imela kam stvari dajat, potem se pa selim user posted image Najbrž med počitnicami. Delam namreč v šolstvu in bom tele počitnice lahko lepo izkoristila za selitev, še malo user posted image

Boš videla, Lethe, saj bo šlo hitro, sploh, če imata pohištvo že vse izbrano ... Držim pesti user posted image

Oh, jaz pa spet nekaj lačna. Ne jem veliko (do sedaj sem se zredila 1kg, tudi nič kaj ne pazim kaj jem), ampak jem pa na 2 uri. Mogoče edino to izdaja, da se z mano nekaj dogaja. Še otroci so v šoli opazili, da sem ves čas nekaj lačna user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.12.2012 16:54:02   
ursika_ursi
Vidim, da nas je kar nekaj v preurejanju bajticuser posted image  Midva sva od januarja že čisto na svojem, sicer zaenkrat sva uredila samo eno nadstropje. Je pa ravno včeraj dopoldon bil pri nama projektant in je izmeril čisto celo bajtico, od zunaj in od znotraj. Čakama, da nama v tem tednu izriše načrte, ker bova širila in višalauser posted image  Načrt za hiško sva že sama izrisala v 3D, tale projektant pa nama bo vso papirovje zrihtal- malo bova goljufala s streho, ker bi kao mogla bit 35-45 stopinjska, midva pa bova imela ravnouser posted image  Aah, ja, komaj že čakam, da se začne spet dogajatuser posted image  Nekak nama je ratalo bolj ali manj zrihtat okolico, za pomlad pa načrtujeva tale projekt.

Nooo, včeraj sva preživela krasen dan v družbi moje žlahte, ker je stric praznoval abrahama in je bilo nad pričakovanjiuser posted image  Moj me je celo peljal na plesišče ene 8x, kar se v teh 8 letih do zdaj ni še nikoli zgodilouser posted image  Sem bila precej presenečena, predvsem pozitivnouser posted image  Cel večer mi je na skrivaj božal bušija in mi delil poljubčke, kot da je padel v novo pubertetouser posted image  Sem bila v devetih nebesih, morem povedatuser posted image  Je pa tunika uspešno skrila, kar je bila njena naloga in ni bilo potrebnega nobenega skrivanjauser posted image  Itak pa so bili po 21h že vsi kar precej nacejani in se z mano niso nič kaj preveč ukvarjali, heheuser posted image  Domov sva prišla okoli 1h zjutraj in preden sem uspela zaspat je bila ura ene 3h, ker je moj dragi tako grozno smrčal celo noč zaradi zamašenega nosa, da sem ga skoraj preselila ven v pasji boksuser posted image user posted image  Okoli 7h zjutraj sem si privoščila eno hitro kopel in se po pol ure vrnila nazaj v posteljo, kjer sma oba ostala do 11huser posted image

Uh, danes pa sem bila že na voliščuuser posted image  Zdaj pa se poskušam malo k sebi spravit na kavču, sem cela uničena- nisem več navajena tega ponočevanja, se vidi da se staramuser posted image user posted image

Imam pa v hladilniku celo škatlo peciva in zna bit ta večer precej zanimiv, heheuser posted image user posted image

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.12.2012 21:08:08   
ursonok
Dober večer,
čuden dan user posted image user posted image
Polno pozitivnih stvari: posteljne aktivnosti zjutraj user posted image (a vas tudi razganja? jaz skoz samo o seksu razmišljam user posted image ), potem smo pekli kruh, šli plavat, pojedli super zajtrk ... Popoldne pospravili, šli na sprehod (bilo je sončno in toplo), spekli krompir z zelenjavo plus palačinke (brezglutenske) z marelično marmelado mmm, potem so prišli gostje.
No, kljub plusom je bilo tudi ogromno minusov: tamala je bila cel dan tečna ko zmaj, nenaspana, trmasta, za znoret. Pravi mali diktator. In začelo se je to, da se postavlja pred drugimi - ji nekaj rečeš, ko se igra s kolegico, pa ti jezika nazaj samo zato, da je kao frajerka. Za znoret. Zvečer smo imeli cel škandal, šli spat brez risanke user posted image . Ne vem, drugega kao "vzgojnega" se ne spomnim ...user posted image

Zdaj bi morala še kaj narest, pa sem user posted image

Gledam povolilne debate user posted image

Pijem brezalkoholno pivo user posted image

Pa ravnokar se je zbudil tamali, spet bi jedel ... Ko se naje, grem verjetno tudi jaz vodoravno ...
Držite se!

Neposredna povezava do sporočila: 948
3.12.2012 7:40:34   
Saša33
Dobro jutro

Midva sva zadnji teden brez neta, zato je moje oglašanje temu primerno. No dans sem uspela vklopit preko telefona in prebrala vse za nazaj.user posted image user posted image

Jutro je čudovito jasno, sneg, vse belo. Včeraj sem že pripravila sanke za tamalo in danes greva mal okol po snegu. Mater pogrešam gore, gazenje v snegu. To pa res že dve zimi pogrešam, upam da naslj. zimo spet ne bom nosečauser posted image .

Mi smo imeli tudi bolj sitni vikend.Se mi zdi da tamali rase 7 zobek ven in posledično je bilo jok in stok do 2h oba večera. MOj je bil na eni žurki,  včeraj se nisem premaknila iz bajte, razen pol urce orbitreka, da sem mal preluftala glavo.

Nosečnost: slabosti ni, kg imam take kot pred nosečnostjo, trebuha ni, apetit malo boljši a še vedno se  morm silit, da jem. Se špa jokcam ko kaj preberem ali kaj vidim. Čist trapaste primere. A ni lepo ko pada sneg, jst pa v jok. Joj, joj. V petek imam pregled in grem v službo povedat šefu. Bo navdušen verjetnouser posted image .

Zdej pa kidat sneg, da grem lahko pop do zobarja, dokler tamala še spi.

lep snežni ponedeljek, pa juhu december je tu.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 949
3.12.2012 8:29:05   
drugičudež
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok
Drugičudež,
govoriš, kot da bi jih z možem imela vsaj 50+ user posted image user posted image
Upam, da boš našla optimalni način prehranjevanja, ker lačen biti ni fajn. Ja, itak je absurdno - lačen si, potem naj bi pa še športal. user posted image user posted image
Imaš doma kakšen orbitrek ali sobno kolo? Spomnim se iz prejšnjih nosečnosti, da so punce na forumih, tiste s sladkorno, jedle precej podobno kot ostali, le da so po vsakem obroku (večjem) šle na orbitrek/kolo za 15-20 minut, da so si znižale sladkor. Tako so se dostikrat "pregrešile" pri hrani (jedle recimo precej kruha in testenin), a hkrati telovadile vsak dan približno eno uro (vsega skupaj). Sladkor je bil ok, njihova forma pa tudi.

Imam sobno kolo in hkrati tri probleme:
1. kolesarjenje mi trenutno sploh ne paše, saj me začne močno špikati v trebuhu,
2. kam naj dam tisti čas dveletno hčerko (ob popoldnevih sva pretežno sami, ker mož dela izmensko delo); revica komaj pričaka mamico, a potem naj pa pol ure zraven stoji in gleda, kako vrtim pedala,
3. pučutje je tako zanič, da komaj shajam sama s hčerko in sem izmučena do konca; ko se spravim zvečer na kolo, se mi kar blede pred očmi, občutek imam, da porabljam zadnje atome moči, večkrat mi kar solze tečejo; a je vrednouser posted image

Da bi hodila ven na sprehode, tudi nimam možnosti. Sprehod s hčerko ni ravno dvigovanje pulza, saj ona pač ne more hoditi tako hitro, v vozičku pa se ne vozi več. Sploh ne vem, kako uspe drugim? No, saj  je tudi meni v prvi nosečnosti uspevalo, zdaj imam pač eno "malo oviro"...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Spremembe na dojkah v nosečnosti
Spremembe dojk so pogosto eden prvih znakov nosečnosti. Že v šestem do osmem tednu nosečnosti se lahko dojke opazno pove...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?