|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.8.2014 9:57:45   
ta*mala
Ja, prav se spomnis :-) rok sem imela 29.10., rodila pa 3 dni prej puncko Tjaso 3020g in 50 cm :-) tko da moj plusek lih z mano melica marmelado pa kruh :-D drgac pa ja...pocas razmislamo o drugem. Ker nocem velik razlike...kwa pa bo bomo pa se vidli. Glede na to dq se 2-3x na dan dojim najbrz lih prec ne bo :-)

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
18.8.2014 10:03:33   
chocolatecake
Hvala Žabinčica za lepe želje. Sem optimistična in vrjamem, da bo zdaj končno vse OK in da je bil za vse težave kriv stres. Torej upam, da se tvoja user posted image vseeno ne prikaže, par dni kasneje pa še jaz zagledam user posted image , pa da gremo potem skupinsko v temo aprilčice 2015. Ker sem družabno bitje se rajši selim v skupini, pa zgleda da je bil julij oz avgust kar ploden mesec. Tako, da bi šla tudi jaz najraje v drugo temo kar zdaj, ko vas že veliko poznam. Da se nebom potem vsem na novo predstavljala in se počutila kot en "outsajder".

Neposredna povezava do sporočila: 3927
18.8.2014 10:12:07   
biba88
hej punce!!! jaz sem preživela lep in sproščen vikend še ene dva dni da bom mela konec M POL PA AKCIJA NON STOPuser posted image user posted image user posted image user posted image naročila sem si teste ovulacije na plodnost .si in zdaj me zanima kdaj naj jih uporabim. moj ciklus je doug 35-40 dni kar redno ....nekak se mi zdi da imam O lihk na sredini ...po počutju izcedku...špikanju ...kaj svetujete in kako pogosto najuser posted image saj vem da na netu tega ful piše...pa vseeno...jest sem si zamislila da bova na dva dni cel mesec user posted image user posted image user posted image (moj dec pravi da bo umrl--joke)
user posted image user posted image za oddihuser posted image mogoče je pa morski zrak kej zrihtal :) kakuser posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
18.8.2014 10:16:02   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala
Ja, prav se spomnis :-) rok sem imela 29.10., rodila pa 3 dni prej puncko Tjaso 3020g in 50 cm :-) tko da moj plusek lih z mano melica marmelado pa kruh :-D drgac pa ja...pocas razmislamo o drugem. Ker nocem velik razlike...kwa pa bo bomo pa se vidli. Glede na to dq se 2-3x na dan dojim najbrz lih prec ne bo :-)

user posted image user posted image user posted image O, super čestitke. Vidim da vam super gre, da tudi že lepo jeste user posted image ; roj. dan ima pa tvoja punčka skoraj na datum enak kot moj mož. Lepo to brati res. No če že razmišljate o novem članu, se nam kar pridruži da malo počvekamo, ta mesec se je namreč kar nekaj naših čvek selilo med nosečke, tako da bomo nove družbe zelo vesele user posted image . Pa na seznam te dodam med mamice, se jih je že nekaj drugih starih čvek javilo tukaj z lepimi novičkami o user posted image .

Chocolatecake, ja bi bilo lepo se selit, ker je pol naše skupinice med aprilkami in smo bile res fajn čveke. Kaj bo pri meni ne vem, sej pravim, če ne ta pa pač naslednji mesec, saj nas je še nekaj tu, pa gremo potem me preostale skupaj naprej user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
18.8.2014 10:18:05   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

angelsi

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

biba88, 1 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 25, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

Sassika, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image MauMow, 26, 0 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 21

user posted image NOSEČK: 12

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Neposredna povezava do sporočila: 3930
18.8.2014 10:41:44   
angelsi
Pozdravljene punce! Nekaj dni me ni bilo...bili smo na dopustu user posted image Super vreme, topla voda, odlična hrana, par kilogramov več user posted image . Bilo je resa fantastično. Potrebovala sva oddih in sva kot nova. user posted image 11.8. se je pojavila user posted image , tako, da se selimo v september. Predvidoma 7.9. pričakujeva user posted image user posted image hihihihi.... Vsem, ki vam je uspelo zagledati magični plusek pa želim obilo obilo nosečniških radosti user posted image . Kako si pa Ribica87?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
18.8.2014 13:09:21   
ta*mala
Ja, Žabinčica, že kr en cajt lepo jemo. Smo začele z gh že pri 4ih mesecih, ker je bla precej lena za zizat. na začetku so me napsihiral da premalo pridobiva na teži, pa je blo čist znotraj okvirov...pol so ble scene kao da sploh nimam mleka - čudn da tega nebi opazla, ane... smo ble v bolnic...potem so si zmisl alergijo na km, ker niso mel druge diagnoze za postavt. svašta, res. ampak važn, da sm js vedla, da je mleka dost, da je problem sam v krčih in lenobi oz težko je jedla, ker je mela preveč priraščen jeziček. zmešani P se to ni zdel tko nujno ukrepat, v bolnico je blo pa nujno it, da nam je s tem sam še več škode nardila. valda da psihiranje ni dobro za mleko. no, kljub temu je mleka še zdej dost, tko da kljub 3 ali 4 obrokom gh še vedno 3-4x ziza. 2x za obrok, 2x pa kr tko mal zarad luštnga :-) taka panika, pa ma kljub vsemu zdej dobrih 8,5 kg in je čist normalna, nč pretrgana punčka :-) morm pa rečt, da je otrok, k sem si ga lohk sam želela - k pogledam kolegice pa njihove tamalčke. Čist mejhna se je zbujala 1x na noč, zdej že več kot pol leta prespi noč. spimo od devetih, desetih pa do sedmih, osmih. zbudi se nasmejana :-) pol se pride še mal z mano po postli valjat, pol pa vstanemo. pa tud čez dan se super sama zamoti z igračkami pa to... skratka fajn je :-) upam, da ne bom naslednjič dobila po P.... še za nazaj :-P

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
18.8.2014 13:29:03   
ta*mala
Evo, princeska na dopustu :-P

user posted image

[url=http://shrani.si/?2Y/WM/KKYTYJx/picture-336.jpg]user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
18.8.2014 16:00:14   
Žabinčica
No, to pa ste res imeli pestro ta*mala. Imaš pa to eno velikooo izkušnjo za naprej. Glavno da ste vse uredili in super, da je mala tako priden otrok. To res mamici olajša delo. Pa srčkana je res fulll, prava princeska res user posted image . Sigurno skupaj uživate, drugače se ne bi že odločila za drugega. Jaz sem sicer m. obakrat dobila takoj ko sem prenehala dojit, lahko pa da bo pri tebi drugače in kar hitro nastane še en pridkan user posted image . Glede uvajanja hrane se kar strinjam s tabo-pri ta večjem je še veljalo uvajanje pri 6 mesecih (komaj sem čakala to mejo, ker mi je polno dojenje do takrat bilo kar napor, je zelo rad jedel in še danes je tako-čeprav mu gre vse v višino user posted image ), pri mali že na srečo pri 4; no mi smo po malem začeli že malo prej. Je bila pravi jedec, hitro smo tudi začeli z živili kot npr. kruh, ker mala toliko da ni v njega padla ko smo ga jedli. Na pobudo pediatrinje naj ji poskusim dat če jo tako zanima in bom videla kako ga sprejme, sem to res naredila. Tako da smo do nekje 8,9 mesecev jedli že večino stvari. In od zdaj naprej bi se čisto prilagajala otroku, eni začnejo prej eni kasneje, ampak najpomembneje se je res po otroku ravnat.

Angelsi dobrodošla z dopusta tudi ti. A sem jaz to kaj pomešala ali imaš ti tudi že dva otroka? Koliko pa sta stara? Sicer pa glede kil - ne govori, to poletje je tako vreme, se čisto premalo gibam, pa preveč sladkega jem, posledično se kar lepo pozna. Bo treba septembra začet s telovadbo na polno ali vsaj na polovično, če bo + user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
18.8.2014 16:33:32   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Ali niso rekli, da bo danes sončno?user posted image Pri nas se je vreme že skisalo. Piha in po nebu preganja grde črne oblake. Vmes se še malo sonce pojavi a je kar mrzlo.

Punce, tiste ki imate vrt, me boste zastopile. Danes sem jezna kot hudič. Če bi imela puško, bi šla poiskat tisto srno, ki mi je tako lepo požrla radič in stročji fižoluser posted image . Me je sosedov pes ob 4h zjutraj zbudil, ko je tulil kot neumen a meni tudi na kraj pameti ni prišlo, da laja nanjo, ki se je tako lepo pasla na moji njivici. Kar mi niso polži požrli in kar ni zgnilo zaradi stalnega dežja, a bo sedaj ta nebodigatreba vse popasla do konca ali kaj? Se vidi, da je ena sosednja hiša prazna in so iz tiste strani začele v vas pritiskat.

Pozdravljena ta*mala, tudi jaz se te še spomnim. In da veš, punce so zakonuser posted image . Ti lahko povem iz prve roke. Je edino en "keč", moji dve sta bili do enega leta zelo pridni, sedaj je pa vsaj mlajša cel dan v pogonu. Madonca, imajo ene energije, da kar ne moreš verjeti

Neposredna povezava do sporočila: 3935
18.8.2014 19:50:39   
ta*mala
Zabincica-jaz mam tako sreco...da sem prvo m dobila ze 8 tednov po porodu. Pa sem polno dojila skoz... je redna sam zdej na 34 dni, prej je bla pa na 28. Tko da...zgaga je prisla cist prehmal

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
18.8.2014 20:02:53   
angelsi
Žabinčica imam punčke, in to tri user posted image . Vse so iz prvega zakona. V preteklosti na žalost (kar se ločitve tiče), zdaj pa smo veseli, ker so se nam odprla nova vrata. Ločitev ni bila lahka, a sem preživela, tudi punce. Punce mi pravijo, samo da sem srečna in so srečne tudi one. Jaz pa pravim, da so one srečne in srečna sem jaz. No po propadlem zakonu sem imela srečo, da sem spoznala čudovitega človeka s katerim doživljam tisto, kar v preteklosti nisem mogla user posted image . Nov partner nima otrok. In ker vem ,da si jih želi, sem se odločila, da ni prav, da sem mu v tem v napoto. Pa tudi sama si z njim še enkrat iti skozi čudovito pot nosečnosti. Vse tri nosečnosti sem imela rizične, a se je vse dobro izteklo. Prve dve sem dojila več kot 1 leto, najmlajšo pa samo en teden, ker sem dobila baketrijo, ki jo je dobila potem tudi Zarja. Tako, da nama na žalost ni bilo dano, da bi uživale v trenutkih dojenja. Tako pač je, vsaka stvar je za nekaj dobra. Moj moto odkar imam za samo nekaj hudih trenutkov: Smej se in svet bo lepši. Ljudi s slabo energijo se izogibaj. No, moje punce so stare 12, 10 in 5 let. Z mojim dragim pa komaj čakava, da dočakava user posted image ali user posted image . Tako, zdaj sem se pa kar pošteno razpisala user posted image . Vsakemu, ki ga kaj muči in je žalosten, vedno rečem, če se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Samo odprte oči in odprta ušesa je potrebno imeti. user posted image

< Sporočilo je popravil angelsi -- 18.8.2014 20:03:45 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
19.8.2014 8:34:37   
sončnica24
Pozdravljene,
vas že kar en čas berem ampak sem še malo čakala no sedaja pa se vam počasi pridružim, v peter grem k ginekologinji da mi odstrani mireno potem pa veselo v akcijo.

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
19.8.2014 13:12:36   
..noname..
Se vam malo javljam iz dopustauser posted image vidim, da ste pride in epo čvekate....midva uživava še zadnje urice, saj pokosilu odrineva domov. Moja user posted image je pe vedno prisotna, tako da nisva nič mogla izkoristit svoj mir user posted image user posted image

Upam, da je doma kaj lepše vreme, tukaj sva imela od 4 dni 2 dni dež...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
19.8.2014 13:44:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Pozdravljene,
vas že kar en čas berem ampak sem še malo čakala no sedaja pa se vam počasi pridružim, v peter grem k ginekologinji da mi odstrani mireno potem pa veselo v akcijo.

ali mi lahko poveš, kako si jo prenašala. Ker slišim razne stvari, od tega da dobro, do tega, da so nonstop krvavele. Lahko tudi na ZS

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
19.8.2014 13:47:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Se vam malo javljam iz dopustauser posted image vidim, da ste pride in epo čvekate....midva uživava še zadnje urice, saj pokosilu odrineva domov. Moja user posted image je pe vedno prisotna, tako da nisva nič mogla izkoristit svoj mir user posted image user posted image

Upam, da je doma kaj lepše vreme, tukaj sva imela od 4 dni 2 dni dež...

imeli smo sonce, sedaj se pa ravno k dežju pripravlja. Tako, da boš prišla v bolj klavrno Slovenijo, baje bo v četrtek kar mrzlo.

Vam povem, saj nisem ravno navdušenec za vročino a to poletje mi gre pa že na jetra. Saj skoraj ne moremo letnih stvari obleči. In tamalima letno obutev sem morala kupiti, sedaj je pa praktično kot nova, drugo leto pa ne bo več prav. user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
19.8.2014 15:54:12   
Žabinčica
Dober dan punce.

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala
Zabincica-jaz mam tako sreco...da sem prvo m dobila ze 8 tednov po porodu. Pa sem polno dojila skoz... je redna sam zdej na 34 dni, prej je bla pa na 28. Tko da...zgaga je prisla cist prehmal

A, jaz sem pa mislila da je še nimaš ker si napisala da lahko malo potraje, ker dojiš. Potem pa itak ni nobenih ovir da bi kar hitro uspelo user posted image .

Anglesi potem pa imaš že velike punce ti user posted image . Upam da se vama tudi z novim partnerjem kmalu nasmehne sreča. In zelo mi je všeč tvoj moto, si ga velja zapomniti user posted image .

Sončnica 24, dobrodošla in veselo čvekanje z nami, pa plusek čim prej user posted image .

Noname žal je tudi pri nas kar deževno. Sem prav jezna, bi morali imet danes neko fotkanje, pa ne bo nič iz tega če se vreme ne popravi user posted image . Mi smo imeli celi en dan sonca tukaj user posted image .

Mamica deklicam kakšno je stanje na vrtu, je še kaj uporabnega ostalo?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
19.8.2014 16:41:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam kakšno je stanje na vrtu, je še kaj uporabnega ostalo?

radič štrucar je na pol pojeden, isto stročji fižol. Štrucar mi je ravno začel glave delat in bo moral jovo na novo naredit. Preden sem šla na morje, sem na mestu, kjer smo izkopali krompir, nasadila še stročji fižol v gmičkih. Sedaj je ravno začel delat svetke in bi lahko kaj obrali, če bi bil vreme. Tako pa se mi ne sanja ali bo kaj obrodil. Mah, saj sem se že sprijaznila. Moj je rekel, da bova v tisti konec pripela našega psa, potem srne sigurno ne bo blizu. Bila bi tudi varianta, da ga spustim in bi imeli vsi v vasi mir pred njo. Bi jo sigurno daleč pregnaluser posted image , ker je lovski pes. Samo se bojim, da bi me kdo prijavil. Ker pri nas je moderno, da če si sosedu "fouš", ga anonimno prijaviš, za vsako kozlarijo, ki ti pade na pamet. In kakor naši uradniki delajo, bi jaz sigurno globo dobila, ker se ne pišem prav oz. ne poznam koga, ki se pravilno pišeuser posted image .

Drugače mi pa letos kar delajo stvari. Razen buč, te sproti plesnijo in dosedaj sem imela samo eno. Imamo ravno za nas, kar mojim staršem ni všečuser posted image , dobivata samo kumare, ker teh je pa letos za izvoz. Očitno jim vreme paše. Sem videla v nedeljo izraz na obrazu moje preljube mamice, ko sem ji dala vrečo s kumarami. Se je držala kot kisla kumarauser posted image , resno vam pravim. Onadva kar mislita, da bom jaz sadila, plela, zalivala, na koncu pa njima talala zelenjavo. Jaz to delam, da imamo MI zelenjavo, njima sva pa dala možnost, da si lahko na enem delu zasadita in bosta imela. In je bil takrat odgovor, "ja saj ko bom kaj rabila, mi boš ti dala".

Neposredna povezava do sporočila: 3943
19.8.2014 17:27:06   
angelsi
Žabinčica, hvala user posted image in tudi jaz vama želim čimprej plusek user posted image .
Mamica deklicam, tudi jaz imam izkušnje z mireno. Prva tri leta je bilo vse ok, tu pa tam kakšna rahla krvavitev, a ne vsak mesec. Nato pa se je po treh letih začelo dogajati, da sem dobila krvavitev, ki je bila dolga in se je ponovila zopet čez 14 dni, nato pa kar ni nehiala. Nato sem obiskala ginekologinjo in je ugotovila, da se za zarastla. Seveda mi je odstranila. Za novo se nisem več odločila. Moja izkušnja je torej tak tak..ne dobra, ne slabauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3944
19.8.2014 18:29:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: angelsi
Mamica deklicam, tudi jaz imam izkušnje z mireno. Prva tri leta je bilo vse ok, tu pa tam kakšna rahla krvavitev, a ne vsak mesec. Nato pa se je po treh letih začelo dogajati, da sem dobila krvavitev, ki je bila dolga in se je ponovila zopet čez 14 dni, nato pa kar ni nehiala. Nato sem obiskala ginekologinjo in je ugotovila, da se za zarastla. Seveda mi je odstranila. Za novo se nisem več odločila. Moja izkušnja je torej tak tak..ne dobra, ne slabauser posted image

meni je moja G rekla, da ko bova obupala, da bi jaz zanosila, mi za moje težave najbolj ta mirena pomaga. Jaz sem sama ugotovila, da mi Utrogestan pomaga, da imam normalno krvavitev, ki ne traja 10-14 dni. A mi ga noče predpisat (itak ga je bilo treba včasih plačat), ker mi bo baje še bolj zmešala moj cikel in preprečila, da lahko sploh zanosim. Če mene vprašaš, je to mila oblika zavrnitve. Noče mi več pomagat, ker sem bila že napotena na umetno oploditev, pa je moj rekel, da on se tako ne gre več.

Sedaj pa vsak mesec upam, da nama bo uspelo. Vsakič, ko se user posted image spet pokaže, v meni še en košček upanja umre. Tako da premišljujem, kaj narediti. Če neham jemati tablete, se mi bo M daljšala in nimam nobene želje krvaveti cele tedne, tako da bom nekaj morala storiti v tej smeri. In se informiram.user posted image

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
19.8.2014 19:44:20   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Pozdravljene,

ali mi lahko poveš, kako si jo prenašala. Ker slišim razne stvari, od tega da dobro, do tega, da so nonstop krvavele. Lahko tudi na ZS

Jaz sem jo prenašala v redu so bili celo meseci ko nisem nič krvavela pa tudi menstruacija ko je bila je bila občutno milejša in brez bolečin ker drugače sem imela full boleče menstruacije, bom videla kako bo sedaj upam da ne prehudo

Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.8.2014 7:41:04   
..noname..
Vreme je tukaj res bolj žalostno, je pa bolj veselo to, da se je moja user posted image poslovila...po eni strani sm vesela, da je bla zdej, ker to pomeni, da je ne bom imela na poroki....zdej mam pa itak tok dela s hišo in poroko da se že ful veselim, da mine tale mesec oz. tele 3 tedni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.8.2014 10:05:30   
Žabinčica
Dobro jutro. Kako ste punce?

Pri nas spet oblačno, le kdo bi si mislil user posted image .

Drugače sem tako-tako. V pon. ko sem šla po otroka v vrtec sem šla pri njih čez travico in me je nekaj pičilo ob strani v stopalo-mogoče je bila čebela, ne vem. Peklo ful, želo mi je not ostalo in sem si ga potegnila ven. Včeraj zjutraj mi je začelo malo zatekat, sreča da ne preveč, ker sem imela dopoldan sestanek. Zvečer pa mi je vse skupaj kar močno zateklo, kot en buhteljček imam nogo in še danes je tako user posted image . Mažem malo, zdaj bom šla spet nogo v zrak dat in upam da se malo oteklina poleže. Ni mi ravno zaradi tega do zdravnika in res upam, da ne bo treba.

Sicer, kot sem že na drugi temi pisala je pri meni en dan do m. Ta mesec sem zeloooo vesela, ker nisem imela nekih rjavkastih izcedkov, ki so se mi zdi par mesecev že kak teden, 10 dni pred m. vlekli.
Zaenkrat nobenih znakov, ne za prihod, ne za kaj drugega, tudi želje po sladkem neke nimam (kot ponavadi pred m.). Zato se sprašujem, če je le mogoče kaj uspelo, brez tega se najbrž ne bi user posted image , ker se ne počutim ravno noseča. No bomo videli kaj bo jutri. Smo pa zdaj v sob. dobili tudi ugodno en last minute in rezervirali tako da gremo drugi teden v sep. na dopust. Sicer si te lokacije noseča ravno verjetno ne bi izbrala, ampak ok, zdaj je kar je; najprej da vidimo če bo v naslednjih dneh m. prišla...

Noname lepe še zadnje priprave želim.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.8.2014 10:29:22   
Montserat
Pozdravljene! :)

Sem nova na tej strani. Ker se še navajam na to stran, in v bistvu ne vem kam naj pišem, sem se odločila, da se obrnem na Vas, saj ste le bodoče nosečke! Čestitke! :)

Stara sem 20 let. In ne vem kaj naj naredim. Jem redno kontracepcijske (Yaz). Že skoraj 3 tedne, me čudno tišči v trebuhu (glih tako kot da mi bo kaj ven padlo), skoraj vsako jutro imam izcedek, ki je podoben M (ampak ni M, saj je zelo malo). Jem skoraj nič, saj se mi ob pogledu na hrano prične želodec kar obračati in mi rata slabo, skoraj celi dan mi je vroče (v tem v mrzlem vremenu!), če se naprezam, skoraj znorim od tiščanja v trebuhu. In seveda najprej sem pomislila da sem noseča, ampak bilo mi je zelo čudno da bi bila noseča, saj jem kontracepcijske! Naredila sem 2 testa, prvi test je biu +, drugi pa -.. in sedaj nevem kaj narediti! Saj me skrbi, da v primeru da sem res noseča, da bi blo potem kaj s sončkom narobe, saj še vedno jem kontracepcijske.
Kaj naj naredim? Je katera od vas tudi imela takšen primer?

Prosim za vašo pomoč, ne vem kaj storiti.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za vašo odgovore in vašo pomoč! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.8.2014 10:59:24   
Sassika
Vse je mozno,ampak moznosti je malo. Kdaj si imela ovulacijo?

(odgovor članu Montserat)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?