|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
5.12.2014 9:04:50   
Anjjaa
Hehe....vec kot pridna SVA bila user posted image
Sj upam da nama je uspelo ampak nocem bprevec da nebom potem razocarana.

Povejte mi neki. A je mogoce da ce sem res noseca da me prsi nic ne bolijo????

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.12.2014 9:05:33   
Žabinčica
Dobro jutro, samo da vam user posted image , pa grem naprej...Načvekale ste se seveda na polno user posted image , super da je toliko za brat-samo se ne bom trudila vse komentirat, ne bo šlo user posted image .

Najprej, čestitke user posted image Anonimna S oz. Polhek; lepo nosečnost želim. Seznam popravim ob priliki user posted image .

Dobrodošle vse nove in nove "stare" - Ela, lepo da boš spet čvekala z nami.

Mi smo fajn, vreme je sicer na našem koncu bolj sivo, bi pa bilo veliko lepše, če bi vsaj namesto dežja bil snegec user posted image .

Okrasili smo že kar vse; v nedeljo naredili venček in otroka seveda nista mogla kaj kot da bi še okrasila smrekico user posted image . Res je prav lepo koliko se tega prazničnega časa veselita. Nalepke smo pa že prejšnji petek morali dat na okna, je večji vztrajal, ker so imeli v centru prižiganje božičnih lučk in še neko predstavo v okviru prazničnega meseca, ki smo si jo ogledali in čeprav smo prišli kar pozno domov je vztrajal, da še mi vsaj nekaj okrasimo user posted image . In od kar je vsako jutro en paketek za odvit tudi ni problem vstajat user posted image -tako da je home made adventni koledarček tudi uspel user posted image .

Danes popoldan spet ta večjega peljem na rd (že tretji teden zapored), mi bomo se verjetno ta čas malo sprehodili ali kaj takega, jutri smo bolj kot ne sami, ima mož neko izobraževanje; zaenkrat imam v mislim da bi delali eno pecivo, ki ga je tudi moja babica med osatlim vedno za božič pripravljala. Dopoldan pa verjetno malo otroška knjižnica, če bo vreme takšno kot je, da se malo naigrata in si sposodimo kakšno božično knjigico ali risanko user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.12.2014 9:30:35   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Anjjaa

Hehe....vec kot pridna SVA bila user posted image
Sj upam da nama je uspelo ampak nocem bprevec da nebom potem razocarana.

Povejte mi neki. A je mogoce da ce sem res noseca da me prsi nic ne bolijo????

Seveda je mogoče. Saj če ne bi bila noseča, bi bila tik pred M, ko pa naj bi tudi imela boleče prsi. Znaki so praktično enaki za oboje. Ampak občutek... ne vem... jaz imam blazno razvito intuicijo... in nosečnost na nek način začutim, še predno se pojavijo vidni znaki ali pa naredim test. Pač občutek je drugačen, jaz se počutim drugačno. Vem, da se je nekaj čarobnega "zgodilo."  user posted image

In če kar nadaljujem... noname, si me spraševala, kako je občutiti brcike. Sprva ni nič. Polulaš tisti test in čakaš... Z rahlo tresočimi rokami sežeš po paličici in zagledaš  magični plusek. Srček ti noro bije, si vesela in srečna in hkrati ne verjameš, da se ti res dogaja. Potem se narošič na pregled. Tam ti na ultrazvoku prvič pokažejo tvojeja rastočega otročiča in ti ni nič jasno. Strmiš v ekran in se čudiš. Mar res to drobno bitjece raste v meni? Tudi zvok srčnega utripa ti predvajajo, kar te samo še dodatno zmede. Potem pa tečejo dnevi in tedni...in nekega dne...  ga čisto nenadoma začutiš. Svoje prve brcike. Sporočilo tvojega dojenčka. Hej, mami, tukaj sem, zdrav, živahen in pridno rastem. Sprva so to nežni dotiki, čisto blagi mehurčki. Jih hitro prezreš, ampak kmalu postanejo pravi "pozdravčki iz trebuščka". In se prvič resnično zaveš svojega otroka. In svojega poslanstva, ki te čaka. Biti mama. Neprecenljivo. user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.12.2014 9:35:38   
snika
Melanie to si zelo lepo napisala...sem se kar naježila in dobila rosne oči ko sem prebrala tvoj post. Tudi jaz komaj čakam da bom to doživela.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.12.2014 9:43:26   
snika
Pri nas pa se obdaruje danes zvečer...gremo po vasi fantje se napravijo v parklne me punce pa v angelčke, imamo pa miklavža in pisarja..bo kar pestro nocoj...vsi dobijo darilo zvečer iz miklavčevih rok...meni je to tako lepo otroci pa se res bojijo in so pridni, pojejo pesmice in narišejo rizbice za miklavža. =)

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.12.2014 10:19:34   
Anjjaa
Oooo Melanie kako si lepo napisalauser posted image
Zdej pa prav upam na plusek in da cimprej to dozivim.

Jaz niti pred M nimam bolecih prsi nicesar razn da v jajcnikih cutim cudn obcutek.
Zdaj pa so mesani obcutki. Velik vec jem sploh cokolado slabo mi je vonjave so cudne.
Nevem bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.12.2014 10:22:28   
Melanie1
MauMow - sem te že zadnjič pozabila vprašati. Voščilnice si že naredila? Če ti ni odveč, daj nam jih pokaži, plis...

Pa tudi vse ostale, ki ste tega vešče. Mi jih bomo izdelali jutri. Še iščem ideje... user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
5.12.2014 11:06:45   
MauMow
Punce ve pa orng pišete. Komaj folgam brati. Zdajle sem mela 2 dni noro našponan, tako da šele sedaj dobro odpisujem user posted image .

Pri nas se je fulll otoplilo saj smo iz -12 prišli na -1 in je že orng topluser posted image . Notri skačem v kratkih rokavih, ker v rusiji ne znajo nardit radiatorjev da bi štelal temperaturo. Ne tu al je orng al pa nič.... Tako da sredi zime luftaš user posted image

Melanie1 jaz imam letos zelo simpl verzijo. Sem dala sliko v album. Drugače pa lani sem imela z vezenjem (moj hobi) napisano na vizitki 2014, pa enkrat sem nardila da sem vžigalico nalepla pa okoli nje narisala kot da je ogenček in spodaj srečno in je tut fajn izpadlo. Enkrat sem nalepla servetek - tak z božičnim motivom, enkrat sem svojo ful lepo sliko venčka (fotografiranje je tudi moj hobi) nardila pa nalepila na vizitko pa je zgledal kot da sem jo kupla pa so me vsi zasliševali kako to da letos ni narejena na roke user posted image .... V glavnem vizitk je blo če vsaj ene 15, bom probala doma v arhivo kaj skopati, ker vem da sem jih kar nekaj prišparala - ne pa vseh ampak vsaj nekaj user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.12.2014 11:07:10   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Punce ve pa orng pišete. Komaj folgam brati. Zdajle sem mela 2 dni noro našponan, tako da šele sedaj dobro odpisujem user posted image .

Pri nas se je fulll otoplilo saj smo iz -12 prišli na -1 in je že orng topluser posted image . Notri skačem v kratkih rokavih, ker v rusiji ne znajo nardit radiatorjev da bi štelal temperaturo. Ne tu al je orng al pa nič.... Tako da sredi zime luftaš user posted image

Melanie1 jaz imam letos zelo simpl verzijo. Sem dala sliko v album. Drugače pa lani sem imela z vezenjem (moj hobi) napisano na vizitki 2014, pa enkrat sem nardila da sem vžigalico nalepla pa okoli nje narisala kot da je ogenček in spodaj srečno in je tut fajn izpadlo. Enkrat sem nalepla servetek - tak z božičnim motivom, enkrat sem svojo ful lepo sliko venčka (fotografiranje je tudi moj hobi) nardila pa nalepila na vizitko pa je zgledal kot da sem jo kupla pa so me vsi zasliševali kako to da letos ni narejena na roke user posted image .... V glavnem vizitk je blo že vsaj ene 15, bom probala doma v arhivo kaj skopati, ker vem da sem jih kar nekaj prišparala - ne pa vseh ampak vsaj nekaj user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.12.2014 11:30:49   
chocolatecake

...noname... da še jaz dodam svoj piskrček, ko sva približno istih let. Midva sva se že od začetka strinjala, da hočeva otroke, po možnosti 3-4 in da nebova dolgo čakala. Po kakšnem letu zveze sem dobila alergijo na kondome in ker ne prenašam kontracepcijskih, sva se odločila, da bova pač samo malo pazila. Ker imam PCOS, sva bila mnenja, da nebo nič hudega, če naju user posted image malo prehiti, samo, da pride.
Potem sva vsak mesec pazila malo manj, po vsakem obisku prijateljev z dojenčki bila 100%, da greva v to, pa se potem spet malo prestrašila, ker jaz nisem imela službe. Potem sem letos v aprilu zagledala plus na CB, ki ga vsi naslednji testi niso potrdili, sledila je user posted image . Po začetnem šoku sva bila grozno razočarana nad negativnim razpletom in se odločila, da je to to in da gremo v akcijo s polno paro user posted image .
Nadaljevanje veš, totalno pomešani prej redni ciklusi pri meni, dolgi tudi 80 dni in več, ter zaključek zgodbe s katastrofalnim spermiogramom in napovedjo, da nebova nikoli starša po naravni poti. user posted image
Obiščita tudi vidva kakšne prijatelje z luškanimi dojenčki, probej malo pohecat tvojega, da imaš vse znake za user posted image , vzemita kdaj kakšne nečake v varstvo, da ga počasi navadiš, da otroci niso tak bav bav in mogoče tudi on kmalu začuti tisto željo.
Glede službe pa, se vsi izogibajo mladih žensk, sploh poročenih in v zvezi in rajši vzamejo mamice za katere vedo, da nebodo šle direktno na porodniško ob prvi priliki. No jaz sem sicer dobila službo, v družinskem podjetju, ampak če nebi bilo tako, je vrjetno še zdaj nebi imela, pa sem aktivno iskala več kot 2 leti. Mogoče bi pa mogla v življenjepis napisat, da sva s partnerjem neplodna. user posted image

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 5.12.2014 11:32:00 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.12.2014 12:06:29   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Glede službe pa, se vsi izogibajo mladih žensk, sploh poročenih in v zvezi in rajši vzamejo mamice za katere vedo, da nebodo šle direktno na porodniško ob prvi priliki. No jaz sem sicer dobila službo, v družinskem podjetju, ampak če nebi bilo tako, je vrjetno še zdaj nebi imela, pa sem aktivno iskala več kot 2 leti. Mogoče bi pa mogla v življenjepis napisat, da sva s partnerjem neplodna. user posted image

user posted image , dobra, čeprav kruta.

Na žalost delajo diskriminacijo. Se nobeden ne vpraša, kdo bo pa za naše pokojnine poskrbel, če ne bomo več rojevale.

Drugače sem si pa jaz danes pripravila en zvarek iz ingverja, meda, limone in cimeta v prahu. Upam, da bo vsakodnevno jemanje pregnalo moj prehlad, ker imam občutek, da se začnem izvijat iz ene viroze, pa že fašem naslednjo. Se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje zdravauser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.12.2014 12:46:52   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

po novem še bolje, da zraven pripišeš, da obljubiš, da ne boš nikoli šla na umetno,, tak pogoj sem jaz v svoji službi za nedoločen čas dobila, da moram podpisati, da nikoli več ne bom šla na umetno, ker bi se bogi revež doktor lahko spufal zaradi moje bolniške, res idiotska država, kdo jim je delil koncesije-

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.12.2014 12:52:59   
jona klara
no ko sem doma pa imam čas peči kekse ze zjutraj....user posted image user posted image , tako, da so že pečeni, naslednje pa bom v dvoje z našim malim miklavžekom, ki me je razveselil pred 4 leti malo po miklavžuuser posted image user posted image danes gremo v mesto na Miklavža, darila pa Miklavž prinese ponoči.

melani točno tako kot si opisala, prelepo-uživaj v tem

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.12.2014 14:32:07   
tikky
Melanie zelo lepo napisano user posted image tudi jaz komaj čakam na ta čas..

midva tudi že dolgo čakava user posted image pa je kar ni in ni.. user posted image

chocolatecake..sem tudi jaz poiskusila na tak način da sva šla do prijateljice,
ki ima user posted image pa se ga moj ne upa niti prijet user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.12.2014 14:51:44   
Žabinčica
Evo še seznama :). Lep vikend user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

Anonimna user posted image , 2user posted image

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

flay, 30, Podravska, 1user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

Lunica0, 28, Osrednjeslovenska (LJ), 1user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Neza007, 28, Kamnik, 0user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

tasyjka, 42, 2user posted image

Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Anonimna S/Polhek2, 1user posted image

SKUPAJ NAS JE : 18

user posted image NOSEČK: 15

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 5.12.2014 14:56:18 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.12.2014 14:58:24   
Žabinčica
Sem še nekaj mislila dodat user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: snika
Pri nas pa se obdaruje danes zvečer...gremo po vasi fantje se napravijo v parklne me punce pa v angelčke, imamo pa miklavža in pisarja..bo kar pestro nocoj...vsi dobijo darilo zvečer iz miklavčevih rok...meni je to tako lepo otroci pa se res bojijo in so pridni, pojejo pesmice in narišejo rizbice za miklavža. =)

Ful lepo user posted image user posted image .

MauMow pogledala tvoj album, zelo lepa, elegantna voščilnica user posted image .

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.12.2014 15:22:31   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

MauMow pogledala tvoj album, zelo lepa, elegantna voščilnica user posted image .

Hvala. Ravno kar pa sem uspela najti še verz:

''''Želim vam 1 leto sreče, 12 mesecev zdravja, 53 tednov ljubezni in 265 dni veselja! Srečno 2015!''''

Mislim da je kr dober tale ane?

< Sporočilo je popravil MauMow -- 5.12.2014 15:23:42 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.12.2014 16:50:46   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Hvala. Ravno kar pa sem uspela najti še verz:

''''Želim vam 1 leto sreče, 12 mesecev zdravja, 53 tednov ljubezni in 265 dni veselja! Srečno 2015!''''

Mislim da je kr dober tale ane?

365 user posted image
drugače je superuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.12.2014 16:57:31   
ela23
Uf, ste pa res prave klepetulje. :) Noname, ni ga bilo težko prepričat, ker si oba želiva veliko družino, tako da kakšnega pametnega nasveta nimam. Znanka je svojega fanta prignala k meni v porodnišnico. Revež je deloval precej prestrašeno, če ne drugega, se je ustrašil mene. :P Dan po po porodu nisem ravno blestela (pa tudi obiski ne tako zelo bližnjih mi niso pasali). Sicer pa poznam mnogo fantov, ki se (ali pa so se) na vse kriplje otepajo vloge očeta, ko jih pa le-ta doleti, so pa popolni očkoti. :) Tudi jaz zaupam v tvoje diplomatske sposobnosti. :)

Flay, najin user posted image je staršem prijazen otrok. :) Ponoči se sicer pogosto zbuja (včasih tudi vsako uro), samo jaz ne potrebujem veliko spanca, tako da mi kar laufa. No, itak pridejo tudi dnevi, ko sem povožena, samo je več "normalnih". :) Poleg tega pa morava pohitet, ker sem bila operirana zaradi endometrioze in ne bi čakala, da se mi ponovi. Pa še veliko družino bi rada imela. :P

Anja, držim pesti. :)

chocholatecake, kakšna pot pa vaju čaka? Vaju že obravnavajo na neplodnostni? Upam, da nisem preveč radovedna. Kar se pa tiče zaposlovanja mladih deklet/žensk, se pa popolnoma strinjam - grda diskrimincija!

Sedaj grem pa okraševat piškote - sem jih kar osem pladnjev spekla (2 vrsti), da jih bom razdelila kot miklavževa darilca. :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.12.2014 19:27:15   
Bluegirl
Ojla, čvekice!

Joj, kaj pa vam je, da tako pišete?user posted image

Na hitro preletela.

Ela, welcome back!user posted image Ma, dobra si, res. Jaz po 5 mesecih razmišljam, kdaj mi bo končno uspelo na kavico s prijateljico in si pobrit nogeuser posted image Naš mali je pač malo bolj zahteven, tako da bomo čez čas razmišljali o naraščaju.

Melanie, super adventni koledarček in ganljiv zapis, res...

Ah, samo to sem si zapomnila. Mi smo več pri zdravnikih kot doma, ampak smo bolje. Hvala vsem za zdravilne pozdraveuser posted image

Se beremo...

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.12.2014 19:56:26   
beba92

Anjjaa ti moram povedat, da imam tudi sama tak občutek... 5 dni imam še do M, vendar me prsi čisto nič ne bolijo (ponavadi me že cel teden prej bolijo in so napete....), špika me v spodnjem delu trebuha in pa na trenutke začutim bolečino... upam da to ni znak M... pa tut jest ne morem toliko, kolikor sem npr pri zadnjem pmsju (tedaj bi pojedla VSE)

Upajva na najboljše user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.12.2014 20:16:27   
Anjjaa
Beba92 mene danes tk spika v desnem jajcniku....jem pa nenormalno veliko. Se sodelavka mi je rekla da nisem nirmalna da pred M js nikol tok ne pojem prav govorim si Anja ne jej vec user posted image user posted image

Kk je pa z tem hormonu? Kdaj se ze zazna v urinu? A ve katera slucajno. Jutri mam predvideno M upam da je nebouser posted image
Najrajsi bi delala jutri zjutri test ampak nevem ce je ze dost hormona da bi ga test zaznal???

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
5.12.2014 20:28:24   
beba92
Anjjaa no potem sva pa na istem, razen to da ti veliko ješ, jas pa ne user posted image

to je pa odvisno od posameznic glede vsebnosti tega hormona... počak še dan ali dva pa boš videla ... joj jas pa še elih 5 dni čakam ...user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
5.12.2014 22:18:31   
chocolatecake
MauMow a ti lahko ukradem verz? Sem totalno brez idej za letos, jaz sem zaenkrat še na smsjih, mogoče drugo leto prešaltam na voščilnice, ko bova na svojem naslovu user posted image .
ela23 Se strinjam direktno v porodnišnico tipa pripeljat ni najboljša ideja, za pol urce h kakšnem že malo večjem luškanem dojenčku pa lahko, no vsaj moj je bil vedno vidno ganjen in navdušen user posted image .
Lahko vprašaš, mi ni panike govort in pisat o tem. Tut v družbi ne skrivava, ker neplodnost ni nobena sramota. Bolj, ko skrivaš, več pretiranih zgodbic pride na dan.
Naročena sva na obravnavo v ambulanti za neplodnost v Mariboru, ampak so dolge čakalne vrste, tako, da imava prvi posvet šele maja. Vmes ima moj pregled pri urologu, da oceni če je možna operacija in kakšne so šanse, da bi izboljšala spermiogram. Načeloma so nama jo sicer odsvetovali, zaradi možnih zapelotov in ker imava baje večje možnosti za uspeh z ICSI. Ampak nevem, če se bom odločila za ICSI, ker mi ne gre skupaj z mojimi osebnimi in verskimi prepričanji. Enkrat sem čisto za, drugič pa 100%, da iti preko svojih prepričanj nikoli nemore biti dobro. Imam občutek, da bom v zadnjem trenutku vse skupaj odpovedala.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.12.2014 23:08:01   
flay
Anjjaa prvo tebi odgovorim...v bistvu so testi različni CB mislim, da mora biti vsaj 50 (vrednosti si nisem zapomnila user posted image ) first sign mislim, da iz dm je 20 ali 25 - torej bi mogo prej pokazati kot CB, v mullerju pa držijo enga, kjer piše 9 dni po spolnem odnosu in mislim, da samo 10 al 15 (te vrednosti).
Jaz osebno sem sprobala first sigen in je pokazal user posted image po dveh dneh zamude M, tud CB je istega dne pokazal močen +. Torej predvidevam, da bi dan pred M ali vsaj na dan M že oba mogla pokazati pač malo bolj rahel + . V bistvu jaz zaradi tega, ker pač je možnost kljub + lahk pride M ne delam prej testa kot pa ko že res zamuja, da se izognem razočaranju. Čeprav se na žalost tud kasneje lahk kaj zgodi. user posted image user posted image
No, ampak me smo optimistke zato ne bomo o tem razmišljali...držim pesti in še čisto malo malo potrpi.
Chocolatecake malo je takih, ki lahko o tem govorijo v javnosti. Ampak se vsekakor strinjam, da je bolje da se pove kot zase drži. Sama pri sebi razmišjam, da bi tud mogoče mogla nakazati, da pač v drugo ne gre, ampak še vseeno na tiho upam, saj bo...pol sem pa tiho in ne reagiram na takšna vprašanja al pa se sam nasmejim. Seveda tist -kislo)
Melanie1 dobro si napisala in opisala občutke ob nosečnosti. Res se z ničim ne morejo enačit in so edinstveni.

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?