|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZANOSITEV
21.9.2005 14:03:15   
JANJAA
ur+sa pa že delata s tvojim na    ?

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   ZANOSITEV
21.9.2005 15:00:09   
ur+sa
JANJAA poglej v nabiralnik

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   ZANOSITEV
22.9.2005 9:11:27   
pupika
lana moja mlajša sestra se je takrat učila ko je njena hčerkica spala, takrat ko je spala je imela dovolj časa, da je predela vso snov, sicer se ji je pa faks malo zavlekel. No sedaj pa hodi že drugo leto v vrtec in ima čas do treh popoldne za šolo. Ravno včerja je oddala diplomsko nalogo. Sem parv ponosna na njo, da ji bo uspelo ob otroku dokončat šolo.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   ZANOSITEV
22.9.2005 12:11:32   
lana38
Moj sin je podnevi spal samo po par minut od vsega začetka. Ko je bil star 10 dni, je dobil pljučnico. Bila sva skoraj cel prvi mesec v bolnišnici. Ko sva prišla domov, je čez 2 dni dobil angino. Po angini pa še čez 5 dni bronhitis. Za povrh vsega, pa je imel "krče" skoraj cel dan. Brez vseh obveznosti, sem včasih komaj čakala, da pride kdo, ki mi ga bo malo "pocartal". Ker je dosti jokal, smo ga tudi dosti nosili. Ne moreš pustiti dojenčka jokati. Včasih, ko sem bila sama doma, nisem imela časa niti, da bi se v miru najedla. Vse je lepo, če otroci samo spijo, ampak žal pri vseh ni tako.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   ZANOSITEV
22.9.2005 13:00:28   
pupika
ja saj te razumem lana. Saj prvo leto na začetku je sploh še slabše ko so krči na začetku, saj moja sestra prvo leto skoraj nobenega izpita ni naredila, potem je bila še eno leto nečakinja z njo doma in se je takrat bolj spravila k učenju, ko je tamala spala čez dan kako urco ali dve. Sedaj pa tako in tako hodi v vrtec in ima več prostega časa.
Saj jaz sem bila pred tem istega mnenja kot ti, potem sem pa videla mlajšo sestro pa sem videla da gre, le malo se zavleče. Seveda pa je vprašanje, če bi se meni tako dobro izšlo kot se je njej.

Želim ti lep dan in veliko lepih trenutkov z sinom.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   ZANOSITEV
22.9.2005 13:01:47   
girly
jst sem star pa 23 let in še študiram. na najini bebici delava s fantom že dobro leto. jst menim, da ni prave starosti za otroke, otroka je prav met takrat, ko si na to pripravljen, čeprav jst menim, da je otroke v bistvu bolš met, ko si mlad.takrat imaš več energije in problemi se ti zdijo manjši. saj, če imata streho nad glavo in nekaj denarja, ne vidim razloga zakaj otroka ne bi mela.

sicer pa sama poznam ene par študent, ki so rodile še v času študija in so sedaj že diplomirale.otrok ni ovira!če si nekaj močno želiš, potem to zmoreš, če pa ne, imaš pa stalno nek izgovor!vse se da, samo če se hoče. seveda lahko tud študiraš in maš otroka, ampak vse je odvisno od tebe, tvojega fanta in ostalih članov družine in seveda profesorjev na faksu, kako so tolerantni do nosečnic in mladih mamic.

midva sva se odločila, da bova mela otroka čimprej, na žalost nama do sedaj še ni uspelo...

sicer pa, če sedaj začneta, še ni rečeno, da boš že kar takoj zanosila. lahko, da se bo zavleklo tudi za leto ali dve, tako kot se je pri nekaterih izmed nas...

sicer pa sama najbolje vesta, če sta na otroka pripravljena ali ne...

v vsakem primeru vama želim veliko sreče!

lep dan

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   ZANOSITEV
22.9.2005 13:37:56   
TANTRA
No, naj se še jaz pridružim tej debati.
Poročila sem se pri 23 in sem imela dve leti težave z zanositvijo zaradi nerednih ovulacij. Ko sem bila v bolnišnici na laparaskopiji sem ležala v sobi, kjer so bile tri ženske, ki so bile na umetni oploditvi. Vse so bile nad 40 in so se dolga leta trudile imeti otroka. Ko vidiš in poslušaš te mamice skozi kaj so dale, ker pač niso vedele, da imajo težave in kdaj bi se že odločile, se šele začneš zavedati kakšna dragocenost je imeti otroka.
Rodila sem dvakrat in imam danes že pubertetnice. Niti za trenutek mi ni žal, da sem se po laparaskopiji takoj odločila za naraščaj... Tako sem čutila in srečna sem, da imam danes dve odraščajoči punci.Hvala Bogu, lahko jih ne bi imela...
Sedaj imam novega partnerja in odločila sva se, da ponovno poskusiva, kljub mojim 40. Vsi se veselimo dogodka in vem, da mi bosta pomagali in popazili na otročka.
Zato pravim, poslušaj svoje srce. Mnoge mamice so v nosečnosti tudi študirale, če so le imele voljo.
Včeraj mi je hčerka povedala, da imajo na tej gimnaziji dijakinjo v 3 letniku, ki je poročena z 40 letnikom in imata že otroka.... Pa vse štima!
Zato, imejte otroka ko si ga želite, vendar ni nujno
da bo šlo vse po maslu... Toda ker ste mlade se bo še vse izteklo.
Naj bo čimveč srečnih mamic!

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?