Anonimen
|
Kakšna pa je ta bolečina Ironic? Te trga, zbada, peče, topa bolečina? Se kam širi in od česa je odvisna? Pred časom si omenjala, da imaš itak težave s hrbtom, zdra diska? Verjetno to je vse povezano. A te boli tudi spredaj - v trebuhu? Sicer pa govori z osebnim zdravnikom, bojim se, da ti na urgenci ne bodo nevem kako pomagali, zdravil ti tako ne bodo dajali, ali za znajo celo rect da si pac noseca. Zalostno… uglavnem naredi kar ti narekuje srce ❤️ pa razmisli o bolniški, če še nisi. Jaz imam tudi bolečine. Zjutraj, ko vstanem ali pa po daljsem lezanju me noro boli trtica. Ko vstanem sem kot raca in po nekaj korakih sicer mine… ampak vseeno ni fajn. Bolijo me kosti v mednožju… nevem. Da o bolečinah v trebuhu ne govorim. Pač vsak obrat ponoči v postelji me zbudi, trebuh moram prav držat, ko se obrnem. Pomoje me bolijo vezi… nevem. Včasih me tudi desni jajčnik boli in ko ležim na levem boku je bolečina slabša… pri hojo sprva gre, ampak več kot pol ure ni variante, da pešačim, ker mam občutek, da mi bo teža v trebuhu potrgala čisto vse kar ta trebuh drži. Pač glede tega sem res res žalostna.. res da pred N nisem bila tooooliko aktivna, ampak nisem si predstavljala, da bom med N tako omejena kar se gibanja tiče. In itak noben ne zna povedat zakaj je temu tako… brezveze. Sredi noči sem edino potem vesela, ko se zbudim, grem na wc ali iščem pravi položaj, ko tamal začne brcat… dons je bilo sploh veselje 🥰 tko da potem pozabim, da me boli… ampak ja. Ni fajn no. Upam, da se ti stanje umiri 🌸 Saša
|