|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
26.1.2024 10:17:25   
Anonimen
Nevergiveup, mi ue vsec tvoj zapis. Mate tezave s spanjem ampak iz tega ne delas drame! Se vidi, da si ze mamica :) …. Jaz pa samo jamram, kako mi ie grozen ker ne spi! A zobki so ze? Mogoce krici ker ga boli? In pa bravoo za tvojega dragega in otrocke! Super ste! 
No pri nas nocno spanje tudi se vedno slabo, kljub Bownovi haha. Isto se kdaj zbudi prav v spanju in joka, kar na 1x kakor, da se ustrasi. Mislim, da sanja … kaksen dan se zbudimo ponoci samo 4x, no to noc tudi jaz nisem stela. Mu pa dajem sedaj ze nekaj dni Bachove kapljice. Cez dan se je spanje ful popravilo. Dajem ga kar na uro spat, ker se mu ita po cca 2 urah budosti ze spi…. In sedaj ga uspavam na postelji leze. 2x na dan, vcasih 3x in spi boljse. Tudi volje je veliko boljse kakor prej… ocitno je pac tak otrok, da ga je treba dat spat in ne cakat, da bo sam pokazal, da je ze ful utrujen… Nevergive up, waaaw pri 6m ze ne noge?! Dirkac! Nas se je te dni posedel sam, tako da je zdaj ze pravi malu fantic! Kako je luskan! Se mi pa zdi, da si ogleduje sedezno kako bi se pocasi dvigal… v posteljici se ze trudi, tako da mu bom danes spustila lezisce nizje.
Drugi tedej zacnem z uvajanjem zajtrka. Zdi se mi, da se sploh ne zeli vec nekaj dojit… 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ vcasih je po velik ur brez mleka.. recimo od 11-19… ker po malici in kosilu ne zeli pit :) Nimam kaj, otrok raste 🤗 Si mu pa ne upam se nic dajat v roke jest (palacinke, piskote,…..) ful me je strah, da se mu kaj zaleti…..  je pretlaceno hrano ampak pocasi bo treba tudi kaj v roke dat! Kako ve hranite? :) … flaska se kar ne gre in sem obupala, dajem med obrokom kar po kozarcku.
Sasa


(odgovor članu nevergiveup)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: Julijke 2023
26.1.2024 13:23:00   
4.mama
Sem 2 krat prebrala če vidim prav nevergiveup tvoj na noge 😮, moja se še niti obrača ne, no parkrat se je. Moja je 3 obroke Saša in je super res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   RE: Julijke 2023
26.1.2024 20:23:33   
Pikcapokca
Na noge ze! Pa kak si hecna. Sama ze zna sedet za par min ampak se se ucimo kako se sama usede. Na noge se dvigne ce jo mam js v narocju. Je tak ziva. Zdej bi skos sam sla nekam ampak se ne zna sama pol pa je jok 😂 evo zarecenga kruha se najvec poje. Smo ze super spal, 1x na noc samo za 5/10 min se zbudil za dojenje in je blo to to. Prejsnji teden sem pa jaz zbolela.4 dni visoke vrocine, s tamalo v narocju sem se po tleh plazla ker se mi je tako vrtel da sm se bala da bom padla z njo, ce bom hodila.. to je blo grozno.potem pa je se ona zbolela. Na sreco ni mela vrocine je pa kasljala in mela nosek zamasen. Se zakaslja zdaj ampak ni tak hudo vec. Zdej so pa pestre noci.nevem al zaradi zamasenega noska ne more dude met ponoc, ker spi pa z dudo.ampak ko se je ponoc zbudila sem ji dala dudo, vcasih mal dlesni z gengigelom namazala ker je bolj sladkega okusa pa sm jo mal pretentala in takoj zaspala . Zdej pa ni sans. 5x na noc se zbudi in sam josko hoce. Ce ponudim dudo jo odriva pa se bolj v jok pade.. nevem kaj je to. Pa vcer je se bla cepljena za pnevmokok 67 cm pa 7900 g. 6 mesecev pa 11 dni. Bomo vidli kak bo naprej s spanjem..Poje sicer kar velik ampak ona bi se kljub temu bla ful na joski pa sam pila pa se cartala…

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: Julijke 2023
26.1.2024 20:25:14   
Pikcapokca
Sasa jaz ji se z vilico tlacim, vcas pa tud se zmiksam. Ji pa dam celi brokoli da ga prime pa sama jé

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: Julijke 2023
1.2.2024 9:31:33   
Anonimen
Naš se tudi te dni vztrajno sili na noge. Bolj kot mu želim preprečit, bolj se jezi. Eh. Problem je, ker se itak ne dviga prav, kakor gledam noge, niti nima moči in ravnotežja…. Pade, bum se udari, jok. Vse znova. Plazi se povsod in se kje zatakne pa spet jok. Oh koliko dela… 
Danes sem mu prvič ponudila zajtrk. Riževa kaša z AM + 1/2 pretlačene banane (drugače sploh nebi hotu probat) pa je pojedel skoraj vse! … ker ima dop. Malice že uvedene, bom te malice dajala za zajtrk (ker so kaše s sadjem) nevem pa kaj naj dam za malico? Jogurt je ze probal, ampak mu ni toliko. Verjetni potem kakšna sadna čežana? 
Kdaj ste (že) mamice ponujale koščke? Jaz ful ne upam… star je 7+. Ima zadnje dni ob kosilu kar GAG refleksa… sploh če je cvetača, malo še opazujem…. In nevem kaj naj. Posledično tudi je poje vsega. 
Doji se kakšen dan normalno, kakšen dan si moram črpat, ker mu ni do dojenja sploh. Pije po flaški (ne cucelj) boljse. Vsaj to! 
Sasa

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
   RE: Julijke 2023
3.2.2024 8:16:54   
ŠeenaSanja
Mo bo star 6 mesecev in do pred kratkim sem mu vse pasirala. Zdaj pa mu pretlacim z vilico in je to to. Poskusla sem mu dati tudi banano v roko pa da jo sam gloda ampak kaj ko je tako spolzka in mu je konstantno lezla iz rokic 😂 bom pa poskusla mu dat še drevešček cvetače ali pa brokolija v roke da vidim kako se bo odzval.Se mi pa zdi da skos je ena in isto hrano in morem prav študirat kaj mu naredit da je vsaj malo bol prestro 😁

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   RE: Julijke 2023
3.2.2024 21:57:40   
Pikcapokca
Meni se pa zdi da mi ze mleka zmanjkuje 😅 se doji manj - cez dan 4x in ponoci se mi veckrat zbuja za jest. Zvecer torej zadnji podoj pred spanjem dam iz obeh pa se mi zdi da tak hitro vse popije in tud ko si stisnem nic ne gre ven, pol pa jok, kot da ni dovolj… sem zelo rada dojila ampak mislim da bom mogla pocasi nadaljevati s formulo… bom se poskusala ker bi rada dojila ampak mislim da bo kar tezka… jaz kadar si scrpam mleko si moram obe scrpat da skupaj dobim 120ml pa se to skor pou ure crpam vse skupaj. Kak naj ona iz ene v 5 minutah dobi tolko… zato pa bi se se kar dojila na 2 uri. 

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   RE: Julijke 2023
4.2.2024 9:41:02   
nevergiveup
Ja, naš še samo stoji... ful hecno, ker njegova starejša sestrica v starosti 6 mesecev se niti obračat ni želela- skoz na pol ležala v gugalniku ali vozičku ali na tleh in je gibanje sploh ni zanimalo. Kako so si različni..  Je pa ona recimo zelo dobro spala. Njegovemu spanju pa sploh ne vem če lahko rečem spanje, ker se je prejšnjo noč zbudil več kot 15krat (se mi na koncu ni dalo sploh štet)... Čez dan spi še kar ok, ponoči pa vse narobe - stoka, joka, nonstop joška... Skratka moje divje noči v zgodnjih dvajset_ih niso nič proti temu ha ha ha... Imam pa res srečo, ker se je mož javil dežurat ponoči in ga nosi in posluša do treh zjutraj on (vmes mi ga samo za podojit prinese). Je pa on navajen ekstra naporov, ker je bivši profesionalni športnik in je od osnovne šole dalje imel urnik ob 5ih zjutraj trening, potem šola, potem spet trening 3-4 ure in potem naloga pa spat, brez vikendov in počitnic zelo dolga obdobja. Kadar je imel tekme pa več dni ni spal ali jedel (ne sprašujte me od kje mu je bila sploh energija, ampak verjetno od adrenalina). Tako da je res kot robot naštiman kadar zaškripa in imamo naporna obdobja. Koščkov si ne upam dajat, piškot kakšen pa lepo cuza- sem pa zraven seveda. Skratka spimo ne, vse ostalo pa.... No, pa nad flašo sem tudi do konca obupala- imam pa lepo zbirko za spomin...

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   RE: Julijke 2023
4.2.2024 10:01:37   
nevergiveup


IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca

Meni se pa zdi da mi ze mleka zmanjkuje 😅 se doji manj - cez dan 4x in ponoci se mi veckrat zbuja za jest. Zvecer torej zadnji podoj pred spanjem dam iz obeh pa se mi zdi da tak hitro vse popije in tud ko si stisnem nic ne gre ven, pol pa jok, kot da ni dovolj… sem zelo rada dojila ampak mislim da bom mogla pocasi nadaljevati s formulo… bom se poskusala ker bi rada dojila ampak mislim da bo kar tezka… jaz kadar si scrpam mleko si moram obe scrpat da skupaj dobim 120ml pa se to skor pou ure crpam vse skupaj. Kak naj ona iz ene v 5 minutah dobi tolko… zato pa bi se se kar dojila na 2 uri. 



Oprosti, ampak kje ti vidiš tukaj problem z dojenjem? Kar se tiče dojenja imam jaz isti vzorec pa zakaj bi bilo s tem kaj narobe? Ta mali je ful zadovoljen cel dan in mu je očitno dovolj... Kontrolo smo tudi imeli pa se je super zredil in zrastel. Cele dneve je dobre volje, jaz imam pa zvečer čist prazne dojke, ampak se mi zdi to ok, za uspavat imam še nekaj mleka, potem pa pač nekaj časa spi in se mi spet nekaj naredi. Saj zdaj jejo še drugo hrane in ne rabijo več toliko dojenja. Pa tudi 4x na dan plus gosta hrana in dojenje ponoči se mi zdi zelo v redu in dovolj. A ni? Čeprav če bi zaradi flaške bolje spal, bi jaz sigurno dodala, samo naš je niti povohat noče, tako da mi drugega itak ne preostane. Pa še to sem opazila- več je, slabše spi.... Vsaj pri nas je tako, očitno mu nagaja prebava... in z gosto hrano se je še poslabšalo, čperav krčev v bistvu nikoli ni imel...

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   RE: Julijke 2023
4.2.2024 15:29:34   
Anonimen
Pikapokica kok ti pa GH poje? 
Moj se tudi cez dan doji ”samo” 3-4x, po GH skoraj vedno ne zeli vec.. tako da prav doji se lih 2x :) kao popoldanska malica ob 16/17h zvecer, ko gre spat. Ponoci ponavadi 2x. Vmes, ko ponudim po GH res res redko pije. Zdaj uvajava se zajtrk in tudi tega jutranjega dojenja ponavadi ni vec, ker mu kar zajtrk naredim. Odvisno od tega, kdaj ponoci nazadnje pije no 😊Pomoje ti ne zmanjkuje mleka ampak se samo prilagaja potrebam, ki jih ima. Jaz ce se lotim crpanja ne dobim vec kot 20ml, edino ce imam nabite, kar je pa redko :) 
No, imam itak zeljo do poletja, da bo v celoti na GH, tako, da opusti dojenje preden grem v sluzbo. Upam, da uspe :) 
Sasa

(odgovor članu nevergiveup)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
   RE: Julijke 2023
4.2.2024 16:49:19   
nevergiveup


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pikapokica kok ti pa GH poje? 
Moj se tudi cez dan doji ”samo” 3-4x, po GH skoraj vedno ne zeli vec.. tako da prav doji se lih 2x :) kao popoldanska malica ob 16/17h zvecer, ko gre spat. Ponoci ponavadi 2x. Vmes, ko ponudim po GH res res redko pije. Zdaj uvajava se zajtrk in tudi tega jutranjega dojenja ponavadi ni vec, ker mu kar zajtrk naredim. Odvisno od tega, kdaj ponoci nazadnje pije no 😊Pomoje ti ne zmanjkuje mleka ampak se samo prilagaja potrebam, ki jih ima. Jaz ce se lotim crpanja ne dobim vec kot 20ml, edino ce imam nabite, kar je pa redko :) 
No, imam itak zeljo do poletja, da bo v celoti na GH, tako, da opusti dojenje preden grem v sluzbo. Upam, da uspe :) 
Sasa



Saj... Meni se tudi to čisto normalno zdi in tudi moj se nikoli ne doji po gh.. oziroma res redko... Joj, kaka srečnica si ti- samo 2× ponoči... Jaz to lahko samo sanjam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   RE: Julijke 2023
4.2.2024 17:34:56   
Anonimen
Nevergiveup, ne, saj ne misli, da je skozi tako haha! To recimo po vecini 2x, da je neka normala. Pridejo dnevi, ko se priklopi tudi veckrat. Odvisno kako je spanje. Ce pojoka in mu dam dudo pa zagrabi in zaspi dalje je OK. Ce to ne uspe, ga dam na josko, ker nosit ga res ne mislim haha. Zadnje dni boljse spi; trkam! Nevem, mogoce pa res Bachove pomagajo! 
Sasa

(odgovor članu nevergiveup)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
   RE: Julijke 2023
4.2.2024 20:27:26   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca

Meni se pa zdi da mi ze mleka zmanjkuje 😅 se doji manj - cez dan 4x in ponoci se mi veckrat zbuja za jest. Zvecer torej zadnji podoj pred spanjem dam iz obeh pa se mi zdi da tak hitro vse popije in tud ko si stisnem nic ne gre ven, pol pa jok, kot da ni dovolj… sem zelo rada dojila ampak mislim da bom mogla pocasi nadaljevati s formulo… bom se poskusala ker bi rada dojila ampak mislim da bo kar tezka… jaz kadar si scrpam mleko si moram obe scrpat da skupaj dobim 120ml pa se to skor pou ure crpam vse skupaj. Kak naj ona iz ene v 5 minutah dobi tolko… zato pa bi se se kar dojila na 2 uri. 



mogoče je pa samo faza. ce si/bila zdaj kaj bolna, imaš mogoče zaradi tega kaj manj mleka. to glede crpanja ni ravno realno, ponavadi črpalka ne more tako dobro iztisnit,ne sekiraj se. sem bila pa tam nekje oktobra na istem kot ti. ker sem mu zacela dodajat flasko (zarad refluksa se podnevi ni hotel vec dojiti), sem imela posledicno tud ponoci premalo mleka in je kar naenkrat hotel vso noc cuzat. ja itak, lacen je bil. je pa tako - ko enkrat začneš s flaskami, ponavadi vec ni vrnitve nazaj. ampak jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala, ce se odlocis za flaske, saj jo ze dolgo dojis,pa zdaj ti ze toliko GH poje, da je ze prava dečva 🙂👍

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   RE: Julijke 2023
5.2.2024 8:14:45   
Pikcapokca
Evo vceraj sm probala da vidim kok bi jedla.. nacrpala sm si komi 80 ml zvecer, pa sm odzmrznila se moje mleko in je zvecer pojedla 145 ml in je tako lepo zaspala kot ze dolgo ne. Tudi zbudila se mi je sam 2x. Je mi gh 3x na dan tak da bom cez dan se naprej dojila, flasko pa dobi sam pred spanjem. Ko zaspi pa bom vseeno crpala da pocasi se naredim zalogo pa da se vseen mleko ustvarja. 

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
   RE: Julijke 2023
5.2.2024 20:09:34   
Pikcapokca
Tako, prvic za pred spanjem dala am, pojedla je 150 ml zdaj pa da vidim kak bo noc

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   RE: Julijke 2023
6.2.2024 10:13:50   
Anonimen
No sporoci, me zanima kako je bilo 😊 
Nas otrok je zacel jokat cim grem malo predalec od njega. Zacne lazit za mano, pride pod noge, me zacne grabit… hujse je, ko je zaspan. To dela sedaj kak teden in je grozno utrujajoce. Tudi ce se z njim igram na tleh, zacne slej ko prej lazit po meni… kaj bo to? Separacijska kriza??? Poleg tega mi je zacel strajkat pri vecerem kopanju. Ze tako ga ni maral do 5.meseca, potem koncno zacel uzivat, zdaj pa spet isto :( in potem se tok dere, da rabi nekaj casa, da se umiri. Nevem zakaj. Mogoxe, ker sem ga prejsni teden med umivanjem glace ga polila z lonckom po glavi… pa se je ustrasil? Joj no…. Mislis, da bo lazje, ko rastejo, pa se mi ne zdi nc lazje… 
Sasa

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: Julijke 2023
6.2.2024 16:02:07   
ŠeenaSanja
@pikcapokca meni se je mali začel že kar kmalu z večerno dojenje jezit pa prav histerično je jokal in se upiral tak da sem uvedla to večerno flaško že pri dveh mesecih pa se mi zdi da je blo za vse tak najbolš. Otrok se je lepo najedu in zaspal jaz pa sem prihranla živce in slabo voljo 😂 zdj se pa dojimo še samo ponoči, čez dan je bol cartanje na zizi drugo pa GH in formula ampak kaj čmo, samo da je zdrav in se lepo razvija, raste in tako naprej pa tudi če na formuli 😁@Saša kar pa se tiče separacijske krize.. Ko sva ga dala prvič za 1uro u varstvo k babici smo imeli potem 1 teden take težave ga uspavat da noro. Jokal po 1 uro skupaj, potem zaspal, ko si ga odložu v posteljico pa spet dretje. Ampak prav žalosten jok. In sem takrat edino na to pomisla da ma ločitveno krizo 🤔 to je trajalo 1 teden zdj je vredu. Je pa tudi tako da hoče da sem vedno poleg. Sicer še ne plazi za mano ampak dokler sem zraven se lepo igra, kokr grem stran za 2 metra je jok in stok. Razmišljam da je mogoče malo bolj sitkast ker ga matrajo zobki 🤔

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 7:23:11   
Pikcapokca
Ja to se tud men dogaja. Pa ne glede na to al je pr atiju, babici al pa kolegih s katerimi smo skup veckrat na dan. Pa sej ce me ne vidi se gre nekak ampak kokr sm v sobi pa ni pri men v narocju je jok. 2 dni nazaj je rekla mama in vsakic ko me vidi je jok pa mama mama mama pa rokice steguje k meni. Pol ko je pr men se pa smeji ostalim… 😂 evo rezultati po dveh dneh. Prvi dan ni blo razlike oz je bla se bolj boga ker smo mel stresni dan-deda je umrl in smo rihtali vse na zavodu in je od 14h bla budna do 20h ker se je prevec dogajal in ni mogla zaspat. Vceri pa je dan potekal normalno. Obroke gh je imela normalno, 3 pocitke in zvecer pol am. Kot prvo se fajn najé in mi takoj zaspi, tak da mi vsaj ene 10-15 min prihrani pri uspavanju. Kot drugo, zbudila se je ob 2 namest ob 00 in spala prvo rundo 6 ur namesto 2. Tak da bomo kr naprej dajal flasko zvecer ker zaenkrat nam olajsa stvari. 


(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 9:06:40   
Anonimen
Pikapokica, iskreno sozalje ob izgubi dedka! 
Me pa veseli, da se vam je obrestovalo AM zvecer! 😊🙏🏻
Punce, koliko casa zdrzijo casi cmrlji budni cez dan? Jaz nevem kaj se dogaja, a priblizno 3 tedne nazaj sem ga zacela dajat spat takoj, ko mi je dajal znake, zehanje, mencanje oci, tecnoba…. Od takrat mi zdrzi pokonci jah samo 2 uri! … a ni tako, da se zdaj budnost daljsa? 
Sasa

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 11:22:27   
Pikcapokca
Hvala.. tezki dnevi so zdaj, sigurno tudi ona obcuti stres..Moja Minea je zjutraj budna tam 2 uri-2,15. Potem 2-3 vcasih mamo pa zvecer problem ker je ura 3 pa ne more vec zaspat po 5 ur al pa 6… je pa ful utrujena tak da ce smo doma je res muka .. bi rajsi vidla da bi mela 10 minutni power nap samo da je nekaj..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 11:34:04   
Anonimen
Zelo podobno pri nas. Sem mislila, da je odvisno od spanja ponoci, ampak tudi ce dobro spi, isto cez dan na 2h utrujen. Prvi spanec je ze ob 9h, nato med 11 in 12 uro. Spi pa tako od 30min do ure pa pol, kakor kdaj. V vozicku sedaj spi redko ali pa samo kaksne pol ure, ker je v sportnem in gleda okrog. Isto pa mu manjka se en spanec okrog 16 ali 17 ure. Pa ga uspavam. Spi se mu… ampak nikakor ne bo zaspal, ce pa (recimo v avtu) je potem problem z uspavanjem zvecer. In potem je okrog 19h tako ze razdrazen, zaspan,…… tej veceri od 17h dalje so prav mucni. 🤷🏼‍♀️ nikoli prav.
Sasa

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 12:19:09   
Stella Marella
mi imamo pa ze lep cas 3-urni ritem. se pravi, spanje okoli 10h, 13h, 16h in potem zvečer ob ene 19:30-20h gre spat. spi pa zelo različno dolgo, vcasih 30min, vcasih bi kar 2 uri... 🤷‍♀️🙂 moram pa popoldne pazit, da je najkasneje ob 17h buden, ce ne, je joj zvečer. bo se pa tudi ta ritem najbrz kmalu spremenil v spanec le 2x dnevno... potwm bo pa veselo. 😄

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 12:50:25   
ŠeenaSanja
Mi imamo isto, nekje na 2 uri. Zjutraj okoli 9ih počitek, ki traja nekje 30min, potem ob pol 12ih pa do 2h ali pol 3h, potem pa obvezno še okoli pol 5ih za kakšne pol urce. Potem pa ob 7ih kopanje in urejanje za spanje, ob 8ih flaška pa spat. Pa še to je od 17ih do 8ih ga kar umetnost animirat in držat pri volji user posted image
Ponoči vam že kaj bolje spijo?
Mi mamo kakšno noč ko se prvič zbudi ob 5ih zjutraj, včasih pa po 5x na noč, ni nobenega pravila user posted image vse okoli pa poslušam kako naj bi pri pol leta že spal celo noč user posted image
Ste že razmišljale kako boste letos za morje ko so še mali škrati zraven? :) midva sva želela v Grčijo pa si iskreno ne upam z malim na letalo user posted image

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 19:38:07   
Stella Marella
ja mi gremo zelo verjetno ravno v grcijo, ampak sele oktobra 🙂 poleti pa najbrz na hrvasko za kak teden. nismo pa ze 4 leta leteli, odkar imamo otroke 🙈 tako da ze komaj cakam in kar bo, pa bo 😄😅💪

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   RE: Julijke 2023
7.2.2024 20:49:17   
Anonimen
@ŠenaSanja - pri nas je nočno spanje KONČNO malo boljše odkar mu dajem Bachove. Kakšen dan spi lepo, kakšen dan se pa vseeno zbuja… ampak vseeno je boljše kot je bilo. Jaz sem slišala, da kao pri 8m začnejo boljš spat, no ali pa pri 3 letih 😂🙈 
Na morje gremo mi na Pag, sva hodila že prej, v en apartma takoj na plaži ❤️ zdaj, ko bo še mali bo tako ful luštno, ker imamo morje takoj zraven, pa ogromen vrt in bomo postavili še bazenčka. Spomladi pa bomo mogoče šli do Latvije 😊 jaz še nisem bila na letalu 🙈 
Mi smo mel danes sper histerijo v banjici in potem pri brisanju, oblačenju v pižamo 🙄 prav na živce mi gre tole no! Kar nekaj?! Sploh nevem kaj naj naredim…
Lep večer! 👋🏻
Saša

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?