|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhalne plošče
18.10.2005 15:13:00   
Anonimen
Pozdravljeni!

Z ženo kupujeva gospodinjske aparate za novo hišo. Dosedaj sva imela električno steklokeramično kuhalno ploščo. Zdaj pa imamo zunaj plinsko cisterno in smo se odločili za plinsko kuhalno ploščo.

Electrolux je ravnokar dal na trg ploščo, ki ima "Touch Control" tudi za plinska kuhališča in videti je zelo v redu. Znanec pa me je zadnjič opozoril, da je ravnokar vrgel ven Electroluxovo plinsko steklokeramično kuhalno ploščo, ker so se po enem letu začeli litoželezni podstavki za posodo luščiti od vročine in so postali grdi in zanič. Prepričeval me je, naj raje kupimo indukcijsko ploščo. Preden smo se odločili za plin, sem tudi jaz navijal za indukcijsko ploščo, zdaj pa nisem več tako prepričan. Večina indukcijskih plošč, ki jih prodajajo imajo le dve indukcijski kuhališči, dve pa navadni. Tiste s štirimi indukcijskimi kuhališči pa so zelo drage. Poleg tega pa še vsa posoda ni dobra za indukcijske štedilnike.

Ali ima kdo izkušnje z luščenjem litoželeznih podstavkov na plinskih steklokeramičnih ploščah? Menda jih lahko čistiš kar v pomivalnem stroju.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhalne plošče
18.10.2005 18:38:06   
SašaR
Moja starša sta se odločila za indukcijsko (2+2), in sta ful zadovoljna, žal njima je le da nista vzela tiste z vsemi štirimi indukcijskimi ploščami, ker takrat razlika med eno in drugo ni bila tako velika; čeprav je stvar še vedno zelo draga.
Posoda pa mora biti taka da se magnetek prime na dno posode. Upravlja se z njo kot z navadnim plinskim štedilnikom, kar je za tiste, ki so ga imeli že prej super.

Nisem ti veliko odgovorila, vendar jaz tudi navijam za indukcijsko.

LP  

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhalne plošče
24.10.2005 16:58:57   
tina104
jaz imam steklokeramično z 2 plin, 2 elektrika. nič se ne lušči, ampak mi je vseeno žal, da nimam samo elektrike oz. še bolje indukcije. namreč ni fajn tega čistit. tisti del, kjer je plin, ni nikoli tako lepo očiščen kot tam, kjer je elektrika. pri znancih sem videla indukcijsko in je res bomba. ful hitro deluje. dala je gor liter vode, pa brez pokrovke in je že vrela. prej so skoz naplin kuhali, sedaj pa na indukcijsko, pa imajo elektrike samo za jurja več.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuhalne plošče
24.10.2005 22:33:57   
bskrle
Midva sva že 4 leta nazaj v Italiji kupila indukcijsko + 2 plina. Znamka Samet (v Gorici, trgovina Rijavec al nekaj takega). Takrat ej bila okoli 200.000 Sit, kar je bilo mnogo ceneje kot v SLo.
Toplo priporočam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuhalne plošče
25.10.2005 7:58:55   
kalbo
Sam sem kupil Gorenjevo Inox 4x plin. Eden od gorilcev je trojni za vok. Vse odstranljive dele perem v pomivalcu, stala je pa 35 kSIT. Kuhamo super, o raznih steklokeramičnih in indukcijskih ploščah imam pa neko mnenje: Golo preseravanje.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kuhalne plošče
25.10.2005 8:09:44   
Anonimen
nio men je pa še vedno najbl pri srcu keramična plošča. najbl lepo se spuca in tut kuha na njej se enkratno. kukr maš neke rinčke in zadeve k majo robove in šprane ne morš nikol spucat tko da se zagre. drgač ma pa sodelovka plinski šporhet na plin tko iz plinovoda ne iz bombe in prav da prov čudn gori da to ni to. sama pa nimam izkušenj tko da ne vem. smo mel zmeri plin tko iz bombe in mi je bil takrat kul, sam od kar mam pa keramično je pa ne menjam

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?