|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zarja 2
9.11.2005 19:04:02   
mela
da ti odgovorim na tvoja vprašanja-moja pikica veselo  vleče joško.sem zelo vesela in ponosna nato.v vsakem pogledu je dojenje oz. mamino mleko boljše(prebava,pa pripravljanje,...).vendar ce ni mleka ga pač ni in se s tem ne obremenjuj.je pa res,da gredo dojeni otroci z tezo malo bolj počasi gor kakor pa zalivani-ki jedo na flaško.mi smo do 4 kilc rabli dolgih 5 mesecev.ponoči mi se vedno ne pušča obrok.tam okol pol štirih se zbudi in veselo cuza.no,pri nam je blo isto v bolnici je vec kot eno uro jedla in sm bila čist na tleh in v skrbeh.sem mislila, da ne bo nikoli jedla kot "normalni" otroci.in vse se popravi.jst sm ezano zbujala ponoči da je jedla in ni mi žal saj je tako baje pravilno pri nedonošenčkih.
a si ti rodila al si mela carskega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zarja 2
11.11.2005 10:56:31   
Zarja2
Živjo,
jst sm kr rodila, brez carskega, je šlo vse bliskovito hitro. Od popadkov pa do poroda. Vse skupi je trajal 2 uri, kar ni skoraj nič. Je pa res da imam že od prej enga otroka, tako da je verjetno zato vse skupaj bolj hitro potekalo (razširjen kanal že od prej itd.). Si pa res lahko ponosna da vama je uspelo preiti na dojenje. Resnično user posted image . Meni je zmanjkalo živcev za to, nekaj časa je še šlo in to po 20 ml, se mi je zdelo premalo in sem jo začela s flaško "pitat". Tako sem vsaj vedela koliko zares poje in da je sita. Pol je pa mlekec šel po gobe user posted image . Ampak živčki so pa celi. Na začetku sem se res obremenjevala, ve punce ste me pa lepo potolažile.  Tako praviš da sta rabili 5 mesecev za tako težo? No potem se vama pa verjetno kmalu približava še medve z mojo Zarjo, včeraj je imela že 2750 pri treh mesecih. Se mi zdi kar v redu, čeprav zdravnica pravi da še ni dosti za njeno velikost. Ima pa 47 cm. Bomo videli kako kaj naprej, vama z Ezano pa veliko sreče.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?