|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Počutim se izdano
4.3.2006 18:39:14   
Anonimen
Tjazy, mislim, da si ti en zakrknjen, samski, osamljen moški, ki sanja o svobodni zvezi s svojo fatamorgano... Upam samo, da se boš prebudil preden boš postal star, še bolj osamljen in še bolj betežen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Počutim se izdano
4.3.2006 21:09:34   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Če ne pustim, da gre do konca, ga bo naslednjič spet kam povleklo, ker si bo mislil, kako je on bogi in kaj vse je zamudil in vse bo šlo spet od začetka.


Kaksno je to puscanje. Mislis, da imas kaj za puscati? Meni se zdi, da si on to sam jemlje, ne glede na to ali ti "puscas" ali ne.
In ce "pustis", da gre do konca in se potem, ves srecen z mislijo na to kar ima doma, vrne... si mu povedala ... kaj?.. Da ga bos vedno pocala da gre do konca, da ne bi imel obcutka, da je kaj zamudil.  Dovoljenje da te lahko vara brez bojazni, da bos reagirala.  Ja, revez si bo misli da je bogi, a ti si.... na obesalniku?
Pravzaprav, od kod ti ideja, da bo skesan in da se bo vrnil? Zakaj zavracas misel, da mu z nekatero drugo ne bo toliko vsec, da bo sam odsel? Ti ga samo podpri v razmisljanju kako se na tebe ni treba ozirati, podpri ga v iskanju odgovora kako je to z drugo in katera je boljsa, da bi bila "njegova".


Do takrat bom znorela, ker pač nisem (žal) tip ženske, ki bi samo čakal, kaj bo prinesel čas, sem pač mnenja, da lahko vzameš stvari v svoje roke.
Lahko bi se takoj pobrala in bi bil mir.Je tako?
Se mi zdi pa vseeno malo preveč enostavno tako zavržt  vse, za kar sva se toliko let žrtvovala in šparala in z muko spravila skupaj, kar imava.


Razcisti s seboj in ce si pripravljena pozret prevaro, jo kar takoj pozri, nehaj se muciti in pici dalje, ce pa nisi pripravljena pozreti prevaro, ukrepaj in njega vprasaj ce se mu zdi vredno zrtvovati vsa ta leta in skupaj spravljeno.


Seveda pa moški razmišljajo drugače, ker žal razmišljajo z napačno glavo.


Vsakdo, ne glede ali je moski ali je zenska, si privosci toliko, kolikor se mu dopusca oz. kolikor misli, da si z nekom lahko privosci. To, da moski razmisljajo z napacno glavo.... zakaj napacno? Dobi v tem primeru kar si je zazelel, in ce se bo zazelel spet tebe, si ti na raspolago, ce si bo zazelel se nekatero, bos potrpela, ker se ti zdi skoda... pa te lepo obesa in dol jemlje z obesalnika po potrebi. Se mi zdi, da za sebe in svoje zadovoljstvo, kar s pravo glavo razmislja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Počutim se izdano
4.3.2006 23:26:44   
Anonimen
Vse sem prebrala in sem zelo impresionirana nad vsemi. Po vsem tem sem se samo spomnila, da je življenje res ena posebna pot, ki nas vodi v neznano. Življenje je res en čudež v katerem spoznavaš samega sebe in ne dobrote življenja.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
4.3.2006 23:39:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Počutim se izdano
5.3.2006 23:28:34   
acjom
Tyazi, zanima me, če ti je tvoja, o pardon ne tvoja, ženska s katero si v neukalupiranem družbenem vzorcu, kdaj povedala, da ji je všeč oz. da je zatreskana v drugo osebo?
Saj tak odnos bi bil super, jaz sem že na polovici, jaz lahko gledam naokrog, moj tip pa ne! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jaz si ne predstavljam, da bi tip prišel domov in mi kot ena petnajstletnica zaupal, da se je zatreskal v eno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Počutim se izdano
5.3.2006 23:39:56   
acjom
Ma kaj zdaj IMETI SEBE RAD pomeni, da živiš v nekih rožčah brez negativnih čustev, ne glede na to kaj se dogaja okoli tebe? Negativna čustva so, kdo jjih nima? Treba jih je znat izrazit!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Počutim se izdano
5.3.2006 23:41:51   
acjom
Odgovor se nanaša spet na Tjazya in SoncicoT

(odgovor članu acjom)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Počutim se izdano
6.3.2006 8:20:23   
lory05
Sramežljivka, prej sem nekje brala, kako si frajerka, ker si ful lepo urejena in dosti lepša od bivše tvojega moža. Kako je obstala, ko je bila pri vama na obisku in kako je izgledala proti tebi kot siva miš.

Zakaj misliš, da je boljša ženska tista, ki je urejena kot iz škatlice in vara svojega moža od tiste, ki ni ravno urejena po zadnji modi, ampak ne vara svojega partnerja.
Najbrž si bila tudi takrat, ko si varala ful urejena in si delala "na terenu", kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Počutim se izdano
6.3.2006 10:26:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Lahko pa se potrudi in na njega naredi dober vtis, da bo on prišel mogoče prej do tega spoznanja...


Ja to je to-po mojem.

Še nekaj bi dodala, čeprav bi šlo tole tudi k temi: po 12 letih bivša, sam saj boste razumeli point.

Ko sva si z možem uredila hiško, je moj dragi postal nadpovprečno zanimiv za svojo bivšo. Prej ga je odpikala, ko pa je videla, kaj je ustvaril, jo je zamikal.
Pa kliče ona njega, če bi jo lahko postrigel in pobarval (je namreč frizer). Me moj vpraša če lahko, jaz pa valda zakaj pa ne. Se zmenita za eno popoldne po službi. Jaz sem bila dopoldan na faksu, popoldan pa v službi, tako, da sem kot vsak dan prihajala domov šele pozno popoldan.  Ker sem delala na terenu za neko kozmetično firmo, sem bila seveda lepo urejena: škorenci z vrtoglavo peto, luštne nogavičke, elegantno krilce, lepo naličena...štekate? No pridem jaz takšna domov, kot vedno vsa nasmejana prihitim v kuhinjo, zažvrgolim pozdrav, se v ihti predstavim in že sprašujem če bi kaj sladkega pojela. V mes sem spustila par neumnih šal in vse kar je gospa bivša izjavila je bilo: sem mislila da ima pusto zapečkarsko ženo, ne pa takega angelčka. Jaz sem planila v smeh, jo lopnila po ramenih in ji postregla z tortico in vročo čokolado, moj pa se je zadovoljno muzal in me nagajivo vprašal, če lahko tudi on dobi tortico.
Tko da veste, niti na pamet mi ni prišlo, da ima bejba slabe namene! Pa jih je imela, pa jo je tudi minilo! Če bi prišla domov tečna, kar bi bilo sprejemljivo glede na naporne dneve, in se grdo držala, bi gospa bivša lahko to izkoristila - tako pa se je hitro pobrala in nikoli več vrnila user posted image user posted image user posted image !




Lori tole zadnje je bilo bistvo- kar sem označila z rdečo.
Se pravi veder nastop, to, da sem bila urejena, je bila le pika na i.
Za frajerko, v negativnem smislu bdw, pa me je označila anonimna.

In ne sploh ne mislim, da je urejena ženska, ki vara boljša od tiste, ki ni urejena in ne vara.
Glej, če nisi vsega prebrala ti citiram bistvo:
Za to sem napisala svoj doživljaj z bivšo od mojega, da boš razumela, da mu lahko ponudiš več kot ona. Ti si več kot bo ona kdajkoli-pokaži mu to! Jaz igram doma več vlog, sem žena, prijateljica, zapeljiva ljubica, odlična kuharica, prava snežka Fata-pri meni je vse tipi topi, humoristka, vedno ušpičim kaj neumnega, pa še mamica bom in vem da bom tudi za mojega pobalinkota več kot to.
Moj nima nobene potrebe, da bi vrgel očke za drugo. In v primeru, ko ga je hotela zapecati bivša, je nazadnje ob meni zgledala kot siva miš.
Naredi tudi ti sivo miško iz te njegove kofetarice, naj vidi kako mačko ima doma!!!

In ne nisem delala na terenu user posted image .

Dogodke sem vam zaupala z čisto drugim namenom, kot pa sem zdaj obravnavana.
Pa saj je vseeno, vem za drugič...



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Počutim se izdano
6.3.2006 11:23:07   
wawa
Lori ne sramežljivka ni napisala v tem smislu, jaz pa bom. Najprej naj povem da ne govovrim a anonimni ali o kateri koli dotični osebi na forumu, ampak na splošno.

Defenitivno neurejena ženska odbija moškega!!!!! To ne pomeni da naj bi bila oblečena pa zadnji modi, mislim da si napačno predstavljaš pojem urejenosti, to pomeni, da neredi nekaj zase da gre k frizerju, da se vsak dan počeše, da ni doma v umazani trenerki, ampak čisti, da reče moži zdaj pa pazi otroka jaz se moranm spočit, prebrat knjigo ki jo želim, it na sprehod. Nihče ne pričakuje, da bo  mamica ki ji otrok cele noči joka in ima dela z njim, kot iz škatljice, vendar pa si lahko na dan vzame 5 min zase, pa tudi če gre na sprehod......Dejstvo je da ko smo na porodniški in se nam ni potrebno vsak dan urejati za službo pozabimo na to, sama sem pri sebi to opazila, vseeno mi je bilo kakšno frizuro imam, ali imam majco umazano....

Ma kar sem hotela reči je da je gora žensk ki vsem sveto razlagajo, kako so po rojstvi otroka postale samo matere in se jim res ne ljubi vn, pa k frizerju, pa samo z otroci se ukvarjajo, in so oh in sploh popolne mame. Vse lepo in prav ampak če v nekem trenutku nehaš skrbeti zase, pozabiš na svoje koničke, potem ne pričakuj da bo mož še norel za tabo, ker dejansko postaneš, prvič dolgočasna ker ne govoriš o drugem kot o otroku, drugič, se mož počuti neprijetno ker se  njegova žena ne potrudi niti toliko da bi se zanj saj malo uredila.

Sedaj bom spet dobila odgovor, ja prasci moški bi pa že lahko razumeli, da se nimam časa urediti ker skrbi za otroka. Ali se res nima ženska vsaj osnovno, časa urediti ali se ji enostavno ne da potruditi, in pričakuje da zato ker je enkrat osvojila svojega moškega ji je ta dolžan stati ob strani ne glede na vse???????

Ne zagovarjam varanja, menim da pred skokom čez plot bi se moral človek zavedati da si skoka želi ker doma nekaj ne štima, in bi saj poskusil to urediti. Ampak vseeno pa tudi moški niso iz železa in ne morejo biti zaljubljeni zato ker so se nekega dalnega leta v nas zaljubili.

No zdaj se pa jezite name kolikor se hočeteuser posted image user posted image

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Počutim se izdano
6.3.2006 11:39:36   
lory05
Wawa, predvidevam, da boš razočarana, ker se popolnoma strinjam s tabo.
Sama sem tudi tega mnenja, da ženska po porodu ne sme zaradi otroka zanemarjati sebe ali moža (odnosa) in sem se sama zelo trudila za to. Sem ravno to včeraj govorila moji sestri, ki ima dojenčka, njen mož pa se okoli toži, da ni sexal že od leta 2005. Halo? Pa sem ji rekla, da naj se nikar ne čudi, če ga bo kam zaneslo, ker ona pravi, da ne more sexat, ker otrok spi v drugi sobi?!
Take moške bi že razumela, ne, ne razumem vse moške, tudi tiste, ki nimajo nikakršnih problemov in so v svoji zvezi zadovoljni, rabijo samo spremembe. Če hočeš spremembe imaš pa celo življenje delo  s tem, ker drugačnih žensk ne bo nikoli zmanjkalo.
Sem samo hotela reči, da urejenost ni dovolj, če nisi do partnerja iskren. V odnosu mora biti še kaj drugega poleg urejenosti. 

Sramežljivka, hočeš povedat anonimni, da se ni dovolj potrudila, da bi bila možu zanimiva. Normalno je, da tisti, ki varajo zagovarjajo tiste, ki varajo, ker oni najbolje vejo, kako to gre.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Počutim se izdano
6.3.2006 13:53:03   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: KRISS
svinjsko dejanje priznam..... bolj boli mene kot mojo ženo....a za tako spoznanje je bil potreben čas. .......

KRISS. Te ne napadam. Želim ti samo dopovedati, da ideali zaupanja in odkritosti padejo v umazanijo takoj, ko s tem zaupanje prizadenemo drugega.

Govorim o tem, da lahko govoriš, kako je to temelj odnosa - vendar ne gre za odkritost da si povemo s katero si kaj delal. Odkritost medesbojnega odnosa ima čisto drug pomen. Ti ga ne znam povedat.

IZVIRNO SPOROČILO: KRISS
.me lahko linčaš

Tudi ne želim na tem mestu to razlagat, ker bi to pomenilo, da govorim o tebi. Pa ni tako. Sem o tem že dvakrat pisal, pa več ne najdem kje (enkrat sem odgovarjal Kepi in še nekje). Želim ti samo povedati, da ko boš (upam da ne) to poiskusil z druge strani ( s strani prizadetega) boš lahko razumel, da je takšna odkritost ponarejena. Da to sploh ni odkritost. Samo tak vtis daje.
IZVIRNO SPOROČILO: KRISS
neveš kdaj se to lahko zgodi tebi!!!!!

Sem bil v obeh situacijah. Vem tole. Enkrat se lahko zgodi vsakemu. Živemu človeku se marsikaj zgodi. Dvakrat pa je že vzorec obnašanja.
(in spet to ne leti na tebe KRISS.) user posted image



(odgovor članu KRISS)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Počutim se izdano
6.3.2006 14:29:46   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: sibil

Jaz bi mu pač rekla naj me vzame s seboj na kavo.In tam bi itak videla kaj je na stvari, če pa ne bo hotel je pa nekaj sumljivega.
V skrajnem primeru bi poklicala to žensko in jo direkt vprašala.user posted image
LP,
Sibil


Isto!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Počutim se izdano
6.3.2006 19:07:54   
wawa
Ne ne Lory nisem razočaranauser posted image . Se strinjam s tvojim mnenjem....

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Počutim se izdano
7.3.2006 0:52:18   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka
In ne sploh ne mislim, da je urejena ženska, ki vara boljša od tiste, ki ni urejena in ne vara.
Glej, če nisi vsega prebrala ti citiram bistvo:
Za to sem napisala svoj doživljaj z bivšo od mojega, da boš razumela, da mu lahko ponudiš več kot ona. Ti si več kot bo ona kdajkoli-pokaži mu to! Jaz igram doma več vlog, sem žena, prijateljica, zapeljiva ljubica, odlična kuharica, prava snežka Fata-pri meni je vse tipi topi, humoristka, vedno ušpičim kaj neumnega, pa še mamica bom in vem da bom tudi za mojega pobalinkota več kot to.
Moj nima nobene potrebe, da bi vrgel očke za drugo. In v primeru, ko ga je hotela zapecati bivša, je nazadnje ob meni zgledala kot siva miš.
Naredi tudi ti sivo miško iz te njegove kofetarice, naj vidi kako mačko ima doma!!!

In ne nisem delala na terenu user posted image .

Dogodke sem vam zaupala z čisto drugim namenom, kot pa sem zdaj obravnavana.
Pa saj je vseeno, vem za drugič...


Osebno nekako menim, da igranje ne prispeva h kvaliteti veze. Siliti se biti nekaj kar nisi zato, da bi zveza obstala oz. da moski ne bi pogledal drugo je zame laz in zivljenje v lazi. Preracunato zavajanje. Igranje vlog je zame prej kazalec nesigurnosti vase kot sigurnosti. Ne biti z zivljenjskim partnerjem tisto kar dejansko si in taksen kot dejansko si, potreba za prevzemanje vlog, ki bi ga zadovoljile in s katerimi bi dosegla dolocen namen je nezaupanje v svoje bistvo in osebnostne kvalitete. Zivljenje usmerjeno v dopadanje nekomu drugemu. 
Zame zakon potrebuje nekatere druge kvalitete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Počutim se izdano
7.3.2006 0:56:55   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: lory05
Sem ravno to včeraj govorila moji sestri, ki ima dojenčka, njen mož pa se okoli toži, da ni sexal že od leta 2005. Halo? Pa sem ji rekla, da naj se nikar ne čudi, če ga bo kam zaneslo, ker ona pravi, da ne more sexat, ker otrok spi v drugi sobi?!
Take moške bi že razumela, ne, ne razumem vse moške, tudi tiste, ki nimajo nikakršnih problemov in so v svoji zvezi zadovoljni, rabijo samo spremembe. Če hočeš spremembe imaš pa celo življenje delo  s tem, ker drugačnih žensk ne bo nikoli zmanjkalo.
Sem samo hotela reči, da urejenost ni dovolj, če nisi do partnerja iskren. V odnosu mora biti še kaj drugega poleg urejenosti. 

Sramežljivka, hočeš povedat anonimni, da se ni dovolj potrudila, da bi bila možu zanimiva. Normalno je, da tisti, ki varajo zagovarjajo tiste, ki varajo, ker oni najbolje vejo, kako to gre.


Evo, se jaz se strinjam s teboj, razen v eni stvari. Moskemu, ki okoli razlaga kako dolgo ni seksal zaradi dojencka v drugi sobi, bi verjetno vprasala kolikokrat je pa zrihtal varstvo. Samo to, da okoli razlaga tako intimne stvari, se mi zdi precej mimo.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Počutim se izdano
7.3.2006 12:24:07   
lory05
Ne okoli Misek, v službi si moški med sabo izmenjujejo precej mnenj na to temo. To sem mislila, ker mi je sama tako rekla, da ji je povedal mož, da ko sodelavci govorijo o sexu, je on lahko samo tiho, ker sam ni že od 2005.

Moški pač.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Počutim se izdano
10.3.2006 15:11:09   
Anonimen
Ma nimam časa brat cele teme, zato bom samo povedala, kaj mislim.

Enako se je zgodilo meni, nisva bila poročena, sva pa živela skupaj. Nekaj sem sumila, da se dogaja, pa nisem točno vedla, kaj. Potem sem neki zvedla. Najprej si je celo zmišljeval, da sploh ne pozna te osebe, ko sem našla številko v gsm-u. Potem sem naredila zelo enostavno, z njegovega telefona sem poslala njej sms "neki časa se ne bova slišala". Pa je sledil njen odgovor: "Zakaj, a je kej posumla?" Potem so seveda sledili rafali razlag pa ne vem česa, da sta se samo pogovarjala pa ne vem kaj, in v bistvu nikoli nisem izvedela resnice, ker sem ga naslednje jutro postavila pred vrata. Sori, če nimaš kaj skrivat, nimaš, ne rabiš se pa iz človeka bedaka delat. In zapomni si: ko naredi to prvič, je njegova krivda, ko bo naredil drugič, bo tvoja, ker si mu pustila, da gre prvič mimo. Pa karkoli se že dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Počutim se izdano
10.3.2006 15:25:05   
dejčka2
Jaz mojemu možu sigurno nebi dovolila, da hodi z neko žensko na kavo, tudi jaz ne hodim z moškimi na kavo in tudi dvomim da vedno ostane samo pri kavi!
Moje mnenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Počutim se izdano
10.3.2006 16:21:09   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: wawa
Ma kar sem hotela reči je da je gora žensk ki vsem sveto razlagajo, kako so po rojstvi otroka postale samo matere in se jim res ne ljubi vn, pa k frizerju, pa samo z otroci se ukvarjajo, in so oh in sploh popolne mame. Vse lepo in prav ampak če v nekem trenutku nehaš skrbeti zase, pozabiš na svoje koničke, 


No dodal bi samo, da si moški urejenost predstavljamo na tisoč in en način. Osebno me stara trenirka ne moti, motilo bi pa me, če bi padla v neko slabo formo in bi se to skrivalo pod neko sexi obleko in urejenimi lasmi.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Počutim se izdano
11.3.2006 11:19:26   
tipka
Zadnja anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbrž se režim, ker že imam izkušnjo s prevaro, oz. sem si dovolila priznati, da sem bila prevarana, vem, da nisi hotela biti duhovita, a smejala sem se na glas, ko sem to brala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Počutim se izdano
16.3.2006 10:36:52   
lory05
Primoza, jaz se popolnoma strinjam s tabo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 222
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?