|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v spodnjem delu trebuha
30.3.2006 12:18:54   
barby113
Bolečine v spodnjem delu trebuha

Pozdravljene,

Klomifen sem prenehala jemati pred 10 dnevi. Čutila nisem nobenih stranskih učinkov in ničesar sedaj pa imam že tretji dan zelo zoprne bolečine v spodnjem delu trebuha. Mislila sem, da je to lahko ovulacija vendar mi je ovulacijski test za katerega sem zapravla ohoho denarja pokazal 0,000 stopnjo ovulacijskega hormona. Tako zelo svetla je bila črtica T , da sem se čist zasekirala. Moj ginekolog pa je žal na dopustu in ga moram počakati še kak teden.

Zanima me, če je katera imela takšne bolečine in kaj so bile posledice.

Hvala za vse odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha
30.3.2006 12:25:56   
naja78
ej barbi to s klomifenom ni realno,če delaš teste.ti testi ne veljajo za vsako osebo in mislim,da ti ni potrebno meteti stran živčkov.user posted image
upam,da si delala klomifenski test,ker kot veš moraš na klomifen reagirat,to preveri G v krvi.

možno pa je da če je od ovulacije minilo več kot 10 dni in če je prišlo do oploditve......potem rado špika v trebuhu kot men.krči,ki te spremljajo skozi vsouser posted image ,na začetku sploh,potem pa pojenjajo in spet se prikažejo.user posted image user posted image

pa kot veš,pri klomifenu pride do O z zamikom najraje 7-10 dni po tazadnji tabletki.tako da veliko user posted image .

hiperstimulacija baje zelo boli.

srečno.

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha
30.3.2006 12:32:47   
potocnik
Jaz sem jemala Klomifen, pa nisem imela nekih posebnih težav, mogoče samo rahlo špikanje ob ovulaciji, pa še v to so me najverjetneje prepričali zdravniki (so rekli, da bi se naj ovulacija čutila v obliki špikanja). 

_____________________________

Suzana

Enej je rojen 22. junija 2005 v Mariboru.

http://enejpo.moj-album.com/

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha
30.3.2006 13:27:06   
hati
Jaz pa nisem čutila nič... razen stranskih učinkov v obliki vročinskih valov in napihnjenosti. Kako sem reagirala na Klomifen pa tudi niso preverli...niti z UZ niti s krvnim testom. Možno da imaš ovulacijo sedaj in da te to boli. Po mojem zna bit to dober znak. Kar lepo pridno telovadit in potem poročaj. Aja še to ti povem. Meni je menstruacija po Klomifenu zaostajala tudi za 6 dni... Tko da ne delat prehitro testa.

(odgovor članu potocnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha
11.4.2006 8:01:36   
soni
Tudi meni zaostaja menstruacija že tretji dan, pa me zanima a je zaostajanje menstruacije le po prvem ciklusu jemanja klomifena, ali vsakokrat?

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?