|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj sestra
4.5.2006 19:36:09   
alenkica
no, da vam še jaz kdaj malo potožim. Ne vem, če sem vam kdaj povedala, da živi sestra pri nas. moja dva draga, mama tata in jaz živimo zgoraj.

Moj brat in sestra s fantom in sinom pa spodaj. (imamo precej veliko hišo)

Ko se je pripravljela na porod, me je prosila, če bi ji lahko oprala oblekice, ki smo jih nosili še mi kot majhni. Ona je bila precej nevešča v gospodinjstvu, zato sem ji jaz oprala pribl. 5 strojev cunjic. Vse sem nato 2tedna pred rokom še zlikala in zložila. PA veste kaj me je zelo bolelo, da otrok, razen par spodnjih majčk ni oblekel niti cunjice. Pa imamo zelo lepe kompletke, pletene, doma narejene. Zame so bili ti kompletki zlata vredni, ko se je letos rodil moj sin. Pa veste, še danes se spomnim na to, pa mi je hudo, ker sem toliko delala za prazen nič. Pa še vedno je tako - še vedno ji moram prat - si noče kupit svojega pralnega, ker bo šla živet na svoje.

Pa mi je hudo, ker mi teh uslug ne vrača, jaz pa se ji nočem zamerit.

PA še to, oblekice od njega, ki so stare 30 let in čisto grde je pa otrok lahko nosil. Namreč zdi se mi, da ji on ne pusti nosit naših stvari.

PA zaradi njega, nas ne ceni več tako kot nas je na začetku. In to me boli, zelo boli, ker sva se precej odtujile, prej pa sva bili najboljši prijateljici.

Pa še nekaj opažam zadnje čase - fant jo pokliče še ko gre po poti,naj pride hitro dol v njihovo stanovanje, on pa potem sploh ne pride več gor, samo za veliko noč je prišel za par minutk gor in nič več.

Da ne govorim o tem, da jo stalno kliče če je doma, da ji ne pusti več delat,kjer je delala do sedaj, skratka groza. Otrok ima 2,5leti in se mi zelo smili. Ne zasluži si takega očeta.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj sestra
4.5.2006 19:40:20   
Anonimen
Sestra bo šla na svoje, pa si zato ne želi kupiti pralnega stroja? Ja, prav rada bi videla, koliko časa ji bo to zneslo. Kaj misli še potem nositi prat v hišo svojih staršev? Če ima tako posesivnega fanta, dvomim, da ji bo to pustil. Predvidevam, da je selitev v bodoče fantova želja, ne njena. On bi jo rad odmaknil od vas, da bi jo imel samo zase. Imamo podobne primer v familiji. Ampak če tvoja sestra to dopušča, res nimaš kaj. Za njeno življenje gre in za njunega otroka. Če je fant na splošno dober oče, potem je večinoam še cool. Dobro ni edino to, da tvoja sestra slej ko prej ne bo zadovoljna v tako omejenem življenju, svoje nezadovoljstvo pa bo nezavedno prenašala na otroka. Da pa gre ona iz vašega v drugo stanovanje in se ne vrne nazaj, ker je pač tam s svojim fantom, se mi zdi pa kar logično, ne glede na njun odnos. Pa brez zamere, no.

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moja sestra
4.5.2006 20:17:26   
CatJa
Oprosti, ampak tole mi zveni pa tako otročje, da je joj.
Lepo, da si ji pripravila cotke. Če jih nista uporabila, jih boš pač ti za svojega. In tu bi se, če bi bila na tvojem mestu, moja zgodba s pranjem tujega perila končala. Naj si sama pere. Saj ni stara pet let. Naj se znajdejo po svoje in živijo po svoje!

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moj sestra
4.5.2006 21:04:31   
Anonimen
Pa mi je hudo, ker mi teh uslug ne vrača, jaz pa se ji nočem zamerit.

V celi situaciji je hudo samo tebi...Da si oprala oblekice, je bilo lepo. Za vse ostalo pa "bye bye hotel sestra". Brez kančka slabe vesti (tvoje).

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moj sestra
4.5.2006 21:09:04   
Anonimen
Čaki mal.... tvoja sestra ima svojo družinico pa ji ti pereš in likaš cunje?
Halo?

Hudo ti je pa keruser posted image ne nosi vaših cunjic.

Povej ji da naj si kar sama pere in lika. kdo pa si ti njej? njen suženj?
Mislim kaj vse eni ne potrpite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moj sestra
4.5.2006 21:19:35   
CIPRESA
Jaz pa ne razumem zakaj ti je hudo? Tudi sama sem velikokrat pomagala svakinji (ko se je rodil moj nečak) pri pranju, likanju, kuhanju..... in še danes 2 leti po tem še vedno velikokrat skuham za vse in jim kaj operem  pa največkrat sem tudi kot trgovina ker jim vsak dan kaj zmanjka pa kaj pol, zaenkrat imajo zasilno stanovanje v kleti in si prizadevajo da se bi čim prej vselili v svoje stanovanje in vsak imata svojo službo, natempirani so do zadnje minute in do zadnjega tolarja. Vsako soboto se nečak pride kopat k meni ker sami nimajo banje uporablja naš šampon, fen, sledi še večerjica zanj.... to mi je nekaj najlepšega ko vidim njegov nasmeh. In se mi nihče posebej ne zahvaljuje le včasih slišim "pa hvala no" in mi je dovolj ker ta pomoč je za mojo dušo in srce. Najlepše mi je ko vidim da so oni srečni, potem sem srečna tudi sama. Pa vem da me ne izkoriščajo le trenutno niso ravno v zavidljivi situaciji in mogoče je tako tudi z tvojo sestro. Pa da ne boš mislila da sem proti besedici "hvala", sploh ne le nekateri hvaležnost pokažejo na drugačen način in mogoče nekoč čez čas se ti bo za vse nazaj zahvalila ali pa ona tebi pomagala ko boš rabila ti pomoč.....a ni to nekaj najlepšega?

O njenem fantu pa se bo morala sama odločati in tvoje vmešavanje lahko privede le še do tega da se res skregata.

Želim ti le najbolje!!!user posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Moj sestra
5.5.2006 6:48:19   
srki
Verjamem, da ti je hudo in težko, da nočeš sestri nič reč, da ne bi prišlo do spora. Ampak, ona ima svojo družino, ti svojo, Zakaj hudiča tega noče razumet? Lepo ji povej, da nisi stroj, ki bo garal od jutra do večera za dve familiji. Enostano, njenih cunj ne bi več dajala prat. Res je težko, ker sta sestri, vendar mislim, da bi morala razumet, če ji vse to poveš, če pa ne, pa njena stvar. Postavi se zase!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Moj sestra
5.5.2006 7:20:44   
tanikaa
Dvomim da se bodo sploh kdaj odselili. Jaz se ne bi. Saj mi nič ne bi manjkalo. Sestra servis je odlična stvar, ki pa je "na žalost" nikoli nisem izkusila. Ker sestra živi 200 km stran od nas in ker mi tudi če bi živela doma, nikoli in nikdar ne bi kaj takega dopustila. In prav je tako. Tudi jaz se ne bi pustila izkoriščati. To, da tu in tam priskočiš na pomoč je čisto prav in tudi lepo, ampak vednouser posted image user posted image user posted image

Poskusi postopno omejiti svoje usluge. V začetku še naprej operi cunje ampak jih ne zlikaj. Potem naj se zgodi, da kak teden ne daš ničesar v pralni stroj itd. So načini. In verjetno si dovolj brihtna, da si boš še kaj domislila.

Ja, zmotila pa me je še ena stvar. Z vami živijo tvoji starši? Kje pa je njihova vloga? A oni nič ne rečejo? Kar tako pustijo, da garaš za tri familije?

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Moj sestra
5.5.2006 8:35:36   
Anonimen
To je spet tisto.. ko imas obcutek, da je on tebi vzel sestro in prijateljico.. in potem pride do obcutka odtujitve..

Isto ko ima mama recimo obcutek, da ji ena druga zenska vzame sina.. ker ima sin raje tisto drugo zensko kot svojo mamo.. vsaj ona to tako dojema.. in pride do nesoglasja med tisto zensko in tasco.. itd..

Brez veze.. v bistvu.. ampak kako tole resit pa ta trenutek se ne vem.. bom pa nekoc vedel in takrat ti lahko povem.. zdaj pa lepo peri in likaj cunje dalje.. ker kaze, da ti to ocitno predstvalja se edino vez s sestro.. ki si jo zelis..
Ko bos nasla neko drugo vez.. ti ne bo treba vec prat in likat.. pa ce bo ona imela pralni stroj ali pa ne..

Sej v bistvu eno resitev tudi ze zdaj poznam, samo trenutno ni mozna.. ker ce se ljudje ne bi tkole parckali po dva in dva do tega ne bi prislo.. ker clovek ne bi bil vec suzenj in lastnina nekoga.. ampak bi bil le clovek..
To flancanje o prostovoljnosti biti v vezi je zgolj flancanje, ker v resnici ni tako.. ker je pac sistem in vzgoja taka.. da gres v vezo z maksimalnim egoizmom ki ga premores in hkrati haluciniras, da je to vse prostovoljno.. v bistvu pa so najmocnejse vezi v vezi, ravno tiste, ki so neprostovoljne.. negativne..
Kar se ljubezni tice.. lahko kadarkoli zapustis partnerja.. to ni vprasanje.. kar pa se tice sovrastva in podobnega.. pa ga ne mores.. V bistvu je to vez.. ceprav izgleda drugace..

In tisti njen tip, do tebe ne cuti ravno naklonjenosti, ker je pac se na tistem nivoju, ko mu ni vsec, ce je tvoja sestra z nekom bolj prijateljica kot z njim.. On mora biti na prvem mestu.. potem bo mirno spal., pa ce je zato treba biti skregan s celim svetom.. To je zelo mocna vez za vezo..

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Moj sestra
5.5.2006 10:38:43   
Annny
Zakaj pa sestri njen dragi ne kupi pralnega stroja, če ima (kot praviš) nekaj prosti vam?user posted image Saj če bosta šla na svoje, bosta pralni stroj slej ko prej rabila, ne.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Moj sestra
5.5.2006 11:23:20   
mojamura
povej sestri: naj te imam še tako rada se ne pustim več izkoriščati, jaz imam svojo družino in mam že s tistimi cotami preveč dela. zato ti ne bom več  ne prala ne obešala in ne peglala cote.

če pa ti to res predstavlja neko vez s sestro, ki edino še funkcionira, se pusti dalje izkoriščati, ampak, pol pša se tudi sama sebi nehaj smiliti, in ne tarnaj, kako si boga, ker si si pač to sama izbrala.

To so res ostre besede, ampak ne mislim te prizadeti, rada bi le, da se postaviš na trdna tla.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?