|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 14:56:42   
Anonimen
Nekaj me zanima: 

Koliko tiste, katerih možje doma ne naredijo nič in imate sinove, svoje sinove učite gospodinjskih opravil?

(odgovor članu bonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 15:24:48   
Babaloo
Pa saj ne dela tako malo!!
Kaj bi pa še moral delat??? Previja, odnaša smeti, pomiva posodo.
Moj pospravi posodo v pomivalca in tudi v predale, da prat perilo in ga obesi, pomete ali posesa. Lika pa res ne. Ampak tudi jaz likam samo tisto, kar je nujno potrebno. Sem seznam stvari za likanje zelo skrčila, odkar imava bebico. Nima smisla izgubljati časa za tako traparijo.
Aja, pa malo tudi previje. Ampak ponavadi jo kar jaz, če sem doma, ker sem hitrejša- in se nič ne bunim zaradi tega!!
Daj mu privošči tisti nogomet. A ti nimaš nobenega konjička??

Eni ljudje so res obsedeni s tem, da je stanovanje kristalno čisto, mi se pa raje zabavamo. In imamo stanovanje urejeno, počiščeno, ampak ne popredalčkano in razkuženo.

Umiri se malo!!

(odgovor članu zelenica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 15:40:38   
Anonimen
no nekaj ti pomaga, ni čisto nič.

Je pa res, da moj dela več.Pa ga v to ne silim, ampak se sam spomne.

- tavelikega (20m) rihta vedno samo on, če je doma
- skuha, kadar je on doma, drugače pa čez vikend skoraj vedno
- perilo pere on tolikokrat kot jaz
- obesi ga on, saj pravi da ga jaz ne obesim dobro in je zmečkano
- posesa on
- posesa v avtu, opere vedno moj in njegov avto
- rihta vrt, kosi travo na vrtu
- smeti odnašava oba po potrebi
- vzame sina in gresta v šoping, na sprehod, kamorkoli
- nabavlja iz trgovine
- pomije kuhinjo, kopalnico, wc

Le posodo pomijem skoraj vedno jaz, če mu pa rečem jo pa on.

To sam želi delati, jaz ga v to ne silim, mi pa seveda še doma prepleska stanovanje, zabija razne poličke itd. Tega jaz ne znam.

No tvoj tudi nekaj naredi, kakšen pa samo sedi in gleda tv, tako da je tvoj nekje vmes!

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 16:13:37   
tincci
Nisem bralsvseh odgovorov, ampak zelenica, po moje te malo poporodna depresija matra, ker ne vidiš čisto realno. Saj mine, meni sta bila prva dva meseca po porodu težka, potem so pa prepiri šli in je blo lažje.

Skratka, tvoj ti veliko pomaga. Kupita pomivalni pa sušilni stroj (ne rabiš likat) in bo tvoje življenje velik lažje.

Aja, moj posesa 1 na mesec, odnese smeti 1x/teden, iz sušilca zloži občasno, tamalo previje 2x/teden, skopal je še ni, pa je stara 10m... pač naredi ostalo okrog bajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 16:19:46   
Anonimen
Skoraj ti zavidam, ker tvoj naredi pravzaprav ravno prav. Pri naju sem ravno jaz tista, ki se ji ne ljubi in potem vedno generalno čistiva skupaj, sproti pa oba, drugače bi bila katastrofa. Ampak ni fajn, ker za mojega nikoli ni dovolj popolno...

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 17:29:52   
F*S*M
MOj pa gre zjutraj v trgovino, vendar se mu še to ne da več in tam pa tam odnese smeti, Filipa previja samo kadar sta sama, drugače ne, pa po kopanju odnese banjico v ta veklo bano spraznit, to je vse, pa zemrom žnara da ni nič pospravljeno pa jaz še včasih kaj zanalašč pustim razmetano Pol se pa pizdi pa mu rečem da ma tut on 2 roki tako kot jaz. Drugače pa maš deca kakršnega bi si jaz želela met če bi mi tolk naredu bi mu še noge s svojimi lasmi oprala.

Aja pa še to moj je na fuzbalu vsak dan, je trener malonogometne ekipe in še otroke v NK trenira tako da gre ob 17 od doma pa pride ob 22 ali pa še pozneje, (banco nese ko pride iz treninga), pa še življenje smo futsalu podredili, tako da ta teden še na morje nismo šli, ker nam je to kruh. Pa prejšni viken smo bili v Železnikih na futsalu vsaj to sva se nekako zmenila da gremo tko kam za par dni da nisem skoz sama doma z otrokom. Kaj bi pa rekla da bi tebe tvoj pustil samo z otrokom za dest dni? Ma gre noivembra v moskvo na EP gluhih v malem nogometu ker gluho reprezentanco tudi trenira. Jaz sploh ne vem kako bom. Samo s tem se tolažim, da bo imel Filip že pol leta in se bova že igrala sedaj ko pa v bistvu se še ne zamoti skoraj z nečimer (je vsak dan bolje) je pa zelo naporno


< Sporočilo je popravil lana -- 22.8.2006 17:37:11 >


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 19:25:57   
Anonimen
Jaz nisem njegova gospodinjska pomočnica.
Stvari naredi tisti, ki ima trenutno več navdiha.
Ekskluzivno moje delo je likanje, njegovo pa jutranje vstajanje.

Pri taki organizaciji nama ostane več kot dovolj časa za ukvarjanje z otrokom, z drug drugim in lenobno pitje kave na soncu user posted image .

"Prepirava" se pa raje okrog česa bolj bistvenea za naše odnose kot je to, kdo bo pomival posodo. 






(odgovor članu zelenica)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 19:43:08   
Gina
Za tiste, ki menite, da obstaja možnost, da je delavnost pridobljena:
Pri nas učimo vse člane, da je treba nekaj prispevat k skupnosti. Se pravi, vsak ima svoje zadolžitve, tako moški kot ženski člani. Vendar se meni zdi, da je v ženskah v resnici že v genih nekaj napisano...user posted image user posted image , kljub temu, da se čudno sliši. Naša bejba ful veliko in rada pomaga. Res da vmes pozabi, kaj je hotela naredit, ampak njej ni nič, popolnoma nič težko. Nekaj jo prosiš, naredi tik tak, kot bi mignil in potem ima čas zase. Naš fant se pa najprej dela, da ni slišal, večinoma se izogiba obveznosti, pa še potem jamra, kako ej to grozno, da sploh mora kaj naredit. Vendar govorim o tistih rečeh, ki so skupne, za družino za naredit.
Smisel za red se tudi podeduje. Naš fant ima za razliko od naše bejbe ful vse pospravljeno v svoji sobi in ga strašno nervira, če je kaj razmetano. Kontradikt torej - ne ljubi se mu prispevat k skupnosti, zase bi pa kar hočeš, če gre za red. In obratno. Bebo nič ne briga, če je vse v razsulu. Zmeraj jo je treba opozarjat, naj pospravi sobo. Torej podedovan smisel za (ne)red. Njo nič ne sekira, če živi v totalnem razsulu. Čist fajn se počuti tam.

Ali če hočeš še malo drugače. Meni in mojemu bratu ni bilo treba nikoli nič delat. Ne v stroj zložit posode, ne ven, ne zlagat perila, še smeti je celo fotr dol odnesel, ki ni tudi nič
delal doma, ampak nič drugega (razen tv gledal), pa midva oba veliko delava v najini družini, totalna kontra od tistega, kar naju je mami učila. To je genetsko pogojeno. Saj pravim, človeka ne moreš obrnit na silo, lahko samo izkoristiš njegove potenciale. Meni se zdi, da tisti, ki imate partnerje z vrednotami, ki jih vi cenite, menite, da ste vi
zato zaslužni. Ni čisto tako, Moje mnenje je, da je veliko več v genih, kot v "prevzgoji". Pa kakšen smisel ima prevzgajat? Bedarija. Ne moreš človeka naredit za enega drugega človeka. Ženske vse prevečkrat hočemo moške spremeniti. A ma to smisel?

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 21:21:59   
Anonimen
Nisem šla prebrat odgovorov, tako da niti ne vem, če je tema že zajadrala v druge vode, glede na to, da so 3 strani.
Mislim pa, da tvoj kar veliko naredi in se ne bi rabila tako razburjat. Poznam veliko moških, ki ne naredijo niti pol toliko. Sicer moj naredi več kot tvoj, mogoče celo več kot jaz, samo moj je čisto posebne sorte, tako da na podlagi tega, kaj moj naredi doma, ne rabiš bit na svojega še bolj huda. Je pa moj mož tisti, ki ponoči vstaja, če se tamala zbudi, on jo zjutraj zrihta in nahrani, potem me zbudi, da se jaz zrihtam in prevzamem tamalo , da gre v službo. Kuham vedno jaz, za preostalo gospodinjstvo pa skrbi bolj on. Perilo rihtava več ali manj oba. V pralni stroj in sušilca ga ni problem zmetat. Sesa skoraj vedno on. Posodo on pomije, kar ne gre v pomivalca, zelo redko jo jaz. V trgovino hodimo skupaj. Lika on, če sploh kdo. Pomiva po tleh skoraj vedno on. Za tamalo poskrbi v glavnem on, kadar smo vsi skupaj. A sem še kaj spustila? Pa saj ni pomembno. Še vedno sem mnenja, da tvoj naredi veliko in mislim, da je pri vama problem nekje drugje, ne pri gospodinjskih opravilih. Samo dojela še nista tega in si priznala.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
22.8.2006 23:57:48   
sanasan
hm, meni se pa zdi da ti kar precej pomaga...res je, da obstajajo tudi moški, ki pomagajo še več...zdi pa se mi, da se ti je le življenje postavilo na glavo in imaš krizo, tako kot mnoge novopečene mamiceuser posted image
pa še najina situacija:
midva imava firmo, večinoma delava doma, je pa res, da on opravi več dela v firmi...praktično vse gospodinjstvo in dva otroka pa sta na meni...moj odnese smeti, ko mu rečem in med vikendi občasno pospravi posodo iz stroja...pa nakupovanje je večinoma njegovo, ker gre on raje naokoli, jaz sem pa raje z otrokoma...ja, pa plačevanje položnic je izključno njegova stvar...ko si resnično zaželim malo samote ali pa kaj narediti v miru, ga ponavadi z obema otrokoma pošljem v shopping...in to je to. ja, pa večino tehničnih zadev moram tudi kar sama opraviti, ker mu ne gre najbolje od rok ali pa se mi zdi prepočasen, ker vedno nekaj odlaša in se ne more odtrgati od dela za firmo.
enkrat, včasih dvakrat na teden on 'kuha', to je, da kaj naročimo domov ali pa gremo jest ven...
če mu moram usposobit računalnik ali vžgati avto, pa morda celo obesi perilo ali previje tamalo (če ni pokakanauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 0:02:33   
sanasan
Koliko tiste, katerih možje doma ne naredijo nič in imate sinove, svoje sinove učite gospodinjskih opravil?


naš najstnik (12) ima kar rad gospodinjska dela npr.pomoč pri kuhanju, obešanje perila, kuhanje kave (uf, njegovo kavo imam najrajeuser posted image )...če se pa kdaj kaj buni (ponavadi pri pospravljanju sobe), da oči pa 'nič ne dela', pa mu rečem, da za 'starega' ni pomoči, da bi ga lahko še kaj prevzgojila, ter da so sedaj punce bolj moderne in če ne bo nič znal in delal, ga nobena ne bo maralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 11:06:21   
petra.horzi
no da te potolažim-moj ne naredi nič
edino lani decembra ko sem bila jaz že v sedmem mesecu in je bil on na bolniški je večinoma on pospravljal, kuhal je malkrat, prat sem vedno dajala jaz, pa sušit tud,
pospravi kaj samo če se zmeni s kom da pride na obisk in mene ni doma, pomije posodo enkrat na par mesecev, pa še to ko je najmanj, lika ne, sesa ne, tamalga previje dvakrat ali trikrat na TEDEN, pa to skor pod prisilo, s tamalim sam še ni šol nikamor v skoraj osmih mesecih, ne na sprehod, ne k njegovim, še pred blok ne, ponoči ni niti enkrat vstal namesto mene, ker itak spi v dnevni, tudi zdaj ko je mel trei tedne dopusta ne, z nama je šol na sprehod v osmih mesecih lih 10krat, sam doma s tamalim je bil dvakrat-ko sva se skregala in sm jz šla vn in sm mu ga enostavno pustila doma, tko da ni imel izbire, skoz kuham jaz, in kosilo in večerjo, od mene pričakuje tudi da bom zjutri vstala z njim ob 4.20, mu skuhala kavo in naštimala zajtrk, ampak tega ne delam ker pol pa res ne bi bč spala in mi to skoz naprej meče da drugje vsi skupi vstajajo zjutri in tko, če pa recimo ni pospravljeno, ker jz ali ne morem ali se mi pa enostavno ne da, je vse narobe in se čist skregava ker je jezn.
prosim ga zelo velikrat če bi mi lahko kaj pomagal, pa me pogleda tko k da bi z lune padla in mi reče a si ti ****j***
uglavnem lahko si vesela in hvaležna dragemu da ti tok pomaga, jz vem da bi bla fuuuuul, pa se mu kdaj zahvališ, za to, pa bo še bl z veseljem pomagal, in gled to kar NAREDI, ne to česar ne


_____________________________

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 11:10:18   
petra.horzi
aja, pa jz vem, da bom mojga malega ko bo mal večji naučila, da se pomaga pri domačih opravilih, tko kot smo mi doma mogl, pa mi ni blo nč bed, čeprov se mi dostkrat ni dal, sm se pa vsaj naučila vse delat-kuhat, prat, likat, pomivat, pospravljat...
pr nas doma je oči skoz tud svoj del gospodinjskih opravil delal, čez vikende on kuha še zdej, pa tud skoz dela
ko sm bla jaz dojenček je bil celo z mano on na porodniški:)
pr mojmu možu je pa pač mami skoz vse delala, njemu nč ni blo treba, pa čeprov zna vse, pač enostavno ni navajen, da bi moral tudi moški kaj pomagati, kljub temu da dela
zato bom Jana navadla delat, da ne bo kakšna punca kasneje na istem kot sem jaz zdaj-sama za vse

_____________________________

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 11:15:00   
petra.horzi
pa ko mu rečem če lahko kej pospravi al pa če bi šli skupi na sprehod, reče da se mu ne da, pol gre pa na igrišče košarko igrat!
edino avto ma pa skoz čist, kokr je mal umazuan, ga že pere al gre pa kar v pralnico-itak se večinoma samo on vozi z njim, midva z janom samo čez vikend ko gremo k njegovim al pa k mojim, pa mogoče kdaj med tednom da gremo k njegovim na kavo, pa še to bi mene najraj doma pustu ampak me vzame sabo zato da njemu ni treba Jana rihtat

_____________________________

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 11:23:08   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Nekaj me zanima: 

Koliko tiste, katerih možje doma ne naredijo nič in imate sinove, svoje sinove učite gospodinjskih opravil?



jaz sicer nimam sina  -  pa ne  zato, ker ga ne bi hotela imet, ampak jaz sem si želela princeske in jih tudi dobila user posted image user posted image user posted image -  imam točno to, kar sem hotela imet: 2 prekrasni princeski. user posted image user posted image user posted image mogoče bomo pa še tretjega naročili, ampak to ni nič ziher.  ampak punčk nisem hotela imet, da bi mi pomagali!!! user posted image user posted image user posted image daleč od tega!

naučila ju bom vse, kar morata vedet, da bosta lahko samostojni. sem spadajo tudi nekatera gospodinjska opravila, če ne gospodinjstvo  nasploh. sicer pa tudi pri sinu ne bi delala velike razlike - razen morda pri igračah. sej sem brata enako pomagala vzgajat - je namreč 13 let mlajši, pa danes rad pomore v kuhinji. še kuhat se včasih spravi kaj sam.user posted image user posted image user posted image user posted image po mojem moški mora znat poskrbet zase, da sploh lahko pravilno ceni, če se njegova partnerka pretežno ukvarja z gospodinjstvom.
saj moj tudi dosti ne dela in jih včasih sliši zaradi tega - je pač malo len... ampak mu vedno dam vedet, da je tudi to delo, samo da je za razliko od njegovega v službi, pač neplačano...
sam od sebe si itak ne bi nikol zmislu kaj nardit, pa mu je treba takorekoč "ukazat". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kadar je treba, tud zlarmam. RED MORA BIT, PA ČEGLIH SLAB. (to je njegova izjjava user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil KIRA -- 23.8.2006 11:27:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 12:41:17   
Anonimen
Jaz bom pa svojo princesko naučila, da so gospodinjska opravila izključno za moškeuser posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 19:57:12   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Saj pravim, človeka ne moreš obrnit na silo, lahko samo izkoristiš njegove potenciale. Meni se zdi, da tisti, ki imate partnerje z vrednotami, ki jih vi cenite, menite, da ste vi
zato zaslužni. Ni čisto tako, Moje mnenje je, da je veliko več v genih, kot v "prevzgoji". Pa kakšen smisel ima prevzgajat? Bedarija. Ne moreš človeka naredit za enega drugega človeka. Ženske vse prevečkrat hočemo moške spremeniti. A ma to smisel?


Se povsem strinjam!!!

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
23.8.2006 20:13:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Saj pravim, človeka ne moreš obrnit na silo, lahko samo izkoristiš njegove potenciale. Meni se zdi, da tisti, ki imate partnerje z vrednotami, ki jih vi cenite, menite, da ste vi
zato zaslužni. Ni čisto tako, Moje mnenje je, da je veliko več v genih, kot v "prevzgoji". Pa kakšen smisel ima prevzgajat? Bedarija. Ne moreš človeka naredit za enega drugega človeka. Ženske vse prevečkrat hočemo moške spremeniti. A ma to smisel?


Se povsem strinjam!!!


Enako!

In namesto da bi "izkoristili" kar imamo, jamramo nad tem, česa nimamo....

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
24.8.2006 9:58:09   
Anonimen
Moram reči, da je odziv na to temo velik in si predstavljam, da tovrstno nesoglasje ni samo v primeru zelenice kamen spotike. Pravzaprav je stvar čisto odvila; od preprostega vprašanja koliko druge mamice dobijo pomoči od svojih partnerjev do evolucijskih razprav in vzgoje. Zelenica je želela dobiti občutek koliko pomoči dobi ne pa nasvetov za prevzgojo partnerja, psiholoških diagnoz, in vpogled v življenje jamskega človeka. Podajanje menj bi se lahko nanašalo na prvotno vprašanje, ne pa na odgovor št. žnj. Berite od začetka!

Koliko pomoči dobi? Iz osebnega gledišča premalo, od zunajega opazovalca dovolj, bi lahko sklepali po odgovorih.

(odgovor članu zelenica)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
24.8.2006 11:39:07   
MAMA JEŽEVKA
Pozdravljene!

Vse solate nisem brala. Glede na to, da te Zelenica) zanima, koliko pomoči smo deležne ostale, ti zase lahko povem: odnaša smeti in kadar je doma (to je bore malo) previje otroka. Vse ostalo naredim sama, kadar se mi ljubi. Če se mi pa ne, pač ni narejeno.

Sesal je do sedaj (4 leta) 2 krat, pa imamo malo stanovanje, avta ni ščistil nikoli (zato se vozimo skorajda v svinjaku), posodo je enkrat pomil iz zafrkancije (pa še to je bilo bolj malo - od kave in soka), cot pa niti svojih za sabo ne pospravi, kaj šele, da bi jih do koša za perilo odnesel. ČE rihta otroke, njihove cote ležijo po vseh prostorih v stanovanju. Nekatere najdem celo na kuhinjskem pultu in na balkonu. Tako ti je to. Bi ga menjala za svojega? Mislim da ne. Zakaj je tako - ker je do 35.leta živel pri mamici, ki ga je pedenala od spred in odzad. Če bi se dalo, bi še srat šla namesto njega ali pa mu vsaj lastnoročno obrisala rit.

Zaenkrat so špetiri zaradi teh stvari na dnevnem redu; ampak očitno še ni dovolj, da bi mi prekipelo. Sem pa drugače brezposelna mamica dveh malih otrok (2 leti, 3 leta) in sem tako mnenja, da imam več kot dovolj časa, da BI gospodinjstvo v teh pogojih moralo biti izključno moja domena, tudi glede na to, da mož fura 2 službi.

Zelenica, brez zamere, malo te dajejo hormoni, ko pa boš objektivno pogledala na stvar, boš ugotovila, da je tvoj dragi v bistvu priden in priročen partner, vsaj kar se gospodinjstva tiče.

LP, MJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
24.8.2006 11:42:07   
MAMA JEŽEVKA
Ah ja - pozabila sem napisati, da o kuhanju nima niti blage veze - jajco je skoraj v olju utopil, ko jo je hotel spečt na okouser posted image .

(odgovor članu MAMA JEŽEVKA)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
24.8.2006 12:12:08   
Billi
Moški je tak kot je, žena ga bo težko prevzgojila. To bi morala narediti že njegova mama. Za vse tiste pa, ki špilate sužnje in se vam to zdi še čisto v redu pa težko verjamem, da boste svoje sinove drugače vzgojile. Potem se bodo pa njihove bodoče žene spet pritoževale... Žalostno... user posted image

(odgovor članu MAMA JEŽEVKA)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
25.8.2006 14:26:58   
Dragica
Ja Ankica mislim da si zadela bistvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
25.8.2006 22:56:32   
sneška_
Ne obremenjuj se koliko dela in koliko ti pomaga.Tudi jaz sem bila ves dan z otrokom in  ni bilo pomoči od njega.Preprosto sprejemi to kot tako in njega samega takšnega.Če boš še vstrajala na tem da ti pomaga ne boš dosegla nič,Moj samo včasih skuha kosilo soboto al pa nedeljo pa je dobro.navadila sem se takoZato ne moreš ga prevzgojit samo se boš sama sebe nervirala.Okrog gospodinjskih zadevah i vzgoji rabili so misliti njegovi starši oziroma mama njegova.In še to naredi si sama čim manj dela Naj ti bo otrok najpomemnejši.Ni pomemban prah sesalec in vse drugo.Na koncu pa ti ne bo prišla v hiši sanitarna kontrola pa da imaš vse pospravljeno.Ima druge zadeve katere začnejo od tega kreganja okrog pomaganja in da ne boš imela bolečine druge to sprejemi tako Iz izkušnje.LP

(odgovor članu zelenica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Prepir zaradi gospodinjskih opravil
26.8.2006 21:24:36   
metka_zone
Naj še sama pripomorem k tej debati, potem pa lahko pljuvate naprej.
Sem v petem mesecu nosečnosti, do danes sem vsak dan 5-let delala po 10 ur v lokalu, kjer je 13 delavcev-torej je gužva, prišla domov in kaj vse sem še storila tisti dan?Brez mojega, ki je zaposlen za 8-urni delovni čas in še dela 8 ur pri privatniku, seveda!
- mu kuhala, da je imel vsaj en topel obrok dnevno, vendar si ga je moral pogret
- perem 3-krat tedensko, vendar peglam sproti, ko rabiva
-pospravlajm vsak dan sproti in je hiša zmerom za pogledat lepa
-1krat tedensko pokosim tri velike zelenice, vsake 3 tedne pa še travnik
-imam manjši vrt, kjer vse raste, torej nimam veliko plevela
-skrbim za njegove akvarije, psa, mačke
-sama sem uredila sobico za malčka in še eno, kjer bo imel igrače

.........

Za vse pri hiši sem sama, pa sem tako zelo srečna, da mojega dragega ne bi zamenjala, ker vem da se on tudi trudi in da mu ni lahko pri srcu, ko mora prenašat, da sama delam te stvari in da je ponosen, da sem takšen ˝multipraktik˝.

Ob nedeljah nama skuha kosilo tašča, ki živi v spodnjem stanovanju -ja živi z nama, vendar ima ona skrbi z Bilijon rožami, pa tudi hodi v službo in ne dela rada- zvečer pa skočima še k meni domov, tadrugo taščo pojezituser posted image .

Kaj bi nekatere še sploh rade?? Naj se dedec raztrga ali kaj, ve pa tarnate ker niste vajene za otroka skrbet, pa osnovna gospodinjska dela opravljat....SRAM VAS NAJ BO!!!!

Moj fant ni še NIKOLI: - posesal
                                  -pospravil
                                  -pomil
                                  -....
Ker nima časa!

Jaz komaj čakam, da rodim, ker sem nehala delat danes in mi bo pošteno dolgčas doma! Ja, dolgčas mi bo, pa bom še vseeno naredila kar sem do sedaj delala....

Tepla bi vas nekatereuser posted image ....

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?