|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
19.8.2007 21:44:09   
dalin
Sem vsaj novo stran odprlauser posted image .

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 8:04:05   
ajne
samo na hitro se oglasim, potem pa s polno paro na delo...

mi smo ok, ajdica ima malo krizice zjutraj ko je treba v avto in točno ve, da gre v varstvo. potem pa je čez dan (tako pravi varuška), čisto ok. no ja, upam da se bo hitro navadila.

sicer pa se sedaj že brez opore postavi na noge iz sedečega položaja in stoji brez opore tudi že dalj časa, hodi pa le ob opori. ampak, saj se ji nikamor ne mudi, ne? ima pa en kup fint, da se ji kar naprej smejimo. pravi mali štoser je, ni kaj.

tko, imam bolj prazno glavo kar se naših družinskih aktivnosti tiče, k moram še vedno zjutraj fejst preklop narediti, da se spravim v službo in da začnem normalno funkcionirat. je pa ful dober občutek, ko si spet koristen še za koga drugega :)

no, lepo se imejte in se še kaj oglasim (sej berem vas dokaj redno).

Čau

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 8:35:44   
Tejcha
Jutro!

Tud js redno spremljam "debato", čeprav se zadnje čase bolj malo javljam. Prejšnji teden sem zaključila s počitniškim delom in sedaj se s Tilnom nazaj privajava na stari ritem.

Čestitke VSEM za nove dosežke in za obmesečnice!


Tudi mi še ne hodimo (včeraj je sicer naredil dva koraka, sam to še zdaleč ni bila hoja), se pa ob opori sprehaja bp. Vsake toliko časa mu uspe pridobit novo buško al pa mal krvi, ko je malo preveč pogumen...
Čebljamo 100/h, počasi sestavljam slovar, kaj kaj pomeni.

Ravnokar je iz moje torbice potegnil kuli in en račun in sedaj "piše"... Zaradi takšnega početja imamo na tleh v stanovanju že tri risbice. Ne izključujem možnosti, da jih je še več - pa jih enostavno še nisem odkrila.

Mali je pravi lump. Če mu kaj ne paše ali pa mu česa ne pustim, se trudi ugriznit. Nakuha se, da je čisto vijoličen in potem ubere še kontra taktiko. Pride k meni in se  stisne k meni  alla "RADI, RADI"... in potem še enkrat poskusi, če mu bom pa slučajno pustila kej ušpičit. In ja - sem največji zmaj. Če je le možnost, te prijeme preizkuša pri drugih, ker mu je očitno že potegnilo, da pri meni s tem ne bo kaj veliko dosegel.

Znamo tudi dati "Give me 5", pa na nosove (sicer ne najbolj nežno) dela "pi-bip", po stanovanju po tleh vozi avtomobilčke in vlakce, če ga držim za roke hodi za žogico in jo brca, prav tako si jo tudi podajamo; znamo "dat dober dan - strese roko"; pokaže zijala, prižigamo in ugašamo računalnik, tv, dvd... pa še kaj bi se verjetno našlo, samo meni počasi zmanjkuje časa.

Imejte se skrajno lepo in požulite male razgrajače (a je še kdo, ki ne spada v to skupino?) user posted image .

Tea














_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 13:13:28   
adrijana.sara
Dan!

Joj, joj... je tu gor žalostno!

Mi smo se čez vikend imeli super pri sorodnikih od mojga in na 60 letnici. Sara ima novo ljubezen, ovčarja Nerota, kravico in pujse. Je pa kuža čisti zmagovalec v priljubljenosti. Na fešti je bilo super, si je našla družbo in sem bila skoraj svobodna. Ob desetih je pa zaspala v prenosni postelji v istem prostori na drugi strani in spala do 2h, potem pa spet dve uri žurala. Potem smo pa šli domov k njim spat.

Sem bila pa baje v središču pogovora enih mamic (treh), da moraš biti nor, da otroka vzameš zraven na fešto.user posted image Samo naj povem to, da ena (za njo vem) hodi na morje brez svojih otrok - tako, da mislim, da ne rabim komentirat. To prakticira že skoz, letos je bila celo v Tuniziji.user posted image
Saj bi lahko Saro peljala k babici, vendar je 45 min vožnje od tam, pa da bi bila potem praktično dva dni brez nje...da bi se mi splačalo, jo imam rajši zraven sebe. Smo bili pa tako vsi drugi domači na tej fešti, tako da smo si jo skoz podajali in nisem nič drastičnga zamudila. Meni ni to nobeno žrtvovanje, kot so to one opisala...user posted image

Kako spet dežuje in grmi... Sara je spala celo do pol desetih, kar se ni še nikoli zgodilo. Zdaj je šla pa spet spat, mal ji pa vseeno od vikenda manjka. Je bilo preveč razburljivo, čeprav je normalno hodila spat kot doma. Razen tisti dve uri ponoči.

Se še javim kaj, imam še delo... še malo pa bo vse razpakirano in pospravljeno! Spet sem imela prtljage zraven da joj, samo če pa vse rabiš.

Pa bodite malo bolj priden!


< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 20.8.2007 13:14:23 >

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 13:21:18   
Dajanax
Ojla ženske!

Hvala ker me niste pozabile (Dalin !! Jaz vas tud brat nisem imela časa te dni nazaj. Smo bili tudi na morju vmes za tri dni in sem nesrečnica spet fasala neko virozo al zastrupitev, nimam pojma. Včeraj v glavnem sva bile spet s školjko kolegice. Saj bi še mislila da je morda , pa imam ravno zdaj , tako da ni ziher.
Je pa Vita od vseh morskih izletov uživala te tri dni najbolj. Ful ji je dogajao in v vodi in na plaži. Je bla prava morska deklica.


Drugače pa imamo mi kr sranje z uspavanjem, ne vem kje sem ga polomila. Vedno rabimo skoraj celo uro da zaspi in sicer poteka takole: ko je že fuuuul zaspana greva v sobo, ugasnemo luč (čez dan zavese dol) in se uleževa na veliko posteljo. Potem se pa začne party, vse je treba pretipat, prehodit, vriskat začne in sploh jo sam lovim po postelji. duda je enkrat v ustih, enkrat na tleh, pa pri meni, pa v roki - če pade s postelje je itak velik halo,.... Me že kar zmrazi ko vem da se približuje čas za spanje. Aha, zaspi pa tako da jo nežno rimem za nogice in ji ne pustim puzat. Malo zajoka in potem hitro zaspi. Sem že probala da bi zaspala v posteljici, pa ne gre?!!?!?! Stoji s skor zaprtimi očmi in joka. Imate kakšen predlog????

Smo pa v fazi hoje, seveda se ob tem drži za mamine palce in hodi po celi hiši, tudi po stopnicah gre sama, samo hodim za njo, da slučajno ne pade.

Moja čvek pavza je minila, se beremo, upam da tokrat bolj redno!!!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 14:08:44   
Tejcha
Punci, vidim vaju!

Lina, Incabinca, dejta kej naklofat. Dans je res tak skisan dan, da se kar ne morm odlimat od računalnika.

Tilen mi sedi v naročju in poslušava musko. Itak, da je teba vse prešlatat (miška in  tipkovnicasta tako ali takože ves časmed najpopularnejšimi predmeti - naptimala sva mu svoji,pa ne veljata.


Adrijana.sara, men pa rahlo dol visi, kaj si drugi mislijo. Tilen je povsod z nama. Ful imava srečo, da je res priden otrok ( trkam). Nobenga se ne boji in ko je zaspan, zaspi, pa ni važno kje. Tako je bil že na Čukih in spal v vozičku, pa na veselici ob dnevu državnosti, to soboto na fuzbalu do polnoči. Sploh ni problema. Če me ima kdo za čudno, pa naj. Po moje je tu bolj fovšija, ker nekateri tamali dobijo skoraj ošpice, če ob določeni uri niso doma s flašo v rokah. Gužva mu ne dela problemov, hrup ga ne moti. Zakaj bi že moral biti doma ob 8ih?Tudi drugače hodimo spat okrog 22-23. In js naj zato, da bodo stare tete in ostale pametnajkovičke ostale tiho, otroka vlačem domov samo zato, da si ne bojo na meni brusili zob? Pa kaj še... tilnu nič ne fali, če je pa slabe volje in vidim, da mu kaj ne paše, se pa takoj spokamo. Itak je VEDNO na prvem mestu. A sem preveč čudna?


Uspavanje pa pri nas ne prakticiramo več na silo. Stuširam ga  in oblečem v pižamo in ko se mali navečerja, greva skupaj v spalnico. Prebereva pravljico, pojeva pesmice in malega včasih zmanjka prej, včasih kasneje. Če je pa preveč naspidiran ,ga pa tudi ne silim, da mora spat, ampak se prestaviva nazaj v dnevno, kjer se do konca znori in potem tako sam od sebe pade dol. Tako tudi ponoči bolje spi. Nekajkrat sem si poleg njega pulila lase, sedela zraven postelje, ga pustila samega, drl se je kot zverina in ni hotel zaspat... in ko mu je končno uspelo, je bila čez dve uri že akcija. Še celo življenje se bo moral ozirati na urnik, ki mu ga bodo določali drugi in tako lahko vsaj js malo spustim vajeti. Ko bo vrtec in potem šola, pa se urniku tako ali tako ne bomo mogli izogniti.

Ojoj, zdej pa šibam, sem spet čist predolga.



_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 15:45:16   
julam
Ojla! Evo moj prvi delovni dan! BOLNIŠKA!!! Tavelik se mi je prehladil in se pač nekaj silim doma delat. Mali je šel do kosila k varuški, potem sem šla pa ponj, ker mi ni duša dala, da bi bil cel dan tam, če sem jaz doma. Zdaj sta pa v sobi, tavelikega že eno uro poslušam, kako poskuša zaspat, mali je pa dol padel.

Adrijana, moj tavelik falotek je bil z nama na poroki, ko je imel 3 tedne, potem na drugi poroki pri 6 tednih. Ostali smo, dokler mu je pasalo. Meni ni to nič čudnega, posebno, če imaš posteljico zraven (mi smo imeli voziček). Mogoče bi kdo rekel, da je otrok kao bogi zaradi hrupa. Japajade! Ko smo bili prejšni teden še v kempu, so vsako noč tako razgrajal, da ni spal NIHČE... razen otrok! Otroci so večinoma trpežni, pomehkužimo jih ponavadi mi. Tako da user posted image user posted image user posted image  za malo žurerko! Se strinjam s tisto tezo o fovšiji!

Uspavanje pri nas kar štima. Včasih mali štrajka in kliče, ampak grem k njemu, dam dudo, ga položim, 3x pobožam po laskah, povem, da sem tukaj, če me rabi, potem pa grem ven. Navadno zajoka 1x, 2x, potem pa se umiri. Če pa ni ultra zaspan ali pa ga bratec moti (ker se MORA vedno še igrat, predno zaspi), potem pa pač sedi v posteljici in se pogovarja. Pa ga pustim, ker navadno zaspi. Je pa vsak otrok drugačen, očitno pri tvoji, Dajanax, ne pali "pusti in pojdi". Pa ugotovila sem, da veliko hitreje zaspi, če ga da očka spat. Sva parkrat probala, da ne bo težav, če bo kdaj treba, pa je mali bp zaspal. Očitno je naveza name pač tako velika, da se težje loči od mene kot od njega.

Sicer je pa naš user posted image  pravi navihanec. Vse ga zanima, še posebno tisto, kar je prepovedano. Se na glas reži, gleda izpod čela in šiba delat točno tisto, kar ne sme. Jao, tavelik sploh ni bil tak. Je to zame čisto nekaj novega. Pa sem opozorila varuško, da naj pazi na to  in ono in tretje, ker naš pa RES NE UBOGA! In mi ženska pove, da sem pa res grda, ker tako grdo govorim o njem, ker naš sinko je pa res priden in da ful uboga, da mu je samo 1x rekla to pa to ne in bla bla bla. DAM ODPOVED!!! Očitno sem pogorela pri mojih otrocih! Dobro, da mam moža, ki me še prenaša user posted image !

OK, babe, čakam na prvo nosečko! Jaz bi bila že zdavnaj na seznamu, pa MORA POČAKAT!

......... joj, danes pa samo kričim user posted image .........

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
   [Brisano sporočilo]
20.8.2007 19:46:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4408
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 21:51:37   
adrijana.sara
Čer, mamice!

Soncica čestitke za prvi zobek! Pa ste ga dočakali, prav tako kot vsi drugi.user posted image


Danes ste bile pa res pridne. Hvala za potrditev moje prakse glede ponočevanja moje miške. Sem res mal razmišljala o tem in ugotovila, da tiste mamice ni motilo to, da je Sara tako dolgo pokonci in spi v hrupu. Njih bi motilo, če bi morale one same pazit na svoje otroke.

Naj se pohvalimo malo glede spanja. So vaši nasveti delovali. Že par dni prakticiramo, da Sari dam flaško, če je na vrsti, jo mal pocartam, zapojem pesmico in ko se umiri jo položim v posteljico. Ponavadi zaspi, če pa začne noreti, jo vzamem ven, se še malo igra in ponovim postopek. Tako, da se mi zdi, da se zna že lepo sama umirit in zaspat.

Tudi mi smo v klubu, kjer beseda NE nima nobenga pomena oz. zelo redko. Vsaj vtičnice mi zdaj pusti pri miru. Sem pa ugotovila, da imamo nov problem. Naša pečica zunaj ni vroča, tako da je nikoli nisem posebej odganjala in zelo rada tipka, ker dela pipip. Ko pa kam pridemo, ji pa sploh ne morem dopovedati, da ne sme blizu. Saj ne šari po gumbih, samo hodi mimo in se bi včasih prijela, ko jo kaj zmatra.

Pa še to... zdaj pa mislim, da lahko rečem, HODIMO! Prehodi že lepo razdaljo, je pa odvisno, če se ji da, če ni utrujena... Ko se igra z večjimi, ki že hodijo, se sploh ne zaveda, da skoz hodi zraven njih sama. Če je pa sama, pa rajši po štirih raca, ker je hitreje na cilju. Ji je pa zelo fajn, če ji ploskamo in se sprehaja od enga do drugega. Tako, da mislim, da lahko rečem, da že hodimo.

Zdaj še pa mal srfat, potem pa spat!

N O Č K E

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 20.8.2007 21:55:10 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.8.2007 22:19:38   
matejcica
Dober večer!
Končno sem našla spet nekaj minutk, da se vam mal oglasim...Verjetno ste že pozabile nameuser posted image , a se bom v prihodnje potrudila, da bom "stalen gost" na tej strani.
Kako ste?
Pri nas nič novega, razen tega, da mi je porodniška že potekla, in sem še nekaj dni na dopustu, potem pa KONEC LUŠTNEGA!user posted image user posted image user posted image
Mali Tomaž je že pravi fant, da o tem, da tudi pri nas ne poznamo besede NE, sploh ne zgubljam besed. Prav tako spimo čez dan skoraj nič, pridno hodimo ob opori, imamo tri zobke, se neustavljivo plazimo po stopnicah, zganjamo norčije in smo navezani na mamo, kot da obstajam samo jaz in nihče drug na tem ljubem svetu. user posted image user posted image user posted image Ne vem, v kakšni krizi bo sedaj, ko bom šla v službo, ubožček!user posted image user posted image user posted image

Tako, grem ajat, dan je bil dolg in naporen...Pa-pa

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   RE: SEPTEMBERKE 2006
21.8.2007 7:30:00   
dalin
Dobro jutro
 
Jaz sem že eno uro pokonci,sem spet orbitrek "ulaufala" user posted image da ostanem v formi.Žan še spi,bo pa vsak čas pokonciuser posted image .Ste bile pa pridne s pisanjemuser posted image .
Dajanax ti ki si sedaj spet na dopustu,bi se lahko za kakšen kofi srečaleuser posted image .
Kar se uspavanja tiče,jaz Žana položim v posteljico in zaspi,sam od sebe.Ponavadi ga dam spat ko že komaj gleda.Zdaj gre po tanovem spat 11.20 dopoldne,kar mi po eni strani tudi odgovarja,ker imajo tudi v vrtcu tak urnik.Smo pa tudi mi iemli obdobje,ko ni hotel sam zaspati in sem ga mirila in nosila,počasi se je pa navadil spet sam zaspati.
Je tudi vašeuser posted image  kdaj strah,ko jih naprimer položite na previjalno,da bodo padli.Žan je včeraj zvečer,ko sem ga položila na previjalno,začel histerično jokati in se me oklepati,kot da bi ga bilo strah da bo padel.Ko sem ga položila,je dal rokice narazen in na obrazku se mu je vidlo da ga je strah,kot da bo padel,kot da nima nekaga občutka da je varen,....Pa mi ni nikoli padel s previjalne ali česarkoli drugega,tako da od tega ni ta strah.Pol sem ga šla itak na sedežno do konca zrihtat,ker je bil revček tako prestrašenuser posted image .
 
Zdaj se je pa moje dete zbudilouser posted image ,tako da ga grem porihtatuser posted image .
Lepo se imejteuser posted image ,pa pište kajuser posted image .
Lep danuser posted image
 
 

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   RE: SEPTEMBERKE 2006
21.8.2007 11:36:35   
princes
Dober dan drage mamice in user posted image ...

Da še jaz mal noklofam, ker tako težko najdem čas, je skoz kaj, potem pa kar pozabim na tale računalnik..user posted image

Jaz tud mislim da ni nič narobe, če otroček tud mal požurira, tud jaz se ne bi ozirala na take primitivne govorice..Itak najbolje mami ve, kaj mu paše..user posted image

Tudi jaz Lio vpisujem v klub "neubogljivih"..user posted image Jaz ji rečem NE, ona se smeji..user posted image Pa valda nazaj tja kjer ne sme, pa se reži kot nora..user posted image
Smo pa tudi mi imeli težave z uspavanjem, samo pomoje so jo pri tašči scrkljali, so ji peli pesmice pa spali z njo, in jo božali, in potem je bila čisto zmedena..
Sem si prejšnji teden mal frej uzela, pa sem mal po kavicah s prijateljicami hodila pa šopingirala, v petek smo šle na večerjo pa žurat, tko da sem si res privoščila..user posted image Je prav pasalo, se mi je že malo mešalo od tega vsakdana..

Jo pa dam zdaj spat, ko je res zaspana, in gre tam okoli desetih zvečer..
Sem bila zadnjič z njo ob 21:30 še pri moji mami, pa me kliče tašča, kje sem da se ni kaj zgodilo, sem rekla da zdaj pridem, je pa rekla da to pa ne gre, da mora met otrok en red, da naj jo kar dam spat pa jo ujčkam, tko kot ona, pol pa zaspi..JA VALDA...user posted image user posted image

Sončica user posted image za zobek..

Adrijana.sara, bravo za Saro..user posted image

Tudi Lia naredi ene 10 korakov sama, pol pa bumf na tla..Še ni čist ziher a bi a ne bi.. Se pa tudi najraje podaja, pa hodi od enega do drugega pa se ji ful zdi, ko ji ploskamo, pa se ful reži..user posted image

Zdej grem pa kuhat, pride možek na kosilo, pol pa naprej delat, midve greva pa do City-ja v trgovino, pa baje majo že zgoraj zrihtano, tko da greva pogledat, katere nove trgovine imajo..user posted image

Lep dan

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 12:05:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: SEPTEMBERKE 2006
21.8.2007 14:28:27   
julam
Oj!

Tole pa že skoraj moram zapisat: danes praznujeva z možekom 3. obletnico poroke (pa skoraj 14. partnerstva - sploh ne vem, kako naj se izrazim user posted image ). Kot bi bilo včeraj. Lep dan, vlilo se je točno 5 min pred obredom - baje bo veliko denarja user posted image . Samo kdaj??? Dva dni pred poroko sem ugotovila, da sem noseča. Ja, res posebni dnevi, nabiti s čustvi!

Lep dan vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   RE: SEPTEMBERKE 2006
21.8.2007 17:33:46   
yennika
Čestitje julam.user posted image user posted image user posted image

To je pa lepo slišat.Take stvari me vedno ganejo.Super!

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   RE: SEPTEMBERKE 2006
21.8.2007 20:53:57   
adrijana.sara
Julam čestitke in čimlepše razvajanje za obletnico!
user posted image

Dalin tebi pa vsaka čast, da se še po orbitreku podiš. Jaz se pa za sprehod včasih sprašujem, če bi res šla. user posted image
Glede previjanja pa midve navadno nimama problemov. Razen, če jo kaj izjemoma prime. Se pa precej težje previjama kje drugje, razen na previjalni. Potem se mi pa kar naprej obrača in poskuša zbežati.

Pa še nekaj za pohvalit imama...spet s pomočjo vaših nasvotov - hvala!
Danes smo dvakrat lulali v kahlico in je bila prav navdušena, ko sem ji ploskala. Pri previjanju jo dam malo gor sedet in je uspelo za vsak. Boma zdaj to redno prakticirale, če se ne bo branila seveda.

user posted image
Taka je pa naša nova občasna poza za spanje. Čeprav ne vem, kako jo koleni nič ne bolijo.

Zdaj grem pa user posted image  počakat, sem mu naročila kebab. Boljše, da ne pride brez njega, ker se mi ga res lušta.

BY

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 6:12:26   
Tanyka
Hello

Naj se še jaz malo oglasim.Smo z dopusti po vsej verjetnosti za letos zaključili.Imeli smo se fino.Slikice pripopam takoj, ko bo malo več časauser posted image .

Drugače pa ni pri nas nič kaj posebej novega------------razen to, da sem dobila službouser posted image user posted image user posted image .Danes grem na zdravniškega in mislim, da potem s prvim začnem.


Vsem slavljencem čestitke (tudi za nazajuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Malo še pa bomo upihnili prvo svečko--ne morem verjet ,se mi zdi, da sem ga včeraj rodilauser posted image .


Ne vem kaj ste debatiraleuser posted image .....morem it za nazaj čitat, da lahko potem kakšno dodamuser posted image user posted image

Skratka imejte se lepo in uživajte............


se tipkamo.....................
..............


grem kavico popituser posted image


Čao čao

_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 11:58:44   
princes
Dan..user posted image

Lio sem dala spat pa še mal sitka v postli, joj kok se je razvadla..user posted image Kar dere se, ko grem iz sobe..user posted image

Imam pa eno vprašanje, kaj boste kupovale za eno leto??user posted image
Jaz sem brez idej kaj ji kupiti za eno leto..

Kje si me vidla Sončica?? jaz nisem nobene vidla, da mi maha..user posted image

Včeraj še niso bile trgovine odprte v City-ju, so zaprli ob šestih, in so imeli privat otvoritev..Tko, da sva samo malo pokukale, katere so..Dobro, da sva šli prej v trgovino, da ne ob šestih, če ne bi se lahko samo nazaj obrnile, tko kot v nedeljo, ko sva prišli do City-ja, jo dam iz avta v voziček, hočem vzet denarnico, in je ni bilo, sem jo doma pozabila..user posted image Kok sem bila jezna.. take mamo pri nas, morem res mal v šolo, če ne bojo možgani čisto zakrneli..
Jaz sproti vse pozabim..user posted image To je že kar malo kriza..user posted image

Jaz sem si pa naročila leg magic, pa še nič nisem šla..
Samo redim se, mam že spet +4..user posted image Komaj čakam september, da grem na aerobiko, da se malo zmigam, samo gnijem tuki doma..

Zdej je pa zaspala, jaz grem pa kuhat, danes bo rižota pa solata..

Lep dan..







(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 12:38:39   
julam
Ah, spet bom jamrala. Moj prvi delovni teden je sicer zelo delaven, ampak na področju MAMA. Najprej tavelik bolan, danes se mu je pridružil še mali. Ja, ITAK! Tko da je pestro, gužva, veliko sitnarjenja,... ah, ne sej sta kar pridna. Mali je zaspal, ful bogi, iz noska non stop curlja, ne more dihat, še posebno z dudico ne, pa vročino ima. Pa smo pečeni do konca tedna!

Uf, pa še user posted image  sem dobila, me vse boli ...

Princes, jaz še čakam na leg magic, potem pa upam, da se spravim v formo. Ker ni ničemur podobno to, kar se dogaja. A ti ga že imaš? Ti je fino? Jaz računam na vadbo takoj zjutraj in zvečer, vsakič po par min. user posted image user posted image user posted image  Sem optimistka!

Šibam kuhat, predno se kaj zažge. Kar enolončnica bo, saj niti v trgovino ne morem.

papa

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 13:01:36   
adrijana.sara
Julam želim vam čimhitrejše okrevanje! A potem sta si sploh lahko privoščila kaj proslavljanja obletnici?

Tud naša Sara je danes pravi tečni user posted image . Se je komaj pol ure nazaj spravila spat in skoz je bila tečna. Jaz pa hišo v razsulu in zraven nje čisto nič več ne morem narediti. Upam, da je to obdobje - se me je začela skoz držati, še k domačim noče več. Jo moram kar oddat in izginat z vidnega polja. Tega do zdaj še nismo poznali. Je bilo tako fajn, je šla k vsakemu brez težav in tam tudi ostala. Zdaj pa mama, mama, mama.... Pa še ponoči se nekaj zafrkava in precej pogosto vstaja, ji dam dudo, položim, kužeka in spi naprej. Samo, ko to naredi že 5ič, sem pa že jaz čist zmešana in res zadnje dni zelo slabo spim. Bo treba pregledat, če ni kak zobek na vidiku ali pa luna.user posted image

Sem mogla mal pojamrat, sem čist zbita, pa me likanje čaka. Še dobro, da imam kaj hrane v skrinji, ker drugače bi bila danes dostava na vrstiuser posted image .


(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 13:30:17   
dalin
user posted image

Najprej Julam čestitke k obletniciuser posted image ,želim pa vam tudi čimprejšnje okrevanje.Ja,počasi se bo spet začela sezona virusov in bakterijuser posted image user posted image .Me že zvija samo da se spomnem.Naš tamal bo itak vse pokasiral,ah.......
 
Princes tudi meni se je danes zgodilo da sem šla brez denarnice v trgovinouser posted image ,mater kot da bi šla brez kuser posted image ca na svatbo.
 
Tanyka vi ste si pa spet malo dopustka privoščiliuser posted image .Zato se nisi nič oglasilauser posted image .Čestitke za službouser posted image user posted image user posted image .
 
Adrijana.sara tudi mi tako spimouser posted image
Pa ga poravnam,pa je čez pet sekund v isti poziuser posted image .Zgleda da jim paše tako.
 
Grem zdaj kuhat naprej.Lep dan!!!
 
Za Benjamina
user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 13:32:18   
dalin
Za Matevža
user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 18:09:13   
Dajanax
Ojla ženske in tamaučki...


Mi smo pa bolni....zdaj je zbolela še Vita.

Že v ponedeljek je bila nekam brezvoljna, včeraj pa vročina skor 39°C!!! Sva bile pri P, so ji kri vzeli ki je pokazala virozo. Popoldne je vročina še kar vztrajala. Dvakrat je še bruhala, vedno ko sem ji dala Clapol, tako da sem ponoči prešaltala na svečke. Danes zjutraj je bilo stanje že mnooogo boljše, sem pa vseeno ostala doma,da se malo pocrkljava. Trenutno spi že drugo rundo, prvo je spala več kot 2 uri, zdaj pa je eno uro že odspala. Je tako boga, se ji vidi da ji nine do igrač, ne do hrane, sam preseda se iz enga konca dnevno v druzga, pa v naročje, pa dol,... Upam da bo kamlu boljše. P je itakl rekel, da lahko pričakujem 3  dni vročine, no pri nas je trajala dan in pol.

Ker tale post pišem že od 12ih, lahko ažuriram dogajanje: Viti je vročina zlezla na 39,2, sem ji dala eno Paracetamol svečko, je zrastla na 39,6. Mala je bila čist gotova, sam ležala, dihanje fuuuul pospešeno, men se je pa že kar rolalo zraven. Sej jo ohlajala s pleničko, ni čist nč zaleglo. Po posvetu s faramacevtko sem ji po 40ih minutah dala še eno svečko. Pogtem se je končno malo razživela vročina pa je padla na 38,5. Potem sva se še tuširali z mlačno vodo in zdaj mislim, da nima več dosti čez 37. Eh..je šlo enih živcev, pa še v vrtcu nismouser posted image user posted image  Kaj šele bo... No upam da nič hujšega...

Dalin nisem še na dopustu, na morje smo šli samo za vikend, ki smo ga podaljšali s petkom. Saj je bilo suuuper, Vita je še najbolj uživala od vseh dopustov. Precej je bila v vodi, na plaži je premetavala kamenčke levo in desno, skratka super. Družba je bila tudi dobra; družinice z malimi otročki (ni izključeno da nismo tam kaj staknili), vreme je bilo odlično - ne preveč vroče, ne prehladno...

No zdaj pa bom končala tale maratonski post...da ga spet by accident ne zbrišem user posted image

Lep večer vsem!

Matejcica lepo da si se spet malo oglasila!!!!! Me že prav zanima kolikšen je že Tomažek.



(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 18:09:54   
Dajanax
Aja, pri nas tud večinoma spimo takole:user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.8.2007 19:28:08   
ajne
ej sam na hitro, a bi katera (predvsem julam in prences, ki sta blizu doma) hodila jeseni na pilates. so mi rekli da edino to pomaga za trebušček... ostalo je pri meni ok, trebušček pa ni šel dol in zdaj zbiram kandidat(k)e za pilates. če je katera za, naj se javi.

no, grem pod tuš (beri: tečt in se je ravnokar uscalo da je veselje, ma me ne bo zmotilo, sej sem itak vedno mokra ko tečem :))

potem še kaj naklofam, zdej letim...

čau

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?