|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 180 [181] 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.8.2007 15:09:55   
borovnička
Evo slikce. Niso glih najboljš ratale, ampak v grobem... par utrinkov:
user posted image
Zbiranje povabljencev. Nik v družbi mojega strica, tete, bratranca in svoje prababice. V ozadju pa seveda baloni.
 
user posted image
user posted image  Tortaaaa! Letos po maminem okusu (medvedek Pu). Drugo leto si bo pa lahko že sam izbral.
 
user posted image
Evo, še ena družinska.
 
user posted image
Pa še ena gasilska. Ene pol jih še manjka. Mi jih ni uspelo vseh nalovit. Eni so kegljali, eni so badminton igrali, eni so se po grmovju skrivali...user posted image
 
user posted image
user posted image  Juhuhuuu darilaaaaa! Mami vsa srečna in neučakana, Niku pa nič jasno od kod tolk daril user posted image
 
No, tkole smo preživeli eno lepo nedeljo.user posted image Piknik je bil pa ob eni koči, kjer je gostišče, pa jezero pa potok.user posted image Nam ni blo nič vroče. Prav super je blo.user posted image Tiste, ki boste pa fešto delale, vam pa želim uspešne priprave.

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.8.2007 15:47:42   
tevža
hojla!

najprej borovnička user posted image  za lušno žurko. sicer pa tako ali tako pravijo, da je prvi RD bolj za mamice in očije ter ostale tavelike kot pa za male palčke, ker ne vejo čisto še zakaj se gre. meni je prav, če je to še en izgovor za žurko user posted image .

princes, incabinca - tudi meni kakšen danzmanjka ideje za kosilo...potem včasih pokličem prijteljico, ki je doma in je mojstrica kuhinje ali pa možeka. sigurno ima kdo od njiju kakšno idejo oz. željo. včeraj npr. sva jedla zelenjavno juho in skutine štruklje, danes pa zelenjavno/mesno lasagno. matevž jo obožuje!

ajne - vidim, da si že ful pridna v službi. moram ti priznati, da ti kar malo zavidam, da je mag. že za tabo. jaz (kot sem že omenila) bom še eno leto doma, a to še vedno ni izgovor, da še ZDAJ user posted image user posted image  nisem dokončala mag.naloge. mi je že kar malo nerodno, a joooj...skozi se nekaj dogaja ali pa imam zvečer, ko bi morala iti za računalnik, vedno kakšen excuse. bljak...no, zdaj si nisem zadala cilja naslednji mesec (to delam že od marca!! user posted image ), ampak do konca leta 2007. je bolj "varno" user posted image . to je res zadnja meja.

spanje - matevž ponavadi spi od 11h-12.30. in če je res sreča še okoli 16h za pol urce. ampak to je res juhuuuu. sama bi želela, da bi spal kakšno minuto več, a glede na to da spi ponoči od 20h-7h zjutraj, se res ne morem pritoževati.

zadnji teden je pa pošteno začel uveljavljati svojo voljo. če mu kaj ni prav, se kar ihtavo vrže nazaj. no, in če ga imam v tem trenutku v naročju, ga kar dam na tla na hrbet, pa naj se zdere. vem, da se sliši "kruto", a tele ihte in izsiljevanja mu pa res ne bom pustila. še kateri septembrček uveljavlja in sprobava svoje finte??

in piškoti so postali zakon. sem mu jih morala kar omejiti in sicer na 2-3 piškote/dan. če bi mu jih dala škatlo, bi pa škatlo zmazal user posted image . sem namreč mnenja, da bo v otroštvu pojedel še dovolj sladkarij.

no, zdaj pa že malo filozofiram user posted image ...raje grem.....

pa-pa


p.s. sem hotela pripopati eno slikico, pa se ni izšlo. hm????

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.8.2007 20:32:28   
incabinca
tevža - Lovro je tudi začel uveljavljati svojo. Če pa ni po njegovo pa metanje v tla, brcanje, če ga imam v naročju še kdaj jaz kako "fašem". :) Ampak zaenkrat ni panike, jaz ga tudi kar malo zignoriram in pustim, da odtrmari svoje. Nimam čisto nič proti temu, da tudi taka čustva daje iz sebe, to je edino pravilno, sam tistega česar ne dovolim, pač ne dovolim. Zaenkrat še obvelja moja...



(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.8.2007 20:51:15   
yennika
Hello!

Javljam naše nove mereuser posted image .Naš velikan je velik 79 cm in 10200 težak.user posted image Smo bili pohvaljeni, da se lepo razvija.Sem pa malo pojamral, da nama lulček nagaja in kožica noče dol, pa nama je kar napotnico za urologa napisal.Sem kar sama predlagala, oni najbolj vejo kako in kaj!!!!

Trma-kaj je že to?Nehajte, mali je ratal pravi razbojnik, če ni kaj po njegovo kar udari, natepe vse kar ima pred sabo.

Danes smo imeli prvi skupinski uvajalni dan v vrtcu, dan odprtih vrat in naj pohvalim našega junaka, da je bil res priden-glede na to, da je kake tri ure prej bil cepljen.

Sem pa tudi jaz začela z polaganjem ob 20ih namesto 21ih.V ponedeljek grem zares v službouser posted image  -zdaj sem na dopustu in bo treba še marikaj spremenit.Aja, sem razmišljala, ne resno razmišljam, da bom hodila po kosilo v šolo!Se morem malo pozanimat kako in kaj.

Tevža-daj povej kak si ti tevžija prepričala, da kaj napravi v kahlico,Jaz ga dajem že 4 dni gor pa nič od tega.Saj sedi lepo gor, naredi pa nobenega kupčka ali lužice.user posted image Sem pa zdaj kahlico prestavila v kopalnico, mogoče bo pa tukaj več uspeha.
Klemen gre še tudi 2x/dan spat.Ne vem kako bi zdržal drugače.Sicer pa se nam bo drug teden spet vse porušilo oziroma začnemo od začetka.user posted image

čao

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.8.2007 20:53:14   
yennika
Aja, borovnička, torta je božanska...je bila dobra tudi?Njamiiiii!

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 7:34:39   
tevža
jutro!

se vidi, da sva z Matevžem še vedno samska in da zjutraj nimava očija okoli....ful ga pogrešava....8 dni je kar veliko....no, bo že.

yennika - mi smo začeli s kahlico samo zjutraj (tri tedne). ko se je zbudil, sem ga takoj nesla na kahlico. glede na to, da zjutraj ko vstanemo (skoraj) vsi lulamo, sem upala, da bo to prakticiral tudi matevž. in "uspelo" je user posted image . če se zgodi, da kdaj poležavamo in stvar uide v pleničko, ga dam vseeno za kakšno minutko ali dve na kahlico, da dobi občutek, da je to nekaj vsakdanjega. zdaj hodimo na kahlico ob vsakem previjanju. enkrat se polula, drugič ne. moram pa biti tudi jaz (ali možek) v kopalnici in se pogovarjati z njim. v rokah pa drži labelo in jo razstavlja in sestavlja. "ta veliko" stvar nam je pa do zdaj uspelo narediti samo dvakrat. mi je pa patronažka takrat rekla, da morava biti potrpežljiva in vztrajna, a ne na silo! držim pesti za vas! user posted image

malo napišite, kako so vaši pikci kaj s sladkim. hvala.

uh, nesscafe kliče....user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 8:34:08   
adrijana.sara
Tevža vidva sta pa hitro pokonci. Sara mi je začela spati do 8h ali celo 9h. Samo danes je dudo izgubila, pa je malo porej pokonci. Je kar nikjer ne najdemuser posted image , za take primere pa imamo 3 rezerveuser posted image , sam vstat se mi ni dal in po njih it. Saj mora prej vstat, da bi šla čez dan še 2 spat - včeraj je uspelo.
Sem mal zašla...
Sladkarije - postala je pravi sladkosned, ko pride obisk samo čaka, da grem po kaj sladkega in seveda prva vzame. Jo moram res zelo nazaj držat, ker tako ali tako vse poje kar dobi. Tako, da ji med obroki dajem sadja. Če pa kdo drug sladkarije je, pa tako ne zaleže. Bolj problem je na obiskih, ko se nobenemu ne da dopovedati, da ne more toliko sladkarij jest oz. keksov. Druga ji tako ne dajem.

Ok, za zdaj... gremo na jutranjo rutino.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 8:50:21   
incabinca
Hej!


Jaz sem se pa malo pozanimala glede kahlice in so mi rekli, da ga je zdele še brezveze gor dajat, ker otroku še itak ni jasno zakaj je tam. Tako da jaz bom zihr s kahlico še par mesecev počakala.

Sladko... mu ne dajem, smo bili enkrat na enem RD, sem mu dala mal torte pa se je takooo zapačil... Njegova najljubša "sladkarija" je tisti kornet za kepice sladoleda notri dajat... edino tistega vedno zmaže vsega, nikoli ga ne drobi ali po tleh meče... Sladoleda pa ne mara notri. :)

Me kliče, se kasnej kaj javim, je danes spet tako smotano vreme, da ne vem koliko bova kej ven šla. Ful piha pri nas...


papa

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 9:21:40   
Tejcha
Jutro, čvekice!

Samo na hitro (upam, da mi bo zvečer uspelo nekaj več časa preživeti za računalnikom):

Trma: mi jo poznamo in tudi pri nas je že močno povezana z izsiljevanjem. Včasih je prav hecen, ko se pokne na tla in postane ves vijoličen, cepeta z nogami in zraven vrešči, kot da ga kdo iz kože daje. Upam, da mu bo kmalu postalo jasno, da s tem niče ne doseže... Drugače bo jooooj...

Kahlica: tudi mene je po Tevžinem poskusu zagrabilo, in enkrat je Tilnu celo uspelo, da se je polulal vanjo. Verjetno bomo morali še malo počakati.

Sladko: hja... čist po mamci in atiju... Sam, da je sladko! tudi js mu med obroki na krhlje narežem jabolko, grizlja suhe banane in marelice... Ni ga pa čez sladoled, kekse, kinder čokolado... Js mu privoščim (seveda v majhnih količinah), potem pa z velikim veseljem čistimo zobke.

Dalin, tole s sestrco je pa res štala... tud js bi v tvojem primeru ravnala enako - bi se pobrala. Poskusila pa bi se pogovoriti z njenim in v primeru, da ima ves čas probleme, tako, kot so že rekle punce, svetovala strokovno pomoč...

Malemu je pregorelo.

Čau


_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 9:25:32   
julam
Ojla!

Trma: ja, naš na veliko uveljavlja svojo voljo. Se nazaj meče, kriči,... . Pa špeckahla je - če mu brat kej ne da ali vzame, začne užaljeno tulit in mene pogleda (že slišim čez nekaj časa: "mami, Julij mi pa ne da, ueeeeeee") user posted image .

Kahlica: taprvega sem že od 7m naprej dajala gor za kakanje - ker je imel bolj ali manj stalno uro. In je že kmalu po enem letu skoraj nehal kakat v pleničko. Suh je šele zdaj, nekaj po 2.letu, ampak se je vseeno splačal. Tamali še sedaj kaka, kadar mu pride, zato se niti ne trudim. Pa tudi pri dveh malih enostavno nimam časa se s tem ukvarjat. Drugače bi pa se, mi je ful žal, da cajt tako leti...

Sladkarije: uh, jaz sem ena tistih zoprnih mamic. Ne dam. Tu in tam po kosilu dobi kakšno plazmo in jo z veseljem poje. Na obsikih enostavno ne dovolim. Ima pa zjutraj za zajtrk pogosto marmelado (domačo, a sladko), pa kakšen domač štrudel za malico... Jutri ima tavelik poslovilca pri varuški (gre v vrtec) in bom spekla eno skutino pito, da jo bomo odnesli v varstvo - bo tudi mali jedel. Torej, to so naše sladkarije. Saj je sadje tudi sladko in naš ga (zaenkrat) obožuje.

Dalin: tista slikca res ne priča o najsrečnejši mamici na svetu, ampak daj ji čas, morda se pa njena čustva uredijo. Držim pesti!

Srečanje: res bi lahko eno skupinsko žurko za naše rojstnodnevnike nardile. Sicer smo večinoma že delavne, ampak bi pa kakšen vikend reskirale, pa magari še očkate pripeljale? Moj sicer ni za te fore, ampak probat ni greh user posted image ...


(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 11:04:45   
yennika
Hej!

Mi smo pa danes zjutraj lulali in po zajtrku tudi kakali v kahlico-hvala tevža!user posted image

Jaz pa mislim, da ni nič prezgodaj za uvajanje kahlice, pač je po mojem odvisno kako otroka navadiš.Poznam kar nekaj otrok, ki so čisti že od 6. meseca oziroma od takrat ko samostojno sedijo,seveda kar se kakanja tiče.
Probat ni greh.Pa če še otrok lepo sedi gor, zakaj pa ne.Če bi ga mogla pa na silo gor držat, se pa itak ne bi trudla.

Lep deževen dan!user posted image

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 13:03:50   
tevža
Jaz pa mislim, da ni nič prezgodaj za uvajanje kahlice, pač je po mojem odvisno kako otroka navadiš.


se podpišem. yennika, ni kaj....

danes je pri nama hči od matevže botrce. 12-letnica, ki je takooo lepooo vzgojena, da če bova pri matevžu naredila 3/4 tega, bo odlično!

gremo še malo ven, zdaj ko smo se naspali in pojedli kosilo(zelenjavno juho in testenine s paradižnikovo omako in bučkami - kot ideja!!?!).

lep dan

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 13:22:16   
adrijana.sara
Da se še midve pohvalima. Spet sma lulali v kahlico. user posted image  Če ni na silo, ne more biti prezgodaj. Soseda se je zadnjič pohvalila, da je bila njena hčerka iz planic že pri letu in pol. Tako, da mogoče je. Samo, da včasih so imeli za to druge metode kot danesuser posted image


http://www.superge.si/html/svn/2718472-AA.shtml - to bo pa Sarino darilo za eno letouser posted image . Jih pa moram preko spleta naročit, ker jih v trgovini v tako majhnih številkah nimajo na zalogi - skoraj nobenih, teh pa sploh nimajo.

Koliko imajo vaši malči številko noge?
 
Sem ji včeraj poskusla v trgovini 19, pa ima še malo prostora. Očitno ima še kar 18, pri drugih čevljih. Nike so malo manjši modeli od cicibanovih - no, teh pa definitivno ne bomo več kupovali. Se prvi nikakor ne odnesejo, niti zdaj ko že res hodi (kot so garantirale prodajalkeuser posted image )

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 13:35:43   
dalin
Dan....

...samo na hitro.Ste me tako s tole kahlo razrajcale,da bom še jaz probalauser posted image .
Kar se tiče sladkarij,jih jaz tamalmu zaenkrat ne dajem.Sploh pa ni neki ljubitelj piškotov,tortic,...user posted image So pa tavečji trije toliko bolj.Jih moram pa bolj silit da sadje jejo.Sicer pa tako kot je Tevža napisala:za sladkarije bo še čas.

Hvala za vse nasvete o sestriuser posted image .Kaj ji morem!?Upam lahko samo to da se bo uštimala in bila taka kot treba.Je pa nič ne kličem,bo že sama če bo hotla.

Pri nas še nismo prišli do te faze trmuljenja da bi se po tleh metal,kolikor se spomnim za nazaj tudi tavečji niso tako uveljavljali svojo voljo.Ne rečem pa,da ga nekega dne ne dohiti....

Grem zdaj kosilo dokončati.Danes bo ričet.

Lep dan

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 14:08:34   
yennika
Ojla,

mi pa imamo danes kosilo a la tejčauser posted image .Tiste, ki ste bile na srečanju septembrčkov na Ve jezeru tak veste, ostalim pa:zelenjavna juhica in čokoladne palačinke.

Tevža-testenine z zelenjavno tunino omakco pa smo imeli včeraj.
Sladkarije-ima zelo rad.Mu pa pripada kak košček čokolade, če je res pridno kosilal, drugače odpade!Kekseki pa so ponavadi navadni brez čokolade politi-za njega seveda, z atekom si pa ravno te privoščiva.user posted image

Sem kupila hišne copatke, massove in so bile znižane tako, da sem dobila za 10 € dvojne.So pa take fajn mehke na ježka in z podplatom, ki ne drsi, kar je glavno.Mali zelo lepo hodi v njih.Tudi jaz zaenkrat ne bom kupovala cicibanove.Sem jih sicer gledla, pa nimajo kakih drugih ko neke srotaste na zadrgo.user posted image Pa še zelo drage so!
Imamo pa že številko 20/21,odvisno od modela.

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 14:28:23   
Tejcha
Punce, ne me narobe zastopit.  Tud js sem takoj za kahlico, vendar je trenutno treba takoj zlest z nje in jo obrnit okrog in ščekirat, če se slučajno da kje kaj odšraufat.
En velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše korenjake, ki so že skužili, čemu je namenjena.  user posted image



Tud js upam, da se čimprej rešimo plenic, ker aprila štartamo novo rundo!!!

Z velikim veseljem sporočam, da bo Tilen aprila dobil bratca ali sestrico. Včeraj sem bila na pregledu, veliki smo 0,95cm in srček že bije.

Zaenkrat je vse tako kot mora bit (no, še samo user posted image staršem gremo dans povedat).


Sej nisem mogla več zdržat. user posted image




Zdej pa šibam kuhat, pa mal pospravit po stanovanju, pa cote dat prat... Kljub temu, da bi se najrajš poknala pred TV, se na žalost nič ne naredi samo...


Pozdravčki od nas 3h,
Tea, Tilen in .







_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 14:32:52   
dalin
Tejcha,ČEEEESTIIIIIIITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
user posted image
Pa še za Tilna,ki danes praznuje
user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 14:47:04   
adrijana.sara
user posted image user posted image  TEJCHA, ČESTITKE! Pa si naredila otvoritev. Želim ti čimlepšo nosečnost, zdravega otročička in čestitke tudi atiju in Tilenu! Tilen VSE NAJBOLJŠE za 11. mesec!
 
Kako sem jaz vesela takih novic, imam kar solzne očke! Zdaj pa še ostale veselo na delouser posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 15:00:12   
Tejcha
user posted image

Hvala,user posted image


_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 15:18:04   
julam
Tejcha, želim ti lepo lepo lepo nosečnost!!! Čestitke vsem trem!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 15:49:20   
borovnička
Nisem mogla mim, brez da čestitam!user posted image Tejcha, čestitke!user posted image Kako je to lepo slišat! In super, da je vse ok in mala pikica zdrava!user posted image Uau, še malo, pa bo Tilen dobil bratca ali sestrico!user posted image

Pa seveda Tilnu vse najboljše za obmesečnico! user posted image


Da še sporočim naše nove mere... 80 cm smo veliki in imamo 10 kg in pol.user posted image Pa še pikico smo dobili, pa se je mami kar za vrata skrila, da me ne bi preveč bolelo, mali pa itak nič.user posted image  Imamo pogumnega fanta.

Adrijana, tebi sem že v par postov nazaj napisala (si verjetno spregledala), da imajo Nike supergice v Hervisu. Cena je pa 25 €. Nik ima nogico 20/21, pa so imeli še tudi manjše. Mi smo jih kupili in se super nosijo, vsaj sodeč po tem kako Nik hodi v njih.

Tako, zdaj pa letim na pedagoško! Služba se že začenja počasi.user posted image

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 16:03:01   
incabinca
Tejcha        Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Kuser posted image Euser posted image !!


(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 21:17:33   
ajne
tejča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš vidla koko fajn je met dva user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 21:48:11   
yennika
ČESTITKE TEJČA!!!!user posted image user posted image user posted image


Mogoče se ti kmalu pridružim!user posted image

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.8.2007 21:54:20   
julam
yenni, navijam zate, da boš naslednja! Akcija!!!

Našmu malecku se pa danes čisto rola. V varstvu je spal preko 3h, se zbudil in pojedel malico in tetici naprej dremal v naročju. Smo prišli domov, sitkan kot user posted image , se je kar po tleh valjal in jokcal, hodil kot pijanček...po eni uri mi je pa v naročju zaspal -ob 17h in spal do 19h (sem ga seveda preložila v postljico). Potem se je sicer dobre volje malo igral, ob 20h pa začel zehat kot da ne bi cel dan nič spal. In pred 20.30 je že naprej spal user posted image user posted image user posted image . Upam, da ne bo ob 3am mislil, da je jutro user posted image .

Upam, da je samo ful izmučen od celega tedna ali da ga vreme daje. Samo da ne bo spet bolan!

Grem mafine spečt, jih bo tavelik (mi je ful pomagal testo delat) jutri v varstvo nesel, ima namreč "poslovilca"...

lahko nočko

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 180 [181] 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 180 [181] 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?