Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sem prava zaspanka postala, potem pa moram popoldne šiht vlečt ker zjutraj kasneje začnem. K sreči delam doma, drugače si tega ne bi mogla privoščit.
!
ful pogrešam. Zdaj ko smo pri mojih je ona v hiši. Sej vem da ji je tam ful lepo, divja po dvorišču pa ima en kup pasjih prijateljev ( vsi sosedi imajo po enega psička, eni celo dva ). Zmeraj je kdo z njo ( majstri, mož, brat, tast ). Sam čez noč je sama. Sej je morda tudi bolje tako, da se takoj navadi da bo sama, ker jo bomo imeli zunaj v boksu. Je preveč živahna ( je ta prava mešanica živahnih psov terier - pritlikav pinč ) in nemore biti v hiši. Kar naprej laufa gor dol in tisočkrat se v kaj udari
.
in
pravi nosečniški znaki.Komaj čakam,da bo ura šest ko se vrne moj
,da se oreng pocartama tale vikend v ponedeljek pa pregled juhej.Ja pa še to izcedka ni četrti dan juhej.
Bo pa ta trud poplačan, ko boste svojo štručko k senbi stisnile.
,samo v tole dvomim,ker bom jutri nosečka koamj 5t3dni.
,malo pokukam mogoče,to pa je vse,
oz.
.