|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupovati pohištvo in ostale dodatke (... 24.2.2007 10:53:54
|
|
|
|
rija
|
dodatki: dota, ikea, fusion, interio.....pa še en kup trgovin... v italiji pa jaz rada kupujem dodatke v eni veleprodaji v Bologni. Fenomenalne stvari po dokaj normalnih cenah......
|
|
|
RE: Kje kupovati pohištvo in ostale dodatke (... 24.2.2007 10:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa Ikea? http://www.ikea.com/
|
|
|
|
|
RE: Kje kupovati pohištvo in ostale dodatke (... 24.2.2007 10:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da takšne velike stvari moraš videti v živo,da preveriš kakovost.Sama si ne bi upala takih stvari kupovati preko neta,sploh pa pohištvo,saj slika pokaže drugače kot je v resnici. Meni osebno je užitek take stvari za hišo in gospodinjstvo iskati po trgovinah.
|
|
|
|
|
|
RE: Kje kupovati pohištvo in ostale dodatke (... 24.2.2007 16:51:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem kar nekaj prtov, prtičkov, serviet, povštrov za novo opremljeno stanovanje kupila v Doti. Nekaj stvari tudi v eni trgovini (ko se pri mili volji ne morem spomnit kak se ji reče), nahaja se pa v sgju pred rotenturnom. Ogromni stvari sem že kupila v Ikei -> ampak imam še vse ''pospravljeno'', da bo potem res tipi topi (razne škatle - ja, freak na škatle , kuhalnice itd itd) Brisače kupujem v svilanitovi prodajalni. Fissler posodo sem kupila na razprodaji v Blažej centru (res, ful smešno poceni - iz 45tisoč za 4komade, na 100€), potem ponev fisslerjevo v Kiki... Pač... hodim, vidim, kupim (veni vidi vici - samo malo drugace =)
|
|
|
|
|
RE: Kje kupovati pohištvo in ostale dodatke (... 24.2.2007 18:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
tukaj poleg pohištva imajo tudi čudovite dodatke po novem.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.