|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:10:05   
lenika
Pa še to. Nočem biti nesramna, a o tem bi bilo potrebno razmišljati prej. Dokler nimaš otrok lahko razmišljaš le o sebi in kje si ti najbolj srečna. Ko pa enkrat pride otrok, pa ne gre več le zate, ampak za celo družino.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:13:24   
cmokec
Bolj ko razmišljam, bolj se mi zdi, da v takem primeru, kot je tvoj, otrok še bolj trpi. Tudi majhnih otrok ni za podcenjevat, ker razumejo več, kot si mislimo. Po drugi strani si pa v svoji domišljiji in s premalo izkušenj napletejoprav kaj groznega. Če sta starša ločena, otrok vsaj ve, pri čem je. Tu pri tebi je pa stalno eno prihajanje in odhajanje, pa za več dni, pa za par dni, ... A ni Mičica čist nič zbegana od vsega tega?

A se z Mičico o tem pogorjata in ji razlagata?




_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:19:02   
pety78
Jaz sem se preselila iz Koroške najprej v Maribor, sedaj pa še v Ljubljano, kar si niti v sanjah nisem predstavljala. Ker smo pušnali na razpisu za stanovanje, iščemo drugje. In četudi bo treba v Ivančno ali v Kranj ali v Domžale, Moravče, ...bom seveda šla. Ker bosta z mano moja dva pobalina. Brez njiju ne grem NIKAMOR, pa naj bo Slovenija ali tujina. Moj dom pač niso drevesa v Podutiku, ali beton našega preljubega bloka, ...

_____________________________



(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:20:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec
Tvoji odgovori me malo zbodejo, ker imam občutek, da o precej stvareh nisi razmislila, nimaš izoblikovanega mnenja. In v bistvu tudi ne moreš, ker si premalo s svojo družino. Če bi bila doma, bi vse to čutila, ne samo vedela.


Se strinjam, da premalo vem.

Govoriti o partnerjevih občutkih se mi zdi na tem mestu nepotrebno; lahko govorim o svojih, o njegovih pa ne, ker se mi ne zdi fer.

Govoriti o občutkih Mičice in v takšni situaciji reči 100% sem prepričana, da je srečna, je neumno, ker 100% prepričana nisem. Lahko sem 99%. In 100% za sebe, da sem se v danem trenutku počutila slabo.

Da o Mičici premalo vem, je pa dejstvo. In da nisem vedela "vsega" tudi ko sem bila 24 ur na dan z njo, tudi. Nisem mama z licenco. Lahko se delam, da sem, pa se ne. Očitno nam je Bog drugače premešal karte in licenco pustil v očetovem nabiralniku.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:20:39   
sneška_
Firbci !!

Zakaj?
Ker sem bila celo leto v Splitu in sem si zelo želela domov.
Ker sem bila ves čas pomalem nesrečna. Zdaj sem pa samo vsake nekaj mesecev.



Joj Mič

Tukaj pa te popolnoma razumem ker sama gorim na dva ognja. Grem na toliko časa dol pri mojih za kakšen teden ampak zavedam se da sem otroku bolj potebna no  staršem čeprav obadva imajo kar hude dijagnoze. Ne vem kaj naj ker ta občutek da nimaš pripadnosti  ni tukaj ni tam  je težak kar.Samo jaz se tolažim da res me moja pupa potrebuje.

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:23:46   
Naja31
A ko sta se odločila za otroka, sta se pogovarjala kje bosta živela?
Sta se odločila za Split, samo potem si ti ugotovila, da si tam preveč nesrečna in si se odločila, da prideš nazaj v SLO?

Priznam, da si jaz to težko predstavljam, ker nisem tako zelo navezana na to moje lokalno okolje, da ga ne bi mogla zamenjati. Zaradi moža, predvsem pa zaradi otroka pa sploh.

Poznam par, on je tujec, ona slovenka, imata otroka, živita v LJ. Ona se ni želela preseliti k njemu, pa je on spakiral in prišel sem. Pa ni najbolj srečen v SLo, pogreša svoje okolje, ampak vem da mu veliko več pomeni, da je skupaj  s svojim otrokom in ženo, kot da pogreša njegov domač kraj.

Primoza je lepo napisal. Naša mnenja so zate neuporabna, saj nihče od nas ni v tvoji koži.

Ampak jaz vseeno ne razumem kaj za vraga te tako zelo veže na SLO, da si pripravljena občasno odpovedati se lastnemu otroku? Daj to mi razloži, prosim.

Srečno! 

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:29:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Tudi majhnih otrok ni za podcenjevat, ker razumejo več, kot si mislimo.

A se z Mičico o tem pogorjata in ji razlagata?


Predvsem čuti, kar se dogaja. Če sem jaz pomirjena, je tudi ona pomirjena, zadovoljna in razigrana; vsaj očka tako pravi in obnaša se tako, kot jaz pridem.

Tudi čuti, če nisem dobro. Ko sem bila bolna in z visoko vročino že deseti dan, sem poslala sporočilo, da zdaj imam pa res te vročine že dost. In je začela jokat in šla po telefon. V bistvu je jokala prvič na ta način, odkar tako živimo.

Po eni strani je to dobro, da tako sprejema, po drugi pa me uspava, da se ne premaknem.

Če ji govoriva? Seveda ji govoriva. Oči ji pove, da je mama v službi in da pride v petek in jaz obratno. Bolj ali manj se obnašamo kot da je to "normalno"; saj nam je, ker smo tako navajeni user posted image . Ampak včasih mi pa ne znese user posted image .

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:33:10   
Gina
Uf, zanimiva razprava. Najprej sem razmišljala drugače, nisem razumela...do tvojega odgovora zakaj si se tako odločila. To je pa v bistvu ene vrste ultimat visel nad tabo. Sranje. Te razumem, da ti neke vrste okolje ni všeč. Jaz bi bila npr. sredi Nemčije čist depresivna po moje, vsekakor ne bi zmogla.. Najbrž vsak kraj lahko na koga tako vpliva. In če si se morala odločit ali Split ali MIčica....hm. Groza. Jaz sem take sorte, da bi se sicer zihr odločila za Slovenija + otrok varianto. Pa ne zaradi tega, ker ne bi zaupala možu. Jaz sem prepričana, da je vsaj prve 3-6 let mati otroku bolj pomembna za razvoj. Ne zaradi tega, ker bi boljše skrbela zanj kot oče, ampak se mi zdi, da je mati narava poskrbela za nekaj v genih, da otrok rabi mamo in obratno. Ne znam ti razložit, ampak tako čutim. mogoče takole, npr.: ne poznam človeka, ki bi ob svoji smrtni uri haluciniral o očetu, pa polno njih, ki so halucinirali mamo. Mama je ena sama. Mama je nenadomestljiva. Mama je prva asociacija otroka na varnost in nežnost, na največjo možno toplino in sholder to cry on. Oče v naših genih predstavlja nekaj drugega. Oče sicer nudi varnost, vendar čisto druge sorte. Oče nudi nežnost, vendar druge sorte. Oče je npr. po mojem prepričanju nenadomestljiv, ko je otrok star tam nekje 10-18 let. Takrat rabi nekoga, ki trdno stoji ob njem in ga zelo dobro usmerja, nekoga ki mu na drug, moški način zaupa in ga vodi. Še bolj fantki kot punčke. Punčke rabijo takrat v očetu zaščitnika druge sorte. Takrat nobena mama ne nadomesti očeta. Ne more. Vsak ima malo drugačno vlogo.Zato se strinjam, da otrok rabi oba. Če pa že to ni možno, pa še vedno mislim...da zelo majhen otrok rabi bolj mamo. Kljub vsemu pa mislim, da eno leto ločenosti ne naredi nobenih dolgoročnih psihičnih travm. Moja mami je bila v bolnici od mojega drugega do tretjega leta. Malo sem že motena user posted image user posted image , samo mislim da ne od tega.
p.s.: po moje si lahko malo egoistična, čisto nič ne bo škodovalo otroku, pa če ima še tako dobrega očeta. Če si ti eno leto to zdržala, pa zdaj malo zamenjajta, ali naj pa on pride sem.

Aja, s tistim komentarjem, da bi prej lahko vedela, se pa ne strinjam. Človek ne more pomislit čisto na vse, oz. pomisli lahko, ne more pa vedet, kako bo v resnici funkcioniral nekje in z nekom. Včasih življenje malce drugače obrne, kot si planiral.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:41:36   
cmokec
Ja, takole pisati in soliti pamet je lahko. user posted image  

Ma, jaz ti res samo to želim, da se bo vse uredilo, kot bo najbolje. Obenem sočustvujem s teboj in bi te najraje objela, če bi te lahko, da bi ti bilo danes in podobne dni lažje. Po drugi strani bi te najraje nadrla in peljala za ušesa do meje, da bi svojo rit spokala dol in bila pri otroku. Zato ne bom več pametovala, le to ti še povem,da pejt takoj spat, pa bo jutri nov dan in spočita glava. Danes ne moreš nIč več storiti, nič popraviti.



_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:45:43   
mayflower
Mič: Zdaj ti jst povem svojo izkušnjo. Moj tamali bo star 15 mesecev. Prvih 10 mesecev sm jst bla peto kolo, mož pa mama. Razlog je bil v tem, da sem mela takoj po porodu več zdravstvenih težav. Tako se je mož več ukvarjal s tamalim, pa še mož je bolj potrpežljiv ko jst. Tako se je na koncu izcimilo, da je tamali mene ignoriral, do moža pa se je obnašal kot do mame. Vse skupi se je spremenilo, ko je mož začel pogosteje hodit na službena potovanja. Od takrat je tamali vedno bolj navezan name, celo preveč. Na tvojem mestu, bi vzela Mičico k sebi.  Moja mama se vedno spominja, kako ji je hudo, k se ni več ukvarjala z mano, ko sem bila majhna. Ona je precej potovala. Vzemi otroka k sebi.... Jst  ne vem kako bi preživela, če bi ga vidla samo za vikend. pa še otrok se sčasoma odtuji-jst sem bla posledično bolj navezana na očeta ko na mamo.

_____________________________

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:51:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jaz sem prepričana, da je vsaj prve 3-6 let mati otroku bolj pomembna za razvoj. Ne zaradi tega, ker bi boljše skrbela zanj kot oče, ampak se mi zdi, da je mati narava poskrbela za nekaj v genih, da otrok rabi mamo in obratno. Ne znam ti razložit, ampak tako čutim. mogoče takole, npr.: ne poznam človeka, ki bi ob svoji smrtni uri haluciniral o očetu, pa polno njih, ki so halucinirali mamo. Mama je ena sama. Mama je nenadomestljiva. Mama je prva asociacija otroka na varnost in nežnost, na največjo možno toplino in sholder to cry on.


Se strinjam.

Izhajala sem iz te predpostavke in se vprašala, kakšno sliko bo imel otroku po letu dni brez očeta (recimo, da je doba enega leta realen plan za določeno odločitev)? Da je večinoma z mano, bo imel odlično sliko o meni in zelo slabotno o očetu. Da je večinoma z očetom tako kot je zdaj, bo imel (upam) zelo dobro sliko o njem in srednje dobro (mogoče še kaj več, glede na to, da je neka slika že vsajena) o meni? Na ta način se mi zdi, da bo poznal oba. 

Če bi se odločila obratno, bi bilo težje spet postaviti očeta v življenje. Oče mora pač narediti več kot mama, ki ji pripada neko samoumevno mesto. 

Ma, bluzim. Čisto mogoče, da sem se zakalkulirala.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 22:53:58   
Anonimen
Poglej, Mič, jaz ti bom pa pocedala tako. V življenju je potrebno sklepati kompromise. Sama sem jih morala že večkrat, vse za ceno ljubezni do moža in sedaj tudi do najinega otroka. Sama sem imela takoj po končanem študiju ponujeno mesto asistenta na fakulteti. ko sem dobila ponudbo, sem skakala do plafona, ampak samo dokler nisem prišla domov. Vse sem že imela splanirano... Kako bom naredila podiplomca, kako bo moja "specialnost" zgodovina SKJ, kako si bova v Logatcu poiskala večje stanovanje... Vse. Ampak žal samo do doma. Ko sem s to idejo prišla na plano pred mojim možem, je izbuljil oči in rekel: Jaz sem pa mislil, da sedaj greva domov. Povedati ti moram, da se je on po samo 2 letih zveze, pri mojih 17. in njegovih 20. odločil, da gre v Logatec samo in izključno zaradi mene, ker sem mu rekla, da mu ne garanitram, da bov ostala v času mojega študija skupaj - saj veš tisto - daleč od oči, daleč od srca... V glavnem pustil je popolnoma vse (službo, stanovanje, ki sva si ga komaj začela urejati v hiši njegovih staršev, vse materialne dobrine in šel z mano). Vem, da ga je vsa leta mučilo domotožje, mene pa nasprotno popolnoma nič. In komaj je čakal dan, da bo lahko spakiral kufre in šel nazaj. Jaz pa ne. Iz dneva v dan sem bolj ljubila mesto, v katerega sva se preselila. Vse je bilo tako na dosegu roke. In pred mano se je odpirala bleščeča kariera. Pa sem vseeno šla nazaj domov. Zakaj? Zato, ker sem ga ljubila in ker sem si prihodnost predstavljala samo poleg njega. Nesrečna sem bila, ko sva se vrnila. Nič ni bilo po mojem okusu.
Tudi v službi sem bila nesrečna (žal, ne morem funkcionirati v kolektivu, kjer poleg mene kokodaka še 40 kur). Vse do dne, dokler si nisem rekla, da je usoda v moji rokah. Možu sem obljubila, da bom z njim v dobrem in v slabem, zato sem vztrajala in vegetirala vse do tega usodnega dne. In tistega dne sem ugotovila, da je čas za spremembo službe. Prijavila sem se na najbolj butast razpis. Pravijo, da v takšno propadajočo se firmo, kot sem šla jaz, gredo samo norci in tisti, ki imajo jajca. Kljub temu, da sem se odpovedala prvi ponudbi za kariero, mi je bila dana druga priložnost. Pri 28. letih sem postala direktorica propadajočega javnega zavodauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak se nisem dala. Trdo sem delala, ostajala v službi cele dneve, tudi kak vikend in kmalu so se začeli kazati prvi uspehi. Po dveh letih tam sem zanosila. Zgodbo naprej veš (edino, kar ni bilo po mojem okusu je, da sem šla po 105 dneh nazaj v službo za pol delovnega časa, a žal ni šlo drugače).

Danes sem srečna in ponosna in ni ga denarja in ne klime, ki bi me zlomila, da bi spakirala kufre in šla nazaj v LJ. Ne brez mojega moža in mojega otroka. Premisli, ali je vredno zato, ker se počutiš utesnjeno ali osamljeno ali nesrečno vztrajati pri taki odločitvi. Vedno obstaja tudi alternativa, vedno obstaja druga možnost, ki je sprejemljivejša. In nikar ne delaj ničesar, kar ne želiš, da bi kdorkoli delal tebi.

Ne vem, kako dolgo boste še lahko tako funkcionirali. Ne, vidva nista dva močna karakterja, vidva sta človeka, ki se ne moreta dogovoriti in nista sposobna sprejemati kompromisov. A si ti kar tako odšla? Grem, tukaj mi ni všeč ali kaj? Oba morata predvsem odrasli in se spoprijeti tudi s težkimi odločitvami, ker je to, kar trenutno počneta, za vaju najbolj ugodno. Gledati bi pa morala predvsem na otroka.

Odločitev pa je seveda tvoja. Vso srečo!!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:05:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

A si ti kar tako odšla? Grem, tukaj mi ni všeč ali kaj? 

A tako zgleda?


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:12:15   
mamči
Odločitve, ki ste jih sprejemali do zdaj, so bile razumske. Zdaj pa v sebi in svojem srcu čutiš premike.
Ponavadi praktične in razumske rešitve nimajo šans, ko se oglasi srce. Srcu ne moraš ukazovati.

Sigurno je v ozadju vaše zgodbe mnogo več, kot je iz napisanega lahko razbrati. Niti slučajno te ne obsojam, imaš zelo močan karakter, po moje si močna osebnost. Takšno življenje lahko pelješ še dolgo, lahko pa poskusiš kaj spremeniti, če boš le prevečkrat podvomila o vaših dosedanjih odločitvah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:19:34   
Magi*
da se takole vštulim: ti, čevljarska psihologinja, bodi vesela, da te je odvleku stran od faksauser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:20:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

IZVIRNO SPOROČILO: raho

A si ti kar tako odšla? Grem, tukaj mi ni všeč ali kaj? 

A tako zgleda?




Ja, Mič, tako izgleda, vsaj glede na to, kar si napisala:

Tvoje besede: Ker sem bila celo leto v Splitu in sem si zelo želela domov.
Ker sem bila ves čas pomalem nesrečna. Zdaj sem pa samo vsake nekaj mesecev.

 
Sicer pa zgodbe ne poznam, tako da... Vse, kar napišem, je zgolj ugibanje.
Apropo: tedaj si bila nesrečna ti, sedaj bo kmalu tvoj otrok.

Vendar se bosta morala slej ko prej vsesti in pogovoriti. Otrok bo šel v šolo. Kje? Zakaj? Kako?

Pa še to: Da je večinoma z mano, bo imel odlično sliko o meni in zelo slabotno o očetu. Da je večinoma z očetom tako kot je zdaj, bo imel (upam) zelo dobro sliko o njem in srednje dobro (mogoče še kaj več, glede na to, da je neka slika že vsajena) o meni? Na ta način se mi zdi, da bo poznal oba. 


Ne, ne bo imela nobene slike o nobenem od  vaju, ker si jo podajata (tako da je volk sit in koza cela). In še nekaj: Kaj pa je na Splitu tako napačnega, da si bila tako nesrečna?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:21:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

da se takole vštulim: ti, čevljarska psihologinja, bodi vesela, da te je odvleku stran od faksauser posted image


Da ti odvrnem: A vidiš v kakšnem sruser posted image  sem pristala. Ti, doktorca, sedaj bi lahko bla moja mentorca. povprečje imam ok..., študirala bom pa enih 15 let, tako da ne boš imela preveč dela z manouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:23:17   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: raho

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

da se takole vštulim: ti, čevljarska psihologinja, bodi vesela, da te je odvleku stran od faksauser posted image


Da ti odvrnem: A vidiš v kakšnem sruser posted image  sem pristala. Ti, doktorca, sedaj bi lahko bla moja mentorca. povprečje imam ok..., študirala bom pa enih 15 let, tako da ne boš imela preveč dela z manouser posted image user posted image user posted image user posted image


rade volje ti bom mentorica, sam še ne vem na kermu faksuuser posted image  zgleda, da je na slo faksih zdaj moderno doktorirat in ostat brez službeuser posted image  no ja, bomo videli. se tudi jaz ne dam kar tako.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:25:09   
Anonimen
Mič, oprosti, ker ti smetive temouser posted image user posted image user posted image

Saj si še v Kranju, a ne Magi*?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:26:44   
Anonimen
Ok, če sklepaš samo po teh dveh stavkih.

Preberi si začetni post. Stokrat postavljeno vprašanje. In tisočkrat prej.

Pa ne že s šolo težit, ker še do vrtca nismo prišli user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:27:25   
Magi*
ja, ja. sam pri nas mamo vsakih par let novo metlouser posted image  pol se pa vsi bojimo za svoje stolčke. pa še tiste ta moderne na fedre so nam dal, da ja nisi nikol čist ziheruser posted image user posted image user posted image

Mič, oprosti. ne bom več, obljubim.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Odločitve, ki ste jih sprejemali do zdaj, so bile razumske. Zdaj pa v sebi in svojem srcu čutiš premike.
Ponavadi praktične in razumske rešitve nimajo šans, ko se oglasi srce. Srcu ne moraš ukazovati.


Mogoče pomlad prinese kakšno srčno rešitev, kdo ve user posted image .

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:31:52   
Magi*
Mič, lahko noč in mirno spančkajuser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:35:10   
Anonimen
Mič, poglej, odločiti se boš morala sama (v začetnem postu si napisala, da je tako najbolje za Mičico). Težko bo, jasno, in vedeti moraš, da boš v vsakem primeru nekaj izgubila. Vendar... Življenje ni smao črno in belo, ampak je mavrično (upam, da razumeš, kaj ti želim povedati s to zadnjo povedjo).

Vsakič, ko podarimo nekaj, v kar je vpleteno predvsem naše srce, umre del nas. Včasih so smrti dobre, včasih slabe...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Danes sem tako čudno....
3.4.2007 23:38:53   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Mič


Mogoče pomlad prinese kakšno srčno rešitev, kdo ve user posted image .



Mogoče pa res. Ti iz srca želim.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?