|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pejd nazaj v Maribor
26.4.2007 20:49:42   
Anonimen
Sem rojena Mariborčanka, živim na Obali, po tradiciji moram sovražit Žabarjeuser posted image .  Ni jih čez štajerce. Taka je vzgoja, niso lahkeuser posted image .
Je treba v Mb dober zalet vzet, letet čez Lj in pristat na Obaliuser posted image user posted image .

Na Obali so me super sprejeli, v Lj (če sem se naključno kdaj tam znašlauser posted image ) pa mi ni bilo prizanešenouser posted image .

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Pejd nazaj v Maribor
26.4.2007 21:03:38   
MarijaPo
Mene so v sluzbi stalno zajeb***, ker sem ljubljancanka, V stilu: ve ljubljancanke ste pa itak razvajene, pa da sem ziher imela jolly barvice v osnovni soli pa ne vem kaj vse so se se spomnili. Najbrz so pogresali svoje rodne odrocne kraje in so se izzivljali na meni, ljubljancanki, namesto da bi se jim smilila, ki moramov tem zraku in hrupu zivet ze od nekdaj.
Vcasih je naso Evo pazila punca, ki studira tu v Lj in je sicer iz Prekmurja. Ni mogla razumet, kako lahko ze celo zivljenje zivimo v bloku. Kaj je torej tukaj takega, da se zavida?

Tega res ne stekam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Pejd nazaj v Maribor
27.4.2007 14:03:51   
fuzzy
Se podpišem pod Ginin post.
Tudi jaz sem odraščala v prepričanju, da smo itak vsi enaki in da ni kakega rivalstva med ljudmi iz različnih krajev (očitno sem imela srečo tudi z družinskimi prijatelji in kolegi iz šole, saj so bili vsi normalni in ni bilo govora o lokal-idiotizmu user posted image , čeprav prihajajo iz vseh možnih koncev Slovenije).
No, iluzije so se mi razbile, ko sem prišla v Hrastnik na obisk k prijateljici in so me tam neki zakompleksani lokalni frajerčki oblajali, kaj mislim, da sem, če sem iz Ljubljane (to so ugotovili po moji govorici). Meni ni bilo nič jasno, samo čudno sem jih gledala.user posted image In po tistem sem podobno doživela še nekajkrat, ampak zdaj razumem, da so nekateri ljudje pač tako 'ubogi na duhu', da jim tega pravzaprav niti ne moreš zameriti. S tem kažejo samo lastno primitivnost.
Pa tudi razni komentarji, da oni pa že ne bi mogli živeti v Ljubljani, v bloku, se mi zdijo bedasti. Jih mogoče kdo sili? Naj grejo domov, saj ni problema. Meni pa npr. Pariz ni bil všeč, zato pač ne rinem tja, še vedno pa ne vidim razloga, da bi vsakemu parižanu na dolgo in široko razlagala, v kako bednem mestu živi in kaj misli, da je. Ampak to je že stvar osnovne olike. Če pridem h komu na obisk na vas, se osredotočim na pluse, čist zrak in podobno in ne razmišljam samo o tem, kaj bi lahko spljuvala, da bi pokazala, kako je meni bolje.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Pejd nazaj v Maribor
27.4.2007 14:11:04   
Tonchka
Gina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu fuzzy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Pejd nazaj v Maribor
27.4.2007 19:16:42   
LARIKA
Meni je 1x ena gospa rekla, da naj si službo najdem user posted image jaz sem jo pa klicala po službeni dolžnosti user posted image . Svašta. Mah folk je tko al tko nestrpen, da me tole niti ne čudi, žal user posted image

_____________________________

Imejmo se radi

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Pejd nazaj v Maribor
27.4.2007 23:13:39   
Magi*
muška, pa a si ti ziher, da te je lublančanka nazaj poslala? ker, če bi bla prava lublančanka, bi ti najbrž rekla :"pejt dumou u MB".user posted image user posted image user posted image

ne se sekirat, ubogo bitje najhujše boje bije samo s seboj.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Pejd nazaj v Maribor
29.4.2007 8:06:40   
Anonimen
Ko smo že pri tej temi... Dogodek iz ZOO v LJ, z otrokom gremo na trampolin, čakamo na vrsto, dva uslužbenca (ali eden izmed njiju, drugi pa zraven za čvek) dekle, po svobodni presoji staro nekje 21-22, tipček, tam nekje blizu 36-37, pijeta pivo in čvekata, otrok sploh ne gledata, na trampolinu (ki so btw. štirje) pa je lahko samo eden otrok. Rukata torej pir, vidno omamljena od hlapov, sploh ne sledita izmeni otrok na trampolinu, vse to spremljam s strani, da vidim ali se bosta spravila k delu ali ne, že pred tem na vlakcu tip, ki usmerja to reč, pije pivo, naenkrat ga celo zmanjka z vidika, zapusti delovno mesto, en fantič zdolgočasen od vožnje želi kar med vožnjo sestopiti, panična babica teče za vlakom... Tudi moj fant stopi na trampolin in naenkrat se na njem znajdeta dva otroka, mlada uslužbenka seveda takoj začne negodovati, sprašuje čigavi so otroci, ali smo plačali in potem... potem mi poči! Pravim "Malo manj bi pili na svojem delovnem mestu!". Seveda se takoj začne negodovanje z njune strani, češ malo olike mi ne bi škodilo kar me še bolj razkači, oba Ljubljančana takoj ugotovita, da je moja drznost povezana z mojim štajerskim poreklom. In to klinka: " Ej, stari, pust, sej vidš da je Štaj`rc!" V smislu kva pa je, sej je kul, vse je pod kontrolo. In to na takšnem delovnem mestu... ko se dela z otroci. Zaprl bil ZOO momentalno!!! Verjetno še dolgo ne tja!

Ljudje moji, bog ne daj da v tistem ne bi bilo otrok naokoli, nalepil bi ju na one trampoline skupaj z onim stricem z vlakcov. Ni mi blo lahko, gremo domov, jaz vidno pretresen, ne morem verjeti da sem bil priča ljubljanskemu primitivnemu snobizmu.  

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Pejd nazaj v Maribor
29.4.2007 9:06:54   
Anonimen
Ampak ljudje moji,takih oskogledih osebkov je po celi naši ljubi domovini kar veliko(na žalost)Nestrpnost do drugih soljudi ni samo med regijami,ampak
tudi doma naprimer Koprčani ne trpijo pirančanov ali izolanov ali kurtežanov.
To je primer iz našega konca.Že stoletja je bila vojna med temi mesti.
Še sedaj v sodobnem času so ob praznikih obnovili to "vojno"pol se pa čudimo.Kaj naj bi jaz rekla,no,koga naj pa jaz netrpim?Oče brežičan,rojena sem v Ljubljani od tam je bila moja mama,živim pa na primorskem poročena z
istrijanom,ki ima prednike grke in albanceuser posted image moji predniki pa so baje avstrijci in črnogorci,Pa jaz z družino sem pravi pravcati koktejl.
Pozabile ste povedat,da tudi primorci ne prenašajo kaj preveč prepotentnih ljibljančanov.Ampak vedite,da gre za posameznoke-ljubljančane.
Kot se bo vedel do tebe osebek se boš vedel ti do njega.Ko pridejo moji ljubljančani k meni tudi opravljamo obnašanje njihovih sokrajanovuser posted image
Oziroma v vsaki regiji se jih najde takih,ki mislijo da so bogovi,ko kam pridejo,da se morajo drugi klanjat pred njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Pejd nazaj v Maribor
29.4.2007 9:44:37   
študentka Mici
Oprosti Tyazy tole si pa pošteno brcnila v temo, ko si napisala, da je najbolj zaprt folk na dolenjskem. To pa sploh ni res. Do katere koli hiše boš prišla, čisto povsod ti bodo dali pit in jest. vsaj v naših koncih je tako. Vi po LJ in MB se sploh ne poznate! Sploh ne veste kdo je vaš sosed? Če vas nekdo vpraša za pot ga nekam pošljete ali pa mu predlagate zemljevid. Pri nas je pa malo drugače. ČE človeku ne moreš razložit pot, mu jo greš pa pokazat, pa čeprav na svoje stroške. Tako, da najprej premisli kaj pišeš in nato napiši. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Pejd nazaj v Maribor
29.4.2007 11:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Oprosti Tyazy tole si pa pošteno brcnila v temo, ko si napisala, da je najbolj zaprt folk na dolenjskem. To pa sploh ni res. Do katere koli hiše boš prišla, čisto povsod ti bodo dali pit in jest. vsaj v naših koncih je tako.



user posted image

(odgovor članu študentka Mici)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Pejd nazaj v Maribor
29.4.2007 23:12:58   
Anonimen
študentka Mici, v nasi stolpnici je 76 stanovanj in vse stanovalce, razen studentov, ki se menjajo vsako leto (tiste 'stalne' ze poznam), poznam na videz vse, o dolocenih vemo vec, o drugih manj, veliko se jih druzi med sabo in VSAKEGA pozdravim in v 90% odzdravijo nazaj. Ce me je kdorkoli vprasal za pot, sem mu se vedno povedala, razen ce ni povpraseval po kakem lokalu, o katerem prvic slisim. Lj - Siska.

Bakfark, upam, da si vsaj kaj povedal na blagajni oz. vpisal to v knjigo pritozb in pohval? Ker sori, tole pa je neprimerno ze brez njunih opazk! Halo?! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Pejd nazaj v Maribor
29.4.2007 23:33:14   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Meni pa te reči niso smešne, prej zelo žalostne. Pa kaj morate na njihov nivo past s takimi vici? Meni v bistvu tak vic veliko pove o človeku, ki ga napiše, izgovori. Pa kako misliš, da bomo mi mislili, da si res kaj boljša od tiste kure, ki ti je nekaj tako grdega rekla, če take  vice prijavljaš?

V resnici jaz vzamem, ko v Mb. za mano kdo pripomni, da sem žabarka, to za kompliment, hkrati si pa nazorno predstavljam, kako mu iz možganov rinejo plesni, in tako se ne morem niti jeziti nanj. Mogoče bi ti lahko enako naredila s tole bejbo, ki je tako zakompleksana, da mora poniževat, da bi lahko bila srečna. Zihr ni vse ok z njenimi možgani, torej je primerjava s plesnijo na mestu.

Veš, jaz imam pa groooozno slabe izkušnje z Mb. Moj lubi je od tam in posledično gremo k tašči na obisk. Toliko grdih reči, poniževanj, trobljenj, ko si v avtu z Lj. registracijo, kazanj srednjih prstov, kot se mi je zgodilo v Mb., se mi nikjer še, pa ne glede na to, v katerem koncu Evrope sem hodila. Me je pa strah vozit se z lj. registracijo tam, v resnici je nevarno. V trgovini so se tudi že proč obrnili in se delali, kot da ne stojim poleg. Enkrat mi je ena prodajalka rekla, da me ne razume, pa ob tem da v Mb. ful pazim, da ne zavijam totalka ljubljansko. Nihče mi še na notranjskem, kjer živim in govorijo ravno tako totalen dialekt, mnogim težko razumljiv, ni rekel, da me ne razume (pač niso tolk primitivni). V Mb. pa so.

Nasprotno pa sem v Lj. spoznala kar nekaj štajercev in niti enega še nisem slišala, da bi imel slabe izkušnje. Veš, jaz nisem vedela, da bi naj bil kdo sovražen do nas ljubljančanov ali da bi mi morali biti do njih, (kot Mb. razvijajo v domačem kraju že ob izrazih žabar, obraznih izrazih ob omenjanju ljubljančanov...., ker se to v ljubljani v družinah ne dogaja), čisto nepoučena sem bila od družbe in od staršev. Ljubljančani večinoma niso zakompleksani zaradi Maribora, sploh se ne ukvarjajo s tem. Lj. ima ljudi iz vseh koncev in jemlje se jih za ljubljančane. Nikoli ne bodo komu rekli pritepenec, še pomislili ne bodo, prej imajo radi raznolikost in se jim zdijo dialekti zanimivi in lepi. Lj. ima v resnici edino malce grdo naravnanost do ljudi iz drugih republik, to sem pa že doživela, da je kdo kaj rekel, kar se mi tudi ne zdi prav, poznam polno zelo fajn ljudi, ki tudi ne izvirajo iz naših krajev, pa kaj, svet je ena sama velika vas z veliko podobnimi dušami). Nikoli pa še nisem doživela, da bi kdo kakemu slo priseljencu od koderkoli kaj rekel in strašno mi je žal, da se ti je to zgodilo.

Še bolj pa mi je žal, da sploh kdo sebe ceni toliko bolj kot kogarkoli drugega. Ljudje smo vsi bitja, ki smo si v osnovi precej podobna. Osnovna stvar je spoštovanje vsakega. Šele ko zmoreš to, ti je vseeno, kje živiš in ne čutiš nobene posebne pripadnosti kraju, ker itak spoštuješ vse enako kot sebe, nihče ti ni manj ali več.user posted image user posted image user posted image Itak veš, da smo vsi prebivalci sveta, univerzuma in da je bedarije se istovetit z nalepkami ljubljančan, mariborčan... Vendar je to že "višja matematika".user posted image user posted image


p.s.: tjazy je doma iz dolenjske, zato se je hecal na svoj račun


Se strinjam z Gino!

Imela sem priliko ziveti 10 let v Lj, zdaj spet zivim na stajerskem. Toliko primitivcev, kot srecam tukaj, nisem nikjer drugje. Podn od podna. In ker je tudi moj BW ljubljancan, ima podobno usodo kot Gina. Skoz imajo neke pripombe. Budale!!

In so me stvarili pred Fuzinami!! Ma kaksne Fuzine, pridite tukaj na Tezno zivet, boste videli zdolgocasne GOSPE, primitivke na kvadrat. Saj sem ze pisala, da se mi je ena iz okna drla, da sem ****. Mojemu je pa rekla, citiram:

"Pejd nazaj od tam ko si prisel, pa se svojo babo zraven vzami.."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In vse to zaradi psa??? user posted image user posted image user posted image

Kolega je prisel k meni na obisk z LJ registrsko. So se eni za njim vozili in mu trobili in zugali iz avta. Je rekel, da je rdeco prevozil, da jim je usel, ker si sploh ni upal do mene prit.

Vcasih me je resnicno sram, da sem stajerka!!!


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Pejd nazaj v Maribor
30.4.2007 7:54:52   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Seven


In vse to zaradi psa??? user posted image user posted image user posted image

Kolega je prisel k meni na obisk z LJ registrsko. So se eni za njim vozili in mu trobili in zugali iz avta. Je rekel, da je rdeco prevozil, da jim je usel, ker si sploh ni upal do mene prit.

Vcasih me je resnicno sram, da sem stajerka!!!



Pa no, no saj v totem Mariboru pa spet ni tako grozno. Meni ni še nobeden trobil ali kaj grdega rekel pa ne zamenjam na Trojanah registrske tablice... Z izjemo kakih grupiranj tipa fuzbal navijači so ljudje povsem običajni, v LJ in v MB.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Pejd nazaj v Maribor
30.4.2007 9:40:54   
muška
Kolega je prisel k meni na obisk z LJ registrsko. So se eni za njim vozili in mu trobili in zugali iz avta. Je rekel, da je rdeco prevozil, da jim je usel, ker si sploh ni upal do mene prit.


očitno je naletel na kretene user posted image user posted image user posted image  ,tezno pa je žal tako ali tako gnezdo idiotizma. Pa zdaj s tem ne mislim, vseh ki tam živijo, ampak če sem kje videla tipčke, ki po ozkih ulicah pičijo v svojih razpadajočih "porihtanih" spuščenih, .... avtih, sem največ tega videla ravno na teznem.

No kot sem že napisala, moj mož je imel 3 leta Lj registracijo tukaj pri nas, pa lahko rečem niti ene same slabe izkušnje, od moje sestre bivši fant, se je 6 let vozil k nam iz LJ-nikoli nič! user posted image


Očitno sem tudi jaz naletela po nesreči na eno frajlo , ki je bila malo preveč vase zaljubljena, ker kot sem že omenila, so bili VSI ostali čisto fajn user posted image  .


(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Pejd nazaj v Maribor
30.4.2007 10:31:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

IZVIRNO SPOROČILO: Seven


In vse to zaradi psa??? user posted image user posted image user posted image

Kolega je prisel k meni na obisk z LJ registrsko. So se eni za njim vozili in mu trobili in zugali iz avta. Je rekel, da je rdeco prevozil, da jim je usel, ker si sploh ni upal do mene prit.

Vcasih me je resnicno sram, da sem stajerka!!!



Pa no, no saj v totem Mariboru pa spet ni tako grozno. Meni ni še nobeden trobil ali kaj grdega rekel pa ne zamenjam na Trojanah registrske tablice...


Meni tudi ne...

Ampak jst sem itak blond, pa nič ne vidim....

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Pejd nazaj v Maribor
30.4.2007 11:59:22   
muška
Vcasih me je resnicno sram, da sem stajerka!!!


No, no ,no, Seven, tole pa je res malo mimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Pejd nazaj v Maribor
30.4.2007 14:44:10   
Gina
Ha, ha, Seven, mogoče so me pa zato zmerjali, ker moja tašča je do lani ravno na teznem živela. user posted image

Sicer sem šla pa vprašat mojega, če je imel kot mariborčan živeč 8 let "u lublan" kaj težav, če mu je kdo kdaj kaj rekel. Je rekel da nikoli nihče prav nič, da je nasprotno, zaradi tega imel prej prednost. Tako da jaz o tem, kdo komu kaj, oz od kod izvira tak lokalpatriotizem sploh ne bi. Edina stvar, katere mi je hudo žal je ta, da so očitno štajerci tako hudo ogromno take sorte propagande prinesli čez mejo svoje lokalpatriotske družbe, da so se začeli ljubljančani ogroženi počutit od njih in da zato take bolane sekajo nazaj. Res mi je žal za to. Do nedavnega tega u lublan ni blo.

Še to, ta mariborska ogroženost od žabarjev ni prisotna samo na vsakem vogalu ulice. kamorkoli pridem, h katerimkoli kolegom od mojega pridemo, vedno, ampak vedno kakšno na račun ljubljančanov povedo med vrsticami. To počno zavestno, čeprav sem zraven, pa čeprav se imamo radi. Se mi zdijo fejst ljudje, samo otresti se ne morejo občutka ogroženosti od Lj. in posledičnega zmerjanja. Celo moja tašča, ki je nazanje čakala na ljubljanski urgenci oz. na onkološkem eno uro, je rekla, da je čakala tam tako dolgo zato ker je štajerka!! Halo, jaz manj kot 7 ur na ljubljanski urgenci še nikoli nisem čakala, take so tam čakalne dvrste, ona je bila zelo hitro na vrsti!!!! Vse izvira iz možganske naravnanosti. Žal mi je, da se mariborčani počutijo tako slabo, kar se lj. tiče. Jaz sem prepričana, da jim nihče nič noče.


(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Pejd nazaj v Maribor
30.4.2007 17:39:00   
Sita
Naj še jaz napišem nekaj iz svojih izkušenj.

Sem Ljubljančanka po rodu, če lahko tako rečem (tam sem se rodila in odrasla), moj oče je bil Belokranjec, mama pa na pol Ljubljančanka in na pol Dolenjka.

Pa sem spoznala Korošca, ki me je očaral s svojim narečjem in drugimi lastnostmi in me pripeljal na Koroško.
Leta in leta sem bila tukaj osamljena, počutila sem setako drugačna in teh ljudi nisem mogla sprejeti, ker so bolj zaprti, odmaknjeni in mislim, da se kar počutijo ogrožene pred tujci. Kot Ljubljančanko so me jemali bolj za leno mestno frkljo, tega ni sicer nihče rekel, bilo pa je to čutiti in še zdaj imam v moževi žlahti nekoga, ki me ne prenese izključno zato, ker sem Ljubljančanka, saj mi je to tudi povedal. Rekel je, da Ljubljančani poskrbijo le zase, na obrobje Slovenije pa pozabljajo ... samo, kaj jaz morem? Politika se me pa res ne tiče, nimam nič s tem.
Pa dobro, on je poglavje zase.
Zadnje leto šele (tu pa živim že 14 let) sem te ljudi (Korošce) sprejela v svoje srce. Ne vem, kako se je to zgodilo, vendar sem nenadoma spoznala veliko čudovitih ljudi tod okrog, kar na sprehodu, zunaj, v hribih in tako tudi ta lepi kraj. In oni so srejeli mene (razen nekaj izjem, ki so pa itak moževa žlahta user posted image ).

Što so fajn ludi, res. Imajo le eno hudo napako - tukaj izredno radi opravljajo. Zanima me, ali je še kje tako. Ajd, napišite malo, ker me zanima, ali je to samo koroška posebnost, ali splošna slovenska.
 
V Ljubljani mi je bilo ravno to všeč, da se ni nihče nikoli brigal zame, tule sem pa zelo popularna in slavna. Nekateri vedo o meni stvari, za katere mnogokrat slišim prvič. A res, takšna sem, pa tako fajn se imam? Če sem se potegnila za otroke v šoli, sem bila pravi zmaj, če ne hodim v službo, sem lenoba in izkoriščam svojega moža, če hodim v hribe, ker tako pač hujčam in treniram, si preveč privoščim, namesto, da bi raje hujašala tako, da bi delala na vrtu ..... - no, to je itak samo od določenih ljudi. So pa tukaj tudi nekateri, ki me imajo zelo radi in so me resnično sprejeli.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Pejd nazaj v Maribor
30.4.2007 18:17:14   
Seven*
Moj brat si je nedavno kupil parcelo.. Zadnjic se peljemo mimo in na sosednji parceli je bil parkiran avto z LJ registracijo.

In moj brat cisto resno prijavi:

"Pa kaj si ti noorrr???? Pa ja ne bom imel ZABARJA ZA SOSEDA??!?!"


Kot je napisala Sita, meni je bilo tudi v LJ to vsec, da se vsi brigajo bolj za sebe. Manj je opravljanja in cvekarjenja. In tudi ce si najbolj odpuljen clovek na svetu in se bos z zivo rdecimi lasmi v irokezi sprehajal po Copovi ulici, te ne bo noben gledal cudno.. Se vec, najbrz se bo v kratkem nasel kaksen se z bolj odpuljeno frizuro.. Tam si dejansko ljudje upajo biti to kar so. V MB pa bi te lincali. Ze ce imas klobuk, si malo nor?!?!

In res. V 10 letih nisem v LJ NIKOLI naletela na kaksno slabo besedo ali zafrkancijo na racun Stajercev. Prav radi so me imeli..


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Pejd nazaj v Maribor
3.5.2007 6:57:57   
srki
Študentka Mici, Tjazy je vendar moški!
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Pejd nazaj v Maribor
3.5.2007 7:14:19   
tanikaa
user posted image  In Damjan Murko tudi user posted image

Tajži, hec. Seveda si moški.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Pejd nazaj v Maribor
3.5.2007 7:38:09   
rija
Sita, ne sekiraj se z opravljanjem....pridi v Prekmurje, boš šele takrat videla, kak je na Koroškem fajn user posted image user posted image

Včasih zvem o sebi stvari, o katerih se mi še sanja ne, da so se kdaj zgodile user posted image user posted image user posted image  da pa vsi vedo o meni več kot sama je pa itak klasika....

Ja, prekmurci so tudi en zelo obrekljiv in navoščljiv narod....čeprav tega na daleč mogoče ni videt...pa še zelo zadrti in nazadnjaški so. No, ne ravno vsi user posted image
Na zunaj pa gojijo eno romantično, melanholično podobo....in dobri so do neba (pa ja de.....mogoče so bile to naše babice)

Saj veste: če bi faušija gorela, bi v Prekmurju zvečer ne rabili ene žarnice prižgat user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Pejd nazaj v Maribor
3.5.2007 7:45:16   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image  Dam čist prav Riji. Včasih sem kar šokirana, ko zvem kak fajn pestro življenje mam. In meni se seveda sploh o tem ne sanja. Doživim nekaj, kar se ne spomim. Sosedje pa točno vejo, kje, kdaj in s kom se mi je kaj zgodilo. user posted image

Da ne govorim o faušiji. Če kaj kupim, so itak levji delež primaknili starši. Ker jaz ne hodim delat, nimam plače in dveh zdravih rok user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Pejd nazaj v Maribor
3.5.2007 12:15:23   
kalbo
No dejstvo je, da so predvsem primorci in štajerci (ne vsi, nekateri) precej obremenjeni z Ljubljano. Ta obremenjenost izhaja predvsem iz vidika stare dobre avtohtone slovenske fovšije. Samo tam je slišat komentarje pri vas v Ljubljani mate pa to pa ono, v resnici se pa sploh ne zavedajo, da živijo na precej lepšem območju kot je Ljubljana. Karkoli je pri njih narobe...evo kriva Ljubljana. Včasih je bil beograd, zdaj je Ljubljana.

Evo ravno danes sem gledal na Svetu prispevek o nezavarovanih železniških prehodih. Ata ki je govoril je rekel "Pa so nas slišali tudi tja v Ljubljano" halo človek, tudi v Ljubljani in okiolici imamo nezavarovane železniške prehode. Ravno dva dni nazaj je na enem izgubil življenje moj znanec in ženin sorodnik.
Ženini štajerski sorodniki bentijo...poglej kakšne ceste mate Ljubljanske srajce, naše so pa podrte....bebec se sploh ne zaveda, da je že sosednja ulica polna lukenj. Sam ne, zato, ker se oni ne morajo zmenit za cesto, smo krivi v Ljubljani.

Sej priznam, marsikak Ljubljančan je en navaden butelj, sam tzeh butljav je približno enak procent po vseh slovenskih regijah.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Pejd nazaj v Maribor
3.5.2007 12:30:57   
Taula
Meni pa te reči niso smešne, prej zelo žalostne. Pa kaj morate na njihov nivo past s takimi vici? Meni v bistvu tak vic veliko pove o človeku, ki ga napiše, izgovori. Pa kako misliš, da bomo mi mislili, da si res kaj boljša od tiste kure, ki ti je nekaj tako grdega rekla, če take vice prijavljaš?


Jaz sem ga objavila. Ja očitno pač vic ne pomeni več vic ampak primitivnost. Če pač ne več čemu služi vic pa jemlji to tako kot si vzela. Vsak si po svoje lahko interpretira besede, kot si jaz lahko tvoj meil interpretiram negativno.



_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?