|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 200 [201] 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 22:04:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5001
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 22:10:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ketrin24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5002
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 22:12:19   
limma
Da še jaz kaj napišem....

Joj vse že imate obrnjeje z glavico navzdol, moja pa še kr brca z nogami pri moji tazadnji in po mehurju. Upam, da se bo dama odločila obrnit na glavo, sicer je pa po meni, tudi mene je mami rodila z ritkico naprej -
tudi naša user posted image  je še vedno v medenični vstavi, ampak saj imata najini punčki še čas, da se obrneta. je pa zelo zanimivo, da je tudi mene moja mami rodila z ritko naprej.user posted image  

Naša user posted image  bo ponoči v kinderpetu, čez dan pa najbrž v zibki - če bova naredila dovolj prostora ali pa v košarici od vozička (košarica ima nogice in je zelo prostorna, sem čisto navdušena user posted image ) aja, nisem vam še povedala, da sva končno naročila voziček Peg Perego P3 Tri Fix Modularni sistem - cel komplet, barva Tango (rdeče-srebrna, je bil v živo veliko lepši kot turkizen) in v soboto ali v ponedeljek ga dobiva ... jeeeeeeeej user posted image  zdaj me pa že malo "grabi" navdušenje, čeprav, benika, tudi jaz še nimam večine stvari.. sem pa včeraj oprala dva stroja cotik... danes, ko sem jih hotela pa zlikat, mi je bilo pa cel dan slabo in vrtelo se mi je in sem počivala. pa jutri, nič mi ne bo ušlo user posted image

vaney - sem zelo vesela, da si zrihtala z bolniško user posted image  skoraj ne morem verjet, kako se je obnašala tvoja osebna zdr.

TRIŠ - meni je G rekel, da je dobro, če dosti pijemo, ampak max 3,5 l dnevno. ne vem pa, kako je, če zelo zatekaš?? jaz trkam, imam kar srečo, če nisem preveč leteča, sem kar ok.

SuzanaKK - jutri držim pesti user posted image user posted image user posted image

Puri - upam, da si že boljša in so se ti bolečine umirile. en velik user posted image  zate in za tvojo user posted image .

martinca - tudi jaz obožujem janeževe upognjence. si kar predstavljam njihov vonj in že imam polna usta sline user posted image  to je pa nekaj (sladkega), čemru se ne morem upreti.. ampak najbrž zaradi janeža  user posted image

Lepe sanje želim vsem, midve prejšnjo noč nisva spali, ker me je tako bolel križ, da nisem vedela, kje in kako naj se še podložim in kako naj se uležem, da bo bolj znosno. pa še user posted image  je brcala, da je bilo veselje. držim pesti, da nas danes vse čaka mirna nočka user posted image


(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 22:15:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5004
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 22:17:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5005
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 23:06:03   
mala pikica
Vaney na točno 32.tednov smo bili težki 2280g. Meni se je zdelo veliko. Bomo videli, kako bo zdaj v četrtek. Res upam, da user posted image ne bo pri porodu imel kakšnih 4 kg.

Limma midva sva ravno v soboto iz trgovine odpeljala Peg peregotov Trifix voziček v tango barvi user posted image No, bomo imeli čisto enakega, meni je ful lepa barva, definitivno veliko lepša od te nove turkizne.

Tako, to je za danes vse. Jutri sem v Ljubljani, tako da se vam proti večeru oglasim user posted image Pa pridno začnite klepetati na novi temi, jutri nas bodo sigurno že zaklenili...


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 6:28:58   
TRIŠ
DOBRO JUTRO user posted image
Kako ste spale?Jaz sem se kotalila iz enega konca postelje na drugega.Ubogi mojuser posted image .Jutri pa je moj dan.Upam da bo res moj.Ob 8.30 moram biti na kliniki TEŠČA,ojoj to bo najtežjeuser posted image .No zvečer pa pridem domov če bo vse ok.
Limma jaz moram ogromno pit,sicer se sliši čudn,o če zatekaš pa še piješ,ampak tako pač je.(POTEM NI BELJAKOVIN IN NITI BAKTERIJ V VODI)
Drugače pa saj pravim da imam sedaj nogice tanke kot srnica,edino kar me pa sedaj najbolj muči pa so krči v nogah AV,AV,AV kako to boli-PREMALO GIBANJA je pa diagnoza.Za pritisk je uredu za krče pa ni.Za vse ni nikdar pravuser posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 6:59:54   
dašabina
Živjo, punce, jaz danes ne morem spat, pa pralni stroj mi je crknu, tako, da ne vprašte, kako in kje perem. Ampak bo že.
Ste kar boge, počivajte, če morete, pa probajte s svojimi trebuščki čim dlje zdržat.
Jaz imam danes vse mogoče stvari v glavi, od takih seznamov, do drugačnih, tako da ni čudno, da ne spim.

Vidim, da ene delate"odhodne fešte" v službi. Jaz je ne bom, bo pa očka nesel malico, 2. ali 3. dan, ko se dete rodi. Ajd, uživajte.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 8:26:44   
nussy
Dobro jutro!

No, danes smo spali kot ubiti in bi še in še....no, sej še drug teden, pol pa bom zjutraj lahko poležavala, kolikor bom hotela.user posted image
Vse, ki imate težave, upam da čimprej minejo, Suzana tebi pa vso srečo na izpitu. Jaz imam danes spet mal čudne bolečine v trebuhu, ampak bom kar zdaj vzela Buscopan, pa upam da bo.
Tudi jaz sem včeraj oprala cunjice, ampak zlikala pa še ne. Mogoče danes.user posted image

A bo še katera kupovala Nivein ruzak? Ful je lep ta tanov, pa podlogico ma zraven. A so kakšni boljši in ugodnejši?

No, glede na to, da sem bolj med prvimi danes, vam pošiljam eno sladko dišečo user posted image .

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 8:28:04   
nussy
Poročene s tem nimate težav, ne glede na to, kdo je dejansko oče, bo napisan vaš možek.

Si pa faca Suzana. Sem se prav nasmejala.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 8:41:17   
SuzanaKK
Dobro jutro! Evo še en pozdravček od mene, spala sem tako tako, v bistvu sem bedela od 5:15, se valjala po postelji do 6-ih, potem pa vstala, si pripravila zajtrk in šla še malo ponavljati. Nalin, v Persenu so same naravne stvari (melisa, poprova meta in zdravilna špajka), je mama povedala včeraj v lekarni, kako je z mano, pa jih je vseeno dobila, farmacevtka je celo komentirala, da mi ne bo to nič pomagalo. Sicer sem pa včeraj pojedla eno pred spanjem, danes bom še eno nekaj pred 15-to uro. Nussy, glede očetovstva, sem se tudi sama nasmejala, ko mi je to prijateljica, ki je poročena, takole razložila: "Tudi če se mi rodi črnček, bo kot oče napisan moj mož, ki ni afro-ameriškega porekla, ampak čisto beli Slovenčekuser posted image . Nič, grem pod tuš, malo še ponovim, potem pa tako Grega pride.
Nosečke, očitno bo lep dan, zato čim bolj uživajte, pa naj bo čim manj težav. user posted image user posted image user posted image  od mene.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 9:02:30   
katee
Dobro jutro srečke nosečke!!!

Jaz sem ful naspana, pa vsa nasmejana, ker bo sonček; bom lahko spet veliko zunaj s user posted image .

SuzanaKK: drži se na izpitu, potem pa takoj poročaj, kako je šlo. user posted image user posted image  zate

Sani: mere posteljnine so standardne, tko da sem se kar oddahnila, da mi je ni treba menjat. Se vidiva v MŠ ob 16. Bo verjetno še ena kolegica z mano.

Vse, ki vas kaj boli in imate težave, en velik user posted image  za vas.

Jaz si grem sedaj lase oprati, potem pa k splošni zdravnici po bolniški list, da ga nesem v službo.

Aja, še glede zatekanja: moji gležnji so kot buhtli, prsti na rokah pa kot krampi. Ampak se nič ne sekiram, ker imam pritisk v mejah normale, mogoče še malo nižjega. Je bila moja mama ista kot sem jaz, tko da imamo to v familiji.

No, vsem želim lep dan in uživjate!!!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 9:16:29   
Lunca1
Jutro souser posted image .

Jaz sem imela pa danes zjutraj že čisto štalo s tamalo. Kadar me zjutraj vidi jo moram jaz peljat v vrtec. V bistvu se je jokala že doma in mi je obljubila, da ne bo jokala če jo jaz peljem. Tam pa štala na kvadrat, najprej sem jo morala lovit po avtu, da sem jo sploh dobila. Noter pa krokodilje solze in smrkelj v potokih. Je malo manjkalo da ni bruhala zaradi ihte. men se je že rolal. Potem sem pa popenla in sem rekla, da zdaj pa grem in je potem seveda pritekla za mano. Ni hotla slečt bunde in sezut čevljev, prav tako ne obut copat in sem jo potem kar brez nesla gor. Meni je šlo prav na jok in se mi je potem v avtu samo ulilo.user posted image user posted image user posted image  V bistvu ne najdeva razloga, zakaj je zdaj spet tak problem it v vrtec. Mogoče odsotnost mojega (je bil 6 dni v Rusiji) ali pa prihajajoči dojenček. V bistvu kar ignorira, če ji ga omenimo. Sploh noče slišat, ne potipat, NIČ.user posted image  Kako je pa pri vas mamicah, ki že imate otročke, a se veselijo ali ne?

Sem se morala mal spljuvat, upam das nisem katere zamorila, ampak imamo res zadnje čase še večje probleme s tamalo in enostavno ne najdemo pravega razloga.
Zdaj moram pa še v nabavo za jutri, še en dan pol sem pa frej.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 9:37:18   
Ketrin24
Jutro!


mala pikica tvoj user posted image je pa res pravi korenjak, ima zelo lepo težo. Jaz sem ravno danes zjutraj nekaj pospravljala in našla moj kartonček, ko sem se jaz rodila. bila sem težka 3950 g in 55 cm velika user posted image user posted image moj je bil pa težek 3550g in 53 cm. sva bila kar oba velika, tko da bo očitno tudi naš ogromen, če je res kaj na tem, da otroci to po starših podedujejo.

No punce eno vprašanje bi še imela, danes grem nabavit še preostale stvari, ki mi manjkajo za user posted image . Nekaj časa nazaj ste pisale o kremi ki je primerna za otroško ritko in vnete bradavice. Mi lahko poveste za katero kremo že gre?
Upam, da danes vse dobim, drugi teden pa začneva pripravljati sobicouser posted image user posted image komaj čakam.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 9:43:39   
Lunca1
Ketrin a misliš bepanthen z roza črto. Samo za bradavice je boljši Lanolin Multi Mum. 

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 9:53:58   
sani1
Dobro jutro dober dan!!!

Sem imela kar nekaj dela, da sem vse prebrala, ampak sem si danes vzela čas in tudi naspala sem se dobro tako, da imam kar nekaj energije...

V ponedeljek sem bila čisto v šoku, ker sem bila kar lepo v dnevnem hospitalu in sem dobila posteljo, hrano in vse privilegije, ki so možni... 
To sploh ni slabo, ker so mi lepo vse naredili od preiskav krvi, CTG, UZ pa še zdravnice so bile na enem mestu in so se lahko posvetovale...
Prijazni pa vsi, sestre in zdravnice!!! Tako, da se nič ne bojte tiste, ki boste rojevale v Ljubljani...
Je pa res, da moja pupa raste počasi ampak raste v svoji krivulji malo nižje...   Je pa problem v tem, da imam manj plodovnice in da so  zaenkrat pretoki še primerni... in ravno zaradi teh pretokov če bi se kaj zakompliciralo potem bi mi takoj sprožili porod in  zaradi tega imam zdej kontrole na en teden... In ker je otrok toliko manjši tudi ne rabim iti na inzulin, ampak samo dieto furam naprej....

piškamiška- imam pa kontrole v torkih pri prim. Sketeljevi tako, da se ravno zgrešiva za en dan...

Je pa moja ginekologinja ko sem šla po napotnico bila kar užaljena, ker so me poslali tja  in kar malo jezna.  Ampak sem si jaz mislila svoje in lepo vstrajala, da bom hodila tja in da me pač tam vodijo zdej. Ker itak nje naslednji teden ni in bi me gledala čisto ena **** zdravnica...  Zame in za mojo user posted image se gre in res ne mislim popuščat...

mml- kdaj bi bilo zdej dobro se dobiti na kavi?

katee- no imaš res srečo, da ti ni treba iti menjat posteljnine... Sicer se pa danes vidimo. Pride tudi moj z mano...

Kdaj zdej kava Ljubljančanke???






(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:08:30   
sani1
Jaz sem malo pregledala stanje za kavo: piškamiška ne more v ponedeljek, jaz ne morem v torek, mml ne more v četrtek in petek... Tako, da bi bilo najbolje če bo z piškomiško vse ok in je ne obdržijo v bolnici in v torek mene ne obdržijo v bolnici , da se dobimo v sredo!!! 
Še boljše pa bi bilo kar v ponedeljek zjutraj in to kje blizu porodnišnice( zaradi piškemiške)... Povejte, če ste za?
Klepetka, nussy, mml, piškamiška, ketee, nalin, ursulina,....pa še nas je!!!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:14:47   
ursulina
uf, je pa trejalo, da sem se prebila čez vse poste - nisem mogla do strani dva dni... pa ne vem, je še klatera imela težav al mene sam moj modekm heca? user posted image

sani, s kontrolami si zdaj lahko kar bolj mirna, saj bo vse okey! za kavico povejte kje in kdaj, pa čimprej glede na vse tele krče in probleme, da še vsem rata prit :)

jaz sem dobial antibiotik za moj kašelj, ker imam povečane levkocite, al kaj že user posted image  in me je moj mal dobesedno zbrcal k moji zdravnici...
včeraj ponoči sem dobila napad kašlja, ki se ker dolgo ni umiril, no ko pa se je, pa me je mali dobesedno zbrcal ko zmešan, češ, kaj se zdej greš, a nismo tko lepo spali celo noč user posted image  tako sem se smejala!!! no, in sem potem zjutraj res šla in še dobro, ker se mi kašelj vleče že kar dober teden... in sem spet na hiconcilu...

midva imava pripravljeno posteljico... verjetno pa prenosna ni slaba varianta, sploh ker se bo kdaj lahko fino porabila na potovanju... ker ima moj dragi familijo v metliki, bova verjetno kar nabavila tako prenosno, ker greva velikokrat čez vikend dol...

upam, da ste vse kar najbolje, čakamo pa na suzano... oz. držimo pesti!!!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:16:33   
koala
SuzanaKK vseo srečo danes na izpitu, sicer boš pa to ti itak opravila z levo roko.

Lunca1 naj se tvoja princeska čimprej pomiri, je pa res težko vedeti kaj se plete po teh malih glavicah.

mala pikica jaz še vedno mislim nate, je pa lepo da si boljše volje.

Jaz otekam zaenkrat še ne (hitro trkam na les), krči v nogah pa so redni spremljevalci noči, pa tudi otrdevanje bušija zvečer, kljub donatu. Bom videla kaj bo naslednji petek rekel G.

nussy jaz vem še za DM-jev nahrbtnik, moja sestra ga je kupila in je z njim zadovoljna, je pa tudi v DM-jevem podlogica in nekaj kozmetike.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:17:41   
nussy
Sani, tole pa še bo Misija nemogoče. Jaz v sredo ne morem, ker delam do enih in v petek ne, ker delam malo kasneje, ker pol peljem sodelavce na kosilo zadnji dan. Druge dni pa okrog pol enajstih enajstih že lahko. Ne vem, kako nam bo tole ratalo, fajn bi pa blo, če bo. Kaj pa naslednji teden?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:19:18   
Sunny Morning
Punce sem nam kar odprla novi del Januarčic 08. Da nas ne bo glih moderator na silo tja metal. Se vidimo tam.

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:27:16   
martinca
dobro jutro!

vam moram povedat da sem včeraj tako hitro pekla te janeževe upognjence da sem na zadnjo rundo pozabla gor posipat janežuser posted image user posted image   pač zadnja runda nima vonja po janeževih upognjencih.user posted image

drugače se pa s trebuščkom od nedelje odlično počutim. me nič kaj pretirano ne boli, otrdeva mi tudi ne preveč. ko bi tako bilo do konca bi bilo pa super.

nussy, hvala za kavico. sem jaz zdaj že tudi en kapučino spila. sem se zdaj rajši na kapučino vrgla kot pa na kavo, ker mi nekaj pritisk nagaja. mislim da s kapučinom pa nebi smelo bit problemov glede pritiska, a ne?

ketrin24, nam je včeraj sestra po predavanju rekla da v P dobimo neki paketek reklam, te moramo it pol s tistim enim listkom v lekarno in dobimo kremo za ritko zastonj. da pa je tista krema kar velika in jo imamo za en čas, tak da si je rabimo kar takoj kupit. je pa rekla tudi da na začetku takoj ga tako ne rabiš s kremo mazat, pol ko greš pa domov pa že tak maš tisto kremo.
tak da jaz si je ne bom kupovala.

suzanaKK, držim pesti danes za tebe za izpit. saj bo šlo boš videla.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:36:40   
limma
Dobro jutro,

tudi jaz sem si skuhala en dober kapučino in zdaj uživam v sončnem jutru in branju RR user posted image

mala pikica - super za voziček user posted image meni je ful ful lep user posted image  komaj čakam, da bo tudi naš doma!
napisala si, da si šla na handling? napiši kaj več o tem, prosim, jaz to poznam samo iz teorije in mi je zelo zanimivo. sicer pa se je najbrž lahko delavnice udeležiš tudi kasneje, z dojenčkom... jooj, kako pri takšnih stvareh pogrešam Ljubljano!

urssyy - pri nas na telovadbi je bila v pon. zvečer ena punca, vsa vesela in poskočna, v torek dop. pa je rodila Saro user posted image  to je že tretji tak primer - praktično vse do sedaj -  so šle "direkt" iz telovadbe v P. user posted image

SuzanaKK - ko si boš opomogla od "žura" po izpituuser posted image  kje se ureja očetovstvo, na UE? kak je postopek, kaj rabiva s seboj? tudi midva morava to prej uredit. mojemu so tako sitni ti birokratksi opravki (tehniška logika pač, sploh ne razume papirologije), da se bova po moje prav kmalu poročila user posted image  (pa ne samo zato)

TRIŠ - ti že veš, koliko tekočine ti paše, nisem ti hotela pameti solit. proti krčem spij še kak Donat, pa kakšno babano pojej, ki tudi vsebuje magnezij. upam, da bo kaj pomagalo user posted image

pri nas je vse belo - od slane, ampak vseeno se bom oblekla in se šla malo sončku pokazat.
lep dan vsem, s čim manj težavicami in težavami user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:36:46   
urssyy
Da še jaz pojamram, nič nisem spala do 04.00 zjutraj, sem besna kot user posted image .boli me hrbtenica, pa hormoni me dajejo......pa kdaj bo že mim ta polna luna...user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
   RE: Januarčice 08
28.11.2007 10:43:09   
limma
urssyy - midva pa nisva spala od štirih user posted image  nekaj časa se je premetaval en, potem drug, potem je bilo prevroče, žejna sem bila, spet je bilo treba it lulat,... potem je dragi rekel, da gre v dnevno sobo brat knjigo in je kar tam spal do jutra. ugotavljam, da tudi name vpliva luna, pa prej nikoli ni imela vpliva user posted image  

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 200 [201] 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 200 [201] 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?