|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 11:56:59   
carlyle
Daddy, nisi razumel vprašanja. Ali pa jaz ne znam povedat user posted image
Odnos z bivšim je razčistila. Sprejela je tako svoje napake kot njegove, ne prevzema več nase krivdo za vse in ne poskuša vse krivde zvaliti nanj. Že prej so bili opozorilni znaki, da zadeva ne štima, poskušala sta rešiti zakon, pa ni šlo.
Odnosa s 'prijateljico' ni razčistila. Kot sem že napisala, sta bili najboljši prijateljici, njej se je zaupala tudi, ko ji je bilo hudo, saj je sumila, da jo mož vara in dokler ni izvedela od njega, ni niti posumila, da bi lahko šlo za njeno najboljšo prijateljico, da bi ji ta ženska lahko naredila kaj takega. Izdajstvo ni to, da je 'prijateljica' bila z njenim možem, ampak način, na katerega se je vse skupaj spletlo (varanje, njo je tolažila, za hrbtom pa...).
Če je to zate patetika... meni se ne zdi - in ja, če bi šlo za neznano žensko, bi jo izdal samo mož (neznanci namreč do nas nimajo nobenih obvez, za prijatelje bi pa človek le upal, da se bodo potrudili, da nas ne prizadanejo in da se ne bodo za hrbtom delali norca iz nas.)
Veš, takole po forumih je zelo lahko pametovati, če pa bi se kaj takega zgodilo človeku, ki ga imaš rad, bi verjetno razmišljal drugače.

Banela, ne, 'prijateljici' ni nič govorila. Še vedno sta v stikih (čeprav redkejših) in navzven je videti vse krasno. Pravi, da se ne bo še dodatno ponižala s tem, da bi dala tej ženski videti, kako zelo jo je prizadela in kako zelo jo vse skupaj še boli.



(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 12:51:55   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: carlyle

(varanje, njo je tolažila, za hrbtom pa...).



  Tako, kot je tu napisano, razloženo, se odgovor "izdajstvo" ponuja skoraj sam od sebe. Vendar ima vsaka zgodba več plati, v temle primeru manjkata še najmanj dve ( če ne še kakšna več ), da bi se slika bolj izkristalizirala. Kaj pa, če je šlo tam za veliko ljubezen? Kaj, če ji prijateljica ni povedala ravno zaradi tega, ker je predvidela, da bo njena reakcija taka kot je bila? itd, itd.
   Svet ni črno bel, pa je pri vsaki stvari zelo pametno imeti vpogled v različne poglede, različna mnenja, po možnosti o istem dogodku slišati več strani, več "resnic", če hočeš. Seveda le v primeru, da ti gre za objektivnost.

(odgovor članu carlyle)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 13:05:54   
Sophie1
Temo smo večinoma predebatirali do konca.

Mene pa zanima samo še nekaj v zvezi s temi prijateljstvi in partnerstvi. Ena redkih izkušenj, ki je na srečo še nimam.

Banela, kako je bilo, ko sta se z zdajšnjim partnerjem že začela zbliževati, druga dva pa o tem še nista nič vedela?

Ste se zato dobivali tako pogosto, se skupaj veselili raznih stvari, kot si napisala? Ni bilo to drugima dvema nič sumljivo? Sta mogoče onadva mislila, da je za tako srečevanje "krivo" prijateljstvo med možem in novim partnerjem? Je bilo prijateljstvo med njima neke vrste kamuflaža za vajino srečevanje? Te stvari so mi v vajini zgodbi edine sporne.

To se morata ta druga dva počutiti bedaka, ko sta se verjetno velikokrat morala družiti pod pretvezo prijateljstva, ki pa ga sama najbrž nista čutila tako močno?

Vsaj tvoj najbrž ni ravno gojil tako globokega prijateljstva do tvojega bivšega, če so potem prevladala čustva do tebe? Najbrž mu je bil bolj pač kompanjon, da je imel s kom na pijačo in h komu na obiske?

Pa vidve? sta bili zaupni prijateljici, samo prijateljici ali samo družba po sili razmer, ki sta se pač morali prenašati? Se mi zdi da samo to zadnje. To prepogosto druženje para z določenimi pari (ki spominja že kar n askupno družinsko življenje), se mi zdi namreč že stil življenja, ki pa v večini primerov zelo slabo vpliva na posamezen par. To je moja ugotovitev, ko gledam pare okrog sebe.

Ok, v vajinem primeru, se je zgodba srečno končala.

Večina pa so mi te svari ne grde, ampak.. kaj jaz vem... malo bolne?

(odgovor članu carlyle)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 13:18:06   
Fiona23
Bolno? Kaj ti pa je?

_____________________________

LP, Bejbika

(odgovor članu Sophie1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 13:23:00   
BaNeLa
Dobro vprašanje - zakaj smo se toliko družili: a lahko verjameš, da je moj bivši tako sitnaril, da se vidimo, da skupaj kam gremo....jaz sem bila tista, ki sem velikokrat bila proti tem druženjem....pravzaprav v smislu - dej da mal vsi zadihamo en brez drugegauser posted image

Ona - njegova bivša se ni počutila kot bedak, ker ga je pred tem zapustila (op. varanje z drugim....) ker jo je on dobil....

Moj bivši....ja, počutil se je izdan....čeprav sva se o tem veliko pogovarjala, zakaj in kako je do tega prišlo.....tako da je malo bolj razumel, kje so bile pri naju napake - in niti pod razno ne krivi samo naju za razpad veze.....


(odgovor članu Sophie1)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 14:12:42   
trojči
Dokler si ne boš pripravljena priznati, da sta naredila napako, grdo, da je s tabo kaj narobe, se ne boš spremenila in tvoj zakon ne bo dober. Sta samo dva v dolgi vrsti tistih, ki mislijo, da so v novem našli pravo ljubezen in se ločijo šele, ko najdejo drugega. Noben se ne loči, če misli, da to ni tisto pravo. Dva v vrsti enakih, nobeni pravljični izjemi.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 14:20:49   
BaNeLa
user posted image  Da sem naredila napako? zato ker sem z NJIM? Niti slučajno....končno sem si naredila lepo življenje in ga živim tako kot bi morala že v prejšnji vezi....ali naj bi vztrajala nekje, kjer je šlo samo navzdol? In....končno sem najprej poskrbela zase....sem zato grda in egoist?user posted image  
Največja napaka je bila, da nisem bila z njim od takrat , ko sem ga spoznala....

Midva nisva poročena ampak je najina veza že začela na odkritosti in iskrenosti.....zato je pa vsak dan trdnejša in definitivno sva se oba spremenila....na bolje.....izkušnje te pa vendarle česa naučijo, ne?

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 14:27:53   
Taula
Dokler si ne boš pripravljena priznati, da sta naredila napako, grdo, da je s tabo kaj narobe, se ne boš spremenila in tvoj zakon ne bo dober. Sta samo dva v dolgi vrsti tistih, ki mislijo, da so v novem našli pravo ljubezen in se ločijo šele, ko najdejo drugega. Noben se ne loči, če misli, da to ni tisto pravo. Dva v vrsti enakih, nobeni pravljični izjemi.


A si ti malo čudna? Sploh ne razumeš kaj ti hočeta povedati.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 14:37:05   
trojči
Taula, a ti vidiš kako razliko med tema dvema in ostalimi, ki se ločijo šele potem, ko spoznajo drugega? Daj, pozanimaj se na kakem specialističnem forumu za te zadeve, če meni ne verjameš, da nista nobeni izjemi, tako kot bi rada mislila za sebe. Ne moreta osebno zrasti, če se ne bosta spoznala, če bosta vztrajno zanikala svoje slabosti. Tak da jaz sploh nisem noben faktor tu, za njiju gre in za njune otroke, ki so že sedaj zadost prizadeti. Si moreš mislit, njegovi otroci nimajo več svojega očeta, zdaj je oče njihovih prijatlčkov. Bi se dalo temu izogniti? Ja. Defintivno. Večinoma je dovolj že to, da starši priznajo napake, da se z otroci pogovorijo, ne pa vztrajno trdijo, da je to prava ljubezen in da niso naredili nič narobe, da so naredili vse, kar so lahko...ma ne bom se več šla psihiatra, ker se že ponavljam. Razumem pa, da si ne da nič dopovedati, ker še nima interesa, ker sta na začetku in še vse štima. Ko bojo prišli problemi, takrat šele bo treba narediti inventuro. Zdaj nima interesa zanjo.



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 14:52:31   
BaNeLa
user posted image  ti pa si negativc.....

Lej, moji otroci imajo svojega očeta še vedno.....in njegov otrok ima tudi še vedno očeta in imamo se lepo.....ko smo skupaj....

In nisva varala predno sa šla narazen....on ni, ker je prej ostal sam....jaz sem pa takoj doma naredila konec, ker pač nekateri tako, da bi celo življenje skakali čez plot ne moremo živeti....

Midva se poznava z vsemi napakami, ki sva jih - verjemi - gledala drug pri drugemu enih 14 let in se tako veliko pogovarjava, da tudi ko je kak problem, ni kuhanja mule, dretja in vpitja, ampak se vsedeva in zmeniva.....v naši hiši ni dvigovanja glasu in otroci so tega veseli.....pa tudi po enem letu skupnosti ni tega (nisva več najstnika), čeprav imamo pestro in naporno ampak se znava potrudit.....

Verjetno pa marsikdo nima tega doma in zato ne razume - jaz prej nisem imela, nisem se pogovarjala in ne moreš verjet kako odlično se počutim zdaj.....

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 14:55:52   
Taula
Tojči..ločitev ni konec sveta. Ampak ti si mnenja kot vidim da morata dva biti za vedno skupaj. Kaj pa če te tvoj mož ne bo več maral? Ga boš ubila al kaj?user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 14:56:57   
Taula
Si moreš mislit, njegovi otroci nimajo več svojega očeta,


IMAJO OČETA!!!!!!Najbrž boljšega kot marsikateri otrok.(pri pročenih parih še)

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Najina zgodba - grdo ali lepo?
27.7.2007 16:34:04   
trojči
Taula, v tej temi več ne bi, lahko pa greva novo odpret in se tam pogovarjava dalje. Če še česa nisem povedala. Naprimer kako novi starši gledajo na tujega otroka. Kaki problemi šele tu nastajajo, če očim/mačeha nimata poštimano v glavi.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 88
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?