|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
31.7.2007 23:25:52   
Anonimen
No, in ker nikoli ne morem biti tihouser posted image , bom še jaz pristavila svoj piskerček.

Gorazdova ali Patrikova mami... Kar si naredila si naredila... Otrok je tukaj. Če si se zaradi nasilja odločila, da boš sama z njim, se pač s tem moraš sprijazniti. Tako ali drugače. Patrik ni igrača in ne moreš ga vrniti. In oprosti, ampak zadeva je pač takšna - pri 19. letih je malokdo zrel za otroka. Zakaj si sploh silila v nekaj, kar je bilo prej kot realnosti podobno pravljici? Zakaj si pri 19. skušala razmišljati kot zrela ženska, če pa so to res pri teh letih samo prebliski, ki so hipnega pomena? A je res tako hudičevo težko počakati do 25. in potem imeti otroka? Ti si pri tvojih letih zrela za žur s prijateljicami, za gledanje za tipi, za noč preplesano v diskoteki... Ne pa za neprespane noči ob jokajočem otroku, za previjanje, za izraščanje zobkov, za otroške bolezni, za skrb, kaj neki bo otrok danes ušpičil...
Enostavno ne gre... Enostavno ne moreš čez noč odrasti, še nihče ni. Morda je to tvoja pot odraščanja. Ampak moram ti povedati, da ne bo nič kaj prijetna. Izbrala si si izjemno težko varianto. Pri 30. izgubiš prijatelje brez otrok (no, ne izgubiš jih, ampak več nisi vedno pripravljen na vse neumnosti, ki njim hodijo po glavi, zato so vaša srečanja izjmeno omejena), kaj šele pri 19. 

Nikogar ne moreš prisiliti, da ima otroka, če se sam počuti otroka.

Mi pa ni jasno, kako si se sploh odločila za otroka z nekom, ki je nasilen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 1:11:12   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Patrickova_Mami

Dajte punce mir, lepo prosim.. Gorazd vam bo z veseljem napisal svojo plat zgodbe, to bo jutri 100% napisal.. Tako, da drage moje, nič bati, prebrali boste obe plati zgodbe.. In, ne, ne bom pisala jaz pod njegovim imenom on ima svoj nick tukaj, ampak ne piše, samo spremlja..


To je ze prav pateticno. Punca, otroka imas, posveti se  njemu in nehaj se hraniti z egzibicionizmom, ki ga izvajas. Posveti se stvarem, ki so dalec bolj bistvene kot to, kaj bo kdo rekel in ali smo ali nismo prebrale drugo plat zgodbe. Nismo terapeuti, niti smo sodniki, da bomo presojali kdo ima prav in kdo nima prav. Ce imas vprasanja glede dojencka, prehrane, krcev obrni se na ustrezen forum. In ce te res ne zanima kaj si kdo misli o tebi, nehaj ljudem odpirati usta, da bi v ista lahko skocila. Premisli malo in ustavi se.

In za vsako smotano besedo mora biti kreg, pa kreg, pa kreg.. Potem pa ve meni, da sem jaz nezrela, ko pa nekatere iščete prepir... Ne, jaz se pa res z vami ne bom kregala, nimam časa za to..


S teboj se tudi nihce ne krega. Razpravljajo o staliscih, po povodu tega kar si pisala, ceprav se tebi zdi, da te ene napadajo, druge branijo.

Sicer pa-vsak človek se spremeni, eni prej, eni kasneje.. In sedaj bom jaz do konca življenja "nezrela" ker sem na začetku bila nesramna do vseh, vendar povedala sem vsaj, kar sem mislila.. Nisem pa nikogar želela prizadeti, če je kdo imel probleme, sem se malce zadržala.. Ni pomembno..


Ne. nezrela si zato ker pises to kar pises, ker razumes tako kot razumes in ker se ukvarjas stem kar se ukvarjas. Nezrela si tudi zaradi kar nekaj lastnih nezrelih odlocitev. Dejstvo pa je, da bos morala prav kmalu dozoreti in se zaceti ukvarjati s pomembnimi zadevami, ce res mislis, da ti je otrok na prvem mestu.

In kako je lahko človek prasec, če je brez dlake na jeziku? To vas najbolj moti, ne razumete pa, bolje povedati resnico, kot pa lagati!!


Naj potem tudi tebe ne moti ce dobis resnico. Osebno me pa najbolj pri vsemu skupaj moti ta povdaren eksibicionizem. Kot bi svoje zivljenje zivela preko tujih oci, kot, da sebe vidis samo preko drugih... kot bi ti nujno bila potrebna zunanja potrditev kaksna si, kdo si, ali prav delas, ali ne delas prav...

AMPAK: Jaz ne pišem takrat, ko je kdo prizadet, razumem njihovo bolečino, ker sem marsikaj v življenju pretrpela, zato tudi takšna ostrost od mene..


Marsikaj bos tudi v zivljenju se pretrpela. Se veliko vec, kot do sedaj. In zastopi: ce zaradi svoje prizadetosti ne premores "sfolgati" realne odgovore, tudi realnega zivljenja ne bos uspela "sfolgati". In vedno bo nekdo drug kriv.

Poleg tega pa.. Ene vedo, da ne slišim dobro, da imam starše in "brata" gluhe, sestro pa naglušno, ene tega sploh ne veste.. Torej, hočem povedati, ne me soditi, če me ne poznate, jaz vas ne sodim, ne pametujem vam glede vašega življenja, kr se me sploh ne tiče in me za določene osebe baš boli.. Tisti, ki so mi pri srcu, pa že sami vedo, kdo so to in srečna sem, da se lahko z njimi preko ZS-jev pogovarjam, upam tudi, da se bomo tudi v živo videli...


Ne gre. Ne gre istocasno razprostirati svojega zivljenja kot na kaksnem reality-ju in zahtevati da se te ne presoja.

Zdaj pa resno, prosim moderatorje, da temo zaklenejo, ker prihaja do krega, kasneje bo nastala živa katastrofa!!


Bojim se katastrofe s teboj v glavni vlogi. Ti imas pa nalogo, da predvsem sinu, potem meni in vsem ostalim dokazes, da je taksen strah neupravicen. Si zadosti mocna? Si zadosti zrela? Dokazi! Izzivam te. Sprejmes izziv?

< Sporočilo je popravil Misek -- 1.8.2007 1:16:41 >


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 8:02:25   
dory
Punca bolj ko te berem, bolj se mi smili otrok...najprej postimaj v svoji glavi, posveti se otroku...ta te najbolj rabi, ne pa opletanje tukaj na forumu,kdo te je nabunkal,kdaj te je in zakaj ste sli narazen....koga to zanima v koncni fazi...in takrat ko tamal spi, dej se ti, da se mu bos potem lahko kvalitetno posvetila...tole jezikanje na forumu ne bo prineslo koristi ne tebi in ne otroku...zato naredi iz svojega zivljenja kaj,da bo dobro tudi otroku...pa te ne pljuvam, samo zelooo dobro vem kako je ostati sam in naj ima otrok popolnoma vsaj mamo,ce ze oceta ni....pa so bli tud tezki trenutki ampak otrok je na prvem mestu, vedno bil in vedno bo...in to z najvecjim veseljem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 8:36:42   
Enolla
user posted image  Gorazdova, še enkrat počasi preberi, kaj ti je napisala al bina in jade1. Ne glede ali imaš 19 ali 25 te pri prvem otroku doleti "šok" kako je to malo bitjece odvisno od tebe. Pravijo, da bi na začetku morala otrok in otročnica skupaj ležati v postelji - 9 m je bil povezan s tabo in ne more on kar naenkrat biti brez. V tem trenutku potrebuje mamo in ne evforije in skakanja okoli ter razmišlanja ali bo očka z njim ali ne. Tudi če bi bil očka s tabo, ni nujno, da bi ti bilo lažje - so hormoni, utrujenost in občutek, da točno ne veš, kaj se s tabo dogaja zato ti še enkrat ponavljam: Poišči pomoč. Čez nekaj mesecev se bo lahko pokazala drugačna slika.
In res je čisto brezveze sedaj parlamentirati, kaj bi bilo, če bi bilo. Nima smisla.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 8:44:50   
tanikaa
In kaj je še novega na RRuser posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 9:10:08   
Anonimen
za bruhat ste user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 9:20:04   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

za bruhat ste user posted image



user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 11:42:19   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

za bruhat ste user posted image


Samo tole bi dodala. Kako lahk je odkljukati anonimni uporabnik, kajne? user posted image

Drugače pa, tema je šla že pred 5stranmi v maloro. Jaz držim pesti, da bo Patrickova mami srečna, kakorkoli si bo že v življenju uštimala. Me pa boli to, da iz vseh teh strani na stotine odgovor ni potegnila tisto najboljše, ampak  najslabše. Pa ne zato, ker smo bile realne, ampak ji vseeno želele najboljše. Ker še ni dovolj ali stara ali odgovorna ali nesebična ali zrela, da bi iz vrstic razbrala, kaj ji hočemo/hočejo punce dopovedat. Nobena ni bila kruta ali nesramna, vse ji želimo/želijo najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 14:00:12   
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Case closed!

Torej, otrok je odločitev dveh. In zakaj bi potem moral skrbeti za otroka, če ga ni želel? Ampak je pa fino, da on izpade prasec. Edina stvar, ki je ne bi smel narediti so udarci.

In draga moja, to ni zrelo. Otroci niso igračke!




berem, pa berem, pa berem ampak ugotovljam da se, strinjam z viv in delček tudi s prvo anonimno.


_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 14:26:02   
Micy
Aja pa z Albino ki je tako resnično povedla da bol nebi mogla.

Tudi jaz sem rodila pri 19 pa je tole razmišljanje od "gorazdove bivše" daleč od mojega in daleč od mojega vedenja.

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 14:49:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 15:27:46   
digi
Brezveze je to vse.... Gorazdova ex se  želi počutit še bolj bogo kot je.... Saj bodo hormoni počasi nehali delovati....

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 15:29:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: digi

Brezveze je to vse.... Gorazdova ex se  želi počutit še bolj bogo kot je.... Saj bodo hormoni počasi nehali delovati....


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, si trapa.. Jaz vas imam res dost, odhajam!! Zahvala gre vam, ker ste me precej dobro znervirale!

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 15:36:43   
digi
Ja pa to govoriš že od polovice te teme.... user posted image

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 15:41:10   
bambi
Patrikova mami, jaz ti želim veliko veliko moči in ljubezni, ki jo daj svojemu otroku. Nisem brala vsega, vem samo da si mlada in da si ostala sama. Veliko krat ti bo hudo, ampak zberi se in pojdi naprej. Ženske zmoremo ogromno energije in marsikaj, tudi če si mlada. Nikoli in res nikoli pa ne zanemari svojega sinčka. On je najlepše kar boš v življenju imela in tega se zavedaj. Daj mu vso svojo ljubezen, ker si jo zasluži in potrebuje. NE oziraj se na okolico, bodi to kar si. Jaz verjamem, da ti bo uspelo, tako kot je meni, njej, vsem.........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 18:01:48   
Anonimen
Do zdaj je samo bambi nekaj pametnega napisala in se ji pridružujem!

Vso srečo ti želim!

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 18:14:48   
LARIKA
Zanimivo
Mlada mamica se obrne na vas in se vam zaupa, ve pa takole user posted image . Sej ne vem kaj bi rekla, kot to da ti želim patrikova mami vse najlepše.

Tudi moja mami je preživela ogromno hudega ko se je odločila da me obdrži. Izbrala je trnovo pot, za kar sem ji neizmerno hvaležna. Tip ki me je naredil, ji je ukazal da me mora splaviti, ko sem se rodila me je 1x prišel pogledat in nikoli več. Med nosečnostjo ji nikoli ni stal ob strani, bila je mlada (19 let), SAMA, brez strehe nad glavo, lačna in noseča. Pa je preživela ob pomoči dobr gospe. Lastni starši so jo postavili na cesto! Vzeli so naju nazaj ko sem bila jaz stara cca 3 mesece. Do takrat je moja zlata mami naredila vse da bi me ohranila pri življenju, SAMA. Borila se je kot levinja zame. Zato Patrikova mami, kljub temu da si mlada mamica, da imaš težave, vse se da če je le volja. Držim pesti da ti uspe. Moraš pa biti seveda realna pri zastavljenih ciljjih.

Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:18:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
In zrela ženska se drugače izraža in obnaša. S svojimi izpadi tukaj gor na RR si prevečkrat pokazala, iz kakšnega testa si.


Se strinjam!
Ves čas si se delala lepo navzven, čeprav si ves čas vedela, kakšna je situacija!
Pa ne me narobe razumet. Sočustvujem s tabo, ampak vse prevečkrat se je v tvojem obnašanju videlo da si otrok. Sploh v tvojih nasvetih. Vsi so bili zaletavi in nedorasli. Tako kot si ti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:18:23   
sonchica
IZVIRNO SPOROČILO: raho

No, in ker nikoli ne morem biti tihouser posted image , bom še jaz pristavila svoj piskerček.

Gorazdova ali Patrikova mami... Kar si naredila si naredila... Otrok je tukaj. Če si se zaradi nasilja odločila, da boš sama z njim, se pač s tem moraš sprijazniti. Tako ali drugače. Patrik ni igrača in ne moreš ga vrniti. In oprosti, ampak zadeva je pač takšna - pri 19. letih je malokdo zrel za otroka. Zakaj si sploh silila v nekaj, kar je bilo prej kot realnosti podobno pravljici? Zakaj si pri 19. skušala razmišljati kot zrela ženska, če pa so to res pri teh letih samo prebliski, ki so hipnega pomena? A je res tako hudičevo težko počakati do 25. in potem imeti otroka? Ti si pri tvojih letih zrela za žur s prijateljicami, za gledanje za tipi, za noč preplesano v diskoteki... Ne pa za neprespane noči ob jokajočem otroku, za previjanje, za izraščanje zobkov, za otroške bolezni, za skrb, kaj neki bo otrok danes ušpičil...
Enostavno ne gre... Enostavno ne moreš čez noč odrasti, še nihče ni. Morda je to tvoja pot odraščanja. Ampak moram ti povedati, da ne bo nič kaj prijetna. Izbrala si si izjemno težko varianto. Pri 30. izgubiš prijatelje brez otrok (no, ne izgubiš jih, ampak več nisi vedno pripravljen na vse neumnosti, ki njim hodijo po glavi, zato so vaša srečanja izjmeno omejena), kaj šele pri 19. 




uf tu se malo fejst motiš veš ? a torej moja mama je pri 18 bila neresna, moja babica pri 18 tudi? moja prababica pri 17 tudi? in še nevem koliko žensk ? in nekoč ni bilo toliko denarja pa smo vsi gor zrasli? In še nekaj jaz ne poznam bol odrasle mamice kot je bila moja sošolka v srednji in je tudi mela 18 let + maturirala v istem letu si poiskala službo in sedaj ji prav nič ne manjka , oprosti ampak ni vsem za žuranje in študij ! IN jaz sem sedaj stara točno 25 let in 5 mesecov , moj otrok je star 14 mesecov , no mela sem ga pri 24 torej sem bila nezrela al kako ker hudičevo nesem dočakala svojega 25 leta? kaj ti pomaga 25 let če poznam 30 letnice ki so bolj nezrele kot jaz 25 letnica!


Nikogar ne moreš prisiliti, da ima otroka, če se sam počuti otroka.

Mi pa ni jasno, kako si se sploh odločila za otroka z nekom, ki je nasilen...

To pa tudi meni ni jasno?!


_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:21:07   
Anonimen
In si spremenila nick, zdaj si pa spet Gorazdova.To je pa res otročje.TO pomeni, da si spet z njim.Tudi, če boš rekla ne, ti ne verjamem več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:21:25   
Anonimen
In za vsako smotano besedo mora biti kreg, pa kreg, pa kreg.. Potem pa ve meni, da sem jaz nezrela, ko pa nekatere iščete prepir... Ne, jaz se pa res z vami ne bom kregala, nimam časa za to..

S teboj se tudi nihce ne krega. Razpravljajo o staliscih, po povodu tega kar si pisala, ceprav se tebi zdi, da te ene napadajo, druge branijo.

Sicer pa-vsak človek se spremeni, eni prej, eni kasneje.. In sedaj bom jaz do konca življenja "nezrela" ker sem na začetku bila nesramna do vseh, vendar povedala sem vsaj, kar sem mislila.. Nisem pa nikogar želela prizadeti, če je kdo imel probleme, sem se malce zadržala.. Ni pomembno..



tole si tolk časa prebiraj, dokler ne boš dojela, kakšen nonsens pišeš!

Čisto nezrelo deluješ. Pa nisi kriva, stara si 19.let. Posledice imaš in sočustvujem s tabo. A vendar nehaj tako zaletavo razmišljat!

Vseen velik sreče želim!

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:22:42   
helloKitty
jah včasih so bli drugi časi. ženske so imele že pri 20 po dva otroka. cajti se spreminjajo.

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:24:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In si spremenila nick, zdaj si pa spet Gorazdova.To je pa res otročje.TO pomeni, da si spet z njim.Tudi, če boš rekla ne, ti ne verjamem več.


In, kaj pa tebe briga, če sem z njim ali ne?? Si mar moja prijateljica, da moraš za vsaki drek dobro vedeti???

Punce, dam vam veselje.. NEZRELA SEM user posted image




(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:30:55   
karmy
............a zdj je problem da je imela otroka pri 19? heh....so what..jaz sem ga mela pr 18....evo pa se še mau nad mano zgražejte...user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
1.8.2007 22:32:17   
Anonimen
Ti si še hujša, Karmy. Ti nisi istega vzela nazaj, kakor se spodobi, ampak si si druge-ga našla. user posted image user posted image user posted image  Smrklja...

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?