|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2007
5.3.2008 21:01:37   
soni
Naj se javim še jaz. Imam 4 mesečna dvojčka- Lan in Patricija. Mi pa ne zdržimo zvečer dlje kot do 19 ure, spita pa različno. Patriciji je uspelo, da je že tudi en teden spala do 5.30 ali do 6, sedaj pa se spet tako kot Lan prebuja okoli 4 in nato zaspi po hranjenju, vendar nikoli zjutraj ne povlečeta več kot do 7 ure.
Začeli smo tudi že z jabolkom, vendar Lanu ne gre posebno v slast.
lp

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Dvojčki 2007
5.3.2008 21:04:18   
Afnica
Anja O....jaz jih definitivno ne bi pustila- ne kompliciraš. Ali pa komplicirava obe.user posted image
 
Ko sta bila manjša, sem ju pustila same, ko sva šla na poroko. Je prišla moja mami...ampak takrat sta samo še spala in jedla...in tudi prespala noč! Pa pred 2 sva bila doma... težko se je sprostit, saj skoz misliš na dojenčke. user posted image
 
Sedaj sama vem kaj pomeni imeti čez dva razgrajača. Ni luštno. Potem je za nekoga, ki ni njuna mami, še 100x težje. Pa tudi otrok je vajen svojega okolja.
 
Čez dan ju nikoli ne pustim več kot 1h v varstvu- razen, če so vsaj 2 varuški (taki, ki sta z njima vsaj 5x na mesec) in gre za izredne razmere-nazadnje pogreb njegove babice.
 
Sej bodo zrastli in bodo lahko šli na 'počitnice' (če bodo želeli).

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Dvojčki 2007
5.3.2008 21:10:54   
Anja O.
Zdej pa da vam povem še tole:
Prejšnji teden je Gašper nekje staknil prehlad, nakar je začel tudi kašljati, ampak ni imel vročine. Zaprt nos do amena in strasn kašl. Na polno smo ga zalivali z solno raztopino še v lekarni mi je dala neki sirup (slezov sirup) da se lažje izkašljuje, vzglavje smo dvignili, redno čistili nos, nič ven na zrak.......
Do danes (7 dni)nič boljše razen kašeljal je malo manj. In zjutraj se zbudi ob 7, joče, joče..... malo ga komaj potolažim oskusim vse, nič ni pomagalo samo moje roke in da sem ga stisnila, medtem pa se je zbudila tudi Pia in kot vedno sem bila sama.user posted image user posted image .   user posted image  je v službi. Potem sem nekako do desetih zdržala, ko je prišla moževa sestrična in sem jo prosila naj nahrani Pio in malo ostane pri meni ker jst Gašperja spustiti nisem smela že je jokal... Sprašujem se zakaj???
Nič ni hotel jesti, kot drugače ko poje ful veliko, cel dan je samo spal ko ponavadi spi pol ure čez dan?????
Halo, potem sem ga pa le peljala k zdravniku (že prej bi ga, pa sem imela že dvakrat slabe izkušnje v preteklosti z sestro ko sem jo poklicala kaj naj naredim).
In kaj ugotovi zdravnica: začetek vnetja levega ušesa. Iz viroze ki jo je prebolev se je razvilo vnetje ušesa. Zdravnica je rekla da se to zelo rada razvije, ker naj bi se viroza po enem tednu izboljšala ali pa postanejo zapleti, v našem primeru se je zapletlo in to z vnetjem ušeska (prvič smo bolani tako da me je kr amlo panika kako bo juti, ko sem spet sama). Dobili smo antibiotike in veliko tekočine. Kontrolo imamo naslednji četrtek. Upam da bodo antibiotiki kmalu prijeli. Sedaj spi in upam da ne bo prevč hudo ponoči.
Tako da nisem imela preveč dobrega dneva.
lepo nočko vsem skupaj

_____________________________

17.6.2007 sta se rodila moja dva sončka Gašper in Pia

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 7:42:19   
masna
Punce!

Najprej vam moram povedat da je Lana začela plazituser posted image . No vsaj nekaj podobnega, ne vem namreč če je to ta pravo plazenje, je povsoduser posted image . Upam da jo bo bratec kmalu posnemaluser posted image

Anja O, ma jaz tudi ne bi dala ne mami ne tašči še ponoči otroke. V izrednih razmerah mami, ki jih je vajena (in oni nje) in jih res obvalda. Je edina oseba ki ji 100% zaupam otroke in grem kamorkoli. Jaz jih cca 1x tedensko za kako urco ali dve pustim mami (da skočim v trgovino, zdravniku ipd.). Enkrat sem ju pustila za cel dan. Sicer mi je pasalo malo time off, a sem cel dan razmišljala kaj delajo in morila mamo če je vse okuser posted image . Seveda sem bla pred spanjem doma.
Zvečer pa če sva šla ven, sva najprej otroke spravla spat, potem pa je prišla mama, če bi se slučajno zbudili. Pred nočnim hranjejem sem bla vedno doma. No zdaj si me spomnila, d abi to lahko ponovili, saj že nekaj časa nisva šla nikamoruser posted image

Želim vam da bi čimprej ozdravili. user posted image user posted image Nam je po atibiotikih blo hitro bolje...



(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 9:20:19   
tatam
Anja O.user posted image user posted image user posted image za vas,da se čimprej pozdravite!!!
Vem kako je hudo,ko je eden bolan in jokav...Kaj šele če sta oba skupaj!!! Pa po možnosti še starejša dva zraven,ki še tudi rabita nego in bližino ob bolezni!!
Dvakrat se nam je že zgodilo,da so bli vsi štirje bolni.Nisem vedla kje se me glava drži. Enkrat sem na koncu od izčrpanosti še jaz zbolelauser posted image !Kriza!!!
Je pa tak,da sta starejša v šoli in vsega boga domov privlečeta!!
Jaz še obeh nisem nikoli pustla komu v varstvu-razen možuuser posted image .Občasno ostane eden doma,ko je treba z drugim kam it-Tosja bioresonanco...Oba pustim le zjutraj babici ali dediju,da starejša odpeljem v šolo!Pa bi včasih tudi pasalo malo oddihauser posted image


(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 9:27:44   
sayuri
Punce, vas je tko luštno brat user posted image .

Če bo katera prodajala voziček, naj mi pošlje ZS user posted image . Men se bo namreč zmešalo od neizbire vozičkov za dvojčke user posted image

Pozdravček in vse dobro vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 9:45:38   
Naty 76
AnjaO kako dobro te razumem. Moj Žan je imel vneta ušeska že drugič v enem mesecu. Antibiotik kmalu prime, je pa mali izgubil apetit in to je trajalo cel teden. Zdaj je O.K. Pri nas imam zdaj obdobje ko si Jan in Žan kar podajata štafeto. Zdaj je na vrsto Jan s svojim laringitisom. Pride dan, ki je res naporen in bi najraje kam šla, ampak samo za 5 min, ker potem b jih že pogrešalauser posted image .

user posted image Lana. Mi smo pa doživeli prve obrate na bok pri Tii.

Vedno več nas je tukaj. Pridne mamice user posted image user posted image .

Mi gremo zdaj na obisk k babici in dediju, ki bosta medtem popazila na malčka, da mami končno lahko skoči k frizerju.

Pa pa 



_____________________________

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 9:49:58   
Afnica
ANja O. držim pesti, da čimprej ozdravite.
 
Joj, pa sej to je skoz eno s****. Najprej krči (pri nas jih na srečo ni bilo!), potem zobki, prehladi, viroze, pa spet zobki, pa še zobki...user posted image  
Mi smo v prvih 10ih dneh tega leta dobili 4 (vsak 2). Sedaj je pa Lana naenkrat dobila 3 zgornje. Noro. Lanija še pa matrajo in je temu primerno tečen. user posted image
 
Meni je najhuje, če sta oba zaspana in sitna. In če sem ob tem še sama. Ko sta bila bolana, sem se znala bo 3h matrat, da sta zaspala, saj sta bila tako glasna, da sta se motila. Noro.
 
Sayuri...kaj pa pričakuješ...sej ne vem, če si napisala...sem najbrž pozabla. Jaz sem tega vidla na bolhi in mi je full všeč.
 
http://www.bolha.com/oglas3074931
 
Mislim pa, da ga celo prodaja ANjaO.
 
Masna...uh, plazenje...sedaj se bo pa začelo veselo. Moja dva bi bla skoz v gibanju, pa je kar naporno. Bojim se, da se ne bi kateri kam udaril, padel...saj sta preveč korajžna in vsepovsod na noge. Na nogah je zakon.
 
Dodi...sem prebrala tvoje prodne zgodbe. Bravo, mami! user posted image
 
Pri urniku hranjenja še malo nihamo. V glavnem pa jesta zjutraj in zvečer žitno kašico z mlekom. 1x na dan sadje, 1x zelenjava ali zelenjava + meso, ponoči 1-2x flaša (to je nova muha, saj sta že oba prespala noči)

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 9:52:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Sayuri...kaj pa pričakuješ...sej ne vem, če si napisala...sem najbrž pozabla. Jaz sem tega vidla na bolhi in mi je full všeč.
 
http://www.bolha.com/oglas3074931
 
Mislim pa, da ga celo prodaja ANjaO.
 


Ja, tegale na bolhi sem vidla in tudi že povprašala o njem. Je pa kar okoren in težak, ter širok. PA barva je totalno punčkasta - jst pa še ne vem 100%, kaj bomo imeli.
Zdaj šele vidim, s kakšnimi problemi ste se ukvarjale glede vozičkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 13:00:14   
pikceva
Oj,

Sayuri,

Mi mamo Jane, pa Matrix pro lupine. SMO FUL FUL ZADOVOLJNI Z VOZIČKOM. Ti pa ne priporočam teh lupinic, če živiš v bloku in nimaš dvigala. so težke kot svinec.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 14:03:47   
Anja O.
Ja Afnica to je moj voziček. kok si pa vedla? Je ful dober in lep ampak naj vam povem da če nimaš dvigala ali hiše je zelo nepraktičen. Jst sem imela srečo da smo ga lahko puščali v bloku spdaj in mi ga ni bilo potrebno nikamor nosit. V avto in iz njega pa sem ga komaj sama dobila ker sem bolj švoh sorteuser posted image .
A se še spomniš ko smo se pogovarjale o vozičkihuser posted image .
Kje so tisti časi hauser posted image user posted image .
Jst bi šla ful nazaj v nosečnost.user posted image  Ful pogrešam brcike in moj obilen trebuh.

< Sporočilo je popravil Anja O. -- 6.3.2008 14:07:02 >


_____________________________

17.6.2007 sta se rodila moja dva sončka Gašper in Pia

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 14:08:23   
Anja O.
Aja da vam še sporočim:
antibiotiki so že prijeli Gašper je že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .


_____________________________

17.6.2007 sta se rodila moja dva sončka Gašper in Pia

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 14:12:17   
Afnica
Anja, po mailu sem sklepala anja.mario. user posted image
 
Ja, kje so tisti časi...user posted image  pa izbira vozička je res prava misija. Takega, ki bi izpolnil vse moje pogoje, sploh ni.
 
Joj, jaz sem še dolgo po porodu 'čutila' brcike. user posted image  Pa za trebuh sem se držala. user posted image  Sploh je bilo čudno, ker sem rodila, otrok pa nisem imela ob sebi. user posted image  Tist mesec je res bil katastrofa.
 
Anja, super za Gašperja. user posted image

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 14:29:22   
banja
Pozdravljene!

Jaz pa nisem bla na forumu že dolgo dolgo časa. Sploh nisem imela časa in še računalnik smo imeli en čas na popravilu. Danes pa sem si vzela malo časa ta čas ko moji dve spita. Sem rabla ful časa da sem sploh prebrala kaj se tu gor dogaja. In zdaj moram pohitet saj se bosta kmalu zbudili.
No jaz ju nisem tudi še nikoli pustila prespat pri nobenemu. Se mi pač zdita še premajhni. Ko smo šli kdaj ven pa sva ju dala spat in je prišla moja mama pazit, če bi se slučajno zbudili. Tudi mi ponavadi ko gremo ven pohajamo samo do cca. enih, saj se vedno bojim da se bosta zbudili in da bo kažin in še vem da se bosta zjutraj zbudili ob šestih in bom pole cel dan zmatrana. Če ne bo prav nuje bom verjetno s spanjem pri babicah počakala dokler sami ne bosta imela te želje.
Mene kar pri srcu stiska, saj moram drug teden ponovno v službo. Do septembra po 4 ure, pa vendar mi ni vseeno. Pazila ju bo moja mama, potem pa septembra v vrtec. Sedaj bosta stari 16 mesecev in se prav bojim kako bosta to sprejeli, ker smo mi tri vedno skupaj, razen kadar grem po opravkih (v trgovino, k frizerju,...). Upam, da bo vse ok. Sedaj mi je skoraj žal da nisem prosila za podaljšanje porodniške. Nisem pa prosila zato, ker zadnje čase srečavam same take, katerim niso podaljšali. Mi pa smo do sedaj bili zdravi (moram potrkat) in nismo imeli nobenih problemov.
Tudi mi nismo bili nikoli napotei v RA in niti na nobeno fizioterapijo, saj sta se že od začetka normalno razvijali, čeprav sta bili rojeni en mesec prej.

No sedaj pa vas moram pozdravit, saj se je ena že zbudila in bi rada tipkala z mano.

Lepo pozdravljene.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 21:30:23   
Anja O.
Joj Afnica prav se spomnim tistega časa ko je Freycha na forumu napisala da je Afnica rodila in da je sicer vse ok amapk da boste morali biti še nekaj časa notriuser posted image user posted image
Kot da bi bilo včerajuser posted image .
Res se ti je verjetno tisti mesec predolgo vlekel, ampak potem ko si ju pa dobila domov pa ni bilo lepšega trenutka a ne.
Ampak ti si imela samo enega tako dolgo notri, če se ne motim, a ne? (Lano ali Lana??)
Sedaj pa poglej kakšna korenjaka stauser posted image , sploh pa da sta se tako prej rodila.



_____________________________

17.6.2007 sta se rodila moja dva sončka Gašper in Pia

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2008 23:07:09   
nektarina
Sedaj mi je skoraj žal da nisem prosila za podaljšanje porodniške. Nisem pa prosila zato, ker zadnje čase srečavam same take, katerim niso podaljšali. Mi pa smo do sedaj bili zdravi (moram potrkat) in nismo imeli nobenih problemov.
Tudi mi nismo bili nikoli napotei v RA in niti na nobeno fizioterapijo, saj sta se že od začetka normalno razvijali, čeprav sta bili rojeni en mesec prej.


Meni so pojasnili ,da mame dvojčkov ne morejo prosit za  podaljšanje porodniške, ker imajo  že podaljšano za 3 mesece.  Je to res???

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 0:31:33   
NAVT
Nektarina, lahko prosijo za podaljšanje, a možno je, da malo težje odobrijo. Sicer je to še daleč, a bom poskusila s tem. Imeti moraš neko utemeljitev (ali iz razvojne ali od svojega pediatra). Nam iz razvojne ne pride v poštev, ker naši punci ful hitita z razvojem, zadnjič se jima je ful čudila kaj vse že počneta. Po drugi strani pa še nista bili cepljeni, ker do zdaj še nista bili toliko zdravi, da bi ju peljala. Vseeno hočem počakati, da se jima vsaj kakšen teden ne bi cedilo z nosa ali ne bi kašljali. A še nisem dočakala. Sicer pa rajši 15 mesecev porodniške, kot pa kakršnekoli težave!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 7:32:29   
emaa
nektarina podaljšajo, meni so za 180 dni, torej za vsakega, je pa res, smo v RA, na FTH, pri 15 mesecih ne hodita, ker sta hipotona, eden je otrok s pp (ja, jaz sem ga še dalj čakala kot Afnica - 3,5 mesecev, da je prišel domov). Danes je eno leto kar je David doma, jupiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 7:39:37   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: emamair
eden je otrok s pp (ja, jaz sem ga še dalj čakala kot Afnica - 3,5 mesecev, da je prišel domov). Danes je eno leto kar je David doma, jupiiiiuser posted image user posted image


Kako pa je David,kakšni problemi so mu še ostali?
Bravo za Davida!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  in mamicouser posted image user posted image user posted image atijauser posted image user posted image user posted image  in seveda bratcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 7:59:07   
emaa
David ima sindrom kratkega črevesa, saj se mu je v prvem tromesečju nosečnosti zavozlalo, po porodu pa je zaradi tega skoraj umrl, saj so mu odstranili 1,5m tankega črevesja, kar so pustili je bilo gangrenozno, pa so rekli, da se je po čudežu prekrvavilo. Dolgo časa je bil v bolnici na parenteralni prehrani (hranjen preko vene) in nekaj oralno. Zdaj vse dobiva oralno, vendar pa ima slabo absorbcijo hranil, tako da mu manjka trenutno cinka, železo (ne hemoglobin) ima nizko, vendar bo tekom let telo imelo druge potrebe, pač glede na obdobje rasti in mu bo treba dodajati. Hudo sladkih stvari ne sme (sirup iz smrekovih vršičkov mu povzroči drisko), pri driski se mu takoj pozna na elektrolitih, tako da pri rota virusu, ki sta ga prebolela v decembru ni bil problem samo dehidracija temveč tudi elektroliti. Drugače pa mu na ven ni videt, da bi mu kaj manjkalo, začetki uvajanja hrane so bili težki (kaj vse mu je takrat lahko povzročilo drisko), zdaj pa lahko je vse.
Drugače pa naša dva že dolgo prespita noč (Luka od 1,5 meseca, David v roku tedna, ko je prišel domov), uspavata se sama podnevi in ponoči, midva ali jaz ju dava v posteljo, v roku 5 minut zaspita ob poslušanju pravljice na CD. Vrtiljaka že dolgo nimamo, ker vse razstavita, prešnofata, nase vržeta. Vsi predali so zavarovani, video, dvd je za pleksijem, TV ugašam na razdelilcu, ker ga skoz prižigata (pa ne gledata, samo je ful fino, ker gre meni na živce in je prepovedano), pa še bi lahko naštela.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 8:01:29   
emaa
aja dodi super za tako veliko družino, jaz sicer izhajam iz velike duržine, samo precej manjše kot je tvoja, sem najstarejša od 5 otrok. In moja mami je dvojčica, ki ima na isti dan roj. dan (pa moj stric) kot naša dva fanta. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 8:10:22   
dodi
Saj je tudi pet dovolj - mene vsi vstavljajo,če gremo kam dopoldan,ko jih je pet v šoli,ko pa povem,da je to samo polovica in da jioh je pet še doma oz. v šoli,pa ne vedo več al se hecam ali mislim resnouser posted image user posted image user posted image user posted image  je prav zanimivo videt obraze,ko jim oči skoraj ven skočijouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 8:15:10   
emaa
Ja 5 tudi ni malo, sploh če računaš, da je bila mami sama za vse, ko je bil najmlajši 2 leti, sta šla pa narazen (najboljša rešitev). No midva si želiva še enega otroka, če bosta spet dva, pa itak že veva kako zgleda, samo da bo otrok zdrav. 

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 10:21:36   
Anja O.
Dobra si ej, Dodi res da sfolgaš tole veliko družinico.user posted image user posted image user posted image user posted image
A je res to kar govorijo, ti boš verjetno najbolj pravilno povedala, da če imaš pet otrok ti da država
penzijouser posted image
Si pa predstavljam da ti ni nikoli dolg čas. Ne vem ali si že povedala, sem mogoče spregledala ali imaš koga ki ti pomaga??

čao punce

_____________________________

17.6.2007 sta se rodila moja dva sončka Gašper in Pia

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2008 21:58:29   
mpotocn
Živjo punce!
Uf, kaj ste naklofale strani, komaj sproti preberemuser posted image user posted image user posted image , čeprav me vse zelo zanima.

Naši sta imeli ta teden kontrolo pri naši zdravnici v razvojni amb. v Kranju. Novice niso najboljše, Vita ni v najboljšem stanju in bom z njo hodila na fizioterapijo dvakrat tedensko, ker je zelo ohlapna, predvsem v trupu, pa tudi glava ni stabilna (nekaj časa jo drži in potem omahne).
Problem je tudi, ker je naša fizioterapevtka zelo zasedena in ne vem, če bomo sploh prišli dvakrat tedensko na vrsto. Sicer ji bom zatežila, a vseeno sva z mojim začela razmišljat o samoplačniški varianti, zato vas sprašujem, če mogoče katera ve za kakšno dobro fizioterapevtsko obravnavo na Gorenjskem ali LJ. Sem že zdele kar nekaj iskalnikov aktivirala, a kaj zelo pametnega ne zasledila.

Poskušam ne preveč razmišljat o tem, ji dati čas, sebi pa potrpežljivost in vztrajnost pri vadbi, a je zelo težko.

LP

_____________________________

NAJINE PUNČKE
Manca
Vita in Vesna

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?