|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pralne bombazne plenicke
8.10.2010 16:34:45   
sinskaT
Če bi slučajno katera želela POP IN aio, 4kom + 1x nočni booster, rumene in marelične barve- rabljene le 3 mesece, me dobi preko zs-ja.

_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: Pralne bombazne plenicke
11.10.2010 19:20:15   
kiklada
izalina hvala za odgovor. tudi material je seveda izjemno pomemben. po tvojem opisu predvidevam, da so bambus RACMANI med bolj glomaznimi plenicami. sem gledala tudi v baby centru in se mi zdi, da so pa bistveno tanjše od tistih ta starih modelov racmanov.

kaj pa LITTLE LAMB punce? te se mi zdijo na slikci tako lepo na u krojene. predvidevam, da med nogicamni ne pride toliko blaga... a jih poznate.
morda katera uporablja TOOTS BOOTS FLEXI http://www.eko-baby.si/si/pralne-plenice-totsbots-flexitots-i158.shtml? trenutno je kar fajn cena za te plenice. kako so z velikostjo v primerjavi z drugimi? in seveda drugače - kvaliteta, ipd.

hvala!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: Pralne bombazne plenicke
11.10.2010 20:42:38   
kiklada
punce!
ko takole gruntam po dolgem in počez kako bi našega fantiča najbolje oblekli v plenice, sem že skor definitivna, da bomo kupili paket pop in, prej sem bla še za dodaten paket bambus racmanov, zdaj pa berem, da so vseeno kar glomazni...
všeč pa mi je tudi sistem HAIPA DAIPA, ugotavljam, da je ta haipa daipa sistem v resnici zelo simple in bi blo najbrž še cenej, če ti kdo takšne plenice sešije. a pozna katera šiviljo, ki bi mi take pleničke sešile, npr. po 5e za komad. ta kroj je res zlo simple... ali pa se mogoče katera od vas ukvarja s šivanjem in bi bila pripravljena na majhno proizvodnjo? user posted image

(odgovor članu kiklada)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   RE: Pralne bombazne plenicke
13.10.2010 10:54:51   
PinkyGirl
Mi uporabljamo bambusove racmane in so super. Začeli smo z njimi, ko je imela punca 4kg, torej pri 3 tednih. Sedaj je stara 5 tednov in ji ponoči dodam še vložek, pa se nič ne pritožuje.
Plenica se mi ne zdi tako ogromna, je izredno mehka in se lepo "zgužva" na mali volumen. Moraš pa uporabiti racmanove prekrivne čez, imamo Thirsties, pa so premajhne.

Uporabljam pa še GroVia in BambooPoppy, pa so ravno racmanke zakon.

Sušenje je pa druga zgodba...

(odgovor članu kiklada)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   RE: Pralne bombazne plenicke
13.10.2010 11:48:39   
malamucka
ojla user posted image
če bi jaz še enkrat plenice kupovala, bi sigurno vzela spet tiste ki jih imamo sedaj - pop-in, gro-via, bamboo poppy, ter par itti bitti (čez poletje so se super obnesle tako, da sem kupovala še 3, čeprav plenic imamo več kot dovolj user posted image )
kar se prekrivnih tiče, imamo tudi thirsties in sem zadovoljna, čeprav verjamem da za racmane lahko ratajo premajhne, bi mogla imeti velikost L in bi po mojemu bile prav... user posted image

(odgovor članu PinkyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   RE: Pralne bombazne plenicke
14.10.2010 14:42:45   
PinkyGirl
malamucka, kakšne so te itti bitti? a niso preveč plastične? Ker meni je fora pralnih glih v naravnih materialih...

Glede velikosti racmanov pa, da se mi zdi rita v malih bamboo poppy glih enako velika, ker je mal drugačen bambus, pa še debelejše šive imajo, tako da ima tudi močnejše odtise na nogicah, ko ji plenico snamem.

GroVia moram pa tudi precej zategnit, da ji mimo ne gre... Najbrž tudi od konstrukcije user posted image  odvisno. Upam, da bo boljše ko rita zraste..

(odgovor članu malamucka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   RE: Pralne bombazne plenicke
16.10.2010 15:34:26   
izalina
PinkyGirl tud men so racmanke super. Ampak boš videla, ko bo tvoja malo zrasla in se bo začela obračat in kotalit, boš hitro ugotovila, da jo plenice ovirajo. Jaz pri moji (4,5 mesecev) opazim razliko kako se lažje obrača, če ima racmanke brez vložka kot pa če ima notri še vložek in čez še prekrivne hlačke (Racmanove). Če je pa nagica je pa sploh druga zgodba. Ponoči imamo pač ogromno rito, čez dan pa poskušam, da je čim manjša. vendar na račun tega, da moram več krat zamenjat plenico.
Pop In pa še nisem videla v živo. Ampak jih mamice, ki jih imajo noro hvalijo. Mogoče Miklavž prinese kakšnouser posted image  
RAcmanke se nam sušijo kar hitro. Polet so se zunaj na sončku zelo hitro posušile, sedaj jih pa dam na tisti radiator 'lojtro' v kopalnici in so tudi hitro suhe.

(odgovor članu PinkyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   RE: Pralne bombazne plenicke
20.10.2010 17:20:36   
ALEXI M.
POP IN so zakon... 

_____________________________

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   RE: Pralne bombazne plenicke
23.10.2010 20:19:04   
Putka
Sem si preblrala vse za nazaj, linke pogledala, sama pobrskala...

Če bi še katera tele Pop-In vzela, sem našla eno fajn spletno stran nappies-direct, kjer se da še ceneje kot pri naših ponudnikih dobit.

Sicer sem pri prejšnji punčki uporabljala Bambinomio, se sistem zelo dobro obnese, na žalost se jih pa pri nas več ne dobi. Tam je 'plenička sestavljena iz debelejše tetra plenice in prekrivnih hlač, vse te novejše zadeve pa so vse-v-enem.

A to pomeni, da pri vsakem previjanju cel komplet zamenjaš? Koliko plenic potem rabim, vsaj 10 kom, da ni treba prav vsak dan prati?

Tiste ki imate izključno pralne plenice, lahko napišete točno koliko plenic (z vložki vred) bi rabila? Hvala

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   RE: Pralne bombazne plenicke
23.10.2010 20:35:24   
PinkyGirl
Pri racmanih dobiš vložek zraven, ti ga ni treba posebej kupvat, razen če je user posted image  večji polullanček, najbrž bo kasneje bolj potreben, pri nas pri 6tednih ga dam samo ponoči, ko spi 7 ur v kosu.
Enako velja za Bamboo Poppy.

Pri GroVia je vložek prišit, niti ni prostora, da bi kaj dodatnega dajal. Hlačke menjaš po potrebi, če je fajn pokakana ali gre bolj na eksplozivno, so pa tudi umazane pa je treba komplet prat. So pa izdredno hitro suhe.

Vse skupaj imamo 24 plenic, pa smo brez sušilca. Pridemo ravno skozi, za kakšno pohajkovanje pa kar enkratno plenico damo, da ne vlačimo umazanih naokoli. Jih je pa treba zdaj na radiatorju dosušiti, ker bambuske rabijo res veliko časa. Bombažne GroVia so hitreje suhe.

Ne vem pa, kaj bo potem, ko prerastemo 5 malih Bamboo Poppy, so do nekje 7 kg. Najbrž bomo kar Pop in kupili, ko ga tako hvalite.


(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
   RE: Pralne bombazne plenicke
24.10.2010 18:23:47   
kiklada
Punce,
a mislite, da bodo POP IN primerne že od rojstva naprej? 10 jih imam že kupljenih, kupila pa sem tudi thirsties prekrivne hlačke - tiste najmanjše, ki imajo tudi izrezo za popek in sicer za primer, da bodo pop in ful prevelike bom na začetku prakticirala običajno previjanje z zlaganjem tetra plenice, čez pa thirsties prekrivne.
Sem pa ravnokar primerjala velikosti, ko imaš pop in na najmanjšo velikost in omenjene prekrivne in sta plenici skoraj enako veliki.

Naročeno imam še eno plenico racman bambus, da vidim kako je dejansko z velikostmi in glomaznostjo.

Koliko tetra plenic mislite, da potrebujem, če bom v začetku povijala izključno v tetra, čez pa prekrivne?

Hvala!

(odgovor članu PinkyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   RE: Pralne bombazne plenicke
24.10.2010 18:45:35   
PinkyGirl
Malih Thirsties zagotovo ne boš na racmana spravla. Imam thirsties Duo, pa ta velike ravno na racmana pašejo, pa ima naša user posted image  šele slabih 5 kg. Male thirsties duo pa pašejo na male bamboo poppy.
Tako da sama racmanka brez hlačk ti ne bo ravno koristila.. So pa thirsties hlačke meni boljše kot od racmana, na videz manjplastične in manjše, lepše jih zapneš.

Imajo pa v Baby centru običajno vedno na zalogi vsaj kakšen kos hlačk in pleničk Racman, tako da lahko vedno kaj dokupiš.

(odgovor članu kiklada)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   RE: Pralne bombazne plenicke
25.10.2010 10:27:45   
kiklada
PinkyGirl, pozabla napisat, da sm tudi še ene M prekrivne od racmana naročila in jih čakam. Bom bambus racmane sproti dokupovala, če nam bodo ustrezale, zaenkrat so mi ta POP IN zakon. Kako se bodo obnesle v praksi, bomo videli.

Sem pa male thirsties kupila iz tega razloga, da lahko na začetku povijam magari samo v tetra plenico pa te prekrivne čez -  v primeru, da bodo vse ostale bombažne plenice prevelike. Imam tudi 15 tetra plenic pa bi jih verjetno mogla še ene 15 kupit... Kakšen predlog?

(odgovor članu PinkyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   RE: Pralne bombazne plenicke
25.10.2010 12:12:42   
malamucka
meni so itti bitti zakon, sploh čez poletje, ker so tako lušne user posted image . vpojno jedro je 70% bambus, 30% bombaž, tako, da plastične niso user posted image

(odgovor članu PinkyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: Pralne bombazne plenicke
25.10.2010 12:25:51   
malamucka
Putka, jaz imam 25 plenic + 6 dodatnih vpojnih vložkov.

kiklada, jaz sem previjala v tetra plenice 4-5 tednov, imela sem jih 30 in je to bilo zadosti. kombinirala sem sicer še z itti bitti, vendar tiste sem imela samo 3, ponavadi ko smo šli kam na pregled user posted image . priporočam uporabo sponkice snappi, super pripomoček user posted image .


(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   RE: Pralne bombazne plenicke
25.10.2010 14:50:19   
kiklada
malamucka, hvala za odg., vidim, da sem na pravi poti. tudi sama nameravam nabavit še 15 tetra, če bojo pa pop in že od začetka pasale na ritko pa itak zakon. tudi snappy že mam user posted image

kako si pa zlagala tetra plenice? jaz sem brskala po netu in se mi zdi najenostavneje tako http://www.storklja.si/index.php?id=929 (slikce so na dnu strani). imaš ti kakšno boljšo idejo?

(odgovor članu malamucka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   RE: Pralne bombazne plenicke
26.10.2010 9:44:18   
PikainPikica
Pop in so res zakon, edino smotano jih je zlagat. Drugače pa sem jih jaz kupila na strani babipur, ko so bile po 11 funtov. Zdaj so malenkost dražje, ampak se mi zdi da v kompletu še vedno ceneje kot pri nas.
Od prekrivnih hlačk so mi Thirsties najboljše in bi še ene kupila, ampak se mi zdi s poštnino predrago. Ne vem...
Naš malček je star 7 mes. in mu že vse pleničke, ki jih imam doma (precej različnih) v zadnjih dveh tednih dokaj hitro prepuščajo, razen zelenega racmana. Vaše izkušnje? A začnejo potem res toliko lulat al kaj? Prej mi niso puščale.... pa tudi nobene kreme nisem uporabljala. Sicer pa čez pop in res nimam besed.

(odgovor članu kiklada)
Neposredna povezava do sporočila: 617
   RE: Pralne bombazne plenicke
26.10.2010 11:36:17   
malamucka
kiklada, plenice sem zlagala točno tako kot je prikazano... user posted image
pikainpikica, pa vzemi še kaj drugega user posted image
zaradi prepuščanja... poskusi še kakšno bambusovo plenico... bamboo poppy ali zippy...? ali pa tiste iz konoplja (bum hugger) so tudi kar veliko vpojne.

(odgovor članu PikainPikica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   RE: Pralne bombazne plenicke
26.10.2010 23:33:29   
candy24
Punce, če katera rabi racmanke iz bambusa me lahko kontaktira preko zs-ja. Imamo jih preveč, zato jih 10 prodajamo. (Kupljene so bile maja letos) Cena: ugodna. user posted image

(odgovor članu malamucka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   RE: Pralne bombazne plenicke
26.10.2010 23:44:34   
candy24
Pa še to: zraven podarim plenico nočni racman z dodatnim vložkom. user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   RE: Pralne bombazne plenicke
27.10.2010 10:29:14   
izalina
Jaz imam 20 kom zeleni Racman in pridem lepo skos tako da perem vsak drugi dan. Za tetra plenice ti pa ne znam svetovat, ker jaz sem na začetku dajala kar vložek od Racmančkov potem zložena tetra plenica  ter zavila s povijalno plenico, brez prekrivnih hlačk. Prvi mesec je veliko kakala, tako da sem jo veliko krat previla in mi ni nikoli spuščalo. Sem pa tudi na začetku kombinirala s plenicami za enkratno uporabo, ampak sem dala zmeraj noter tudi to plenično predlogo (un papirček). Tetra plenic imam 40 kom, vendar sem vse dobila.

Jaz z veseljem zamenjam kakšnega Racmančka za katerokoli drugo plenico, da še kakšno drugo sprobam. Če je katera za naj se javi.

user posted image Jaz uporavljam Popolinijeve plenične predloge in če ji dam novo predlogo ima rito čist rdečo, tako hrapavo. Ne tko rdečo vneto, ampak tako suho hrapavo. Če pa uporabi že oprano predlogo je pa Ok. A ima še katera tako težavo? Ko sem naročila prvič predloge ni bilo tako hudo, pred kakšnimi parimi meseci sem spet naročila in od takrat je veliko slabše. Sem pa poskusila vse role kar sem jih kupila in je isto. Sem mislila, da je samo iz ene pa ne. Tako da sem sedaj vse oprala in je ok.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 621
   RE: Pralne bombazne plenicke
4.11.2010 12:51:11   
navis
Tudi jaz uporabljam različne pralne plenice že kakšen mesec in pol pri našem dvomesečnem fantiču, ki je pa eden izmed tisith, ki veliko lulajo. Tako imam kar probleme s temi pralnimi pleničkami, ki mi v veliki meri premočijo že po dveh, treh urah. Problematične so predvsem wonderoos in gro-via. Predvsem za zadnje me skrbi, ker je moker ves sprednji del, ki je iz neke vrste blaga. Ali ima še katera podobne probleme? Kakšen nasvet? user posted image Kupila sem namreč dodatne vložke, pa jih ne morem uporabljati, ker je plenica va mokra že po enkratni uporabi.user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   RE: Pralne bombazne plenicke
8.11.2010 20:21:36   
PinkyGirl
Mi imamo pri naši 2m punčki tudi probleme z GroVia. Enostavno ji ne zatesnijo pri nogicah. Uporabljam jih samo takrat, ko vem, da jo bom kmalu ponovno previla, za ponoči izključno racman bambus.

Tako da groVia čakajo,da malo zrastemo. Ene jih pohvalijo, tako da upam, da bo. Je pa res, da so v primerjavi z racmani malo vpojne..

(odgovor članu navis)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   RE: Pralne bombazne plenicke
10.11.2010 7:16:19   
edna1221
In a press release, KDKA Radio announced that talk show host Kevin Miller will be doing a live-broadcast from Noon - 3 PM today. The "town hall meeting" style broadcast will come from the battle grounds of the Seneca Valley School District Teachers Strike.ugg boots classic mini The public - as well as negotiators, school board members, teachers, parent - are all invited to attend. The broadcast takes place at St. Ferdinand Church in Cranberry Township.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: Pralne bombazne plenicke
30.11.2010 18:18:26   
Anonimen
Živjo,

Mi zdaj cca 6 tednov uporabljamo Little Lamb in smo zadovoljni. Mož sploh ne zna montirat navadnih, pravi da so brezveze user posted image . Naročilo so britanci obdelali ful hitro, bili ves čas na voljo preko maila, celo policali po telefonu, da so zagotovili pravilne barve prekrivnih hlačk in vse skupaj dostavili v manj kot 5 dneh. user posted image Cena ugodna, se posebej pri naročilu večih skupaj, za naslednje naročilo pa so poslali še dodaten popust.

(odgovor članu edna1221)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Cepljenje za gripo
endrina

Ali boste svojega otroka cepili proti novi gripi?

da (15%)

ne (85%)


Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!