|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 11:17:02   
Anonimen
Pablo nam moraš dat geslo albuma, da bomo lahko slikce vidli.

Ja, sayuri, s temi slikcami sem pa tokrat res totalno zaštrikala user posted image . No, sedaj mi ne preostane drugega, kot da vam napišem gesli za ti dve slikci. Pri Erazmu je geslo (tretji), pri najini skupni pa je geslo (trajekt). Sem mislila, če iz odklenjenega albuma dam link, da fotka potem ne bo zaklenjena......user posted image . Ko sem jaz preverila link, je deloval brez ključa.....user posted image user posted image user posted image . Ok, vsak ga kdaj pobiksa.....Me prav zanima, če se bo zdaj dalo pogledat. Lp.

(odgovor članu buhtlčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 11:19:02   
mishel
Tudi jaz glede umetne oploditve nimam pojma, ste pa že ve toliko napisale, da bom zdaj vsaj vedela se o tem pogovarjati s prijateljico.

Sayuri res imaš pravegauser posted image . Tudi pri meni so slabosti malo milejše, ampak prisotne pa še vedno. Pa sem se tolažla, da bo do zdaj že bolje user posted image

Erin, ti pa si tako ali tako super z vsemi tvojimi informacijami in linki!!! Upam, da ob vsem tem še vedno dovolj počivaš user posted image


_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 11:20:32   
Anonimen
Zivjo Avgustovke,

tudi jaz se vam pridruzujem. Sem bila do sedaj pri septembrkah, ker smo mislili, da pasemo sem. V ponedeljek sem bila pa na pregledu in smo izvedeli, da dobimo novega clana nase druzinice ze v zacetku avgusta. JUUPPPPIIIII !!!! user posted image user posted image

Se nekaj podatkov:
- 2. nosecnost
- PDP 08.08.08

a potrrebujete se kaj?

Lepo se imejte in cimmanj slabosti in ostalih nevsecnosti...
PikaPola

(odgovor članu buhtlčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 11:36:00   
ANA_P
Oj čvekice,

sem videla, da ste se pogovarjale o umetni oploditvi. Tudi midva sva bila na umetni. S tem da je pri nama šlo vse hitreje, res pa da sva bila v MB. Sredi januarja 2007, je moj imel spermiogram, februarja še enkrat, 8. marca so naju vpisali v postopek za umetno, avgusta pa sva dobila že domov za razgovor. Postopek se je začel v začetku oktobra in danes sem noseča 10 tednov. Je bil prvi postopek, vstavili so en zarodek in je uspelo. Torej je vse skupaj trajalo od začetka pa da sem zagledala +, 11 mesecev.
Čakalne dobe v MB so se zmanjšale tako je potrebno čakati nekje 5-6 mesecev.
No, sem še prispevala zgodbico kako je v MB.

Fajn bodite, naj vam slabosti čimprej minejo.

čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 11:58:28   
bambi14
ANA P- jaz sem tud bila v tej seriji za umetno v MB in je v prvo ratalouser posted image . Mogoče smo se kje videle,... Sem tako zelo vesela teh 10 tednov,....pa avgust se mi zdi zelo daleč.
Tud pri meni je šlo kr hitro:
-20.01.2007 sem imela manjšo operacijo(odstranitev pregrade) in po 3 mesecih smo začeli z INSEMENACIJAMI 2X( neuspešno)

- v začetku AVG.2007 sem dobila pismo naj se oglasim za umetno opl. konec avgusta in sem bila v postopku kot ANA P in kot sem že povedala 21.08.2008 bo akcijauser posted image .

Čakalne dobe so se zmanjšale, ker je MB- oddelek za neplodnost dobil odobritev od države za 100 dodatnih posegov.-vsaj nekaj!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 12:19:04   
sayuri
Pablo, vidla obe slikici. MAli je pravi cukr user posted image .
m_m ti bom poskusila na kratko opisat, kakšna je bila najina pot do otročka. user posted image  Za Filipa sva se trudila eno leto. Ker ni bilo nič, sem šla k ginekologu. Najprej 3 mesece Klomifena. Nič. Nato jaz HSG (slikanje prehodnosti jajcevodov) - vse ok. NAto moj spermiogram - rezultat neki srednjega. En mesec po HSGju zanosim naravno. Takrat smo mislili, da gre za psiho.
Kake pol leta  po Filipovem rojstvu (jan 05) se odločiva za še enega otročka. MIslila sva, da bo šlo zdaj hitreje, saj enega že imava... Po enem letu nič. user posted image  Grem do gin. (marec 06) Zopet 3 mesece Klomifen. Nič. Me še enkrat pošlje na HSG (sept 06)- vse ok. Mož gre na spermiogram - šok(okt 06). NAjdejo le 5 živih plavalcevuser posted image . Gin nama priporoči dr. Reša v Dravljah. Se naročiva, čakava 2 meseca(dec 06), mož naredi spermiogram - spet šok. Dr. Reš priporoči še en spermiogram čez en mesec.(jan 07) Zopet enako. Razloži nama, da nama ostane le umetna - metoda icsi. Za naju šok. Predlaga nama, da greva lahko takoj v postopek. Jaz sem bila čist znervirana in sem rabila čas. Veliko sva se o tem pogovarjala. Marca 07 se naročiva za posvet in dobiva datum v začetku maja. Odločena sva, da greva v postopek samoplačniško. Še isti dan v mesecu maju pri dr. Rešu začnemo s postopkom. Po zdravila sem morala v Italijo, ker se jih pri nas ne dobi. Odšetjeva 300€. Injekcije si dajem sama. Vsako jutro. Vsakih nekaj dni je zjutraj ob 6h UZ - da dr. Reš vidi, kako sem reagirala. NAto sledi punkcija (zame neboleče), pridelam 5 celic. Čez tri dni transfer. VStavijo 2 zarodka. Čez 14 dni test pozitiven. Sreča velika. ŽAl traja kratek čas. ZArodek se ne razvija prav in v 9t moram na čiščenje user posted image (julij 07). Izvidi pokažejo, d agre za molo. 3 mesece pavze. Pokličem Reša, naju naroči oktobra na posvet. Čez nekaj dni začneva z drugim postopkom (na zavarovalnico). Zopet injekcije..... NA koncu rezultat pozitiven. UZ pokaže dvojčka. Vse je ok. Evo (na dolgo) najina zgodba user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 12:44:52   
tejkaz
Uf ste se naklepetale, da vidim če bom uspela vse komentirat :)

Najprej PABLO in Sayuri, prava lepotca imata.

Glede kg. No, danes smo 17. in jaz imam na 17.8. rok, torej moram danes povedati kilce in s ponosom javljam da sem na +0 user posted image Me je itak malo več in čim manj pridelam tem bolje :)

Joj, ste morale dati nekatere punce skozi za otročičke. Dobre ste. Midva imava veliko srečo. Obakrat nama je kmalu ratalo. Ampak, če ne bi šlo, bi brez premišljanja dala skozi nešteto preizkav če bi bilo treba.

Dobrodošla Pikapola34 user posted image user posted image Zdravo in mirno osečnost ti želim in čimveč klepetanja z nami.

Buhtlčk, nimam pojma ali Elevit redijo ali ne. Jaz nisem še od nikogar slišala da bi. Si grem pa danes verjetno po novo škatlico v lekarno in bom povprašala. Glede NS in atija pa ne vem. Po mojem ga ni treba najavit.

Maja_T super za uspešen pregled. Se je izplačalo iti, ne?

Lana777, lekadol lahko vzameš. Čimprej se pozdravi.

A sem vse?

Zdaj grem pa malo počivat, smo ponoči slabo spali. Evi štirke rastejo in boli!!






_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 12:47:22   
mishel
Punce, vidim da ste dale kar nekaj skozi, da ste prišle do svojih pikic. Jaz takih izkušenj nimam, si pa mislim, da vam vsekakor ni bilo lahko. Ne vam in ne vašim partnerjem. Pa samo da so zdaj tu, in rastejo v prave male korenjake.

Midva sva po poroki maja oz. na poročnem potovanju sredi junija nekako nehala "pazit" in sva si rekla ko bo, bo. No, uspelo je četrti mesec, pa še dva meseca vmes sva živela pri tašči (moji), ker sva si urejala in prenavljala stanovanje, tako da moram priznati da tista dva meseca ni bilo neke velike aktivnostiuser posted image !!! Tako da, ko zdaj to gledam vidim da je kar hitro uspelo, jaz pa sem vmes vsakič ko je prišla menstruacija razmišljala kaj je narobe, zakaj ne uspe... Ženski živci pač, sploh moji, ko bi rada dobila takoj tisto ka si zaželim user posted image .


_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 12:52:03   
tejkaz
Punce, ki imate NS pri Pušenjaku.
Koliko morate plačati? Ravno zdaj so me klicali, da imam NS 1.2. ker gre potem na dopust in da naj pridem v porodnišnico v 4.nadstropje (a ne dela v Dravljah?) in da pregled stane 60 Evrov + 15 evrov za Cd ki ga dobim tam. A niste rekle da stane pregled 60 in da je zraven že vštet CD? user posted image Sem vprašala, pa je rekla ona gospa, da ne, da je treba 15 evrov doplačat.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 13:18:16   
Anonimen
Dan avgustvovke, sem vas spet malo pošpegala.user posted image Sama sem junijka. Če ste zainteresirane za nosečniške cunjice, pridite na ZS. So pa zelo ugodne in kvalitetne in res lepo ohranjene, saj niso veliko nošene. Predvsem so zelo modne.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 13:24:22   
Anonimen
Lep pozdrav moje drage avgustovke!!!!!
Evo mene,po dolgem,dolgem ćasu zopet se oglašam!!!! 
Vidim,da niste kaj me pogrešali  user posted image .Ma dobro,dobro,oproščeno user posted image user posted image user posted image .
Prvi pregled je za nami.user posted image že utripa,ampak malo sem zaskrblena, G doloći PDP (tko kot je 29.08)  UZ pa pokaže 4.09user posted image   6 dni?????
Ali smo en teden kasnej zanosili,ali je kaj narobe,to bomo že znali 1.02,ko imam že drugi pregled.Držite pesti da je prvo,zelo sem user posted image .Pa še neznosne slabosti,sploh več nevem kaj naj jem ali kaj naj pijem,punce umiram....user posted image .Pa še prehlad sem fasala,pa vse smrdi,pa zaspana sem,pa utrujena.......pa je vse to prišlo čez noč.Kako sem veselo pisala da sem fajn,zjutra pa se zbudim (komaj,komaj) in ....user posted image .
Dobro,zdaj pa grem malo spat,pol pa po otroke.

Vse nove user posted image   user posted image ,pa čim manj user posted image .

L.P.ANONIMNA user posted image (še malo bom ostala anonimna)

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 13:33:50   
m_m
buhtlček, nič najavit, kar pridet user posted image  jaz sem ga še na G pregled s sabo vzela, pa nisem nič rekla.

pablo gre gre. hvala. Čeden gospodič.



_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 13:42:43   
Krysia
Pozdravček!

Mi smo pa s pregleda user posted image . Vse v redu, samo malo mlajši smo, kot so mislili - 7t6d, tako da bomo morali NS prestavit - bom sporočila novi datum, ko ga dobim. Naslednji GP 20.2. Pa slikco smo dobil, smo veliki 15 mm. Skratka, na srečo vse ok. No, upam, da smo še vedno avgustovčki ... - nič niso spremenili datuma (upam, da ga tudi ne bodo, mi je tale čisto všeč, ampak verjetno se bo otrok itak odločil priti na svet na en drug dan ...)

Ko takole berem, skozi kaj vse ste morale nekatere, da ste dobile svoje pikice ... punce, dobre ste! Pri nama je sicer trajalo skoraj eno leto, jaz sem se že malo začenjala sekirat, kaj je narobe, zakaj ne rata, ... in ravno, ko sem se malo pomirila in nehala razmišljat o tem, so se začeli čudni občutki v želodcu in spremenjen okus ... user posted image

Sayuri, upam, da je zdaj konec z user posted image in da se začenjajo dnevi brez slabosti ....

PikaPola34 dobrodošla med nami user posted image

Anonimna , mislim, da ni panike, pri meni je podobno, ampak mi je G rekla, da se PDP računa na ciklus dolžine 28 dni (pri meni je pa 30 al pa še več). Tako, da se ne preveč sekirat (ja, vem, lahko je govorit, ampak vseeno se potrudi, ker živciranje ni preveč ugodno za tvojo pikico ...)

Moj možek je tudi priden in skrbi zame, samo pomivanje posode ... to je pa edino opravilo, ki ga res ne mara, tako da pomivam vseeno jaz. Ampak glede na to, da je pripravljen narediti vse ostalo, sploh ni panike. Glavno, da skuha takrat, ko meni vsa hrana smrdi in si ne morem predstavljat, da bi se sploh spravila v kuhinjo. user posted image

Punce, uživajte, nič slabosti in prehladov (mene se tudi nekaj loteva) in veiko dobrega počutja. Pazite nase in na pikice.





(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 13:50:34   
m_m
sayuri to pa je zgodba. Sta pa velik čez dala. Sem šla na seznam pogledat letnico rojstva. A  z možem imata veliko razliko v letih? Midva prvič nisva imela problemov (praktično točno vem za datum, ker je edini možen tisti mesec), pa je po 2 letih tut trajalo, da je ratalo ponovno. Pa še to sem merila za O. Vem, pa kak me je stiskalo vsak mesec ob M. Vsak naslednji mesec maš bolj črne misli. Sej mal te tolaži, da že maš enega kobacaja, ampak res malo. A potem sta oba zarodka v prvem poskusu nepravilno razvita?  Kaj je to "molo"? Ti pa želim, da bi bilo vse v redu do 37t, ko se navadno dvojčki naveličajo stiskat v trebuhu. Da boš trikratna mamica user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 14:14:44   
Anonimen
Pozdravljene! Tudi jaz bom še malček anonimnauser posted image , ker v službi še nisem povedala, pa me kar skrbi kako bodo reagirali...
Skratka, danes sem iz pregleda-UZ in sem ful vzhičena... dete je veliko 19 mm, rok imam 18.08.2008, nuhalno pa 1.2. pri Pušenjaku- tko kot tejkaz... Pušenjak ob petkih dela v porodnišnici, zato je nuhalna tam...so pa podražili in je cena taka, kot so ti povedaliuser posted image ... ja, če je vse dražje, je pa še touser posted image ...

Pri meni  je to druga nosečnost, doma imam že eno skoraj 2 leti staro malčico, obakrat je šlo pa ful hitro...prvič v prvem mesecu, sedaj pa v drugem...je bil mož kar malo razočaran- bi me imel še kar malo zase, je rekeluser posted image

vsa čast tistim, ki ste dale skozi umetno oploditev, imam kar tri prijateljice, ki se trudijo že kar nekaj časa, to je res psihično utrujajoče...ampak upam, da jim bo uspelo...

Sayuri meni je bilo tudi grozno slabo v prvi nosečnosti, sem imela teden dni bolniške, ki sem ga dobesedno prespala...ampak k sreči mineuser posted image  Pomagalo je, če sem takoj zjutraj, ko sem odprla oči pojedla kak grisin, kreker ali prepečenec... sem jih imela kar na nočni omariciuser posted image  Tokrat mi pa sicer ni slabo, nimam pa prav nobenega apetita... no ja, se vsaj ne bom zredila toliko kot prvičuser posted image


(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 14:19:25   
supermiska
Jaz imam pregled 25.1 in sem tudi vprašla za ceno in je rekla gospa 60€ za pregled in 15 € za CD. Prijateljica pa ki je bila na pregledu v decembru je plačala 50 € + 15 € za CD imam pa posnetih vsega skupaj 10 sek.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 15:00:23   
gajka
Vidim, da ste dale nekatere za user posted image  prav celo kalvarijo skoz. Res iskrene čestitke! user posted image  Imam kolegico, ki ji je po nekaj poskusih tudi končno uspelo in pričakuje sredi julija! user posted image

Jaz imam pa tako malo neprijetno situacijo v službi. Moje delo je namreč kombinacija terena in pisarne. Zadnji mesec sem imela srečo, da terena nisem imela, se mi pa sedaj spet začne. Gre pa za to, da je prestavljanje opreme fizično precej naporno (inštrumentarij, baterije-akumulatorji, čoln - gumenjak...). V službi še nisem povedala za user posted image , čakam vsaj, da bo NS mimo. Sedaj pa sem rahlo v dilemi...  Kako naj zadeve vseeno izvedem, ne da bi sebe preveč fizično obremenila?  user posted image OK, posebnih nosečniških problemov nimam in zaenkrat sem že tako ali tako ves čas precej fizično aktivna brez kakih posledic. Ampak povsod nekaj pišejo o tem, da user posted image  naj ne bi dvigovala več kot 5kg, čeprav vem, da nekatere dvigujejo svoje starejše otroke, ki so težji od 5kg. A je zelo kratkotrajna obremenitev (npr. dvigneš nekaj za npr. 10 sekund, toliko da prestaviš na drugo lokacijo), enako problematična kot če bi manjšo težo prenašal okrog dalj časa? Ne gre sicer za to, da ves čas na terenu dvigujem težka bremena, ampak samo ob prihodu na teren in odhodu domov, vmes pa je delo bolj sedeče sorte. Sploh ne vem več, a sem zaradi vse te informiranosti obremenjena s tem, kakšne fizične obremenitve so še ''zdrave'' za user posted image , a samo kompliciram po nepotrebnem...

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 15:19:20   
sayuri
gajka jaz bi povedal za nosečnost v službi. Nikar ne reskiraj preveč. Glej nase in na svojega otročka. NAj kdo drugi kaj naredi namesto tebe. Upam, da bojo tako razumevajoči. user posted image
m_m  z možem sva istih let (31let). Mola ali molarna nosečnost: do nje pride v 3% nosečnosti in ravno mene je to zadelo user posted image . Gre za to, da eno žensko jajčno celico oplodita 2 spermija. Gre za podvojeno število kromosomov in ni združljivo z življenjem. Mola je nevarna, ker lahko tvori rakaste celice. ZAto so mi 3 mesece vsake 3 tedne merili betaHCG krvi na urgenci user posted image . Ampak je šlo mimo. Čudno je, da je do mole prišlo pri umetni oploditvi, ampak je možno. Je šlo veliko živcev in žalosti, ampak sem se postavila na noge in optimistično gledam naprej. user posted image
NS pri Pušenjaku  - pojma nimam, kolk stane - jaz sem pozabila vprašat. MIdva ne bova na CD nič posnela. Vem, da bomo 3x pogledali, potem se bo pa valjal po stanovanju.... Bomo le slikice vzeli. PA našega 3,5 letnika bova vzela s seboj. Očka ni treba nič naprej anjavljat. Je samoumevno, da gre zraven na NS. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 15:48:28   
Erin
tejka, sayuri, PABLo, fletne slikceuser posted image user posted image user posted image

m_m - trenutno sem na bolniški ker sem imela krvav izcedek prejšnji teden tako da ležim na kavču in veselo tipkam - mi je moj potegnil kable do sem da čimveč počivamuser posted image
mishel - prvikrat slišim za voziček Jane, sem malo pogledala na netu od njega pa nisem veliko našla. Jaz bom počakala z izbiro vozička tja do junija do takrat bom pa veselo zbirala informacije. Aja, pa brez skrbi, dovolj počivamuser posted image
sayuri - nisi bruhala? Res? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Upam, da tako tudi ostaneuser posted image Pišuka sedaj je pa že skrajni čas kajneuser posted image user posted image
buhtlčk - jaz bom kg sporočala kar tisti dan  ko bom imela gin pregled, ko me bodo tam vagali. ali pa ko bom  stopla a v naslednji mesec, saj je pravzaprav vseeno samo da ne bo prepogosto - največ 1x na mesec da se bo sploh videla razlika...drugače pa sem zaenkrat šla gor šele za 1kg..user posted image aja pa meni so rekli da naj oči kar pride z menoj na NS da bo tudi on videl, so tako zvenel kot da druge možnosti sploh niuser posted image
maja - super da je vse uredu, vsaj pomirila si se in nisi več prestrašena kaj je narobe kajne. So se ti pa res posvetiluser posted image Sem vesela da je vse uredu.user posted image
lana - če si utrujena, počivaj, čimveč, naj se ti telo odpočijeuser posted image Možno da je vročina zaradi tega, samo meni so vedno rekli, naj lekadol vzamem šele ko bo vročina narasla preko 38, da se lahko do te stopnje telo tudi samo  bori in ustvarja protitelesa  proti virozi.
PikaPola34 - dobrodošla in čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Lahko tudi sporočaš datume pregledov, kje boš rodila?user posted image
tejka - spočij seuser posted image Tudi jaz bom plačala za NS 60€ plus 15 € za CD, so me o tem opozorili že novembra, so pa po novem letu podražili, žal...vse gre gor ja..
anonimna user posted image - seveda smo te pogrešale, kje pa si se potepala? Upam da se ti slabosti umirijo in pa da ostaneš naša -avgustovka, pa tudi če te PDP prestavi v september si še vedno lahko našauser posted image

Aja, pa čestitke vsem za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa NS? Punce poročajte, kako je bilo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimna user posted image - dobrodošla tudi ti ! Čestitam za user posted image user posted image
gajka - kaj pa če bi ti vseeno povedala za user posted image , ti bodo vsaj pomagali, saj morajo poskrbeti za nosečke,da ne boš preveč pikice obremenjevala...no, odločitev je tvoja, ampak da v takem stanju opravljaš težko delo me pa tudi stisne pri srčku..merkaj se punca.user posted image

Joj upam da sem vse napisala, da nisem česa pozabila...ste toliko napisaleuser posted image

Hahaha...sem zafrknila računalnik oz net ko sem kopirala besedilo preden sem ga poslala in mi je potem napisal slavno besedilo"I'm sorry,..."...hahah, sem se pa le na novo vpisala in ga kopirala...bravo jazzzuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 15:49:17   
Anonimen
Gajka, jaz tudi v službi nisem hotela še dolgo povedat, pa sem morala zaradi krvavitve, ker sem na bolniški. Verjetno je bolje, da kar poveš, da ti ne bo potem žal. Te bodo vsaj malo šparali.

Veste kaj, na enem sosednjih forumov že vohunijo za mano, ker že močno sumijo, da sem noseča. user posted image Tako, da vam bom verjetno kmalu povedala kdo sem... Pa saj imam res že dovolj te anonimnosti... Komaj se še zadržujem.

Glede zanositve pa tudi pri nas ni bilo nobenih težav. Ne prvič, ne drugič, ne tretjič. Smo si zaželeli in vedno skoraj takoj dobili.user posted image

Še malo Anonimna A.user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 16:12:33   
Erin
      user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image


17.1. - majah
17.1. - košuta

18.1. - K_a_t_j_a
18.1. - aradej
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
19.1. - bambi14
21.1. - NJINJA
22.1. - Barbarinha
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
30.1. - tejkaz
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - anonimna user posted image
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
18.2. - PABLO
20.2. - Krysia
05.3. - nell

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
17.1. - iva77
18.1. - anonimna user posted image
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Zoja Miša


user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image



< Sporočilo je popravil Erin -- 17.1.2008 16:19:41 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 16:16:28   
Erin
user posted image user posted image user posted image

                   ~  trenutno nas je 63 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, kraj roj. user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let  Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let   Jesenice +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )

03.08.

~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let


05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let  Postojna +0 kg

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let Celje
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje


08.08.
~ Maja T.(1.user posted imageuser posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image )


10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let


14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. user posted image ) 26.let
 

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ KRNEKDO


19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 


22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image , user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana


25.08.
~ Barbarinha (1.user posted image ) 28.let Slo.Bistrica/Mb

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let


Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:user posted image
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE          user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                      user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ


< Sporočilo je popravil Erin -- 17.1.2008 16:23:27 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 17:10:56   
Erin
Še en link če katero zanima:

http://sl.wikipedia.org/wiki/Nose%C4%8Dnost

anonimna A. tudi sama sem že kmalu pogruntala katera si in se sedaj prav smejem kako so te punce na tvoji temi fletno razkrinkaleuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 18:05:02   
iva77
ah, tudi G. se kdaj zmoti user posted image , danes naj bi imela NS ampak je še prekmalu, sem imela samo UZ, in G. pravi da sem v 9 T.
Piše pa tako: CRL 3,0cm 9 6/7 mi lahko katera razloži kaj ta 6/7 pomeni? Mogoče 6 dan v tednu in potem pride 9T6D??
Tako da imam zdej NS 31.01.08 in takrat bo tudi lažje povedal za PDP

LP

_____________________________

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 18:20:06   
Erin
iva, prav si si razložilauser posted image
Noseča si 9 tednov in 6 dni, jutri boš noseča 10 tednov.
Pikica je pa velika, lepo jo čuvašuser posted image user posted image user posted image

Muklla - kje si ti? Kako je šlo na NS?

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?