|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 20:26:42   
Erin
Maja če te zelo boli in bolečina ne preneha se pojdi pokazat, tako kot so punce rekle, boljše it tja pa vedet kaj je kot pa ne. Boš vsaj pomirjena..upam da bolečine prenehajo, je pa res da je mene prejšnji teden zelo štokal v križu in trebuhu in sem imela potem izcedek...pa te nočem strašit...če ne bo bolje pojdi k zdravniku..pa veliko počivaj...meni je to pomagalo. user posted image Držim pesti da bo vse uredu.

Arašida, nosečnica naj bi dvigovala do največ 5 kg naenkrat. Sem si preslikala nekje pogoje dela za nosečnice,.. Jaz delam v jaslih in sem morala dvigovat otroke pa sem si pomagala potem s stopničkami ko so šli na previjalno mizo, pa je bila vseeno kriza saj je bilo zelo veliko dela in hiter tempo. Svetujem ti previdnost...ta ni nikoli odveč.
bom pa poskala kje sem že našla tiste pogoje za delo...čaki...

TUKAJ

Tukaj je pa še nekaj linkov glede dela in nosečnice:


TUKAJ

TUKAJ

Pa še en članek...

TUKAJ

< Sporočilo je popravil Erin -- 16.1.2008 20:30:54 >

(odgovor članu Arašida)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 20:26:58   
tejkaz
Pozdravljene

Spet na veliko čvekate :)

Mi smo ok. Mala je že spet čist divja. Komaj se je najedla za nazaj. A veste kaj ima najraje? Koruzo iz konzerve. Ma celo bi pojedla, če bi ji pustila :)

Pablo, jaz bi na tvojem mestu vzela Erazma s sabo. Saj je že velik in se skupaj z vama veseli dojenčka. Ne vem no, mislim da bi nate še bolj pazil. Eva je še premajhna in je ne bom jemala s sabo.

MajaT, mene tudi kdaj špikne dol. Zaboli niti ne, sam špikne. Mislim, da je to čisto normalno. Maternica se razteguje. Mal še počakte, meni je bilo najhuje ko me je mala v žličko brcala. To pa boli ko user posted image

Joj, imate vse pridne možeke. No, saj moj je tudi priden, vendar posodo še vedno sama pomivam, pa kuham tudi.

Glede 3D se pa strinjam z matejchi.

Košuta, jaz sem te tudi že pogrešala. Večkrat se javi.

Supermiška, partner plača v vsakem primeru, če ima materinsko šolo ali pa je nima. Samo da v primeru, če je nima, plača več. Jaz drugič na materinsko šolo ne bom šla. Verjetno še isto dojenčke previjajo, jih kopajo. Ne vem no, verjetno si še premislim. Moj bo pa šel, zato da bo manj plačal :)

Njinja, tudi jaz jemljem samo Elevit. Sem nekje zasledila, če jemlješ Elevit, ni treba ničesar več. Drugače je pri Tifolu.

Men pa prsi še nič ne rastejo user posted image

Pablo, glede slikice. Pejdi na shrani.si pa ni treba prej pomanjšat slikice, jo tam pri dodatnih možnostih pomanjšaš in obkljukaš da jo želiš pomanjšati in prilepiš sem drugo kodo oz. kodo za forum.

Evo, ena slikica
user posted image

Tako, zdaj pa pančkat, mislim da je utrujenost moj edini nosečniški znak.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 20:28:54   
tejkaz
Jaz sem zmanjšala na velikost 160, lahko bi eno večjo.

Arašida, ja, kao 5 kg bi lahko dvigovala, več ne, moja miš jih ima 9 pa jo kljub temu nosim. Ne gre drugače.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 20:36:56   
m_m
Erin  to bi bla pa kratka nosečnost.user posted image Niti nisem gledala kolko dni je 9m. Moram pa pohvalit tvojo ažurnost. A maš tako fajn službo al si doma? Aja, pa en znakec mi manjka v oklepaju na seznamu.

Maja T. midva sva delala na tem pol manj časa, pa se mi je že to zdelo dolgo. O umetni nisem razmišljala. Mi je pa G svetoval merjenje bazalne temperature. In je ratalo. Kolko bi vaju pa to stalo, umetna?

Špika pa tudi mene. Če kihnem leže na hrbtu, se mi zdi da me pol manjka. Vem da boli širjenje maternice. Špika pa ob različnih časih, različno pogosto. To me je tudi prvič, pa je blo vse ok. Na pregledu pa povej G, da te še on strokovno pomiri.

gajka za prvo nosečnost je fajn. jaz sem bla vesela, da sem spoznala nosečke iz okoliša. Na koncu smo celo dobili nekaj izvodov nosečniških revij. Zveš veliko inf. na enem kupu. Lahko greš pa v zadnjem trimesečju, če je mal predavanj. Midva sva hodla skupaj, ker je hotu bit moj pri porodu, pa je rabu potrdilo.

matejchi user posted image   sej to me je zanimalo, ker nuhalna pa morfologija sta obe z namenom. So pa dragi tile 3D. Kje te je 110€????? Pri nas so okoli 80€. Edino spol se meda lahko prej vidi, pa je bolj ziher kot na UZ. Hvala za link.

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 20:39:10   
m_m
tejkaz, kolko je star mali, da ma 9kg? Naša ima 14, pa jo tut včasih nesem user posted image

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 20:43:51   
tejkaz
Mala je stara 14 mesecev.

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 22:22:09   
mishel
Res ste pridne čvekice. Vas kar mal pogrešam če kakšen dan ne preberem kaj je novega. Moram vam povedat, da sem našla sanjski voziček ( za mene seveda!)user posted image
Je od firme Jane. A ima mogoče katera kakšne informacije o tej firmi?? Kupit ga mislima šele nekje aprila, maja, vendar mislim da bo kar ta tisti pravi!

Lep večer vsem skupaj!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 7:55:44   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=101271&asortType=9&apage=1

Lepo dobro jutro user posted image !

Včeraj sem obljubila slikco našega Erazma, pa popoldan nisem uspela priti do računalnika, saj se je od njega kar kadilo, ker je naš "ati" tako vneto programiral. Torej, slikce nisem prilepila, link pa upam da bo deloval (?!). Tako izgleda naša tehtnica. Je torej oktoberček, tako da je sedaj star 3 leta in 3 mesece. In to ravno na današnji dan (17.) user posted image .

Letošnje počitnice so tudi pri nas pod vprašajem. Morje skoraj sigurno odpade. Čeprav mi je kar malo žal, ker Erazem strašansko uživa v vodi in ob vodi in na splošno rad potuje malo sem malo tja, klima pa itak na vse vpliva pozitivno. Pa saj to itak pričakujem, da bo naš poba popotnik, ko bo velik, ker je tehtnica/strelec/opica/.....skratka vse se mu poklopi. Ponavadi smo se odpravili proti morju v začetku septembra, letos bo pa to verjetno neizvedljivo. Malo razmišljamo, da bo morja le za vzorec že pred sezono, nekje v aprilu/maju pa bi se odpravili proti Soči, Bovcu,.....V tem koncu Slovenije sploh še nismo bili in bi želeli te kraje enkrat spoznati. Morda letos, ni pa 100%. In ja, tudi mi Grčijo že kar nekaj časa prestavljamo, čeprav bi si želela to opcijo že enkrat izpeljati.  Še posebej, ker imam v Atenah prijateljico in me že nekaj let vabi , da pridemo, pa nam vedno nekaj prekriža načrte.  Lansko poletje smo na primer morali odpovedati prisotnost na pristnem, enkratnem in nepozabnem dogodku - njeni grški poroki, ker smo ravno v tistem terminu menjavali streho  in s temi obrtniki se pa res ne moreš hecati, ker jih je kar težko dobiti.  Sem pa v delno moje zadovoljstvo poslala darilo kar po pošti, seveda z ogromnim opravičilom in je bilo nekako OK.

Slabosti pa sem pred nekaj dnevi mislila, da so se že poslovile. Velikemu veselju pa je sledilo razočaranje, ker mi je že naslednje tri dni bilo slabo v polnem šusu po cel dan. Ampak mislim, da so to bili zadnji impulzi, ker danes je že malo bolje, jutri pa se tudi začenja 13. teden.


 


< Sporočilo je popravil PABLO -- 17.1.2008 8:26:43 >

(odgovor članu mishel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 8:38:08   
Anonimen
.....hvala Erin in tejkaz za navodila, vendar ne vem kaj mi nagaja. Slikco sem dala v RR album in bi se jo menda moglo dati z lahkoto prenesti,........bom že raziskala. Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:02:29   
sayuri
Novica včerajšnjega dneva: NIČ BRUHALA  user posted image user posted image user posted image

SAj vem, da že prav težim s tem, ampak sem bla res vesela. Zvečer sem celo tortiljo s piščancem pojedla in je ostala v želodcu user posted image user posted image user posted image . Slabost je še vedno, ampak se proti bruhanju skrije. Bomo vidli, kako bo danes. user posted image

Mi smo bili večraj s Filipm na polikliniki pri urologu. Kožico na lulčku mu je potegnil gor in danes ga tko boli user posted image . Mi sploh ne pusti umit s kamilicami. user posted image  Revček.
Moje slikce si lahko pogledate, če kliknete spodaj na album user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:17:12   
buhtlčk
opažam tudi jaz, da nobena kil ne napiše....hmmmm. Kao se še niso povišale. ja seveda. Jaz jih imam 5 več in se mi je danes začel 11. teden. Tako, a sem pogumna, da to povem user posted image . Jah, pač. Sem preštela kalorije in obroke...jem 4x na dan, pojem cca 200 kcal na dan in od tega bolj malo mastnega in sladkarij u bistvu skoraj nič. Tako da me briga, pač bom postala to kar pove moj vzdevek. Sem ga zelo uspešno izbrala očitno, ker drugače imam čisto normalno kil. Edino še pred dvema mesecema sem bila 75C, pa se mi zdi, da sem že na D, glede na to, da mi je le še maksimalno močni športni modrček prav. In to se večam v košarice, zapeto imam še vedno na sredini. Avgusta bom imela očitno F user posted image  Sem pa slišala, da menda vitaminski tableti redijo (npr. Elevit). A je kera farmacevtka oziroma katera kaj ve o tem? Bom jih še naprej jedla, me pa vseeno zanima.

Pa še eno vprašanje (super linki Erin, hvala):
Kaj pomeni ''Za čas preventivnih pregledov v zvezi z nosečnostjo, porodom in dojenjem, ki jih ni mogoče opraviti zunaj rednega delovnega časa, imate pravico do plačane odsotnosti z dela.''  ? Torej če greš na NS med delovnim časom ti pišejo kaj, bolniško?


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:19:10   
buhtlčk
ups, lapsus, kalorij je pač 2000 in ne 200

je pa res, da mi je le občasno slabo zvečer, pa še to nisem nikoli bruhala

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:33:31   
Maja T.
Jutro vsem user posted image !

Hvala punce za vzpodbudne besede. Sem včeraj zvečer na ginekologijo poklicala in so rekli, da moram takoj prit noter. Sva šla cca ob 21.30 v UKC MB, ker me je dobesedno že "štihalo"user posted image Naredila mi je zelooo temeljit UZ in je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pregledala mi je od user posted image , jajčnikov, placente, materničnega vratu, plodovnice... ni kaj ni, 20 min  je vse skupaj trajalo. user posted image je bil, vse je v najlepšem redu. Sem bila tako vesela

Sem potem dala še kri in vodo. Na koncu smo se še hecali user posted image .

Lana sem še enkrat vprašala G. kako je to z user posted image , ki ima manj tednov, kot kaže od zadnje menstruacije, pa me je prvo vprašala, če imama cikel na 28 dni. Sem rekla, da ne in je na to rekla, da potem pa to SPLOH ni kazalec za velikost user posted image , ampak samo UZ. Tako, da res se ne sekirat.user posted image user posted image user posted image


Erin spet so mi prestavili PDP in sicer na 08.08.2008 (super datumuser posted image ). Sem vprašala kako to, da imam zdaj že tretji datum, pa je rekla, da bo vedno drugače kazalo +- 1. teden, tako da to je normalno. Zdaj pa PDP ne bom več spreminjala tudi, če mi na morfologiji reče drugačeuser posted image

Mi smo torej stari 11.t 2d. in smo bili včeraj veliki 43 mmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Spet sem dobila slikico, joj smo cart.

m_m si me spraševala, koliko bi stala umetna oploditev. Če ti po enem letu ne uspe in se prijaviš v postopek IVF, ti 3x oz. mogoče celo 5x pripada zastonj oploditev z zdravili in obravnavami vred. Je pa zelo mučno, ker so to hormonske terapije, je dokaj boleče, pa še čakalna lista je noro dolga - 1 leto vsakič. Tako lahko traja recimo, da ti v tretjo uspe, tudi 3 leta - dolgo kaj?

Pri nas pa partner nič ne plača, da je zraven ob porodu. Hoditi mora samo v MŠ, da dobi potrdilo, pa še to ene pravijo, da jih potem nobeden ne vpraša po tem potrdilu. To je res čudno, da so takšne razlike v tej naši mali SLOuser posted image






_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:39:26   
Anonimen
Sayuri, super ste, sem si pogledala slikce!

Bi pa rada napisala, da to z urologom in lulčkom tudi nas še čaka. V decembru je bil Erazem na sistematskem pregladu in je dobil napotnico. V torek sem ga šla naročit in smo dobili datum 7.4. Uh, se mi je zdelo kar daleč ta datum. Pa mi je sestra tam rekla, da se v Celju čaka nekje 3 mesece, v Ljubljani pa še morda 2x več. Vendar je to šele pregled, poseg pa potem pride na vrsto šele čez menda nekaj mesecev. V Lj menda čez 1 leto. In me zanima koliko je vaš Filip star in kako dolgo ste res čakali, da ste prišli na vrsto?

Aha, pa še to opažam, da imate vse spodaj pod odgovorom vrstico (E-mail, zs, kontakt, album,...) jaz jo pa nimam. Tako je res enostavno pogledat album. Ali je finta v nastavitvah, ker sem album zaklenila?

Bom pa dodala še en link za lušte po poletju. Erazem in mami-poletje 2007.

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=101268&asortType=9&apage=1


(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:40:13   
Maja T.
ps. Sayuri za nič user posted image    user posted image user posted image user posted image

Buhtelček jaz sem se zredila za 3 kg. Ker mi ni nič slabo in mi vse tako lepo diši, pridno papam, edino kaj se mi sploh ne lušta, so sladkarije, saj to je super.




_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:48:37   
sayuri
buhtlčk jaz sem se v prvi nosečnosti do 12. tedna zredila 5 kg. Do konca pa 20kg user posted image , pa se nisem nič sekirala. Ogromno sem se gibala, fajn sem se počutila, kile so šle kar same gor. Sedaj sem v 12. tednu na ničli. Ampak od 8 tedna naprej bruham. Tko da se nimam od česa redit. Je pa Erin dala predlog (če sem prav razumelauser posted image ), da bi sporočale + kg tisti dan v mesecu, ko imamo predviden rok. Recimo jaz imam 5.8. TAko ji bom vsakega 5. v mesecu sporoila +kg user posted image .
MAjaT,no vidiš, da je vse ok.user posted image  
Kar se tiče plačila partnerja ob porodu. Moj je z mano hodil v materinsko šolo. Rodila sem v Postojni pred 3,5 leti. TAkrat je moral imeti materinsko šolo narejeno. Vseeno pa je moral plačat stroške obleke, kosilo in ne vem kaj še - okrog 4.000 bivših SIT:

m_m  glede umetne oploditve ti jaz lahko veliko povem. SAma sem šla skozi postopek 2x. prvič ni bilo ok , sedaj drugič sem zanosila s pomočjo ICSI metode. Paru po novem pripada 6 postopkov na zavarovalnico ob pogoju, da vstavijo en zarodek. Do sedaj smo imeli pari na volj 4 brezplačne postopke, vstavili so ti pa 1, 2 ali 3 zarodke (kakor si se odločil). Čakalne vrste so okrog 8-10 mesecev. Ampak moraš računat, da ti vzame vsaj še enkrat toliko za vse predhodne preiskave. Midva sva šla v prvi postopek po preiskavah, ki so trajale eno leto, samoplačniško. Drugi postopek na zavarovalnico. Postopek traja približno en mesec. Cena ICSI postopka je bila 1010€ + zdravila približno 300€.  Če te še kaj zanima, vprašaj.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 9:57:01   
sayuri
Pablo nam moraš dat geslo albuma, da bomo lahko slikce vidli. user posted image  Drugače pa - ti pri svojem profilu ne vidiš teh spodnjih gumbkov (ZS; Album...), me jih pa vidimo. Vidiš pa pri vseh ostalih, a ne? To je normalno. TUd pri emni je tko. Pri sebi ne vidim, pri drugih pa. user posted image

JA, mi smo se načakali za urologa. Naročila sem ga junija, pa smo za včeraj dobili datum - se pravi 7 mesecev. Je pa Filip star 3 leta in 7 mesecev. Ni bilo pa nobenega predpregleda. Včeraj je zdravnik pregledal , namazal z eno kremco. Potem smo počalai v čakalnici kake pol ure. NAto pa mu je potegnil kožico do konca. In to je bilo to.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 10:01:00   
naty13
Sayuri kok je fleten tvoj tamavček, pravi dec

_____________________________

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 10:05:32   
sayuri
Ooo, hvala naty user posted image . Včeraj ga je ena trgovka za punčko zamenjala user posted image  user posted image  Ok, ima zdaj malo daljše lase in pa res zeloooo dolge trepalnice (ko bi jst imela takšne user posted image ), ampak je bil čist fantovsko oblečen user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 10:21:17   
bambi14
Najprej pozdravček  inuser posted image vsem novimuser posted image .
sayuri  -uspelo ti je brez bruhanja  user posted image ,jeee. Saj bo,samo pogumno.
buhtlčk
jaz sem se tudi že ojačala za +3 kg. Tud jaz jem Elevit( dejstvo je: v tabl. je tudi nekaj vit. B-skupine, ki ti med drugim povečajo apetit.) Pravijo,da potem nekako izpuhtijo ti pridobljeni kg ampak nekaj vseeno ostane, al.?
Maja T
vesela sem , da je vse ok. Verjamem, da so na gineku v Mb pravi strokovnjaki.
Erin
hvala za vse inf.,sezname,...super si.

Vsem čudovit dan.user posted image user posted image user posted image  





(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 10:38:02   
lana777
Se vam malo javljam, da vas pozdravim, mojeuser posted image !

MajaT - hvala za skrb in info od tvoje G, sem zelo vesela, da
je z vama vse OKuser posted image

Kot sm že rekla, se do ponovnega UZ ne bom pretirano obremenjevala
(mislim, bom poskušalauser posted image ), vem pa, da boste držaleuser posted image

Sicer imam pa že dva dni povišano temperaturo (37,5), čeprav
ne izgleda na kakšno virozo, samo hudo sem utrujena.
Zdravnik mi je reku, da lah jemljem lekadol,
sm pa nekje prebrala, da ni ravn najboljš.
Kaj pravite??? Je možno, da imam temperaturo od npr.
utrujenosti?


_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 10:54:46   
naty13
Lana mislim da temperatura ni od utrujenosti. Mislim da je posledica viroz in grip ki razsajajo. Lekadol lahko vzameš, samo ne pretiravaj. Jaz sem ga v prvi user posted image  tudi jemala enkrat ko sem bila mal bolna. Lekadol je edina stvar ki je dovoljena od teh tablet.

Sayuri tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dan brez user posted image .

Jaz pa od tiste virozice ne morem več user posted image  pit, ker sem že tko skos žejna, po kavi sem bila pa čist dehidrirana. Sem že en teden brez kave, no razen dvakrat sem jo iz avtomata (belo kavo), ki sploh ni močna, pa sem bla žejna tko, da sem v momentu celo Zalo spila.

Kar se pa kilogramčkov tiče, pa punce še čakajo na svoj datum. Jaz sporočim jutri, ko je moj datum zaenkrat. Pa sem verjetno na ničli zaradi virozice ko sem vse

_____________________________

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 10:55:47   
naty13
Hotla sem napisat ko sem vse vrgla ven user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 10:57:40   
m_m
buhtlčk si odprla vročo temo veš user posted image  no, zaenkrat lahko še z veseljem povem, da nisem začela štet kilc. Mam pa malo spremenjene potrebe po hrani... jem zvečer, da mi ponoči ni slabo. Sladko mi zaenkrat ne diši, ampak kolikor se poznam, bom v drugi polovici vso sladkarijo nadoknadila user posted image

Maja T. samo da je vse ok.user posted image  Pa kmalu bo nuhalna a ne? Kolko sta dala za UZ? O umetni oploditvi nisem vedela čisto nič. Moj G je rekel da tudi če 1leto ne rata, da to še ni nič hudega user posted image  Pa me to ni pormirilo. Mogoče je malo razlike, ker sem že bila enkrat noseča. Verjetno bi šla na kak pregled, če ne bi še ratalo. Pa 1 leto moraš čakat, da te umetno oplodijo al kaj? Ojoj.

sayuri nekaj me pa res zanima. To je sedaj tvoja druga nosečnost ne? Kdaj oz. po kolkih m neuspelih poskusov sta šla v ta postopek? Mogoče veš, zakaj ni šlo po naravni poti? sicer nisem veliko brala o plodnosti, ker sem predvidevala, da še enkrat zanosiš, da bo šlo tudi v drugo. No sej pri nama je šlo, samo trajalo je pa tut. Kaj ti je pa G rekel? mene po pol leta ni dal na nobene preglede, niti UZ ni naredu. Da bom vedla kako ukrepat pri tatretjem... user posted image

Pa punce pazite se rota virusa!!!

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Avgustovke 2oo8
17.1.2008 11:02:45   
buhtlčk
mam še eno vprašanje  - a moraš očija najavt, da bo prišel s tabo na NS al lahko kar pride?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?