|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 13:39:31   
NJINJA
Živjo vsem skupaj!

Naj se Vam še jaz pridružim - do danes se namreč nisem upala priti na portal, ker sem lansko leto avgusta imela smolo-izvenmaternična nosečnost - veselje pa je bilo veliko, veliko. No zdaj sem spet nosečka, opravila prvi UZ, kjer se je videl srček - user posted image  kot dež od sreče, samo upam, da bo naprej spet vse dobro.
Drugi pregled imam 21.01.2008, PDP je 22.08.2008, stara pa sem 28 let iz VRHNIKE - podatki za seznam.
Nič še nisem brala vaših sporočil, zato niti ne vem o čemu poteka debata - se bom potrudila in malo pokukala kaj vse vas druži.
Naj povem, da se jaz počutim za en drek - skoz mi je po malem slabo, zgaga me heca, nič mi ne paše pit, jest, skratka komaj čakam, da mine in da bom imela kaj več energije.

Tako za prvič naj bo to to. user posted image user posted image

Bodite v rožicahuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 13:41:27   
lana777
Erin, Gajka in MajaT. - hvala za tolažbo,
res mi veliko pomeni user posted image

Zdej sm se malo pomirila, sm se pa odločla, da
do UZ ne bom razmišljala o tem, ker itak
ne morm nič nardit kot upat user posted image

Sm pa vesela, da nisva še (razen moji najboljši frendici)
nikomur povedala, ker ne bi prenesla zdej milijon vprašanjuser posted image



_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 13:43:00   
bella02
Vsem starim in novim user posted image lep pozdrav!
Vidim, da vas je nekaj novih in vse dobrodošle med nami. Mene še vedno dajejo celodnevne user posted image in komaj čakam, da to mine in da začnem uživati v nosečnosti. Vidim, da ste nekatere pridne in pomagate pri gradnji. Midva sva stanovanje v mansardi končala pred dvema letoma, ko je bila punčka stara 2 leti in ne predstavljam si, da bi to zdaj počela, ker od mene ne bi bilo nič.
Hrana - ne gre in ne gre. Tudi jaz sem večinoma na čokolinu, mandarine odpadejo. Vem, da je za slabost najboljše nekaj v usta dat, samo kaj, ko pa vse smrdi. Groza.Se potolažimo s tem, da bodo kmalu za nami trije meseci in bo bolje.
Rada bi pa še en nasvet. Katero kremo mi priporočate za strije? Vem, da jih ne bom mogla preprečit, rada bi jih le malo omilila. Ker so mi ostale po prvi nosečnosti, so se že pojavile in so zelo suhe. Saj sem enkrat nekaj zasledila o tem, pa ne vem, kje.
VSE user posted image user posted image user posted image se lepo imejte in uživajte z svojimi user posted image in user posted image !!!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 13:46:45   
bella02
Lana, si ti pri ginekologinji Stražarjevi? Če bi bila na tvojem mestu, bi se iz osebnih razlogov prepisala kam drugam, morda k Igličarjevi v ZD Škofja Loka, če si seveda iz ŠK.L. Žal nimam dobrih informacij o omenjeni ginekologinji. Vso srečo!!!!!!!!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 13:58:41   
Anonimen
Hvala vsem za lepe besede user posted image , ne bom vas poimensko naštevala, ker bom sigurno na katero pozabila, potem bo pa žalostna user posted image

dobrodošle nove nosečke user posted image
no, zdaj nas je že kar veliko - zelo lepo

bella02, jaz uporabljam eucerinovo olje proti strijam in se mi zdi dobro, saj je moja koža suha kot poper. upam, da mi bo pomagalo in strij ne bom dobila.

lp, user posted image

(odgovor članu bella02)
  Neposredna povezava do sporočila: 1730
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 14:06:16   
Maja T.
Jaz tudi uporabljam Eucerinovo olje proti strijam. Kupila sem jo v lekarni. Je fajn mastna, namreč imam neelastično kožo in upamuser posted image , da bo kaj pomagalo. Tako kot je že bella02 napisala, meni se tudi zdi v redu.

Mi je pa kolegica za Božička kupila od Hippa olje proti strijam (mandlji, kamilica), ko bom to porabila, bom probala še tisto, pa da vidim, katera je boljša.


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 15:12:21   
Nevaeva
Jaz pa uporabljam kakaovo maslo od L'occitane in sicer pravijo da kreme delujejo če jih začneš uporabljati ko izveš da si noseča, ker ko se koža že začne raztegovati je že prepozno. V bistvu je treba kožo predčasno pripraviti na reztezanje. No vsaj jaz si tako razlagam. Moram pa reči da imam po tej kremi res zelo lepo kožo čeprav se moram mazati zvečer ker je res mastna.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 15:22:42   
Nevaeva
Še eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile v LJubljani: a mogoče veste kakšne načine lajšanja porodnih bolečin sploh imajo? Ker sem slišala da razen EA dopoldan nimaš druge možnosti user posted image . Saj vem, da je avgust še daleč ampak to me je pa res razburilo. Bom vesela za info.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 15:31:02   
Zoja Miša
No tako, pa se javljam tudi jaz med Avgustovke, čeprav imam rok čisto na koncu, ampak vseeno upam, da me sprejemete medse, ker moram reči, da ste super!
Zobna pasta ima grozen okus!
Hrana pa, dokler jo jem, je o.k. in počutje super, ko zaključim pa, ali sem še vedno lačna, ali pa imam ta grozen občutek slabosti! Pa ne bruham, le počutim se skos kot bi morala, pa ne morem. Pa prebavne motnje imam. Pijem premalo, ker mi celo voda ne paše, pa vem, da bi morala piti. Vsa sem zelena in hodim po svetu kot megla. Prsi me bolijo, da tudi spim z modrcem, čeprav sem med tistimi z manjšimi. user posted image
No, drugače pa sem predvsem srečna in vse to prenašam z veseljem, samo da bi bilo vse o.k. z mojim rižekom.user posted image
G. imam 28.1. in držim pesti, da bo vse o.k.
Vsem avgustovkam želim lepo user posted image
ZM

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 15:40:50   
Lea2007
Hvala punce za odgovor, zlate ste.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 15:57:33   
Nevaeva
Dobrodošla Zoja Miša! Naj bo nosečnost zdrava in polna veselja v pričakovanju novega člana! Sporoči še ostale podatke, da te bo Erin dala na naš "seznamček". Se nas je pa že veliko nabralo!

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 16:14:44   
Zoja Miša
user posted image Vsem iskrene čestitke!

Sem nova med avgustovkami, čeprav zna bit, da bom Septembrka.
Kakor koli, upam, da me sprejmete medse, in mi daste kdaj kakšno spodbudo in kakšen nasvet, ki pri prvi nosečnosti še kako prav pride!
Prav zdaj se suočam z vsemi nečednimi simptomi, kot slabost, neskončna utrujenost, kdaj pa kdaj me tudi zbada v trebuhu. Upam, da je vse to dokaj normalno. Pasta mi gre na bruhanje, najraje si ne bi umivala zob. Non stop me zebe. Prsi me bolijo, kot bi imela velike, pa to nikoli niso bile. user posted image
V glavnem, pa sem vesela, da sem v tem stanju, komaj čakam pregled 28.1. in vsak dan spejmem kot izziv! Z nasmehom na obrazu, čeprav včasih malo bolj kislemu.
Lepo user posted image vsem Avgustovkam in lep dan,
ZM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 16:21:48   
Nevaeva
Moram reči da imam z umivanjem zob tudi jaz kar nekaj problemov. Trkam na les, ampak danes se počutim glede slabosti že veliko bolje, je pa res da jutri vstopam v dvanajsti teden. Upam da bo za vse nas tisto drugo trimesečje res najlepše in da bomo uživale. Pa lahko se bomo dobila na kakšni kavici na sončku ane user posted image

Lep dan želim!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 16:35:16   
Erin
MajaT. - seveda se lahko dobiva ko prideš v naš konec...to bi bilo zelo lepo...user posted image
NJINJA in Zoja Miša - dobrodošleeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image in pa lepo user posted image , zdravegauser posted image user posted image user posted image user posted image

NJINJA - kje boš rodila?user posted image
bella02 - jaz zaenkrat uporabljam navadno kremo za telo, moja mami je tudi navadno kremo uporabljala pa ni imela strij, za vsak slučaj sem si pa kupila kremo proti strijam od Aventa(v DM-u), priporočajo pa še mandljevo kremo oz olje ki ga kupiš v lekarni...jaz bom kar vse po malem kombinirala.

Zoja Miša. kdaj pa si imela zadnji dan prve M ? PDP si izračunaš tako da temu dnevu prišteješ 1 leto in 7 dni ter odšteješ 3 meseceuser posted image
Pa le večkrat pridi k nam malo počvekat, tu si vedno dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 16:55:33   
Zoja Miša
Uh, hvala za dober nasvet in prisrčno dobrodošlico! Pa res tukaj lahko izvem vsak dan nekaj novega! Rok je po tem izračunu 29.8. No, kar lep datum, a ne?!
In ker sem izvedela tudi, da se je z kremico fino mazati že sedaj, grem kar v lekarno!
In ker imam tudi službe že požasi dovolj, grem domov. Čeprav moram priznati, da je moja storilnost na psu, ta pa je pobegnil!user posted image
Imejte se in čvekamo zopet jutri.
ZM

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 16:58:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Zoja Miša. kdaj pa si imela zadnji dan prve M ? PDP si izračunaš tako da temu dnevu prišteješ 1 leto in 7 dni ter odšteješ 3 meseceuser posted image


user posted image user posted image user posted image

opa..sem se zmotila...hotela sem reči prvi dan zadnje M.

PDP si pa lahko izračunaš tudi tukaj:

http://www.ringaraja.net/zanositev.html



(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 17:09:39   
K_a_t_j_a
Dobrodošle Njinja, Zoja Miša in ozziebouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 17:28:02   
Erin
user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image


14.1. - anonimnauser posted image
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30

17.1. - majah
17.1. - košuta
17.1. - Krysia
18.1. - K_a_t_j_a
18.1. - aradej
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
19.1. - bambi14
21.1. - NJINJA
22.1. - Barbarinha
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
30.1. - tejkaz
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - anonimna user posted image
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
18.2. - PABLO
05.3. - nell

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
17.1. - iva77
18.1. - anonimna user posted image
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
28.1. - mkj
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - Arašida
05.2. - astrea
05.2. - lana777
05.2. - naty13
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
06.2. - tejkaz
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika


 
user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image



(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 17:29:49   
Erin
user posted image user posted image user posted image

                   ~  trenutno nas je 61 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, kraj roj. user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let  Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let   Jesenice
~ ozziebo (2.user posted image )

03.08.

~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let


05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let  Postojna

~ katjakoc

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let Celje

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje


08.08.
~ simona2 (2.user posted image )

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ Maja T.(1.user posted imageuser posted image ) 33.let  Maribor

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. ) 26.let
 

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let 
~ bibika24 


22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image , user posted image ) 28.let
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ) 31.let   Ljubljana
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let  Celje
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana


25.08.
~ Barbarinha (1.user posted image ) 28.let Slo.Bistrica/Mb

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let


Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK
SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK
SLOVENSKO


TRETJE TRIMESEČJE:
LINK
SLOVENSKO
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:user posted image
user posted image NUHALNA SVETLINA            user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                        user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.            user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE              user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                              user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK


< Sporočilo je popravil Erin -- 15.1.2008 17:37:42 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 18:57:09   
m_m
Maja T. U, ti maš še boljši datum. Sem pa mela M na 40 dni. Kak dan gor dol. Kolko dolgo sta pa že "aktivna" ? Midva tudi drugič nisva imela sreče v prvo. Kateri konec Slovenije zastopaš?

lana777 naj te malo potolažim. Ravno danes sem z omare privlekla "stare" revije in malo obujala spomine. Madona govorim ko babica. No, v glavnem pri pregledih piše, da do 8t sploh ni priporočljivo hodit na preglede, ker je možno, da ne bomo vidli tistega kar pričakujemo (vrečka je še videt prazna, ni srčnega utripa, plod je zelo majhen...). Če pa je do oploditve prišlo kasneje, je pa plod čist dovolj velik. Če maš maternico bolj zadaj, te bo sam mal bolj križ bolel, pa mogoče bo kaka strija manj. Teh 14 dni raj mal tule gor čvekaj, pa bo najboljš za pikico.

Erin sem šla še enkrat. Kaj pa naj bi bilo narobe? Zdaj mi je isto naredilo.

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 19:12:52   
naty13
Evo mene. Sem vas bolj na hitro prebrala, ker kar pridno čvekate. Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nove user posted image . Se vas je kar nekaj nabralo.

Mi smo pa zdej doma. Mali je v redu. Še apetit mora dobit, sej papa, ampak kje je še tisto, ki je bilo. Sem kar izmučena od teh bolnic.

Erin pa še delo zate. NS imam prestavljeno na 12.2. ker Pušenjaka takrat ni.

Kar se pa slabosti tiče, je pa meni ponavadi rahlo slabo po 17h zvečer, pa še mal me zgaga danes peče.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 19:19:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: m_m

Erin sem šla še enkrat. Kaj pa naj bi bilo narobe? Zdaj mi je isto naredilo.


Sedaj ti pa prav dela. Prej ti je narobe odšteval dni do PDP. Si bila že na 180 dnevih sedaj ti pa prav kaže, da imaš še 212 dni.  Tickerji z Lilipie nagajajo kar velikokrat, smo že pri nekaj puncah opazili da narobe odšteva.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 20:27:54   
ozziebo
Aja, sem prej pozabila,nuhalno imam 26.1 (ja, sobota je, se nisem zmotila). Erin, krasna si, ko vse tako lepo urejaš!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
   RE: Avgustovke 2oo8
15.1.2008 20:40:03   
ozziebo
Sem raztresena! Proti strijam imam kremo oz. olje od Aventa, sem ga uporabljala že v prejšnji nosečnosti, in sem bila ful zadovoljna. Kar se tiče EA, je v Lj res problem, jaz sem pred dvema letoma rodila v Novem mestu z EA, in v drugo bom absolutno tudi z epiduralno, kjerkoli že  to bo!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
   RE: Avgustovke 2oo8
16.1.2008 10:16:14   
košuta
Pozdravljene vse user posted image , ki ste nove in vse že poznane!
Nekaj dni nisem bila pri računalniku, ker smo imeli prave kmečke koline - skupaj z vsemi vonjavami user posted image user posted image .  Bljak!!! Bilo mi je grozno slabo, pa bruhala sem - skratka zabava...
Jest mi ne paše, piti še manj (če spijem celo skodelico čaja, me vse tišči in bi najraje bruhala, vodo pa tudi samo po požirkih pijem).
Moj želodec pa najlažje spravi v salte vonj po mehčalcu. Sem mislila, da bo bolje, če ga zamenjam, pa ni. user posted image
Glede stanovanja - midva bova šele spomladi začela resno urejat najino gnezdo (tlaki, kopalnica, centralna). Vsaj ometano imava, elektrika razpeljana, okna in vrata so (bolj stara), strope pa so nama zrihtali lani. Samo mislim, da nama vseeno ne bo zneslo uredit do prihoda user posted image  in bova morala biti še vedno v pritličju z njegovimi starši. Sicer se čisto dobro razumemo, bi pa vseeno rada "na svoje". Finance so pa tako omejene, ker samo moj hodi v službo, jaz sem pa brezposelna...
Pa bo že! Voziček sem že podedovala od sestre (dve leti nazaj), zibelka bo ista v kateri smo spale vse sestre (stara 30 let - bomo obnovili), posteljico si je za svojega user posted image  naredil že brat od mojega in jo je pustil doma, oblačila mi tudi že štiri leta šparajo (sestra in svakinja)... Ni, da ni...user posted image
Komaj čakam na jutri - imam spet pregled, potem bova pa moji botri povedala. Moji doma še nič ne vedo, tudi drugi ne (razen tašče), se pa z botro bolje zastopim, kot z mamo...
Aja, pa LP!

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?