|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 0:19:53   
pikovit
Šele zdej sem se lahko priklopla na net in vidim a ste se imele krasno.
Ja Arneja včeraj sem postavila smrekico.Je bila tudi ona malo postrani.Tako kot jaz.Ampak smo jo že spravili v reduser posted image .
Dejzi ti važička ti.Čestitam za novouser posted image .Pridobivanje zvezdic je včasih res naporno.Ampak me smo borkeuser posted image .
Konina jst pravim da bo vse ok.Zato ti prepovedujem biti slabe volje.Včasih tudi otroci malo poštrajkajo.Boš videla kakšni nagajivčki bodo.
Sulfinia klinc gleda razne tašče pa svakinje....Tudi jaz imam tako fajn svakinjouser posted image .Kaj je svakinja?Od tvojga sestrauser posted image Te zadeve mi gredo bolj slabo od rok.Velikrat dobim kakšen lep komplimet da ko bom pa jaz imela otroka da bo tako razvajen in neubogljiv pa kaj jst vem kaj še.Glavno da ima ona prlaste otroke.To me tolk razpizdi da bi jo najraj kr povozila.Trapa.Ko bi ona vedela kakšno srečo ima v lajfu.Večjo kot pamet.Skratka pozabi na take stvari.Pojdita ga žurat zuser posted image  in uživajta.Lahko pa prideš v LJ. in ga bomo skupaj pili.Jst sem še od sobote še čist adijo.Sem vsaj pozabila na te slabe stvari.Včasih tudi to pomaga.
Dejzi jutri bom rabila tvojo pomoč glede moje M in postopka v januarju.Bom mogla nekaj sčarat ker drugače ne bo ratal tale januar.Si jo bom mogla malo prestavit.
Bejbe lahko noč

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 6:56:08   
arneja
Drage moje, moji trije foliklčki so dosegli čarobno mejo 20 mm, tako da nocoj pade stopka, punkcija pa na Miklavža user posted image user posted image user posted image . So pa še eni malo manjši zadaj user posted image . Si predstavljate, kako se mi smeji navsezgodaj zjutraj, ne user posted image ?

No, pa še današnja zgodbica: pridem notri, pa rečem, da me je vedno, ko grem k njemu strah, še bolj, kot če bi šla k zobarju. Pa on, no, kar slecite se. In vmes ga vprašam, kaj je zdaj s temi postopki, če velja 6 postopke za vse, pa on, še ne vejo, da gre ravno danes še tja, da se bodo menili. In jaz, da ni fer. In on, da zakaj ne, da dajo tako veliko denarja za to. Sem rekla, da prav, da dajo veliko denarja za to, da ga dajo za kaj drugega tudi. In on, da prav, da ga dajo za mlade, da tam po 38-em letu pa ne več. Sem rekla, ja razen, če se nekdo od 25-ega naprej matra. In on, ja to pa ja.

No, potem me pogleda in osreči, ko vidim, da so zrastli user posted image . In rečem, da sem jih pridno s pivom zalivala, in on, da je to prav user posted image .

Potem sem kar bosa letela k njemu, pa si vmes, ko je on injekcijo pripravljal, štumfe gor vlekla user posted image . Pa mu rečem, da bom šla danes v ZD, če si moj ne bo upal mi dati injekcije, in mi je lepo dal Ovitrelle injekcijo, ki je že pripravljena, in si jo lahko dam v trebuh user posted image . Nocoj ob 21-h, juuuupi user posted image .

Potem mu rečem, da stare injekcije bom pa k svojemu zdravniku nesla, da sem se z njim zmenila, pa on, to pa ne, ne morete k njemu naših smeti nosit user posted image . Pa jaz, da sem se zmenila, pa on, ja ste smešni, potem nas pa šinfajo, da smeti tja nosimo user posted image . Sem rekla, da ima mene moj zdravnik rad, da ne bo nič šinfal user posted image .

No, potem greva za mizo, pa ven privlečem listek. Sem si kar zapisala, kaj vse moram vprašati user posted image . Plavalčki morajo biti od jutra, kar pomeni, da so lahko tudi več kot uro stari. Je rekel, če ne bodo ok, bo pa moj srček tam še enkrat zadevo opravil user posted image . Apaurin lahko pojem zvečer, Ketonal injekcije mi pa noče dati, ker pravi, da bodo moje celice potem čisto pijane user posted image . Sem rekla, kaj če me bo panika zagrabila, pa on, ste pa ja tako fejst, da vas ne bo user posted image . Zdaj študiram ali bi si dala tiste Ketonal svečke, kaj pravite user posted image ? Aja, pa rekel je, vas bo potem strah, ko boste na plusek čakala, sem rekla, takrat me pa ne boste videli, pa vam ne bom mogla težiti user posted image . Pa jaz, da so samo trije veliki folikli in on, da lahko, da bodo ti prazni, pa bodo celice ravno v ta manjših.

No, potem sem mu dala pa še enega Mozart bonbončka, sem rekla, da je zanj, ker zadnje čase toliko nanj mislim user posted image . In da če ga on ne mara, naj ga da pa ženi. In on: a celo enega Mozarta ste mi prinesli user posted image ? Porkadijo, če bi to vedela, bi mu celo vrečko prinesla user posted image .

Če sem kaj pozabila napisati, vam pa popoldan še dopišem, ker sem še precej zaspana user posted image . Grem pa danes še h Karmen user posted image .

V glavnem, I am one lucky girl, kaj pravite, punce moje user posted image ?

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 6:58:25   
sayuri
Alo punce, vstat je treba. Dela se beli dan user posted image user posted image user posted image
Me zanima, kaj je arneja opravila danes zjutrajuser posted image user posted image user posted image . Aja, arneja izračun za 2. postopek pa je bil 1.413€.
konina oprosti, ker sem včeraj razumela, da je že vsega konec pri tebi in sem te kar že dol iz trepetalk dala user posted image . Si naredila test? Te bom takoj pripopala nazaj.user posted image
T1979 no, kje si nova nosečka? Čakamo novičke, da lahko začnemo proslavljat user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 7:03:06   
sayuri
arneja ti ga pa pihnešuser posted image user posted image user posted image . Si pravi balzam za Reševo dušico user posted image user posted image user posted image . Jaz pri njemu v glavnem samo molčim in študiram, kako bom vse najbolj hitro naredila, ti pa kar takole lepo čvekaš....user posted image  Fajn user posted image . No, vsekakor je ata zlata vreden ata in tale Mozartova kugla mu bo zihr teknila. user posted image
Jaz si ne bi dala Ketonala user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 7:23:50   
Linda25
Bravo arneja user posted image user posted image user posted image . Čestitke za tvoje foliklčke.

Glede postpkov, kaj potem ni ne bodo vstaviili user posted image user posted image , pa tako sem si to želela user posted image .

Lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 7:26:52   
tassi1
jes sem tolkuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem naredila test in je bil ---------------user posted image user posted image user posted image user posted image

sem sicer šele 7 dan po ET,sam me je tolk začel hrbet bolet,to pa pri meni vedno napove user posted image ,da nimam več upanja.user posted image user posted image user posted image

vsem vam želim več sreče in naj vam sveti možje prinesejo zaželjeneuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 8:04:01   
T1979
Žal nimam dobrih novic, CB pokazal -------. Toliko zaenkrat, sem preveč žalostna in mi gre na  user posted image  user posted image  user posted image . Sem v službi in ne smem user posted image .

Hvala vsem, ki ste držale pesti zame. user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:04:29   
Abra
Draga T1979 user posted image user posted image user posted image user posted image kako se narava grdo poigrava z nami. Da te tko, čisto do konca drži v šahu. Dobro vem, kaj preživljaš, se mi je z zamrznjenčki zgodilo isto. Saj vem, ko bi vsaj user posted image prej prišla, tko pa, ko misliš, da si že konju ... zjoči se, zžuraj december, pa z dragim si vzamita čas, da to prebolita. Pol pa naprej, tuki smo sami feniksi, vedno in znova.

tassi1 tebe bom pa nagi riti user posted image kaj se to pravi, da delaš test 7. dan. Zdaj ni druge, kot čičat pa čakat. Vse, ki jim je kdaj plus pokazal pravijo, da so znaki čist isti, kot pred M. Šiiic s slabimi mislimi, ker bom huda. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:04:42   
Goldy
T1979 - žal mi je, da ti ni uspelo, en objemček, zjoči se in gremo naprej, ni kaj!

Tassi1 - test si delala definitivno prehitro, definitivno, ker je meni tudi še 9 dan kazal negativno, potem čez 14 dni smo pa ugotovili, da je očitno bilo pozitivno (no, samo je potem propadlo). Verjetno bi se 14 dan pokazal +. Tako da nič solz, saj so res prehitre. Počakaj še kakšne 3 ali še več dni. Oz. dokler ni M, je še vedno upanje (ali pa kot se je zgodilo meni, še to ni ziher).


(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:17:29   
Abra
Arneja, a boš ti napisala roman "Jaz in Reš" s podnaslovom" prigode v postopku OBMP" ko bo vsega tega konc. Materiala bi blo še za nadaljevanje user posted image user posted image user posted image in tko Reša podkupuješ, pol pa hitro drgačno inekcijo dobiš user posted image user posted image Jaz se nisem pa po UZ še nikoli na stol vsedla, se mi je zmeri mudilo user posted image user posted image oz. se mi je zdelo, da se mi mora.
Punkcija te pa ne bo nič bolela, bo mogoče malo zoprno, to pa je tudi vse. Je vrtanje pri zobarju preceeej bolj tečno. Imej s sabo kako tableto, da jo vzameš po punkciji, prej pa ni treba. Saj nobena ne jamra, da boli. Meni se zdi, da smo vse rekle, da ni bolelo, tudi tebe ne bo. Drugače je, če imaš 30 jajc, to zna že kar bolet, za 10 pa ni panike. To ni niti pet minut.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:17:53   
kajsica
Arneja, čestitke!user posted image  No pa si le dobro odreagirala in imaš sedaj svoje lepe folikle. Ja bom držala pesti zate za čimmnaj bolečo punkcijo.

tassi1 in T1979, ne obupat dokler res ni djano, 7 dan pa res še ne more pokazati kaj se dogaja.

Sem vas včeraj brala, nisem pa bila sposobna karkoli napisat, sem imela en tak slab občutek da je bilo kaj. Skoz neki krči in to precej močni. Sem kar naprej čekirala da ja ne bi bilo kaj narobe. Dajta meni neki povedat moji sotrpinki Sayuri in Stormy, a mata vidve tud take močne krče, ker do včeraj ni bilo nobene panike, včeraj proti večeru pa.....

No men o razvajenih otrocih ne teži kdo preveč, razen moje sestrične, samo če bi pa svoje pogledala....Ej nimam namena res ne kdaj vzgojne dajati otrokom, ampak njena dva mulca pa si res zaslužita. Predstavljajte si , da jiju v OŠ nočejo s seboj na izlete jemat, ker se bojijo...mislim. Vsak mora najprej pred svojim pragom pomesti šele potem začeti pometati drugega. ako da punce ne se obremenjevati s takšnimi zadevami...Jaz priznam, da bo moje dete verjetno kar precej scartano, ker si ga preveč želim, samo zahtevati pa moraš tudi neko vzajemno spoštovanje in da otroci vedo kje je meja.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:19:27   
bilka
Dobro jutro punce..

Arneja pestke za naprej, sedaj si na pol poti do pluska, srečno naprej, pa hvala ker se zmeraj spomneš nameuser posted image user posted image

T1979user posted image  kaj naj rečem..saj veš , žal mi je, upam, da ti bo kmalu bolje in greš ponovno v boje..

tassi- 7 dan je pa res prezgodaj za test, mal počakat še, čez par dni naredi spet, ne more tako zgodaj pokazat..user posted image

konina- držim pestke za naprej, morda pa kej bouser posted image

vsem ostalim močne pesti pa srečno pri pikanju, valenju in prenašanjuuser posted image


nosečkam želim čim lepšo in mirno nosečnostuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:21:50   
Abra
kajsica jaz sicer nimam izkušenj, se mi pa zdi, da so punce vedno pisale o krčih. Maternica se širi, malo je pa treba udi čutit te zadeve, kajne? Ti kar lepo na srčke misli user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:22:21   
Amelia
Arneja, ne morem verjeti kakšne prigode in debate imaš ti z Rešem, res si faca, jaz pridem tja sem čist mirna in tiha, se ne upam nič rečt, ampak vidim, da so mu bolj všeč bolj zgovorne! ČESTITKE za stopkouser posted image user posted image user posted image  in folikelčke, si zelo pridna, mi kar lepo slediš.

Tassi, kaj ga pa ti serješ, da delaš test že 7 dan po ET, te moramo kar malo kregat, tako zgodaj lahko da sploh še ne zazna nosečnosti in kaj če bi ti pokazal +, potem bi se spet sikirala, ker lahko da je tako zgodaj lažen plusek, tako da to res nima smisla. Daj probaj odmisliti vse skupaj in počakaj še 1 teden!!!

T1979, punca naša, žal mi je, da vama tokrat ni uspelo, upam, da se čim prej sestaviš nazaj in začneš spet pozitivno gledat na vse skupaj, ne smeš nehati verjeti v to, da vama bo enkrat uspelo, mislimo nate!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:27:25   
vampirka
Najprej vsem, ki niste dočakale +, en velik user posted image  in user posted image ...Tassi, čez 2 dni poskusi znova narediti test (če že nisi zdržala na uradnega). Jaz sem ga delala 8.dan in je pokazal tak svetel + (čez 2 dni pa je bil že bolj viden)...ampak stroka pravi, da naj bi šele 11. dan po ET test lahko pokazal pravilno...zatorej, dokler ne pride user posted image , boleč hrbet ne pomeni NIČ (nosečniški znaki so namreč identični tistim pred M user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

pa res dobra novica.user posted image
Samo ali jaz prav razumem,da bodo zdaj lahko ženskam, mlajšim od 35 let vstavili samo en zarodek v prvih dveh postopkih?

Temu zakonu pa tudi jaz user posted image ... osebno sem proti user posted image user posted image  že od vsega začetka! Takrat, ko sem bila jaz v postopku, smo zanosile vse, ki so nam vstavili samo enega (vse tiste, ki so jim vstavili 2, niso...). In eni se je potem tista ena blastocistka razdelila v 2 in ima danes enojajčne dvojčke user posted image  (blastociste se razdelijo - če se - 6.dan).
In vedno bolj verjamem v teorijo, ki nama jo je povedal dr. Reljič: vstavitev dveh zarodkov lahko pomeni prednost ali hendikep! Prednost je samo ena, ker se potencialna nosečnost lahko ohrani navkljub odmrtju enega... Ostalo so pa sami minusi. V veliko primerih pride do user posted image , čeprav odmre samo eden...in potem posledično "odplakne" tudi drugega (nažalost pa se 5. dan še ne ve, kateri je tisti močnejši). Je bolj pametna odločitev, da se tistega drugega zamrzne in tako imate še eno možnost več... Nosečnost je (razen redkih izjem) veliko bolj rizična in naporna. In v ogromno primerih ima eden od dvojčkov velike zdravstvene težave.
Ne me narobe razumet, tiste ki že grejete user posted image user posted image  - srečno v vseh pogledih in upam, da je vse tisto zgoraj napisano zgolj statistika (taki podatki se mi zdijo pomembni za tiste, ki se še odločajo).

_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:32:44   
DaisyE
Sem na hito prišla arnejine folikle pogledat, samo zdaj se pa tolk rolam, da sploh ne morem več delat. Najboljš, da vzamem dopust in grem domov. Za crknit. user posted image user posted image user posted image  Polepšala si mi tole sivo jutro. Neverjetna si.

Ostalo pa nisem utegnila brat. Ser slišimo zvečer.

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:33:22   
konina
sayuri, nič nisi narobe razumela. Sem tudi jaz mislila, da je vsega konec v nedeljo. Včeraj pa ni bilo nič krvavitve in jaz, koza, grem zvečer delat CB. In pokaže en lep +. Danes pa zopet krči in krvavitev. user posted image  Sem žalostna, jezna nase, obupana, razočarana, ... Ah, saj ne vem več, kako se počutim. Sem čisto na tleh.

Lp, Ninauser posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:37:58   
Abra
konina takoj poklič na kliniko, mogoče si moraš samo dozo progesterona povečat, pa počivaj in misli pozitivno! Ti imaš pluuuseeek!!!!! Veš koliko jih vmes malo krvavi. Jaz ti zelo močno stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:39:53   
kajsica
konina, nikakor ne obopuj, poleg tega, če kaj ni prav in ti je test pokazal +, pojdi do svojega zdravnika. Nam na GK so rekli, da v primeru kakšnihkoli težav, naj gremo takoj na urgenco ali pa v dopoldanskem času na oddelek kjer delajo postopke. Tako da, jaz bi ti svetovala, da se enostavno obrneš na zdravnika.

Kateri dan pa si danes?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:40:42   
Anonimen
Draga vampirka
Kar pišeš o dvojčkih in boleznih se mi ne zdi fer za mamice, ki nosijo dvojčke ali tiste, ki so jim vstavili user posted image user posted image .
Ali se zavedaš kakšen strah si s tem povzročila in to na takšnem forumu.Žalostno res.

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:45:05   
konina
Danes je 11. dan po ET. Mislite, da bi morala utrogestan povečat? Sploh ne vem kaj naj naredim. user posted image user posted image  


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:46:59   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Danes je 11. dan po ET. Mislite, da bi morala utrogestan povečat? Sploh ne vem kaj naj naredim. user posted image user posted image  




POKLIČI na kliniko oz. tvojega zdravnika.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:48:32   
kajsica
konina, takoj pokliči na GK in jim povej da si delala test, da je pokazal + in da si začela rahlo krvaveti. Saj bodo vedele, kako postopati v tem primeru.

Poleg tega kaj lahko izgubiš če pokličeš. NIČ!!!! Če pa ne boš.....pa nočem te strašiti res ne.

Takoj na telefon in pokliči, mogoče moraš res samo dozo utrogestana povečati. NIČ NE ČAKAJ!!!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:49:37   
Goldy
Konina - takoj pokliči na GK in svojo G, lahko da te bodo dali v bolnico. Nič še ni izgubljeno. Bržžž, bržžž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:50:47   
Linda25
Anonimen,

mislim, da vampirka ni mislila to tako. Je pa to verjetno vse res, kar je napisala in mislim, da vse to vemo. Jaz bi se kljub vsemu odločila za user posted image user posted image . Tudi po naravni poti je pri user posted image user posted image  to lahko tako. V končni fazi tudi pri enem samem.

To, kar je vampirka napisala, sem prepričana, da nobena, ki nosi user posted image user posted image  , ne bo v zela kot za slabo.

Lp

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?