|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 9:51:17   
konina
Sem poklicala. Je sestra rekla, da naj jutri ob 8.00 pridem na test, če se ne bo prej prikazala prava user posted image . Držite pesti, močno, močno. Mene je tako strah. Še posebej, ker čutim tiste ptave M krče. user posted image  Mi gre kar skoz na jok.

Lp, Nina

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:00:39   
Stormy
Živjo punce, saj bi napisala dobro jutro, ampak bi bilo smešn, glede na to, da je že 9:34.

Sayuri, ti si bila pa res zgodnja danes. Pridna.

Konina, jaz bi tudi na tvojem mestu odšla do zdravnika ali pa ga vsaj poklicala. Kdaj imaš uraden test? V soboto? Se pravi je danes 11. dan po ET? Res, najbolje, da se pozanimaš. Joj, jaz ti želim, da bi bilo vse ok. Držim pesti in ti pošiljam nešteto user posted image  za srečo.

Arneja, čestitam za pridne foliklčke. No vidš, pa si dočakala. Lepo je to slišat. Držim pesti za čimveč celic!!

T1979, joj kako mi je žal. To je pa res žalostno no, da dočakaš test, potem pa takole. Tisoč user posted image user posted image user posted image !

Kajsica, jaz sem v istem kot ti. Najhuje je pri meni ponoči, ker dejansko res mislim, da sedaj se bo pa ulilo, ker me tako boli. Pa ne vem, a bi tablet vzela, al ne. Potem so seveda na vrsti joškice, da vidim, če še kaj bolijo. Potem cela panika, ker ne bolijo več tok. Potem zaspat ne morem. V glavnem, strah me je. Ampak mislim, da je to običajno. Drugega kot počakat, nam tako ne preostane. Vem, da se bo vleklo, ampak potrudit se je treba. Čim bolj zamotit. Pa bo prišel ta UZ....saj potem nas bo pa tko spet kaj drugega skrbelo. Jaz mislim, da je to del vsega tega in da tako pač mora bit. Probaj biti čim bolj brez skrbi.

Safira, kako si pa ti kaj, nova srečka user posted image .

Tassi, saj ne vem, kaj naj rečemuser posted image . Ne se pustit znakom. Počakaj, pa še kaj napiši, da se boš malo zamotla, pa da ti bo čim prej minilo.

Vsem ostalim tepetalkam....veliko sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:01:45   
Goldy
Konina - ti pojdi jutri v vsakem primeru na krvni test, tudi če se bo pokazala "prava" M, ker se je meni tudi, pa je po besedah G šlo za krvavitev v nosečnosti.

Držim pesti, da bo vse v redu!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:05:16   
citrončica
Konina, krvavitev je lahko od česa drugega, utrogestan not, pa počivaj, ŠE JE UPANJE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, arneja, ti ga pa pihneš,
si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image ,
tale vaš Reško je prav faca,res!!

DaisyE,
ti se kar zgovori in pejd domov klepetat, pa na pivo...bi mogle prej mislit, pa delnice od pivovarne kupt, da bi blo zdaj kej popustauser posted image ,al pa če bodo vsi trije dobri možje letos pir nosiluser posted image ...
še dobro, da nisem prov ljubitelj, še tiste 2 radlerja med postopkom sem po obrokih pila...vsak dan 1dcl,kolk bi šele blo foliklov sicer...auva!!

Sayuri, zgleda da tole zdravilo vseeno ni slabo, ti si že dokazuser posted image !!!

sej ne vem, kaj sem/če sem hotla še napisat...ste tolk napisale, da ne vem več....

aja, Tassi, 7.dan že test????si pa korajžna, ja, prav čudno, da je - pokazal, počakaj še malo, morava kar obe!!user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:07:49   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Draga T1979 user posted image user posted image user posted image user posted image kako se narava grdo poigrava z nami. Da te tko, čisto do konca drži v šahu. Dobro vem, kaj preživljaš, se mi je z zamrznjenčki zgodilo isto. Saj vem, ko bi vsaj user posted image prej prišla, tko pa, ko misliš, da si že konju ... zjoči se, zžuraj december, pa z dragim si vzamita čas, da to prebolita. Pol pa naprej, tuki smo sami feniksi, vedno in znova.

tassi1 tebe bom pa nagi riti user posted image kaj se to pravi, da delaš test 7. dan. Zdaj ni druge, kot čičat pa čakat. Vse, ki jim je kdaj plus pokazal pravijo, da so znaki čist isti, kot pred M. Šiiic s slabimi mislimi, ker bom huda. user posted image


Ja, pod tole se pa tudi jaz podpišem.

Arneja - no, ti pa imaš res prigode tam pri rešu - kot je rekla abra res lahko začneš pisati roman. V bistvu bo to bolj komedija.

Konina: + =  +, res papa včimprej pokliči na kliniko.
Močno ti želim, da se vse izteče dobro.


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:12:29   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Draga T1979 kako se narava grdo poigrava z nami. Da te tko, čisto do konca drži v šahu. Dobro vem, kaj preživljaš, se mi je z zamrznjenčki zgodilo isto. Saj vem, ko bi vsaj prej prišla, tko pa, ko misliš, da si že konju ... zjoči se, zžuraj december, pa z dragim si vzamita čas, da to prebolita. Pol pa naprej, tuki smo sami feniksi, vedno in znova.


ja, se pridružujem,
čakamo, pa čakamo, in ko naj bi se veselila, da niuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:21:59   
ANA_P
Dobro jutro, ooooo ste bile že pridne, čvekice.
Arneja user posted image user posted image , naj ti Miklavž prinese čim več jajčec.
tassi, ti ti ti, pa te bo res treba po riti. Jaz sem danes 8 dan po ET, znaki točno taki kot pred M, testa pa še ne upam delat, ker sem prepričana, da bo pokazal - in potem bom razočarana kot ti. Prehitra si bila! Ne sekiraj se, še so možnosti, takšne kot pri vseh ostalih, nas tudi vse zvija, pa smo non stop na WC in s strahom gledamo bo ali ne bo. Počakaj še, pa naredi test kasneje.
konina, imej še upanje. Če ti je pokazal plusek. Dr. Relič je rekel, da tudi če dobimo M, moremo priti na krvni test, ker še ne pomeni, da nismo noseče.  Še malo upanja, boš videla, mogoče pa Miklavž vseeno ni pozabil na tebe. Verjamem da je težko, tudi jaz bi bila čisto zmešana, že zdaj sem, ko jo pričakujem, ker so znaki tako močni.
Anonimna, verjamem da vampirka ni s tem nič slabega mislila, ampak v MB so res nasprotniki za user posted image user posted image , če imaš močne zarodke. Prenesla je samo besede, ki so nam jih tam ponavljali pri odločitvi ali enega ali dva. Ker če sta res dva močna zarodka, je velika možnost, da se primeta oba. Tistim, ki niso imeli močnih zarodkov pa so vstavili res dva. Sicer poznam kar nekaj punc, ki so srečno rodile dvojčke, tako da tudi sama nisem najbolj želela razumeti dr. Reliča, ampak sem mu na koncu zaupala, čeprav sem še danes mnenja, da če bi mi vstavili dva, bi bilo tudi vse OK.
T1979user posted image user posted image user posted image , prvo čakamo da je ne dobimo, potem pa test pokaže -. Šokirana sem. Kot da se nehče poigrava z namiuser posted image .
citrončica, kako se danes počutiš, ko je 8 dan po ET. Mene prsa več ne bolijo, drugače pa še kar imam znake kot pred M.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:28:00   
Pija76
Čveke...ampak vas je pa luštn brat! Včeraj pečem miklavžno danes pa 1 uro v službenem času tole berem...

Mlinčka in Daisy dej še mene na pivo s sabo vzemita ko gresta h Karmen, jaz jo imam pa v čertrek ob 18.15.

Konina močno držim pesti da res ni nič panike....počivaj in poskusi malo odmisliti! Pa jaz milsim da če je + je plus a ne?

No jaz grem pa 6.12. dati kri in potem bomo videli kako naprej kdaj UZ, super a ne?


(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 10:52:36   
tita13
Stormy in Kajsica - mislim, da je to kar se vama dogalja popolnoma normalno. Jaz sem noseča dobrih 7 tednov, pa me še vedno občasno zvije, pa zbada, pa velikokrat me trebuh boli, pa v križu tišči,...  In isto kot vidve, takoj začnem preverjati, če je s prsmi vse v redu - pa še to - tudi prsi niso vsak dan enako napte, navadno so zjutraj bistveno manj, pa se vsako jutro ustrašim, da je šlo,... pa slabosti nimam,... Skratka punce tako je to pri nas vseh. Smo v hudem strahu, da bo kaj narobe, ker vemo, da če to zgubimo, ne bomo tako enostavno prišle do novega. Bodimo ena drugi za spodbudo. Vesela sem, da tukaj lahko napišemo kar čutimo. Meni je hudo samo to, da zaradi vseh teh strahov sploh ne moremo začeti uživati nosečnosti. Jaz vedno nekaj čakam, najprej prvi UZ, potem sem 2 dni krvavela, tako da zdaj v strahu čakam drugi UZ,... potem bo pa verjetno spet kaj. Punce, držimo se!

T1979 - pogumno naprej.

Konina - dobro poravi jutri. Ko sem jaz zakrvavela pri Rešu, mi je rekel, da se to zelo pogosto zgodi in lahko ne pomeni nič slabega. S to mislijo skušaj prečiveti današnji dan.

Pozdrav tudi ostalim.




(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 11:04:35   
kajsica
tita13, imaš kar prav, vedno nas je neki strah, da ja ne izgubimo teh naših pikic. Saj veš kako se počutimo napram temu, da si malo pred nami. Res je pa tudi to, da skoz čekiram, pa prsi, pa zadnjič je bilo malo slabosti, ki je sedaj spet ni, Ok prsa so še vedno občutljiva.....Presneto čekiranje...

Danes je spet vse OK, včeraj pa me je bilo kar malo strah.

konina, res ti danes lepo počivaj, leži....jutri pa pričakujemo pozitivo od tebe, ker kot so punce rekle + je +. Verjetno res gre samo za krvavitev v nosečnosti. Ja kaj utrogestana pa ti ni potrebno povečati? Drži se in dobro knjigo v roke, da si sprostiš misli. DRžimo pesti!!!!!


(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 11:11:13   
Abra
Pija76 super, da se ti je začelo spet dogajat. user posted image user posted image Me je prav skrbelo, ali te bodo vzeli še letos, saj veš, vse zgodbice o GK, da bodo z zamrznjenčki štartali šele drugo leto. Jaz ti že držim pesti, pa še par user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za srečo.

Zase imam zelo mešane občutke, ne vem ali kam vse skupi pelje, takoj zatem sem spet optimistična in obratno. Spet je vse drugače kot prvič, pa kot z zamrznjenčki, včasih se mi pa zdi, da je čist isto. Očitno si bo občutke res treba zapisovat. Najbolj me joške skrbijo user posted image nič se niso povečale, nič bolj napete niso, v trebuhu pa že šraufa kot pred user posted image Zato pa je (upam) prezgodaj.

Zdaj pa spet mal delat ... user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 11:34:40   
Pija76
Abra hvala za pestke in pikapoke. Nočem sploh preveč razlagat da smo me na GK vzeli, ker sem res težko prišla notri, sem mogla Bokalovo osebno 2x klicati pa se z njo dobit, in ker zaradi narave dela pri meni od jan-aprila enostavno odpade, so me vzeli ( sicer težko ampak so me, sem res zlata izjema zgleda). Ker včeraj in v petek ko sem klicala je bil vsak odgovor januar, pa prejšnji mesec tudi! Tako da sem danes res happy, sem že pri Karmen naročena! jaz ti želim, da te teli tvoji znaki in neznaki tokrat pa res pripeljejo do user posted image , res ti močno želim! No a ti je karmen pol uganila kolk bo foliklov al ne, sem mal post pomoje zgrešila.


(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 11:40:55   
Linda25
Punce,

a mogoče katera ve glede utrogestana in lutealne faze. V naravnem ciklusu sem imela lutealno fazo dolgo 10-11 dni. Ali sedaj z utrogestanom to fazo podaljšam? Ali je lutealna faza 10 dni v naravnem ciklusu sploh dovolj dolga?

Hvala za odgovore.

Lp

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 11:48:42   
Abra
evo, spet sem nazaj ... toliko o delu user posted image user posted image

Pija76 važno, da si zrihtala user posted image user posted image user posted image boš imela pa lepe praznike letos. Na user posted image user posted image user posted image
Karmen mi pa ni uspela preštet vseh foliklov, jih je blo preveč user posted image saj jih je res cel grozd ostal, takih manjših, ki jih ni punktiral. Naj te fajn zrihta. user posted image

Linda25 ti si zdaj v stimuliranem ciklusu, ki nima nobene veze z naravnim. Nič se ne obremenjuj s tem. Misli na celice, ki se zdaj fino delijo, da te bojo že lepe blastociste čakale. user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 12:00:11   
Anonimen
Sayuri, bravo mami, da mamo tko lep seznam.

Sem se zakopala v delo, da mal pozabim na user posted image . Punce, pomaga.

Komaj sem uspela vse prebrat, da mal vem kaj se dogaja.

Punce, zelo mi je žal, ko berem žalostne novičke, da vam ni uspelo user posted image  , sem pa seveda zelo vesela teh novičk, da vam je uspelo. user posted image

V glavnem svojega novega roka za naslednji postopek še nimam, tko da vam nič novega ne morem povedat.

Sem zelo vesela, da ste še tu in da lahko klepetamo.

Poljubček vsem.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 12:00:35   
spelka12
Se še jaz pofočkam - januarka. 
Sayuri pohvaljena za seznam in novo temo. Ti bomo vse rade volje odpustile nosečniško zmedenostuser posted image
sonček33 pa se še tukaj srečava. Končno se ti je začelo vse skupaj user posted image . Zdaj se pa pridno špikaj pa pivce pij, da bodo folikli lepi, veliki in močni.
M.L.B.K. midve bova pa januarja spet skupaj trepetale a ne? Decembra še uživava, potem pa zares.
sayuri, meni je tudi pri informativnem izračunu napisal Menogon, pa sem imela gonal. Se mi je zdelo čudno, ampak že vejo zakaj je tako.
arneja user posted image  za tvoje ogromne folikle, upam da so polni zdravih jajčk. Sem se nasmejala tvojemu postu o Rešku pa vajinih pogovorih. Naslednjič mu pa mozartov klavir prines, da ne bodo samo bonbončkiuser posted image .
T1979 žal mi je. A user posted image  pa še ni? user posted image user posted image
konina držim pesti

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 13:07:49   
Suzi*
Se opravičujem, ker se malo vtikam v temo, ampak samo želim sporočit, Ninči moja, ful mislim nate in močno močno stiskam pesti!!!!! + je res +, ti samo probaj malo odmislit, kakšen dober film poglej, kakšno knjigo v roke,.... Jutri bo pa sonček, tako da bo vse ok!!! Drži se, bejba!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 13:11:13   
T1979
A pa še ni?


Ne user posted image  še ni, zdejle bom Reša klicala, da vidim kako naprej.

Lp

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 13:27:15   
tita13
Punce, a kaj veste kaj se z Majo. Sem mislila da je ušla na forum julijčic 08 (nosečnic), pa sem šla zdaj malo tja pobrskat in se v zadnjem času ni nič oglasila.

Mislim, da ima danes drugi pregled pri Rešu.

Bodite fajn.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 14:15:33   
Pija76
Tudi ja sem opazila da Maja ni nič aktivna že par dni!

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 14:25:21   
citrončica
ANA_P,
pri meni še nobenih znakov,danes le močan izcedek od utrogestana izgleda, ki pa me je že 100/h pognal prot wc-ju gledat...
na srečo še nič....to je pa to...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 14:27:31   
Sulfinija
Konina,držim pesti za jutri,da nas razveseliš semle gor z veliko vrednostjo hormona.
 
LPuser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 14:28:48   
Amelia
Jaz imam pa tolk napihnjen trebuh (2 dan po punkciji), da imam v službi za pisalno mizo kar hlače odpete user posted image .

Joj, komaj čakam da bo petek, ko upam, da začnem greti svoji pikici, še trikrat grem spat pa jih grem pa iskat, takole bom zgledala v petek: user posted image .

Glede tega koliko jih vstaviti 1 ali 2 pa ne vem kaj naj si mislim, jaz razmišljam v tej smeri, da če vstaviš 2, je več verjetnosti, da se vsaj eden obdrži. Najprej mi je bila ideja, da bi imela 2 user posted image  naenkrat kar malce zaskrbljujoča, ampak saj 1 leto bi bilo naporno, potem pa bi bilo prav zabavno, tako da sedaj mi je ideja o dvojčkih že čist domača, poleg tega si želim 2 otroka, in zakaj bi morala iti spet čez vso procedure, če lahko mogoče pridem do dveh bebic naenkrat. Reš je rekel, da je verjetnost, da se 2 obdržita naenkrat res manjhna. Riziko seveda obstaja pri dvojčkih, ampak je po mojem isti kot pri naravni zanositvi.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 14:33:48   
Linda25
Tako Amelia,

se pridružujem tvojemu mnenju. Meni se zdita user posted image user posted image  velik izziv. Imela bo dvojčke. Brala sem statistiko na internetu, ki pravi da ob vstavitvi dveh user posted image , uspeh večji.  Ne vem, sicer je razsikava starejša (mislim, da iz leta 2001), ampak kljub vsemu...

Lp

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.12.2007 14:35:22   
arneja
Evo, zdaj bom pa jaz tri dni lepo počivala doma, sem si zaslužila user posted image . Jutri sicer še nekaj letim v službo za kakšni dve urci, potem pa sledi izležavanje user posted image .

Še eno vprašanje: glede na to, da danes pade stopka ob 9-h, a midva prej lahko še kaj user posted image ? Pa danes sem izvedela do Karmen, da je res fino pred ET-jem kaj žganega popiti, ker se žile v materinici na hitro razširijo, Reško da dva user posted image user posted image  notri, pa se žile skrčijo in ju bolj držijo user posted image . Tako da jaz definitivno pred ET-jem par šlukcev jegra naredim user posted image .

Zdaj vas grem pa prebrat.

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?