|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 21:19:19   
Lu
Čer! I´m still alive user posted image user posted image user posted image

Ampak sem vas pustila mal zanemarjat, da me boste pogrešale user posted image user posted image user posted image Ne, ne hecam se. Imam ogromno dela v službi in ko pridem domov izkoristim trenutke za svoje majdražje in potem padem samo v posteljo. Obljubim, da vas čimprej dohitim, preberem.

Zasledila sem da sta imele Piškot in Frrr roj. dan. Iskrene čestitke, pa čeprav pozno. user posted image user posted image

Bolani se pozdravite. Jaz trkam. Zaenkrat Tian samo kašlja. Aja pa smrka pa itak skoz.

Altati glede operacije naj bo čimprej in da boš tudi čimhitrejše okrevala.

Zdaj pa grem. Sebe pod tuš. Možek je šel na novoletni žur, jaz pa v deželo sanj.

Piškot sorry ker se nisem javila. Telefon kaput. Sta mi otroka popravila polnilec. Smo bili pa ta vikend res na Rogli. sama sem se malo nasmučala. Skratka super je bilo.

Zdaj pa šibnem pa se res kaj prej oglasim.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 21:46:34   
borovnicka
Na kratko - zlomila sem si mezinec na nogi (brcnila v treh minutah najprej v stol nato pa še v posteljouser posted image )

bolli kotuser posted image

na bolniški pa nisem tako da........user posted image , ker nimam nič gipsa pa še ocene moram dobit


ostanite celi!!!


_____________________________

nagajivčka TT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 21:59:16   
mis
Jao borovnicka, pocajtaj se.

frrrr, vse najboljšeuser posted image

maxica, lušne fotke. Se prav dobro razumeta maledva ane?

altati, tale smetana pa že cel dan laufa...user posted image  Dej mi prosim točno zaupaj model strojčka. Se pa nekako nagibam k Clatronicu, ker ima dve metlici.

pikabu, upam da boste kmalu bolje.

Danes je pa ati dal Tino spat in je bil v petih minutah zunaj, ker je zaspalauser posted image  Je bila pa res noro utrujena. Bili smo v BTC in je 2 uri hodila kot nora, pa kar tresla se je na toboganu od veselja, se potem doma fino najedla in lepo zadrnjohala. Upam na lepo noč. Meni se je pa sedaj urnik v šoli spremenil. Zdaj nadomeščam celo dopoldne od 8h zjutraj in grem potem ob 12:20 domov. Le v četrtek sem spet do 15h. Bo čist kontra. Pa tako lepo se je zjutraj s Tino crkljat v veliki postelji.

_____________________________

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 22:09:20   
@lina
Vsake toliko rečem, zdaj bom pa res bolj dohitevala tele oktobrke, pa sproti še kaj komentirala, ampak mi ne pustite user posted image ... Ravno takrat, ko me ni, naklofate ful in potem sploh ne morem vsega skomentirat...zdaj bi morala it za 10 strani nazaj, pa sem preveč zaspanauser posted image

Kolikor imam v spominu:
frrrr, vse najboljše in enga lupčka na vsako stran za tvoj rojstni dan - jaz bi nazdravila s šampanjcem, hvala za pijačko!user posted image
 
pikabu, nimate zavidljive situacije, upam da se kmalu sestavite skupaj
 
altati, pa res štimata to za vnaprej za na zalogo, al je samo tak položaj planetov in zvezd, da se med vama tako iskri in preskakuje?user posted image

mis, kruhomata mi nimamo, premalo kruha pojemouser posted image

katera je že spraševala za CR - šesti dan poberejo šive ven in te spustijo domov, če prav milo gledaš in prosiš dohtarja na viziti, te spustijo že peti danuser posted image

maxica - luštne fotke user posted image ... pa tvoje zdravje, bo prišlo kaj naokoli te pogledat?

borovnicka - drugič v jezi brcaj v kaj bolj mehkegauser posted image  Hecam se... Upam, da kmalu neha bolet

D vitamin - jaz še kar dajem, ma še kar luknjico v glaviuser posted image

moci  - uživaj na Kreslinu!

anč - a ni zanimivo, kaj tamali vse pogruntajo in vidijo in občutijo... Jaz mojga malega smrkolina včasih pogledam v očke in si mislim: kaj neki imaš sedaj v glavi, o čem razmišljaš, pa ne znaš povedat?

muki - prav luštno pismo Božičku user posted image  Zlata je ta vaša Neža, na vse je mislila, ne samo nase... Jure je razlagal, kaj naj mu Božiček prinese in je naštel traktor, bager,valjar in avto džip. user posted image  Kot da ne bi imel doma že zilijon teh primerkov domauser posted image

še kaj? toliko iz spomina... druge pa omenjamuser posted image

Matjaž danes nič več ne kuha vročine, včeraj ob 21.30 nazadnje 39,4 st, potem pa svečka in se je končalo. Jutri gre babiki, ker ima mami en seminar v LJ. Verjetno bo kar do konca tedna pri babiki v varstvu, ker gremo v petek na mini dopust, pa bi res rada da se pozdravi do konca.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 22:26:07   
*anč*
pikabu  pozdravite se čimprej! user posted image   ste pa res ubugi user posted image

borovnička  ja,kaj pa brcaš? user posted image ne, sej se hecam,ti nč ne privoščim. če sam pomislim kako svinsko zaboli ko kam brcneš. naj se čimprej zaceli!!

mis  pa sej ko se boš navadla ti bo ta novi urnik ušeč ... boš mela pol celo popoldne s tino, bosta šle še kej ven preden mrak pade.

@lina  ja, res že full zaznavajo naši pikci ... user posted image   še mal pa bojo še vse povedal!  super,da je matjaž že dobro in boste lahko uživali v dopustu.


naš pikolo spi,jst neki na tv škilm pa se mi še to ne da, tko da bom šla pomoje kr kmal spat ... user posted image



_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 22:31:47   
lucika
frrrr, vse najboljše! naj ti še naprej teče vse kot po maslu. ali smetani, kakor hočeš:)

sploh ne vem kam minevajo dnevi.
delamo bolj malo, planiramo in planiramo, da se kar kadi. novo leto je neka prelomnica, pa se nama zdi, da moramu vragu rep spipat do takrat...eh, bo že. imamo pa nek plan se selit do mojega rd, februarja bo, in to drugo leto:) po slikah se vidi, kolk imamo narejeno, samo smo optimisti.

pes je pravi mali vragec. ma, je dobil enga velikega gumjastega ježa. pol ure je piskal, potem ga je pa pol požrl. danes sem mu kupila ono ogromno umetno kost, pa jo je glodal. ene 4 ure, jaz ne vem od kje mu volja...

mali je tudi pravi vragec. kosilat ne, spat ne. se je hotu z obema rokama moje roke držat, seveda narahlo na njegovem licu; in tako bi on spal. pa umakneš roko, hitro pogleda in v neutolažljiv jok. bogi revež, kako mora trpet v tem življenju. ma, nekak je zaspal potem. ampak lekcijo sva spet dobila midva in ne on. ma, je prebrisan...

altati, ko bo prišel tvoj dan se drži. seveda bo vse ok, ni debate.

piškot, saj ne vem če sem ti voščila. enega velikega lupčka ti pošiljam. no, dva, al tri al kako se že vi kušujete tam na oni srtrani slovenije?

ad3 tudi jaz dajem. sicer sem šele pri 8 mesecih začela res redno, ko sem pravi sistem pogruntala, da ne pozabljam. mam zaloge, tak da mislim porabit vse za nazaj. sem pa študirala tudi na to, da meni ne bi kaka dozica škodla. d je tudi za kožo, a ne?

kruhomat je ena kul zadeva,  samo spomnit se ne smem, kako mi je bilo slabo, ko sem pri nas doma jedla njami topel kruh:(

leva dlan me srbi. a bomo dali denar, ali dobili? hja, bo treba na loterijo it preverit, če imajo kako polno srečko zame:)

grem zdaj preverit na ebay, čakam na mail za poštnino. ma, imam 4 bunde za malega. ena stara, za doma (kot včeraj, ko si je sipal žagovino na hojico); ena svetla in se vse pozna ,kak malo špukne; ena je malo premala in ga tezko oblečem, druga pa malo prevelika in je zadeva ista. no, zdaj bi mela še peto, ali šesto:)sivkamivka, koliko pride ena taka povprečna poštnina iz anglije*? ma, za 3 pizamice iz ms sem dala tntju 2.6 eur, pri nas je pošta katasrtrofa...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 22:36:52   
*anč*
Draga Frrrr!!
Želim ti vse naj,naj,naj ... da bi bla še naprej taka fajn punca in bi te tvoja fanta ubogala in razvajala!


user posted image user posted image


_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Oktober 2006 - 3
11.12.2007 23:00:56   
tasha23
Frrrr vse naj naj.

borovnička user posted image  mora res bolet, upam, da se čimprej pošlihtaš...

Gael ima ponovno vnete očke in je velik ŠIT!!!! Jaz menjujem službo in molim Boga, da v petek dobim lepe novice, ker tukaj res NE ZMOREM VEČ!!!!!!!

Utrujena sem tega user posted image v glavo in izkoriščanja user posted image user posted image user posted image

POgrešam VAS, pogrešam klepet z vami.

Ko imam kaj malo časa vas vsaj preberem in  še to nima kaj veiko prilik user posted image

LN

TAsha23

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 7:40:58   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, kaj pa čez vikend, a boste kaj doma?


v nedeljo popoldne bomo skor sigurno...v soboto greva pa do ikee...končno!


Pikapolona draga duša, tole ti pa močno odsvetujem. Znala bi biti takšna gneča, da se ti zrola.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 7:44:14   
muki1
Maxica, to mi delaj, še slik, sta res taka srčka ta dva mini maxija user posted image . Na oni sliki ko sta v koših za igrače, pa Max prav s takim pogledom gleda Lana, kot zna Neža pogledat Ivo. Tak pokroviteljski pogled, se mi zdi user posted image  user posted image  .
p.s. Kdo pa je tisti drobižek tam zadaj v roza majci user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:00:09   
tasha23
Jutro,

malo preden zalaufan na šihtu sem vas hotela še malo pozdravit. Gael naj bi bil danes cepljen, in mislim, da ne bo, ker mu grdo teče iz nosa in ima full vnete očke user posted image  Bogi celo noč nismo spali.

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:01:12   
muki1
borovnicka, upam, da se ti prst pravilno zaraste. Ni se za hecat, pa čeprav je samo mezinec, je del enega sistema, ki se mu reče podplat in bo moral služiti tudi na stara leta.

Lu, pogrešanka draga, ne zanemarjaj nas preveč, no.Sem pa kar uganila, da se utapljaš v delu.

@LINA, uživajte na mini dopustu. Naj vam bo naklonjeno zdravje in vreme. Kam jo pihnete? Na sneg, ali pod lučke?

Lucika, želim, da vam vaš načrt za selitev uspe. To je leto 2008 ali 2009?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:02:58   
muki1
Tasha, zdaj se pa že nehaj smilit sama sebi. Saj bo bolje, slabše ne more biti. Najdi nek smajli, ki ne joka, noooooo. Lepša si, ko se smeješ.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:08:06   
muki1
Pikabu, mate pa sranjsko razpoloženje pri vas doma. Upam, da se do praznikov res pocajtate do konca. Potem vam bo pa lepo.
Pri nas v vrtcu razsajajo norice, meni sicer bolj znane kot vodene koze user posted image , pa škrlatinka. Baje da jih je zelo malo v vrtcu, Neža zaenkrat še vozi. Zdaj smo že čudno dolgo zdravi. Po mojih izračunih Božično-novoletnih praznikov ne bomo preživeli zdravi. Saj ne kličem nesreče, ampak.....saj nas poznate, to smo mi Mukiji.....

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:23:29   
muki1
In nazadnje, a ne najmanj pomembna....naša draga Frrrr.
Saj vem, da se ne boš kujala, ker sem včeraj spregledala tvoj RD, ker ti si pač prevelik sonček, optimistična, dobrovoljna, polna energije.
Želim ti obilo zdravja, časa za tvoja dva moška, dva postavna mlada asistenta v službi, veliko Milko z lešniki, tri pire in eno pomarančo user posted image . Pa veliko snega pozimi, veliko sonca poleti, tople vode v toplicah, med tuširanjem, svežih žemljic..... hmmmm, kaj še? Ah, seveda veliko smetane user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:43:05   
lucika
dobro jutro!
pri nas pa dežuje, so vsi delovni plani padli v vodo. pravzaprav so vsi plani padli v vodo:)
ma, si moram eno na kavo povabit, če ne bo predolgo za not bit...
mali je ze prisel do ene role papirnatih brisač, in zdaj vriska zraven, ko jih trga narazen. naj ima veselje:)
muki, 2008, seveda:) danes smo mislili hišo do konca zapret; mogoče bo še šlo, če neha v razumnem času deževat, če ne pa jutri. in potem lahko delamo not v vsakem vremenu...
zdravi smo, kaj še hočemo drugega:)

aja, altati... jaz sem čist anti za peko keksov. ti se pol na koncu krasijo, ne, po pečenju? saj mi je nerodno, ampak res pečem sam pecivo, če že... no, in kako na pečene kekse spraviš mrvice in kako jih prepričaš, da se gor obdržijo:)?


(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:47:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

sivkamivka- kje je tortauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa....smetano si bom še vedno lahko privoščila, se ti ne zdiuser posted image . Prepovedano bom imela samo eno stvar....z domišljijo se da pa vse nadoknadituser posted image user posted image user posted image . Imava že plane narejene, da nama ne bo dolgčasuser posted image .


pa res, na to sem pa pozabila.

sem pa danes poslušala eno gospo pri zdravniku, ki je bila operirana, kot boš ti. pa pravi, da mora še enkrat, ker se ji je zdaj še maternica povesila. če bi to vedela, ne bi šla na prvo operacijo. user posted image user posted image



se bom delala, da nisem prebrala...
meni se je na blog javilo nekaj žensk, ki so z rezultatom operacije zeloooo zadovoljne. In v to verjamemuser posted image .


jaz ti bom rekla samo to:
tistih 6-8 TEDNOV po operaciji se res pazi, ne dviguj stvari, naj te pedenajo, ker drugače lahko vse skupaj popusti !!! Mislim pa, da se ti za maternico ni treba bati.
Moja stara mama- 80 let- je imela lani septembra operacijo na maternici- potem seveda ni znala biti pri miru in nič delati, zdaj ji pa urin uhaja, pa pravi, da če bi pa to vedela, pa nebi šla! Očitno je pozabila, kakšne težave je imela šele  pred operacijouser posted image  Soseda je imela pa letos operacijo in se je res pazila po njej........je pa vse čisto ok!
Ti kar pogumno......


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:48:57   
altati
user posted image user posted image user posted image boga borovnicka!

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:50:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina


altati, pa res štimata to za vnaprej za na zalogo, al je samo tak položaj planetov in zvezd, da se med vama tako iskri in preskakuje?user posted image



mislim da je kar oboje....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 8:54:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika


aja, altati... jaz sem čist anti za peko keksov. ti se pol na koncu krasijo, ne, po pečenju? saj mi je nerodno, ampak res pečem sam pecivo, če že... no, in kako na pečene kekse spraviš mrvice in kako jih prepričaš, da se gor obdržijo:)?




mrvice daješ gor pred peko, da jih pritrdiš v testo, ravno tako kakšne lešnike, orehe, perlice......namakanje v čokolado, nuttelo, nugat itd...sledi pa po peki....a bo šlo? In če daješ mrvice na nugat, jih daš tudi po peki.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 9:24:53   
*anč*
jst sm pa žalostna ...user posted image user posted image . danes do 10 bi mogli oddat darilo za dedka mraza(da ga pol da malemu zvečer). sm se zrihtala,pse odpelala,zdej sm pa misnla sam še u city park skočit in kupit kar sem že nagledala. ampak ne! moj teži,da mali ne bo zdržal na predstavi,da bo tečen, da mi itak ne bo ratal do 10 ...user posted image

nevem men so take stvari pomembne in mali ma full rad otroke,predstava bi mu bla pa tut verjetno zanimiva,če ne bi šli pa prej vn, a je to tak problem??? ni, sam če se gospodu ne da ...  eh naj gre vse skup u kuser posted image !


_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 9:27:45   
muki1
*anč* zaupaj svojemu materinskemu občutku, dedec pa naj se bajsne nekam user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 9:28:18   
altati
*anč*-ti kar vztrajaj, da greste! Tristan bo ful užival, verjemi!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 9:30:22   
Arabela
Naša mala ga je spet čagala ponoči... do 2h je ful lepo spala brez zbujanja, nato pa auf in čaga!!!! vse do 4ih ko je omagala in spala do 8.30.... je pa dobre volje in končno se mi zdi da je zdrava...

Ja pri nas tudi dežuje, pa sem le upala da bo malo snega napadlo, ker ta dež je prav depresiven...

Še 2dni in tudi naš ati bo doma, takrat pa se bo res začelo.. nakupovanje daril, okrasitev stanovanja, pečenje piškotov.... zdaj še ni vzdušja...


Pridne bodite in pozdravite se vsi bolančki.. ker prazniki se približujejo!!!


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Oktober 2006 - 3
12.12.2007 9:32:26   
Arabela
Anč, vztrajaj!!! Če pa noče pa pojdi sama z malim! Jaz jo jutri tudi peljem na lutkovno predstavo, pa koliko bo vzdržala bo vzdržala... bom pač letala za njo z mojim trebuhom...
Ne pusti si tega vzeti če ti toliko pomeni....


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?