|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
12.2.2008 9:41:20   
hanna1
...bogi Tinej,da bi se čimprej pozdravil user posted image user posted image user posted image
..drgač pa svoje mesto ustvariš tako,da eni klikneš na link in se odpre to mesto...ob slikci pa je desno spodaj rdeč gumb 
Build my city--ga klikneš in se ti odpre nova slikca kjer v karti sveta poiščeš področje Evrope in ko se malo bolj podrobno vidi poiščeš še Slovenijo in klikneš gor--Desno pa je okence,kjer zgoraj piše Choose a name for your city..napišeš ime in stisneš Create....nato si lahko link potegneš v svoj podpis in mi bomo veselo klikale gor...enkrat dnevno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
12.2.2008 9:57:58   
Laubica
Hana-hvala za pojasnilo user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
12.2.2008 10:06:08   
julci
Hana tenks,sem ga naredla:-))))))))))user posted image

delauser posted image user posted image da nem izjema.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
12.2.2008 10:09:30   
Laubica
Julci-jaz pa bom izjema -ker še vedno ne vem zakaj naj bi to imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
12.2.2008 10:14:36   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: julci

kako daš aktivno povezavo v podpisuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
12.2.2008 10:23:24   
makala
Punce moje tud jst sm blond.
Sanja se mi ne, za kaj se gre. Mi bo Matevž mau razložu.
Ob 12.gremo v LJ na kontrolo z njim.
Vam pol kej več povem.
Mateyka dieto mam že 5 tednov.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
12.2.2008 10:31:28   
lumpa6
ste vidle tole

[www.zippyvideos.com]

super ženska

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
12.2.2008 10:33:47   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: julci

pri meni je aktivnauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
12.2.2008 10:33:51   
hanna1
lumpa6,jes to tako nardim,da mam obe polji odprti,oz si odprem Moj profil in tisti link zgoraj za mesto enostavno potegnem v polje Podpis...gre pa verjetno tud Copy/Paste...vsaka ma svoj sistem  user posted image user posted image

Laubica,to je samo malo za hec--igrica,ki nam jo je posredovala mateyka,pa si še tam kakšna sporočilca pošiljamo,čeprav....men tud ni čist vse še jasno,user posted image sam kr neki klikam..julci,pridem pogledat še tvoje mesto user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
12.2.2008 10:37:58   
julci

ste vidle tole

[www.zippyvideos.com]

super ženska

sem ostalabrez besed in odprtih ust.vsaka ji čast,zasluži nobelovo nagradouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
12.2.2008 10:40:56   
julci
Hana timi povej a mam aktiven link,ker jaz iz svoje pozicije ga mam.Madona a res nimamokaj za delat.
Moja spi zraven mene,pa jo morem pazit

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
12.2.2008 10:42:11   
hanna1
ste vidle tole

[www.zippyvideos.com]

super ženska

user posted image user posted image user posted image ostala sem brez besed,kakšna volja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
12.2.2008 10:44:18   
lumpa6
lumpa6,jes to tako nardim,da mam obe polji odprti,oz si odprem Moj profil in tisti link zgoraj za mesto enostavno potegnem v polje Podpis...gre pa verjetno tud Copy/Paste...vsaka ma svoj sistem

ne pusti mi na noben načinuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
12.2.2008 10:49:31   
makala
Tud jst mam svoje mesto. Z Matevževo pomočjo mi ga je uspelo ustvart. user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
12.2.2008 10:54:27   
pikica36
hoj čvekice!!
ni kaj pestro imateuser posted image user posted image  bi pogledala kako igrico se grete, pa mam na šihtu tak fuč rač. da rabim pol ure, da mi kaj odpreuser posted image
punce pozdravite se- pomlad bo kmalu tu.. pa ja ne bote v tem lepem vremenu doma čičale

lepo se mejte

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
12.2.2008 10:55:53   
hanna1

..A si potegnila oz.kopirala tisti link v dolgem okencu,ki je tik pod prvo orodno vrstico (Datoteka,Urejanje,Pogled,.....)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
12.2.2008 11:01:46   
mateyka
o matr, a tko velik nas je zdej tam user posted image zdej mam pa poln bookmark vaših mest user posted image
super user posted image
sam ja, to je mal za hec - ena izi igrca. pri strategijah moraš drugač ful mislit - npr. hrano moraš zamenjat za les, da lahko zgradiš hiše, ker maš preveč prebivalcev in ker nimaš mesa, moraš prvo lovce poslat, da kej ulovijo al pa kmete na polje in pol traja da dobiš hrano.. in npr. kje boš dobil rudo - a maš kej rude na svoji zemlji in če ne a jo lahko kupiš, ker rabiš industrijo razvit.. user posted image v glavnm too much za eno bizi mlado mamico user posted image
to je pa simpl, sam klikaš - ene 5 linkov maš zase in to je to user posted image pa gledaš svojo metropolo, kako raste user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
12.2.2008 11:15:01   
mateyka
aja, naj še to dodam:
ko dobite mal več prebivalcev, se vam odpre možnost 2 linka (za industrijo - levo spodaj jih mate, če niso še odprti, so mal sivi - neaktivni),
na desni mate pa:
Unemployment 0 %
Transport 100 %
Criminality 0 %
Pollution 0 %
to je super - meni se je recimo pojavil nov link + da mam 4% nezaposlenosti. in ko se klika na novi link, se gradijo tovarne (to pa vidiš v sredi, pod slikco mesta - kaj se dogaja. npr, jaz mam: a new factory has been opened). in ma zdej spet 0% nezaposlenosti user posted image
linkov je ene6 vse skupi, da lahko kontroliraš mesto.

no, ko mesto postaja večje, je treba skrbet za ravnotežje teh 4 stvari (Unemployment, Transport, Criminality, Pollution). če ne maš lahko nerede, ljudje se ti odselijo.. itd. štala v glavnem user posted image

no, tok o tem zaenkrat user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
12.2.2008 13:39:43   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Punce moje tud jst sm blond.
Sanja se mi ne, za kaj se gre. Mi bo Matevž mau razložu.
Ob 12.gremo v LJ na kontrolo z njim.
Vam pol kej več povem.
Mateyka dieto mam že 5 tednov.

Dobro opravita. Laubica, tudi vi se pocajtajteuser posted image user posted image user posted image .

Haha, koliko mest je že narejenih...meni mal časa zmankuje da bi se šla igrat, bom pa rajši po vaših klikala.
Makala - user posted image user posted image user posted image user posted image za dieto. Jaz jem po Montinjaku - pa je tudi kar OK. Zdaj se držim kake 4 tedne, pa je šlo dol cca 4 kile. Še 12kg!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
12.2.2008 13:42:16   
Laubica
Vse ste dietneuser posted image user posted image -meni pa nobena dieta ne pašeuser posted image user posted image user posted image ,ne resno nikoli nisem imela diete,samo manj sem žrla in ukinila večerje ,kruh in sladko pa je bilo to -touser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
12.2.2008 14:08:09   
viator
Pišuka dobra si, Laubica. Jaz sem nič kolikokrat sklenila podobno, pa ni šlo. Tale montinjak mi pa odgovarja, ker lahko kar lepo ješ - OK, ne vsega (pogrešam sladkarije, pa pizze itd), ampak ko se navadiš na sistem, lahko kar dobro ješ. 

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.2.2008 14:17:16   
neli99
dan user posted image

punce, svašta ... jst na RR oziroma internet dieti, ve pa mesta gradite user posted image   ... da dol padeš user posted image

ja, z dodi sva mal podebatirale ... in zdaj vem, zakaj ma 10 otrok: ko je ta mama z bogatim oprsjem user posted image  stisnila mojo že malo sitno pupo k sebi, se je ta zagledala v njene oči, se blaženo zasmejala in postala pridna ko miška ... in se ji je že spalo ... dodi pa tut vsa blažena ... prava Mati z veliko začetnico.

natasaom ... a si zgubila mojo telefonsko user posted image  ... te bom kar raj jst poklicala, če ne ta teden ne bo kofeta, pa makala ... a maš ti tut cajt?

punce jst sem pa nas prijavla ... pol pa za vsak slučaj omenla mojmu ... se je pa neku upuntal, da ni govora, da on pa na take stvari že ne bo šel user posted image user posted image  ... ko mali otrok ... sej ga bom že prepričala ... upam user posted image

danes sva mela s ta velikim pregled pri letu in pol ... je tako odlično opravil vse tiste teste z rozincami in kockami, da sem kr mal važna user posted image  ... pa ko je prišla s tisto špiko sva ga dve komi dol tiščale ... je bil tok hud, sam pol je blo pa dobro.

doma je bla pa mala v varstvu pri tašči, se je vmes zbudila, pa je prišla tašča k posteljici, se ji je mala posmejala, pa je tašča rekla da mora še mal spančkat in je šla ... pa je zaspala user posted image  

da ne govorim kok spimo ponoči zdaj že tri dni ... res zlata punca.

zdej pa grem ... sej veste RR dieta pa to user posted image

pa pauser posted image

hanna user posted image user posted image user posted image  za zdravje ...

julči user posted image  za sliko ...

user posted image user posted image user posted image  ... če slučajno kdo praznuje ...

pa user posted image  vsem ki vas nisem omenla ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
12.2.2008 15:51:50   
hanna1
...malo čekiram tu gor,ker ne morem ven user posted image user posted image ..spodnji sosed je preveč zakuru,zdaj mi je pa vročina narasla user posted image ,...grem še malo okrog user posted image user posted image user posted image

neli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
12.2.2008 15:53:23   
hanna1
...se moram pohvalit,da dons pa moj kosilo kuha,ker sem jes ko cota....mamo bolj razpotegnjene hode,ampak sam da je,user posted image user posted image user posted image ..on je že malo bolje user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
12.2.2008 17:06:29   
Anonimen
Lumpa - imaš ZS

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

kremica za ritko
lilie

kaktero kremico za ritko uporabljate?

bebi val (18%)

dm (7%)

muller (6%)

drugo (69%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!