Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 21:27:04
|
|
|
|
mateyka
|
Sem odprla JURIBOR in ne razumem kako prideš do hišk,.... duskamb - pošlji tale link: http://juribor.myminicity.com/ vsem, ki jih poznaš (+ v podpis si ga daj, da ga bom jaz klikala) in naj vsi klikajo nanj (npr. 1x na dan). sej veš, mal zajamri folku - vbogajme prosim, delam mesto, sem pa še kmet itd.. in ko bojo klikal, se ti bojo začel priseljevat v mestece hej vidim, da maš že 2 hiški - še mal pa bo cesta klik klik klik .. julci, ta s sončnimi je pa za umret od smeha! ja, bom enkrat vsem vašim pupam poslala kak lep švedski bodi al pa majčko; podobno lušen v glavnem, ta majčka je iz Lindexa - ko bo moj mož bogat. oblubim! ni hec, k bo kej keša, ni blema, sej ni to tok drago.. npr. tkole zgleda njihova kolekcija Lindex online
< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.2.2008 21:31:32 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 21:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateyka, zdaj pa mi je jasno - HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 21:39:46
|
|
|
|
julci
|
UhMateyka delaš lušte.Meni je pa ta voči padu in kolko pride to v eu. Jaz moji mali pravim da je miss Beanka,ker dela včasih take grimase da se ji ornk nasmejiš. Laubica vsega se morš navadit bomo šle pa v disco.Sicer je meni tud bolj pozno,ker ne vem kako dolgo ga bo matrala,pa bomo že preživeli
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 22:07:16
|
|
|
|
julci
|
Kaj je dans z vami da se vse skrivate
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 22:17:13
|
|
|
|
julci
|
Hana kako je zdravje.Ti pošiljam kup da se vsi skupaj lepo pozdravite.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 22:33:37
|
|
|
|
mateyka
|
julci, 10 kron je cca 1 euro - drugač pa; ja, ta model je zdej ful moderen (kiklcaal pa tunika+legice) men je ta pižama svetovna
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 22:51:22
|
|
|
|
hanna1
|
kašljamo--hvala za dobre želje,pa še malo muzike: http://www.youtube.com/watch?v=eMMEyfUzIxM
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 22:53:10
|
|
|
|
stephany
|
Lari in mamici Viator vse najboljše za obmesečnico!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 23:07:25
|
|
|
|
stephany
|
Hana - še od mene! Da čim prej nehate kašljati... Pa še za Tineja - da bi hitro ozdravel in ne bi okužil ostalih družinskih članov, posebno ne Timona! Julči, Duškamb in Laubica - za čvek (a imamo srečo, da niste dežja zrihtale?!) Jaz sem tudi videla Dodi-jino družino v Sl. novicah . Meni so pa danes napovedali obisk - pridejo jutri iz službe. Upam, da res, ker enkrat so že odpovedali. Sem naredila kar pecivo s kislo smetano, ko je hitro gotovo, narezek bom šla pa jutri v Tuša iskat. Pijača je pa že tudi v hladilniku.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 23:19:41
|
|
|
|
hanna1
|
stephany,naj te sodelavke fajn razveselijo in uživajte julci,kako pa kaj ozadje ,bi se dons oglasila,če bi bla doma,sem bla v tvojem koncu z deco mateyka,ti pridno puvam mesto-sem že zadnič nekaj klikala gor,pa nisem vedla za kaj se gre --sem ti ziher lastnoročno zafršalala celo ulico --pa še uni link sem tud celega prešnofala,bom mogla se malo pozanimat,če mi bo kaka teta kaj zapustla...najbrž,da nimam šans... ... ...pa duski tud puvam....mi dobro gre od rok
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 23:31:28
|
|
|
|
hanna1
|
...grem,ker me vedno bolj sili kašelj,... ,sej za grlo sem si kupla sladoled in ga pridno zdravim ...zdej rabim še sam nekaj,da bo se kašelj umiril---sej to vem,da ga ne smeš preprečvat,ker kar moraš izkašljat,moraš,sam nadležen mi je,....pa tamale ne smem preveč crkljat,ji ni nič jasno,zakaj se z atijem tako nazaj drživa. ..pa pride Blaž na svoj račun
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 11.2.2008 23:32:07
|
|
|
|
hanna1
|
.....pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 7:17:48
|
|
|
|
mateyka
|
mateyka,ti pridno puvam mesto-sem že zadnič nekaj klikala gor,pa nisem vedla za kaj se gre --sem ti ziher lastnoročno zafršalala celo ulico --pa še uni link sem tud celega prešnofala,bom mogla se malo pozanimat,če mi bo kaka teta kaj zapustla...najbrž,da nimam šans... ... ja, sem opazla, da mamo nov asfalt thnx za ulco, jo bom poimenovala po Hani kar se tiče pa Lindexa - ko bomo šli nazaj na obisk, vam bom kej kupla in prnesem, ok? sej mamo cajt do poletja (sej ne da je to kej dobrga, sam se vsaj lahko tuki, pr lindex cujncah selekcija nardi ) aja, sem pozabla povedat - dans se grem ostričt na kratk!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:17:42
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, v Larinem imenu in mojem seveda hvala za dobre želje. Hanna - , da bi se čimprej nehal tale kašelj - mater zna bit nadležno pokašljevanje. Pogledala sem slikice - dobr ste kofetkale punce...kolk luštne slikice. Pa Inarina je tud zakon. Sem kliknila na Afnigrad od Mateyke - ampak mi ni nič jasno - si bom mogla malo več časa vzet. Oblekse so pa tud fletne.... No in da vas obvestim, kako je s prijavami do tega trenutka - pogledala vse zs-je, vnesla v tabelco in mašina je seštela namesto mene...in tukaj so rezultati: - odrasli -16 - otroci - 20
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:18:59
|
|
|
|
mateyka
|
evo, zdej mam nov link: http://afnigrad.myminicity.com/ind treba mal industrije, da se nezaposlenost zniza vsem ki klikate hvala, da ste pomagal odpret delovna mesta o, kok vas je - jest sm pa tok dalč..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.2.2008 8:20:50 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:37:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka evo, zdej mam nov link: http://afnigrad.myminicity.com/ind treba mal industrije, da se nezaposlenost zniza vsem ki klikate hvala, da ste pomagal odpret delovna mesta o, kok vas je - jest sm pa tok dalč.. Sem kliknila - kje pa je zdaj tvoja tovarna?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:42:59
|
|
|
|
mateyka
|
Sem kliknila - kje pa je zdaj tvoja tovarna? hej, unemployment (nezaposlenost) je šla iz 4% na nič hvala duskamb ti maš že 13 prebivalcev sem ti pustila pozdrave na bulletin boardu (na tvojmu mestecu - spodi pod mestecem je modro pogovorno okno)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
o.k bom pogledala. sem se čudila od kod je čez noč zrastlo toliko hišk????
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:47:32
|
|
|
|
julci
|
Dobro jutro Če keri paše jo povabim na kavico Jaz sem pa včeraj zadrnjohala ,se je vidlo da sem mela svetlo noč. Hana moja ta zadna je malo boljš čeprav še boli.Za kašelj pa ful pomaga lapuhov čaj. Stephany fajn kofetki s sedelavkam,včasih prav paše med ljudi pridit. Upam da nismo nardile deža,ker smo se mele res fajn.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:51:17
|
|
|
|
julci
|
No jaz sem malo za bregom pa na blond mi vleče,prosim če mi obrazložita kako to gre,kam klikaš,..........................
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 8:57:36
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro,jes mam tud svoje mesto http://palckova.myminicity.com/ že mam eno hišico jes sem pa čist zabasana v grlu,nosu,v glavi mi kljuva,skoz letam lulat--a sem prehlajena julci,hvala,da si me spomnla na kafe,ga grem pristavit --glede na obupno noč sem ga potrebna.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 9:02:54
|
|
|
|
lumpa6
|
jes sem pa čist zabasana v grlu,nosu,v glavi mi kljuva,skoz letam lulat--a sem prehlajena ja sinuse maš zabasane, veliko spiranja z fiziološko dela čudeže
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 9:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Dobro jutro,jes mam tud svoje mesto http://palckova.myminicity.com/ že mam eno hišico Hanna - imaš že kar nekaj hišk Julči s tem ko klikneš na link, zraste hiška....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 12.2.2008 9:25:15
|
|
|
|
Laubica
|
Hana-čimprej se pozdravi Naš Tinej ni revež celo noč spal in še kar ima 38.6 vročine -zahvaljuje se za lepe želje Kaj imate zdaj vsaka svoje mesto?Pojma nimam zakaj gre -sem pač blond
|
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)

Negativna. (
12%)

Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!