|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborska porodnišnica
8.5.2009 11:38:08   
summer410
pozdravljene...
kakšna nova izkušnja iz MB porodnišnice....

user posted image

(odgovor članu MikyMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Mariborska porodnišnica
11.5.2009 20:42:37   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

pozdravljene...
kakšna nova izkušnja iz MB porodnišnice....

user posted image
izjemno lepe izkušnje user posted image  rodila prejšnji teden, vsi super prijazni - dala skozi 1. nadstropje, šok sobo in 2. nadstropje.

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Mariborska porodnišnica
12.5.2009 10:39:41   
summer410
čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Mariborska porodnišnica
22.5.2009 20:50:24   
jasmina in tadej


Lep pozdrav!

Mene pa zanima če imate kakšne zadržke glede MB porodnišnice?

Glede preteklih dogodkov? (16mesečna deklica)user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Mariborska porodnišnica
22.5.2009 20:54:11   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej



Lep pozdrav!

Mene pa zanima če imate kakšne zadržke glede MB porodnišnice?

Glede preteklih dogodkov? (16mesečna deklica)user posted image



Porodnišnica nima veze s 16mesčno deklico. Tu je vprašljiva pediatrija.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Mariborska porodnišnica
5.6.2009 18:06:57   
rina22
Naj najprej povem, da sem user posted image 1. in da sem razmišljala o tem, da bi šla rodit v MB porodnišnico. Ko sem prebrala prve 3 strani te "debate" pa me je kar minilo. Toliko slabih izkušenjuser posted image S fantom sva obiskovala MŠ v MB in sva bila res ZELO zadovoljna, ker so bili vsi tako zelo prijazni in so nam same lepe in vzpodbudne stvari govorili. Sedaj ap preberem kaj takegauser posted image
Imam pa eno vprašanje. Sem namreč še študentka in sicer s fantom stanujeva v MB, PDP pa imam konec julija. Po navadi sva bila skozi celo poletje v MB, letos pa sva se odločila, da bova doma (Ljutomer). Zanima me, ali ima katera izkušnje, kako gledajo na to, če prideš rojevat iz tako oddaljenega kraja? Saj, zdaj, roko na srce, si v MB dobre pol ure, ampak vseeno.. Sem tudi sedaj, ko sem 1x dobila napotnico za v P, šla v MB, pa so me takoj vprašali, kaj počnem tamuser posted image -zaradi mojega naslova stalnega prebivališča..
Pa še to - ali naj hodim na CTG v MB, ali naj hodim na CTG v MS, rodit pa samo v MB?
Prosim, svetujte

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Mariborska porodnišnica
5.6.2009 18:15:17   
mika
Ko sem prebrala prve 3 strani te "debate" pa me je kar minilo.
 
Potem pa še preberi naslednje straniuser posted image . Koliko slišim od mamic, ki so tam rodile, se je res situacija izboljšala. Pred petimi leti sem kolebala ali bi rodila v MB ali SG. Ko sva z možem hodila v materinsko šolo, so me tako prestrašil, da niti teh predavanj nisem dala vseh skoz. Govora je bilo o neznosni bolečini, nič pa o tem kako jih lajšajo..npr. epiduralna.

Sedaj je drugače in če praviš, da so te navdušili, potem kar pojdi v MBuser posted image .
Sem govorila z enim bodočim atijem in je rekel, da so imeli predavanja tudi o EA, takrat pa o tem ni bilo govora, Samo če si šel posebej na posvet  k anestezistu. In ker sem jaz imela rok konec decembra, sem se odpeljala raje v SG, kot pa da bi tukaj čakala na srečo.

Ko se bomo odločili za drugega otroka, bom rodila v MB, če bodo izkušnje mamic še naprej tako pozitivne.

< Sporočilo je popravil mika -- 5.6.2009 18:17:11 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Mariborska porodnišnica
5.6.2009 18:27:30   
rina22
Hvala za odgovor user posted image
Prosila bi še za mnenje glede CTG-ja. PROSIM

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Mariborska porodnišnica
5.6.2009 18:47:51   
mika
Jaz sem šla v SG, ker mi je tako svetovala G.
V MB porodnišnici samo povej, da nameravaš pri njih rodit. Kolikokrat pa boš šla? Jaz sem bila dva krat in sicer enkrat v MB, ker nisem dovolj čutila gibov. Pred porodom pa sem šla v SG.

Sicer ti bodo pa bolje svetovale mamice, ki so pred kratkim rodile. Lahko da se je kaj spremenilo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Mariborska porodnišnica
5.6.2009 18:57:54   
Monni
Jaz sem bila v sredo ob 22 uri na ctg-ju v P MB, ker nisem zaznala dovolj gibov, pa sta bili tako sestra kot zdravnica zelo prijazni (čeprav je pikica začela močno brcati takoj ko so mi dali na trebuh sonde user posted image user posted image user posted image ), danes sem imela 1. redni CTG in so tudi bili zelo korektni. Mislim, da ne bo nič narobe če prideš na CTG v MB, če te pa kdo vpraša kako to da si prišla v MB pač poveš, da nameravaš rodit tukaj ali pač, da si se tako odločila brez razloga. 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Mariborska porodnišnica
6.6.2009 7:47:15   
rina22
Hvala obema za odgovoruser posted image
mika - ne vem še, kolikokrat bom šla. V ponedeljek imam pregled pri G, in bom mogoče tedaj kaj več zvedela.

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Mariborska porodnišnica
8.6.2009 14:58:11   
babimaja
Mamice, očki,
pri porodu imate tako vi kot vaš otročiček svoje pravice, kar pa v nekaterih okoljih ni samo posebi umevno. Preberite si spodnji link, da boste pripravljeni in da boste zahtevali,  kajti pri nas smo glede tega kar precej za svetom.

preberite si tukaj:
http://www.mamazofa.org/aktualno.php?id=118

Ker porod in bivanje v porodnišnici hitro mineta, po porodu pa boste zaposleni z nešteto stvarmi, so tudi neugodnosti v porodnišnici prehitro pozabljene in odrinjene na stran. Na ta način pa se nikdar nič ne spremeni, niti za vas na naslednjih porodih, kot tudi generacijsko. Ne morem razumeti, da je lahko odnos do matere na porodni mizi še vedno tak, kot je bil pred 30 leti, zato sem se oglasila.

Če hočemo kot družba SPREMEMBE na tem področju, se morate mladi starši tako ob pozitivnih dogodkih kot ob negativnih izkušnjah razumno ODZVATI - PISMENO pohvaliti, kar je za pohvalit, pokomentirat, kar vas moti, predlagat, kaj bi se moralo izboljšat, se razjezit, kadar je kaj nesprejemljivo, kajti le tako bo prišlo do pozitivnih sprememb.

Ko sem jaz porodila svoja dva otroka, sem se zelo pozanimala tako o porodnišnicah, ki so mi bile na dosegu. Takrat je bila najnapredneša kranjska porodnišnica in oba otroka sem rodila tam, čeprav sem iz Ljubljane.

Ko so me odpustili, sem napisala zahvalno pismo, v katerem pa sem omenila nekatere neprijetnosti - zaradi stare arhitekture ni bila zagotovljena zasebnost na poti od porodne sobe do stranišča po klistiranju- na eni strani vhod za nove paciente, ti pa mimo z golo ritjo do stranišča npr... to sem napisala in tudi svoje želje, da bi lahko drugič rodila čepe (to je bila za tiste čase nepredstavljiva revolucija). Od takih pisem se potem stvari počasi premikajo na bolje.

V porodnišnico gremo rodit zaradi varnosti - zaradi tistega  minimalnega procenta, ko se lahko kaj zaplete. Pozanimajte se, preden greste rodit. Obiščite porodnišnico, povprašajte, ozrite se naokrog. Že ob sprejemu boste zaznali, ali se za vas dovolj zanimajo in na kakšen način se do vas obnašajo. Povprašajte, kako ukrepajo, če se kaj zaplete - kdaj naredijo carski rez, koliko časa bodo čakali pred odločitvijo, imata starša kakšno besedo pri tem. Kar nekaj nesrečnih zgodb je iz zadnjega časa na to temo.

Tule pa vam dajem zelo koristen link,  MAMA ZOFA, kjer si lahko preberete marsikaj, še posebej, če se nagibate k alternativi.

http://www.mamazofa.org

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Mariborska porodnišnica
9.6.2009 11:32:18   
rina22
babimaja, HVALA za zelo koristne informacijeuser posted image

Kar pa se tiče MB porodnišnice, pa imam še eno vprašanje. Čeprav ni povezano ravno z osebjem, oddelkom, porodno sobo ali kakorkoli okrog poroda, vas prosim, da mi vseeno odgovorite. Prejšnjič sva se s fantom pogovarjala o tem, in sem se odločila, da vas kar vprašam, čeprav se bo verjetno vsem zdelo neumno, da sploh razmišljam o teh stvareh. user posted image Vglavno, stvar je taka: Ko te očka pripelje rodit, lahko zapelje do oddelka, kajne? Kaj pa potem? Tam te odloži, ti greš na oddelek, on pa pelje avto v garažno hišo, ali lahko kje not parkira? Ker npr. če je tak, da želi biti zraven pri porodu, se ne ve, kak dolgo bo to trajalo.. Upam, da nisem preveč zakomplicirala.. Prosim za odgovor.. Saj vem, da je malo "glupo" na take reči misliti, ampak kaj, če me pa zanimauser posted image

(odgovor članu babimaja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Mariborska porodnišnica
9.6.2009 22:05:03   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Vglavno, stvar je taka: Ko te očka pripelje rodit, lahko zapelje do oddelka, kajne? Kaj pa potem? Tam te odloži, ti greš na oddelek, on pa pelje avto v garažno hišo, ali lahko kje not parkira? Ker npr. če je tak, da želi biti zraven pri porodu, se ne ve, kak dolgo bo to trajalo.. Upam, da nisem preveč zakomplicirala.. Prosim za odgovor.. Saj vem, da je malo "glupo" na take reči misliti, ampak kaj, če me pa zanimauser posted image


Sploh ni glupo! Pač zanima te. Kako bi pa vedela, ko greš prvič rodit... user posted image

Seveda te lahko partner pelje pred vhod v P- kar bo seveda lažje izvedljivo, če bosta prišla ponoči oz. v večernih urah. Saj veš, da je čez dan vstop otežen. Če zavijeta na glavni vhod se vse ustavi, ker se na rampi čaka, da se en avto pripelje, en vstopi...

Čez dan pozvoniš na vhodu pred porodnimi. Pri vhodu v P, takoj na levo. Ponoči pa je stranski vhod, levo od glavnega. Če še ne bo neke akcije, lahko tvoj dragi komot parkira v času, ko te bo babica sprejela, pogledala, izpolnila vse formularje...evo, avto je že parkiran, zdaj pa lahko gresta v porodno...user posted image


Vsekakor ti želim, da bo čimmanj zapletov s parkiranjem in lepo porodno izkušnjo! Pa obilo obilo cartanja!!!

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Mariborska porodnišnica
9.6.2009 22:08:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Monni

Jaz sem bila v sredo ob 22 uri na ctg-ju v P MB, ker nisem zaznala dovolj gibov, pa sta bili tako sestra kot zdravnica zelo prijazni (čeprav je pikica začela močno brcati takoj ko so mi dali na trebuh sonde user posted image user posted image user posted image


Tudi jaz imam takšno izkušnjo...lump, pa je začel telovadit, takoj ko so me priklopili na CTG... user posted image  user posted image  user posted image
Vsi pa zelo prijazni, strokovni!!! user posted image  user posted image  user posted image

rina22
Če želiš roditi v Mb se pozanimaj ali lahko tudi CTG preglede opraviš tam. Kar tako brez napotnice zagotovo ne bo šlo, zato se prej prepričaj. Danes ni nič na lepe oči... user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 9.6.2009 22:10:38 >


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Mariborska porodnišnica
9.6.2009 23:04:44   
elevitka
Rina v UKC MB lahko fant parkira avto tudi notri (v večernih urah bo enostavneje kot je napisala tosja) tebe odloži pred porodnišnico, se zapelje naravnost naprej do stolpnice (če sta  hodila v MŠ V UKC MB potem veš pri katerem vhodu ste noter hodli  v stolpnico) no ob tem vhodu naprej če zapelje je za stavbo parkirni prostor in tudi parkirni avtomat kjer poravna parkirnino pred odhodom ven.

prvih 15 min je brezplačnih - če te recimo odloži in gra parkirat izven bolnice

za CTG ti da napotnico osebni ginekolog, če pa bi bilo karkoli narobe (ne čutiš otroka, odteče voda, krvaviš) pa polni gas direktno noter v porodnišnico - če bo treba ti bo fant šel naslednji dan urejat papirje k tvoji ginekologinji.

_____________________________

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Mariborska porodnišnica
10.6.2009 11:16:58   
rina22
tosja in elevitka, NAJLEPŠA HVALA za odgovore user posted image user posted image user posted image
G še mi ni dala napotnice za CTG. Zdaj mi je dala napotnico za porod(ni oddelek) in za prevoz z rešilcem. Stvar je taka, da sva večinoma v MB, samo poleti (okrog PDP-ja) pa se čist lahko zgodi, da ne bom v MB.. Vglavno, HVALA vama.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Mariborska porodnišnica
10.6.2009 22:09:42   
AKP
Rodila sem v začetku maja in moram pohvalit vso osebje v MB porodnišnici. Na oddelku so bile vse sestre zelo prijazne, še posebej sestra Albina, ki si je vzela čas za mene in mi pomagala z pogovorom, ko sem bila čisto na tleh zaradi dojenja in ker je bila pikica pod lučko. Kadarkoli sem potrebovala pomoč sem jo dobila. Res so se trudile in večji del so bile vedno nasmejane in zelo, zelo prijazne.  

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Mariborska porodnišnica
20.6.2009 18:16:27   
babimaja
tukaj pa prikljucujem mnenje pisca iz Dnevnika na temo nasih in avstrijskih bolnisnic in porodnisnic

"Glede porodnišnice MB pa ni dosti drugače. Sploh ni čudno, da toliko mamic odhaja rojevat v Avstrijo. Pri nas doma smo izkusili obe varianti in lahko rečem samo to, da so otroci preveč dragoceni, da bi si skušal srečo v Mariboru - kajti v takšnem kaosu, ki tu vlada človek lahko samo upa, da bo imel srečo. V Avstriji so zadeve čisto drugače, tam se zdravnik stalno ukvarja s pacientom in sestre niso panične kot kure. Imajo uglašene ekipe, ki delujejo profesionalno in premišljeno. Ni nobene hektike, vse deluje uglašeno, nobenemu ni nič težko, vsi so profesionalno vljudni. Skratka resnično pravi profesionalci, ki jih lahko samo občuduješ kako delajo. Po moje bi našim zdravnikom in sestram zelo koristilo, če bi uvedli obvezno prakso v Avstriji. Samo tako, bi se delovne navade, kot jih imajo tam prenesle tudi v Slovenijo."

Tu je pa link na celotno debato v zvezi z dogajanjem na MB pediatriji, klikni:

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042275849

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Mariborska porodnišnica
20.6.2009 23:52:10   
ksena2
Pri nas smo še sto let za svetom - predvsem v komuniciranju s porodnico

(odgovor članu babimaja)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Mariborska porodnišnica
21.6.2009 15:50:21   
mateja rečnik
Sem že nekaj časa želela napisati komentar pa nekako ob dveh nadobudnežih nisem prej uspelauser posted image

Prvega otroka sem rodila v FB z EA, drugega pa brez kakršnegakoli protibolečinskega sredstva (ni bilo časa) v MB. Pa moram reči, da sta bili obe izkušnji super! O FB je bilo napisano že veliko pozitivnega in sama se lahko samo pridružim vsem hvalospevom te porodnišnice.

Za MB pa tako. Sprejel me je babičar Bojan, o katerem krožijo same pohvale in tud jaz ga lahko samo pohvalim! V porodni nisem bila ravno dolgo, vendar se lahko resnično zahvalim babici Zlatki, da ob tako kratkem porodu nisem dobila niti šiva. Sem takoj ob prihodu izrazila željo o varovanju presredka in tega so se res držali. Pohvale za prijaznost in strokovnost gredo še babici Eriki Marin, pa seveda anesteziologinji Pogorevčevi, s katero sem bila dogovorjena za EA. V porodno je prihitela že pred mano, vendar na koncu z mano predihala še tista dva popadka, saj za EA kot sem že napisala ni bilo časa. Skratka celotni ekipi v porodni sobi same pohvale! Se tako strinjam z ostalimi predhodnicami, ki v vedno večji meri hvalijo porodne sobe.

Je pa res, da občutiš razliko med FB in MB potem kasneje na oddelku. V splošnem so sestre prijazne, sploh če nimaš nekih zahtevkov. Kot drugorodka jih praktično nisem potrebovala in je bilo vse ok. Pri cimri (prvorodka) pa je nekajkrat bilo drugače, saj se je videlo, da jim ni prav, da jih kliče. Ena sestra je šla celo tako daleč, da se je norčevala iz imena njenega sina! Tega v FB ne bi doživela, sama pa sem tako dobila občutek, da bi odšla iz porodnišnice z grenkim priokusom, v kolikor bi prvič rodila v Mb. Zdaj, zakaj je tako v Fb, ne vem. Po občutku bi rekla, da je bilo v Fb več sester na voljo in so zato mogoče bolje razpoložene, kar je pa seveda stvar organizacije, torej vodilnih v UKC Maribor.

Nadalje, v FB ni nikoli ničesar zmanjkalo. V Mb so nama zmanjkale brisače za tuširanje, pa sva prosile za nove in so prinesli vsaki natančno eno do naslednjega dne. Cimra en dan kljub prošnji tudi ni dobila ledu za blaženje otekline zaradi šivov, ker jim ga je zmanjkalo. Nekje sem zasledila še pripombo čez vizite, vendar so tudi te v FB kratke, ker tudi sama ne vem, zakaj bi morale biti daljše. Pogledajo in vprašajo, če je vse ok in to je to. Če povzamem bi rekla, da se v Mb trudijo (eni bolj, drugi manj) izboljšati zadeve. Glede na mojo izkušnjo je situacija v porodnih sobah v obeh porodnišnicah primerljiva, porodni oddelek pa je nedvomno bolje organiziran v FB. Pa smo spet pri organizaciji oz. denarju…

(odgovor članu ksena2)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Mariborska porodnišnica
21.6.2009 18:24:24   
Anonimen
prebrala sem celo temo. Vidim da imate nekatere slabe izkušnje, druge dobre.

jaz sem se odločila da grem rodit v Mb in me ni ničesar strah.

Glede poroda-vem da bo bolelo in bolelo me bo enako v Mb ali v katerikoli drugi porodnišnici.

Glede odnosa osebja pa takole. Od njih pričakujem strokovnost, da bodo poskrbeli za mojega otroka in zame če bo bilokaj narobe (kar verjamem da bodo).
Ne pričakujem pa hotela s 5. zvezdicami in da se bo vse vrtelo okrog mene. Če bo pa katera sestra slabe volje pa naj bo, njena stvar, jaz sem človek, ki take stvari presliši, to me sigurno ne bo vrglo s tira.

Ob pripovedovanju mamic (ne s forumov) pa tudi večinoma dobim dobra mnenja, včasih pa katera pove kaj negativnega, pa še tisto je zame pretiravanje (kao njen otrok je bil pokakan in ko je sestro poklicala je sicer takoj prišla, ampak se je opravičila da ima v drugi sobi nekaj nujnega in da pride čimprej, potem pa je prišla po celih 10. minutah in je bila ta novopečena mamica čist paf, kako si to mislijo da je njen otrok bil dobrih 10 minut v pokakani plenički, mislimuser posted image )

Take stvari so zame pač pretiravanje na polni črti in menim da imajo slabe izkušnje največ tiste mamice (ne pravim da vse), ki komplicirajo.

Moje mnenje

(odgovor članu MikyMiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Mariborska porodnišnica
22.6.2009 9:25:03   
KaOs
Tamika87 Se popolnoma strinjam!!!

Tudi jaz sem se odločila za MB, saj menim, da so pogoji dela v Slo porodnišnicah bolj kot ne enaki(slabi) zaradi pomankanja osebja, vendar se v MB počutim bolj domače...

Sicer imam do Celja bližje (ca. 10 min) vendar pa so izkušnje pznank iz CE porodnišnice slabe, tako da niti za minuto nisem pomislila, da bi rodila kje drugje kot v MB.

No ko smo tja hodili na materinsko šolo, pa so se mi vsi delavci zdeli zelo zelo zelo prijazni; seveda pa je treba vzeti v obzir, da lahko vsak ima slab dan; in da ob takem baby-bumu kot ga doživljamo zadnjih par let nobena izmed nas zagotovo ne bo edina mamica na oddelku!!!

LP vsem skupaj

P.S: Vam javim konec julija kako je šlo...


_____________________________

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Mariborska porodnišnica
22.6.2009 10:46:18   
rina22
KaOs - se popolnoma strinjam s tabo! Tudi sama sem se odločila, da bom rodila v MB porodnišnici, ker sva tam tudi obiskovala materinsko šolo oz. šolo za bodoče starše in so se res vse zdele zelo prijauzne, pa še porodno sobo smo si ogledali, tak da približno že vem, kje je kaj in kam moram iti, ko bo silauser posted image Ne vem pa, kako v MB porodnišnici gledajo na user posted image , ki pridejo rodit k njim, če imajo npr. katero porodnišnico bližje, in se raje pripeljejo k njim več kot pol ure. Glede na to, da bo jilij verjetno kar natrpan in naporen (v vseh porodnišnicah, ne samo mariborski), se bojim, da me ne bodo ravno lepo sprejeli, glede na to, da imam eno porodnišnico bližje kot MB..

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Mariborska porodnišnica
22.6.2009 11:06:53   
KaOs

Draga Rina22!

Jaz sem že v materinski povedala, da nisem iz mariborskega okrožja, pa niso imeli nikakršnih pripomb. Pred 2 tednoma pa sem imela še razgovor z DR. Pogorevčevo glede EA, ji povem od kod sem, pa je sploh ni začudilo da pridem k njim(no tudi moja predhodnica na razgovoru je bila celo iz istega kraja kot jaz)!!!

No, jaz gledam na to malo drugače; sem namreč mnenja, da jim naš prihod iz drugih okrožij kvečjemu lahko pomeni pohvalo za njihovo delo, saj smo se namesto za lažje dostopno porodnišnico odločile za tisto, ki je sicer dlje - vendar po našem mnenju veliko bolj kvalitetna. - Upam, da me ni kdo narobe razumel/takšno je pač moje mnenje.

LP


_____________________________

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?