Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Aja, drugače pa ob vikendih nikoli nisem na RR, ker vedno čakam ponedeljek, da vas preberem v službi.
. Sem si še par dni nazaj rekla, da naslednji cikel ne bom jemala K, ker so me med O jajčniki ful bolel da je blo
precej nespontano pa boleče, ampak sva se vseen potrudla. No, kljub temu ni bilo nič. Včeraj pa sva se z
odločila, da greva še v 2. krog. Potem je pa škatle itak konc. Vsem vseeno hvala, ker ste držale pesti.
.
), pa mi je srednja Amerika v oči padla. Pa ponudba za avionsko karto je zračunala agentka za samo 511 € - to je pa kar velika razlika. Jaz upam, da se bova odločila. Sporočim pa za ziher jutri al pa v sredo.
Res je, da so se od lani podražile za okoli 150 €, ampak kokr sem jaz gledala za Johanesburg ali Cape Town (pred kakim mesecem), je bila okoli 750 €. Naslednjič poskusi kar direkt na spletni strani od Qatar airways, ker ti na STA lj na tisto ceno še nabijejo provizijo. Za afriške države je vedno pametno pogledat letalske družbe od bivših kolonizatork, te imajo ponavadi redne in poceni linije.
. Ja, sej res tut Guatamala ni slaba ideja - v bistvu sploh ne vem, kaj me čaka.. samo to ma en svoj čar, ker nič ne pričakuješ. Pol je pa dostkrat ful dobr
. Sej pomojem so Havaji tut razred zase
Do takrat pa da vsaj ena ugleda
!!!!