|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 10:30:07   
neela
suzi, živjo! Te ni bilo na spregled nekaj časa, a? Hvala za želje. Midva letiva v Grčijo.

nf, ja mama Afrika, to je zate, kajne? Čeprav se jaz tud Havajev ne bi branila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 10:31:31   
Anonimen
neela, o super. Jaz bi tud še šla enkrat mal na Krf obudit spomine na maturantskega.. user posted image  Aja, drugače pa ob vikendih nikoli nisem na RR, ker vedno čakam ponedeljek, da vas preberem v službi.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 10:45:57   
nf
Uffff mama afrika ja user posted image  user posted image  user posted image  Sploh si trenutno ne predstavljam, da bi šla kam drugam na dopust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 10:48:06   
Anonimen
nf, vidim, da kar dosti potujeta. Daj mi pomagaj kako najti en ugoden dopust, pa da je vse ok?

Razumem, da najbrž preko agencije, sam kje se najdejo tiste najbolj ugodne variante?

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 11:03:45   
nf
Hmmm midva nikoli ne potujeva z agencijo. Midva greva vedno na lastno režijo. Nabaviva letalske karte (Qatar airways so kar ugodne, STA Ljubljana, odvisno od kje letiš), po internetu dobiva prenočišče za prvi dan in rezervirava avto. To je to. user posted image  Če te zanima takšno potovanje, mi samo povej, kam bi šla in ti bom probala kaj ugodnega najdt. Načeloma velja, da hotel vedno najdeš na internetu po nižji ceni (lahko za isti hotel prišparaš do 50%), samo moraš znat iskat. V Londonu nisem recimo nikoli dala več kot 60 EUR za double room v centru. Če pa iščeš take agencijske variante pa mislim, da imajo na last minute centru kar ugodne variante.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 14:39:33   
nf
Ja babe kaj je zdej to, kje ste moje klepetuljice? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 15:19:43   
Fargesia
hejla! vidim da me že enu mičkenu pogrešate....(pa me res?)
no zdej je tahuda kriza že mim in se bom lahko malo več oglašala...upam da res...

jst sem od te slovenske bolezni že čist zelena!!!


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 15:33:45   
frula
Hoj punce!
Samo da vam sporočim: v nedeljo zjutraj me je obiskala stara zloba user posted image .  Sem si še par dni nazaj rekla, da naslednji cikel ne bom jemala K, ker so me med O jajčniki ful bolel da je blo user posted image precej nespontano pa boleče, ampak sva se vseen potrudla. No, kljub temu ni bilo nič. Včeraj pa sva se z user posted image  odločila, da greva še v 2. krog. Potem je pa škatle itak konc. Vsem vseeno hvala, ker ste držale pesti.
Ali mogoče katera ve, kako dobiš napotnico za spermiogram. Ali mora to tvoja G napisat, al je samoplačniško al mora on k osebnemu zdravniku al kako?
nf, jaz bom tut kar šla malo po svetu. Tut jaz najraje potujem kar brez agencije. Če bo šlo vse po sreči, bova še ta teden kupila karti za Guatemalo (vmes se za par dni ustaviva v New Yorku), šla pa naj bi 2. polovico novembra in 1. polovico decembra. Kaj pa veš, mogoče se pa tam kaj prime user posted image .
skuštrana suzi, jaz tudi ponavadi potujem prek agencije sta - lahko jim kar pišeš po meilu in vprašaš, kolk bi te prišla najugodnejša varianta za kamor bi pač rada šla.
Fargesia - seveda te pogrešamo. Upamo, da boš kmal vso to zamudo not prinesla user posted image .
Čau!


(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 16:01:42   
malagala
Ojla!

Tudi jaz sem veliko prepotovala, tudi s STA agencijo, na lastno pest, z nahrbtnikom na rami...Zadnji 2 leti nič, ker obnavljamo hišo in nam zmanjkuje sredstev, seveda so vikend paketi obvezni...Če ne kje daleč, pa v SLO ali na HRV.

Ravnokar iz UZ, 15. dan user posted image , mislim, da je folikel velik 22mm, tako da naj bi bil pripravljen na "osamosvojitev"...Spet pa imam tanek endometrij, le 4,9 mm, tako da ne vem, kaj bodo z mano...Sem vesela, da vsaj malo reagiram na K. in da me res tako dobro spremljajo na UZ, da se nič ne obremenjujem - pred jemanjem, 12. dan, 15. dan in še 18. dan moram na UZ, da vidijo, kaj je z mano...Vožnje so naporne, ampak mislim, da monitoring tu more bit...Vsaj zato, da ugotovijo, kjer v ciklu se kaj zalomi...

Lepo se mejte, držim pesti!!!



(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 16:09:50   
nf
Seveda te pogrešamo Fargi! Kje se potepaš?
Frula, opa kr v Guatemalo. A veš, da je bila to tudi moja želja pred kakšnim mesecem. Kot sem gledala slikce na Google earth je ful ful lepo. Boš poročala in poslala kake slike, ko se vrneš?
Drugače pa naj gre tvoj dragi za spermiogram kar k osebnemu zdravniku po napotnico. Lahko gre pa k Rešu samoplačniško in bo na vrsti v okoli 3 tednih.

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 16:37:01   
frula
nf, ful bi šla drugač rada med drugim tut na Madagaskar al pa kam drugam v Afriko (še nisem bla nikjer), ampak sem se prejšnji teden pozanimala in je karta 1200 € , to mi je pa kar mal tumač. Pol sem pa začela še mal raziskvat (tut google earth user posted image ), pa mi je srednja Amerika v oči padla. Pa ponudba za avionsko karto je zračunala agentka za samo 511 € - to je pa kar velika razlika. Jaz upam, da se bova odločila. Sporočim pa za ziher jutri al pa v sredo.
malagala - držim pesti user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 17:01:42   
nf
Frula, jaz še nikoli nisem dala 1200 € za letalsko karto za Afriko. user posted image  Res je, da so se od lani podražile za okoli 150 €, ampak kokr sem jaz gledala za Johanesburg ali Cape Town (pred kakim mesecem), je bila okoli 750 €. Naslednjič poskusi kar direkt na spletni strani od Qatar airways, ker ti na STA lj na tisto ceno še nabijejo provizijo. Za afriške države je vedno pametno pogledat letalske družbe od bivših kolonizatork, te imajo ponavadi redne in poceni linije. user posted image  Samo sej Guatemala tudi ni tako švoh aneee? user posted image

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 18:13:43   
frula
nf - aja, da bi šla kar direkt na letalsko družbo - to pa ni švoh ideja. Ja, sej men se je tut to zdel fuuul drago user posted image . Ja, sej res tut Guatamala ni slaba ideja - v bistvu sploh ne vem, kaj me čaka.. samo to ma en svoj čar, ker nič ne pričakuješ. Pol je pa dostkrat ful dobr user posted image . Sej pomojem so Havaji tut razred zase user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 20:18:26   
little angel
hey cvekice. sma z dragim malo "bluzla" za vikend pa bla na izletih pa tak... pa s pesekom smo zaceli v solo hodituser posted image sicer je ze star 8 mes ampak nikoli ni prepozno. ga je treba lepo vzojit da enkrat ko bo bebo bo vseeno lahko sel vseposod zravenuser posted image no zacela sem drugi ciklus s klomifenom. danes sem pojedla tretjo tabletko. prvi dan me je malo glava bolel pa neki pritisk cutim v jajcnikih druga pa nic, tako da je zaenkrat vse super. seveda upam, da bo prinesel kaki rezultat.
frula midva z mojim sma bla letos 2 tedna v mehiki in sma mela all inclusive in je stalo vse skupaj 1400eu za enega z zavarovanjem vred. bil pa je hotel s 5 zvezdicami. res si mel vse kar si hoto. sla sma tudi na full dosti izletov in je res blo super. rezervirala pa sma preko spletne strani odklop.com na tej strani mas tudi moznost, da rezerviras samo letalske karte, ki so v zadnjem trenutnku full poceni.

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 21:30:54   
andre3a
En lep pozdravček tudi od mene.Komaj sem vas malo prebrala za nazaj.
Nekaj časa nisem bila na RR saj nekako nisem imela časa,pa še rojstni dan je imela hčerkica,vrtec... pa ovulacija je bila...Ta mesec se sploh ne obremenjujem,ne razmišljam preveč o tem zdaj pa bomo videli tam 18. kaj bo.
Držim pesti za vse in da čimprej sporočite veselo novico in ne obupat.


_____________________________

ANDREJA

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 22:08:01   
neela
Drage moje....za en teden vas zapuščam, ker grem svojo ritko namakat v grško morje... jupiiii....
user posted image Do takrat pa da vsaj ena ugleda user posted image !!!!   

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 22:39:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Drage moje....za en teden vas zapuščam, ker grem svojo ritko namakat v grško morje... jupiiii....
user posted image Do takrat pa da vsaj ena ugleda user posted image !!!!   


Saj veš kaj mislim. UŽIVAJTA!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 22:45:42   
lučka 25
nf, otroci se že anj jokajo, se že navajajo na ritem v vrtcu. tako, da je že manj naporno in več užitkov.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: Klomifenke 2008
8.9.2008 22:53:26   
lučka 25
Fargi, se je že kaj umirilo vse skupaj, služba in doma (žurke pa to)? Kaj še pridi naokoli.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: Klomifenke 2008
9.9.2008 7:11:16   
Anonimen
Jutro.user posted image

neela, uživaj maximalno. user posted image user posted image user posted image

nf, hvala. Bom mal pregledala ponudbe, če mi bo kaj padlo v oči.

drugače sem pa včeraj uvedla spremembo pri K. Jemala naj bi 3/dan, vsakih 8 ur 1 tableto. Pri Pušenjaku pa sem včeraj zasledila, da je boljše če jemlješ vse 3 naenkrat. Ker je napisal da kao tud če maš en tablet, ga ne daš na polovico in vzameš 2x. Tako, da bom probala še to. Saj nima bit kaj narobe, ne?user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: Klomifenke 2008
9.9.2008 9:12:18   
nf
Suzi dej potem vsaj zvečer jemlji, da ti ne bo kej slabo čez dan. A veš, da sem jaz tudi včeraj spet začela s K. user posted image  In glej ga zlomka, popoldne sem imela že malo težav z vožnjo. Koncentracija mi je kr begala sem pa tja, zelo beden občutek. user posted image  
Naša Neelika nas je pa že kar zapustila. Lumpa mala sigurno uživa v naročju kakega grškega lepotca. user posted image  Neela, če nas slučajno prebiraš, UŽIVAJ!!!!!
Frula, ja itak. user posted image  Pomoje bi se lahko cele študije izvedle glede gibanja cen kart in hotelov pri ponudnikih in posrednikih. Pri posrednikih se sigurno splača gledat zadnjo minuto, ko jih začne navijat panika, da bodo v minusu, ponudniki hotelov običajno nimajo nekih posebnih akcij, ponudniki letalskih kart imajo pa cenejše karte par mesecev pred letom, ki se s časom dražijo. Tko študija ala nf. user posted image
Lučkica a veš da sem ti kar fouš, da se lahko dnevno zabavaš s tamalimi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: Klomifenke 2008
9.9.2008 11:47:51   
Anonimen
nf, ja, popoldne bom vzela vse 3. Zjutraj nisem upala, ker sem šla itak v službo, pa že tako me obliva..user posted image user posted image  Pa včasih se mi zdi, da se mi mal vrti, ampak pred očmi.. ne znam povedat. A spet si na K? Ja, super..user posted image user posted image

Kje ste vse čveke? Kar pridno delate?

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: Klomifenke 2008
9.9.2008 12:56:16   
kalaxy
Pozdravljene punce,
vsake tolko vas kaj preberem, zdaj se pa tudi javljam. Jutri tudi sama začnem prvič jemati Klomifen, in sicer 1 tableto na dan. A imate kaj problemov ko jih jemljete oz. stranskih učinkov?
Kako hitro pa vam je uspelo zanositi?
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: Klomifenke 2008
9.9.2008 12:56:28   
nf
A veš, da se meni tudi malo vrti, ampak samo včasih. Pa jaz papcam samo 0,5 tabletke, kako se mora šele tebi s tremi vrtet. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: Klomifenke 2008
9.9.2008 13:01:30   
nf
Dobrodošla Kalaxy! Hehe pa glih o vrtenju zaradi K se pogovarjamo user posted image  Jah seveda so stranski učinki, sej to so močne tabletke. V bistvu bo bolje, če jih sama vidiš in ti jih me ne povemo, ker drugače si jih boš sigurno namislila. user posted image  Sicer jih je pa že kar nekaj zanosilo med jemanjem K, poglej nazaj seznamček nosečk, tam ti vse piše.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?