Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:40:32
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
a si vidla tistga na naši novi temi.... je že mal bolj predrzen.... sem morala krstit temo z prvim nagcem....
ti si že moja tanartabolša prjatlca klele.... , da veš! sej, prej je bla pa Se*, pa se mi je dala zamerit.... veš, mi je naenkrat nehala lepit tele napol nagce, pa ko je dober vedla, da stem men dan polepša.... pa sem nehala na RR hodit... tak akvica, sem se ti mal potožla glede Se*...sam zdej ko pa vidim da si ti bol aktivna pa, upam da bom spet našla čas in bla več tu gor... s tabo! Aja pa še nekej.... ledenka je včasih fajn kofetke lepla....
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 18:42:26
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
ti si že moja tanartabolša prjatlca klele.... , da veš! sej, prej je bla pa Se*, pa se mi je dala zamerit.... veš, mi je naenkrat nehala lepit tele napol nagce, pa ko je dober vedla, da stem men dan polepša.... pa sem nehala na RR hodit... tak akvica, sem se ti mal potožla glede Se*...sam zdej ko pa vidim da si ti bol aktivna pa, upam da bom spet našla čas in bla več tu gor... s tabo! Aja pa še nekej.... ledenka je včasih fajn kofetke lepla....
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 18:50:42
pikica36
jaz vas takooooo pogrešam , pa ne pridem do neta na šihtu mam tolk časa pa mam vse blokirano , doma pa...... kar nekako ne najdem pravega cajta , preden vas preberem za nazaj je že skor ura mimo pol pa že za pisanje zmanjka cajta danes sem bila na kontrolne UZ, maternica je čista, sam je pa opazila neko cisto na desnem jajčniku in je rekla, da po M se rade pojavijo in pol izginejo in da naj po naslednji M spet pridem( jaz pa optimist upam da je ne bo ) da vidi če je zginla. pa bhcg mi je dala kontrolirati, če je padel tako kot bi moral.
vse ki grete na dopust - uživajte tiste ki ostajate doma tudi. mi jutri odhajamo na kratek dopust v vodice do nedelje, tako da vas najbrž ne bom utegnila več pozdravit