|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 21:25:23   
ROZICA29
Tejek iskrene čestitke za nosečnost, naj vseh devet mesecev mine brez težav.user posted image user posted image user posted image

Pika, na dan punkcije sem prosila, če lahko pokličem in vprašam koliko se jih je oplodilo, tako da mi je sestra iz laboratorija zraven dala tel. št. in kodo, ki naj jo povem ko pokličem, naročila mi je naj jo pokličema danes zjutraj ob osmih. Tako da danes nisem imela nobenih težav, mi je takoj povedale število oplojenih.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 21:33:18   
Abra
Uf, Pika to je blo pa res hudo. Zdaj pa ne razmišljaj o tem, tokrat tega ne bo!!! Misli na svoje pikice, ki se zdaj fino deiijo in komaj čakajo, da jih v soboto greš iskat. user posted image

Mijavček, bogica user posted image držim pesti, da se bo umirilo.

Sonček, ti kar vprašaj, če ne boš nič dobila. Drugače greš lahko še vedno na Fernetiče in si sama kupiš prometrium, kot si me pri Rešu. Imamo pa mal manjšo dozo, na 12 ur. Zaspana sem pa jaz tut, pa sladko je začelo spet dišat ...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 21:59:03   
vijolica30
rozica29 vauuuuuuuuuuu, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 22:06:42   
vijolica30
pa še tejek srečnica srečna user posted image user posted image user posted image , čestitam!!!

mijavček upam da bo minilo kot bi mignila, vso srečo!!!

lp, v

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 22:24:27   
ROZICA29
Vijolica30, hvala za čestitke, čeprav se jaz še vedno ne upam preveč veseliti, ker ne vem kaj gre lahko še narobe. Koliko časa po oploditvi se oplojene celice delijo? A gre lahko še tukaj kaj narobe? A misliš , da so se do danes že delite, ali ta proces traja še kakšen dan več? Punkcijo sem imela v torek.

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 22:37:22   
ledenka
tejek user posted image user posted image user posted image  cestitam!

konjski zrezki bojo jutri user posted image  jih moram dat v paco user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 22:58:34   
vijolica30
rozica29 v mojem primeru je bilo tako, da so se od treh spunktiranih, potem ko sem klicala na tel. oplodile vse tri, dobila sem pa 2 nazaj, ker je ena bila še malo premajhna, tako da mislim, da se res ni treba sekirati, ti jih imaš veliiiiiiiiko hvalabogu user posted image , tudi če katera ne zraste , KAR SE SEVEDA NE BO ZGODILOuser posted image . delijo se pa vsak dan.
posluši oz preberi me dobro: ne skrbi in razmišljaj pozitivno!!! to ti polagam na srce!!!user posted image

nočko, v

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 23:02:55   
vijolica30
no zdej si pa šla rozica, tok mečka tale moj pc, ga bom user posted image ...

lp, v

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: IVF/ICSI maj
1.5.2008 23:32:25   
kajsica
Čveke čvekaste user posted image . 2 dni me ni, pa komaj uspem slediti!

Prvo Abra, čestitam za celice. Sedaj se lepo delijo! Držim pesti zate!

WP, danes sem prišla domov! Je mama včeraj imela rojstni dan in je bilo kar pestro. Sem pa jo tako presenetila na morju, ko sem rekla da me ne bo, da ko sem potrobila pri vhodnih vratih, je najprej rekla (sestra povedala), da to itak ni zanjo, potem pa je le privlekla svoj nos na plano in ko me je zagledala se je samo obrnila in šla nazaj not. Ko sem parkirala avto in šla not, se je samo smejala in se je hotla neki norca delat, pa sem ji samo podala posodo in sem ji rekla da sem ji nekaj za rojstni dan prinesla in ženska gleda (naredila doma rafaelo in ferrero in to prvič). Res je bila presenečena, no kuglice pa so naslednji dan šle ko po tekočem traku, res so dobre. Smeha pa je bilo toliko, tako da mi ni žal da sem šla dol, ker sem preživela res lepa 2 dni s sekico in mamo. Dobila pa špargelje za zajtrk (sem si jih napokala) in ribico za kosilo (njami), sploh pa ker je moja mama res izvrstna kuharca in tud peciva zelo zelo dobra pripravlja. Pri nas doma smo že tako razvajeni, da kakšni piškoti sploh ne gredo več v rit user posted image , morajo biti vsaj breskvice ali pa čokoladni sendviči....Pa dovolj o tem!!!

WP sem brala, da te mal tam spodaj zbada, nič panike, mislim da skoraj nobena ne loči nosečniških krčev od menstrualnih. Tako da nobene panike, če pika tam spodaj. Ti samo lepo počivaj. Normalno pa je da se nekaj mora dogajat, saj se maternica more širit in pripravit na 2 pikici, ki bosta rastli v tebi!!! Ja napihnjena pa sem bila jaz tudi in skoraj nisem mogla kontrolirati tega in še to je prenehalo pred cca 2 meseca nazaj. Prav bolelo je ko sem zadrževala. V glavnem ne obremenjuj se in čuvaj pikice!!!!

Dajamaja, kako je kaj s teboj? Počutje?

Ostalim pa želim en lep večer!!! Jaz sem pri imenih tako boga, čestitam novi nosečki, vsem ostalim pa želim mirno roko in naj bo to čimprej za vami z enim velikim +!!!!! Držim pesti za vse!!!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 1.5.2008 23:34:56 >

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 6:58:25   
Grethy
Dobro jutro vsem ...

Danes pa navijam in stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 02.05.
Zvezdica - punkcija .... čimveč celic in čimmanj bolečin
Sonček33 - UZ ... naj bodo danes tako veliki, da si bodo za svojo lepo rast prislužili teto STOP-ko

Čakmo na raport ... Vsem ostalim pa en lep lep dan !!!!!!!!!!!!


_____________________________

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 9:19:18   
sayuri
mijavček, si se res po meni vrgla ubožica user posted image . Točno vem, kako se počutiš in moja edina tolažba je, da mine.... Mene so na infuzijo dali šele v 16.tednu in takrat se je čudežno res nehalo bruhanje, čez kakšen teden pa še slabost. Drži  se punca, pa se kar prisili piti. Čeprav boš vse izbruhala.
Meni sta moja dva user posted image user posted image  počasi počasi pobrala vso zalogo in zdajle se pošteno borim s hemoglobinom. user posted image  Sem imela pred 14 dnevi samo 81 vrednost user posted image . Po 14 dneh se mi je popravilo na 87, kar je pa še vedno premalo.... Spodnja meja je 120. Koliko imaš pa ti vrednost hemoglobina v krvi? So ti dali kakšen sirup? Men je zdaj po tem sirupu slabo (Legofer), ampak se občutno moje počutje izboljšuje. Skratka mijavček....bo minilo user posted image . Saj potem kaj drugega pride, ampak....s problemi se ukvarjamo takrat, ko do njih pridemo. user posted image

pika74 jaz se zelo zelo dobro spomnim tvojega prejšnjega postopka. Bogica. Skupaj sva bili na punkciji ... na isti dan.... in spomnim se, kako smo čakale takrat tvoje poročilo iz ETja, pa ga kar ni bilo.....user posted image  Zdajle bo šlo vse gladko skozi, boš videla user posted image .
Abra tvoji otroci so pa že pripravljeni, a ne? Kdaj jih greš iskat - jutri?user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 10:19:46   
sonček33
No moji folikli so me spet mal razočarali. V bistvu sem razočarana predvsem zato, ker sem se že prpričala, da bo danes padla stopka - pa žal ne bo. Uz je pokazal 17,17,19,19,19,19,21,21,21 no saj jo mi všečuser posted image , ampak lahko bi bili malo manj leni in bi že do danes zrasli.
Torej jutri spet Uz, pol pa stopka zihr, pa v pon. punkcija. Bomo videli.



_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 10:26:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

No moji folikli so me spet mal razočarali. V bistvu sem razočarana predvsem zato, ker sem se že prpričala, da bo danes padla stopka - pa žal ne bo. Uz je pokazal 17,17,19,19,19,19,21,21,21 no saj jo mi všečuser posted image , ampak lahko bi bili malo manj leni in bi že do danes zrasli.
Torej jutri spet Uz, pol pa stopka zihr, pa v pon. punkcija. Bomo videli.




Bravo Sonček33 ... pa to so ja lepe novice ... lej tole vrstico kakšno imaš ... moji so bli 19 največji pa še to samo dva ... dej no ... sej nimaš kej bit razočana ... kvečemu lahko samo zavriskaš, kolk je takih ki bi strelale za takele foliklčke ... ajde ... smille on your face ... bomo jutr spet navijal zate user posted image user posted image


_____________________________

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 10:28:13   
Abra
Jutro user posted image jaz sem postala spet zaspanka user posted image ta prometrium je zame eno hudo uspavalo user posted image če sem bla prejšnji teden še hiperaktivna, bi zdej samo spala user posted image še dobro, da je tko lep sonček in me je iz postle zvleku.

Zvezdica, zdaj si ziher že fertik. Navijam, da se bodo celice lepo plodile.

Sonček, bo stopka padla danes, kajne?

Sayuri, ET imam v ponedeljek, najbrž zato, ker sem vedno imela 5. dan. Ena celica manj, pa naj ne bi bil problem. Upam, da se pridno delijo. Ti si nazadnje tudi imela 9, kajne? Tole z železom pa ni fajn, si poskusila tudi kaj s hrano, al ti še vedno ne paše? Moja svakinja je imela tko slab hemoglobin, da so ji po porodu dali transfuzijo user posted image samo ona je vegetarianka in ima s tem skoz težave. Mogoče bi ti tut morala kak košček konjskega mesa z rdečim vinčkom user posted image eni moji prijateljici (spet slab hemoglobin) je G svetovala kozarček terana na dan. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 10:28:38   
dajamaja
Tejek, čestitke!!!

Pija, zdej boš pa kmalu na vrsti, da greš v kurnik pogledat za jajčka user posted image . Se stavim, da je že gužva!

WP si me kar malo zavedla z reševalcem... hvala bogu, da je šlo le za bolniško. Moj trebuh tudi ni za kazat okol. Bo treba mal gardeorobo preverit za službo, mam 14 dni stranke vsak dan user posted image . Upam, da jim ne zaspim.

Rožica, kako lepe rezultate imaš. To bo veselje ob user posted image user posted image .

Grethy, držim pesti in navijam, da se čimprej dogovoriš za poseg, opkrevaš in greš po pingvine!!!

Ledenka, je povzročila pravi kulinarični vihar. Dobre ste, jaz kuham pa čist simpl. Za kakšen praznik se že potrudim s kakšno paco.

Mijavček, ti uboga ženska ti! Sem ti hotela napisat, kako je Sayuri infuzija čudežno pomagala, pa berem, da ni bilo dolgoročnega efekta!

Abra, tud kavčiranje je šport. Po številu zastopnic tle gor, se bo lahk uvrstil še med olimpijske sporte. Mene pobira čez dan, zvečer, ...gdaj češ. Me je kar strah službe, ko bom morala biti stalno aktivna, men se bo pa sam zehal.

Mišmiš, za golaž sem se hecala, ker paše na prvi maj. Naš je brikete. Včasih mu skuham kosti in jih poje z juho. Naše hrane ne dobi, prav zaradi začimb. Rad pa ima surovo sadje in zelenjavo.

Pika, odženi slabe misli!!

Kajsica, kaj si že nazaj!? Si imela sonček? Saj naše mame si zaslužijo mal pozornosti in presenečenj. Jaz tudi mojo rada presenetim. Pa očeta tudi. Jst sem OK. Precej zaspana, sicer pa OK. Pa tile fraj dnevi mal prehitor minevajo, se ti ne zdi!?

Sonček, te hecajo mal, ne? Počas se pa tudi daleč pride, veš!

Zvezdica, čakamo poročilo.

Sayuri, tebe pa zdej hemoglobin daje!? Kaj pa kakšne blažje variante od teh tablet ni? Zdržite vi 3je.

Pozdrav tudi našim nosečkam Konini, Glorii, Sulfiniji, Ribica, ... ma kdo bi vas lahko vse naštel. POzdrav tudi ostalim!

Jaz bom bolj redko tle gor, nam je PC crknil in sem zdaj odvisna od sinove milosti user posted image  Pa veste kako so igrice zanimive. Mislim pa na vas!


(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 10:30:50   
Abra
Sonček, med tem, ko sem pisala, si pa ti že nazaj user posted image user posted image super poročilo je to!!! Čeprav bo stopka šele jutri, bojo pa tko fajn veliki in zrele celice user posted image user posted image user posted image pa še super število bo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 10:35:21   
Abra
Dajamaja živijo! Tudi tebe prometrium zdeluje user posted image jaz sem računala, da bo dovolj toplo in bom na terasi namesto na kavču user posted image pa je malo preveč sveže za poležavat user posted image Pa da nadaljujem od zadnjič - sva se pri wc-ju srečali? Tam je imela ena neki rdečega oblečeno. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 11:32:22   
dajamaja
Ne, nisva se srečali pred WCjem. Midva sva sedela na klopci na hodniku pred čakalnico, ko si prišla ven s punkcije. Po moje me nisi registrirala, vsaj če po sebi sodim. Jaz ko grem s punkcije al transferja ne vidim nič. Te zdej matra, ker jaz pa vem kako zgledaš user posted image ? Se lahko zmenva za kakšno kavico, pa se bova spoznali. user posted image
Jaz bi tudi poležavala na sončku, pa sta me moja doma pustila s psom, ker betonirata vežo. Zdajle pa intenzivno razmišljam ,kam bi jih popoldan zvlekla, ko je tako krasno sonce. Sam me je strah, da bosta pa ona samo še za kavč user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 13:54:33   
ledenka
Soncek, samo se ena spika, pa pade stopka user posted image  

a Zvezdica se je kaj javila? zdaj bi se ze lahko user posted image  me zanima, kaj bo porocala o punkciji user posted image  

Abra, pri Prometriumu sploh uspaval ne rabis user posted image  jaz sem se takoooo naspala, ko sem ga jemala user posted image  

Dajamaja user posted image  po finem kosilu bosta zagotovo se za sprehod, ampak bo pa vsaj veza zabetonirana

grethy, upam, da bos v akciji ze ta ciklus, da dobis pingvincke nazaj ze junija user posted image  mes imam pa v paci, bom upostevala tvoj nasvet glede konjaka user posted image  malo mes, dosti jaz user posted image  

sayuri, ti pa se samo 3 mesece user posted image  

kajsica, vcasih pase kak dan ali dva druzbe primarne druzine user posted image

vijolica user posted image  si bolje?

rozica, ti pa samo misli pozitivno in se pripravljaj za tvoje otrocke! user posted image

pika, si si ze uredila frizuro? user posted image

upam, da se bo jadrnica kaj javila, sem radovedna user posted image  

sem pa vcerajsnji vecer prezivela na ehih ameriskih fertility forumih... no, tam jih fuuuul napokajo s klomifenom, ker je ful poceni v primerjavi z drugimi zdravili. pa IUI je precej popularen, ga imajo tudi po 10x user posted image  IVF pa je noro drag... ene 15 000 EUR, noro! jemljejo hipoteke ipd. da si ga privoscijo, ker vecina zavarovanj ne krije teh posegov. imamo se sreco, ker so tudi samoplacniski postopki pri nas v primerjavi noro poceni. sem pa nasla kar nekaj finih nasvetov, recimo ful priporocajo ribje olje (omega 3) po punkciji, sploh v kombinaciji z Aspirinom 100. pa akupunkturo in kitajska zelisca, to pri nas nekako ni popularno. in imajo milijon nekih zeliscnih tablet, ki bi naj plodnost povecale... no ja. najboljsa zadeva pa se mi je zdela fertility kit user posted image  ki vsebuje kup testerjev, pa eno "skodelico", v katero se da spermo in se jo potem pritrdi direkt na maternicni vrat user posted image  s tem se kao izognejo plavalcki neprijaznemu okolju vagine.

bom pa se bolj preiskala te strani in v temo z zanimivimi nasveti nalepila enih par idej user posted image  skodit ne more, kajne user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 14:06:02   
ledenka
se nekaj - a se da pri nas naredit preiskavo Anti-Mueller? ker pravijo v tujini, da se s tem bolje doloci delovanje jajcnikov kot z FSH. je pa to krvna preiskava, pri kateri ugotovijo vsebnost nekih protitelesc user posted image  ahem, no, nekaj takega user posted image  v Avstriji ni blazno draga, 66 EUR stane v eni od klinik, ki sem jih gledala.

tule so info v anglescini:

The AMH can make the ovarian reserves visible






When a woman’s ovaries fail to react sufficiently to a hormonal stimulation under IVF treatment, this is called “Low Responder”. Occasionally, this can result in a raised FSH level. In order to obtain a satisfactory number of eggs, as required for an IVF treatment, it is important to identify these patients in good time.

The AMH blood value (Anti-Mullerian hormone) is used to estimate the ovaries’ stimulation capacity prior to IVF. The AMH is considerably more effective in evaluating ovarian activity than FSH or Inhibin.






Between the ages of 18 and 29, the AMH’s plasma level barely changes and lies constant between 20 and 25 pmol/L. From the age of 30 onwards, the level drops significantly and by the age of 37 it reaches 10 pmol/L. When values under 1 pmol/L are recorded it is highly likely that the ovaries will fail to react to hormone stimulation for IVF treatment.

The AMH test can quickly show the possibilities and limitations of the medical treatment needed for IVF. Infertility treatment is often successful but it demands considerable time and patience. The range of emotions experienced, including hope and fear, can place a huge strain on those involved.



< Sporočilo je popravil ledenka -- 2.5.2008 14:22:19 >


_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 16:50:09   
Zvezdica
Ojla Sončkiuser posted image .

Najprej vsem skupaj fullll hvala za ves suport. Rožice ste.
Tkole je, imam 4 celice, sej ne morem verjet, najprej sem imela 3 folikle, potem so se vzeli še trije, na koncu so bili trije normalni in dva micena. Rezultat 4 celice. Je reško komentiral. da glede na to da me je sam pol, da je odlično in super. Punkcijo sem preživela, bolečine, ki so pa kasneje nastopile pa preganjam s ketonalom. Ja res, je bilo zeloooo hudo. Zdaj ko sem zadeta je kr v redu.
ET je v ponedeljek ob 9ih.  Komaj čakam, upam, da se bo kaj oplodilo ( moj ma spermije za ponort dobre). Zdaj me pa zanima kako bom vedla, če se je kaj oplodilo?

Sonček, da bodo foliklčki jutri  dobri in  DRŽIM PESTI ZA STOPKO!

Ledenka, dolgujem odgovor za zadnjič... sem omenila rešu Prometrium, pa je rekel, češ, da bo v petek v redu, da naj si ne delam poti 2x, ker imajo Italjani itak normalen deloven dan. Tako, da sem danes dobila, ampak ne takoj za mejo, ker je tista lekarna zaprta do 5.5., ampak v opčinah.

Tako, že cal dan se cajtam pri tašči, zato bom še kasneje kaj pisala, ker vprašanj je zopet vsaj 10user posted image user posted image user posted image .
Ne maram, če se kdo zraven šeta, jast jim  pa računalniku brskam.user posted image  

Uživajte v sončku.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.5.2008 16:51:45 >


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 17:49:05   
mateja_goljev
Pozdravljene!
user posted image user posted image user posted image
dane je prišla user posted image !! (10 dan)
Vse se je podrlo....
moj tko joka ko nor, sam da ga pogledam, mi vse dol pade...
Sam gremo naprej.
A mi lahko katera pove kako sedaj poteka za nov postopek.

hvala in veliko sreče drugim....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 17:50:55   
gloria
Mijavček super da si boljšuser posted image
Tejek čestitke za user posted image
Sonček 33 ti ti zakaj si razočarana ko pa maš tako lepe folikle....pa še velikosti so približno enake....super ti gre...za tista zdravila pa ne vem zakaj jih ene dobijo ene pa neuser posted image ....držim pesti za juteruser posted image user posted image
Zvezdica user posted image user posted image user posted image  za 4 celice
Mismis hvalauser posted image ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 17:53:42   
gloria
Mateje Goljev žal mi jeuser posted image user posted image user posted image ....v lj.je najboljš da v ponedeljek kr pokličeš in ti bo povedala kateri mesec pokličeš da te da v postopek...če si pa pri Rešu pa ne vem....pogumna bodita

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: IVF/ICSI maj
2.5.2008 17:53:59   
ledenka
mateja user posted image user posted image user posted image  zal mi je! izjokaj se, izjokajta se skupaj, tudi zate bo posijalo sonce!

zvezdica, super user posted image  vsi 4 se ze mazijo s plavalcki user posted image  drzim pesti, da se vsi oplodijo!

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?