|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali sem čudna in sebična?
14.6.2008 22:55:14   
Zofy
Hvala lepa, vse ste mi lepo napisale.
Ma da ne bo pomote, jaz je ne zavračam, ji ne dajam vedeti, da mi ni všeč. Se pač trudim po svojih močeh, ker je nočem prizadeti, saj je, kot sem že na začetku napisala, dober človek. Samo meni pač ne odgovarja z vso svojo vsiljivostjo, pobožnostjo, raztresenostjo in ostalimi fintami. Nočem ji prepovedovati oz. braniti obiskov, zato pa sem jaz malo v bedu, ker meni ne paše, vem pa, da je to za otroka dobro in da to tudi ona rabi. Lih zato mi je hudo in se mi ona smili. Ma sej sem rekla, da sem v precepu...

Aja, pa obiskov ji nisem jaz omejila na 14 dni, to je sama ona rekla. Do sedaj ni prišla k nama niti 1x na obisk, pa sva že 10 let skupaj, zato je 2x na mesec zanjo res dosti.

Danes sem bila spet pri njej na obisku in ko sem moža opazovala pri odnosu do nje sem pomislila, da mi ni mogoče on vcepil tak pogled nanjo, ko jo vedno neki krega in napizdeva in se z njo obnaša kot da je čisto nesposobna. Ja, seveda tega sam ne bo nikoli priznal oz. po moje se tega sploh ne zaveda. No, najbrž me tudi to muči, ja, da nimam supporta od partnerja. Zadnje čase se z njim res ne morem nič pogovorit in še zdaleč ni razumevajoč, kot sem mislila, da bo (pri nosečnosti, po porodu ipd.)

Ah, najbolje, da zaključimo s to debato. No, vsaj sem vidla, da nisem preveč čudna, hvala punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali sem čudna in sebična?
14.6.2008 22:59:16   
Anonimen
No, najbrž me tudi to muči, ja, da nimam supporta od partnerja. Zadnje čase se z njim res ne morem nič pogovorit in še zdaleč ni razumevajoč, kot sem mislila, da bo (pri nosečnosti, po porodu ipd.)


Probaj tukaj nekaj narediti user posted image  in ti bo tudi s tasco bolj prijetno in lusno :).

Meni se ne zdijo taki zmaji kot se bere (ali pa imam res tako sreco). Ponavadi itak najvec sprasujejo o dojencku, kako je, ce je zdrav pa ce spi in je. Obicajno nic skodljivega in hudega, ce sam tako ne vzames ali potenciras.

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali sem čudna in sebična?
15.6.2008 17:32:19   
GB
Meni se pa ti zdis malo prevec sebicna in nesramna. A res nemores potrpeti dva dni s tasco ???user posted image user posted image user posted image user posted image   To se mi zdi zelo nesramno .
Tudi ti bos nekoc stara , senilna in mocno upam ,da se ne bo kdo to tebe tako obnasal oz. se te otepav .

srecno

_____________________________

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali sem čudna in sebična?
15.6.2008 18:05:23   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

In kje je moj problem? Rada bi prihajala 2x na mesec k nama v Lj, kje živiva podnajemniško v malem stanovanju, da bi bila z vnukinjo.

Ma kaj sem jaz čudna. Počutim se sebično, ker mi je težko potrpeti 2x na teden z njo (tako pravi moj mož).



IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, pa obiskov ji nisem jaz omejila na 14 dni, to je sama ona rekla. Do sedaj ni prišla k nama niti 1x na obisk, pa sva že 10 let skupaj, zato je 2x na mesec zanjo res dosti.




Zdaj sem šele prebrala, da govoriš o dveh dneh na mesec. Ne govoriš o dveh dneh na teden - tisto si se najbrž pri prvem postu čisto na koncu zatipkala, ali kako? Ne, zdaj te pa res ne razumem, ker 2x na mesec imeti obisk pa ni glih nekaj groznega.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali sem čudna in sebična?
15.6.2008 19:41:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Počutim se sebično, ker mi je težko potrpeti 2x na teden z njo (tako pravi moj mož).


Aja, pa je bilo res tudi na dvakrat na teden. Samo na pol povrsno berem...user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ali sem čudna in sebična?
15.6.2008 19:52:13   
Zofy
Ops, ja, sem se zatipkalauser posted image .
Ja punce, kot sem rekla, vem, da je grdo od mene, samo tako čutim in ne morem si pomagati. Seveda pa obiskov ne bom omejevala, tega nisem nikoli rekla. Samo uživala pa pač ne bom, kaj čmo.

Pa da ne bo pomote, ko so moji starši želeli viseti pri nama vsak vikend, mi tudi ni najbolj pasalo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ali sem čudna in sebična?
15.6.2008 19:57:09   
Anonimen
Ok, ce je odlocitev padla. Zdaj delaj od tu naprej, kar lahko naredis. Planiraj kaksno "druzabno" zivljenje, kolikor ga s priletno gospo lahko. Pejta v Tivoli, spijta kavo tam....ali kam drugam na sprehod, skratka mal na zrak, da ne bo napetega ozracja v stanovanju.

Pa pogovarjaj se z mozem :).

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ali sem čudna in sebična?
15.6.2008 20:43:38   
soncek28
Pa dej no,se čist strinjam z Gino,po moje pa res ni hudo potrpet 2 dni na mesec babico od otroka,kako pa bi zdržala v službi cel dan delat z nekomuser posted image
 
Sej tist dan pač naj ona mal čuva na otroka,ti pa zlikaj,al kar koli naredi,sej nam za takšne stvari vedno časa zmanjkuje,in boš vidla boš drug dan hvaležna,ko boš imela več časa za otroka.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ali sem čudna in sebična?
15.6.2008 20:47:58   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: soncek28

Sej tist dan pač naj ona mal čuva na otroka,ti pa zlikaj,al kar koli naredi,sej nam za takšne stvari vedno časa zmanjkuje,in boš vidla boš drug dan hvaležna,ko boš imela več časa za otroka.....


Sej sem že pogledala kaj vse moram doma spucatuser posted image . Zaenkrat okna, ki čakajo na to že od moje pozne nosečnosti.
Ja, z možem sem se zmenila, da bom tisti dan pucala, ker nama pol ne bo treba pucat med vikendom in bova lahko vikende bolj kvalitetno preživela en z drugim oz. z najinim otročkomuser posted image .
Sej res ni tako črno, kot je zgledalo. Včasih res stvari zgledajo bolj črne kot so. Vsaj jaz imam včasih taka obdobja.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ali sem čudna in sebična?
16.6.2008 10:18:49   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
je zavrta in ima poglede "stare šole" na vse, ..... je tudi manj spretna in zato si ne upam pustiti moje hčerkice same z njo, ....2x na mesec ....., da bi bila z vnukinjo. ....jaz naj bi bila cel dan z njo,... nasveti so mi popolnoma odveč,

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
gospa je seveda v penziji in ima ljubi mir in čas, da bi prišla npr. ob 2h, .... in odhajala ob 4h-5h, ....iz kraja 60km stran

Torej 2x na mesec naj bi se vozila 2 uri v eno smer, da bi videla vnukinko. Tvoj predlog pa je, da bi bila potem na obisku 2 uri?

Dobro. Kakšno menje imaš o sebi? In kaj bo tvoja tašča rekla svoji prijateljici, kakšno snaho da ima? Ker takšna verjetno tudi boš, zaradi svojega odnosa do nje.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ali sem čudna in sebična?
16.6.2008 12:46:56   
ThinkPink
HI!

Imam podobno situacijo. Ne gre za taščo, temveč za mojo omo. Ona namreč zelo rada hodi k meni na klepet (reče, da pride na kavico, potem pa se ful zadrži), čeprav imam vedno kaj bolj pametnega za delati kot pa poslušati nasvete, ki so 200 let za leseno žlico. Ampak....saj ne da mislim, da si ti sebična, ampak jaz starejše ljudi ful spoštujem. Si pač vzamem tisti čas zanjo, pa poklepetava, pa poslušam kako in kaj moram skuhati, pa kako in kaj naj ravnam z otrokom, ... Torej, zdržim. Vse jemljem bolj za šalo kot za res. Naredim pa veselje omici, tistih 1-2x na mesec me nič ne stane. Jaz si vedno predstavljam kako bo, če bi jaz bila stara in osamljena in vsem odveč.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ali sem čudna in sebična?
17.6.2008 12:56:58   
Solero
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Jaz si vedno predstavljam kako bo, če bi jaz bila stara in osamljena in vsem odveč.


Na tole iztočnico bom nekaj dodala, in sicer, da sama pri sebi tudi večkrat pomislim, kakšna tašča in babica bom. Dokler bo seveda zdravje dopuščalo, bom aktivna, družabna, hodila bom na izlete, po toplicah, na dolge sprehode, na tečaje risanja ipd. Če se bodo moji otroci poročali in plodili, bo to čisto njihova stvar. Če bodo rabili pomoč, bom pomagala, če bodo povabili na obisk bom šla, mi pa ne pade niti slučajno na pamet, da bi jim visela tam, ko bi to meni pasalo.
Pri tem izhajam v celoti iz sebe, odkar imam dojenčka, pa že prej tudi, mi ne pašejo obiski. V začetku, saj same veste, je mali skoz na joškah, in jaz pri dojenju nisem prenesla publike, ko pa mali spi, pa počiva tudi mamica, ali pa kaj poje ali se stušira ipd. Obisk v tem obdobju res nima kaj iskati tam. Kasneje, ko se navadijo eden na drugega, ko se vzpostavi neka rutina, je pa tudi čas in možnost obiskovanja. Ampak samo in samo na povabilo.
Zdaj, koliko je teh obiskov in kako pogosti so, je odvisno od družine. Vsekakor je za otroka dobro, da se druži s starimi starši, ni pa dobro, da to deluje razdiralno na družino.
In še to: s taščo se mora zmenit mož, ker je njegova mama. Ti imaš itak svojo za "hendlat".
Pa lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ali sem čudna in sebična?
17.6.2008 13:04:49   
srki
Za tiste dva dni na mesec se sploh ne bi obremenjevala. Saj veš sama, ljudje smo si različni. Mogoče tudi ti nisi njej simpatična, vnukinja pa ji pač je. za tisti čas, ko pride, pa pojdite kam, pa še koga s sabo vzemite, mogoče se bo pa tašča s tistim "nekom" dobro ujela.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?