|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
16.1.2010 19:59:03   
Nea_teja_
Oila
Evo inf iz prve roke.Smo bli tud mi dones dol in smo srečali Ljubico.Res je dol prava štala mende je bilo ulomljenih in razbitih vsaj 52 prikolic iz prikolic so baje trgali ven pojstle itd tako da je kr dol za it in pogledat.So pa baje letos na udaru rumena cona in gozdiček.Sicer vejo kdo to počne sam na žalost jim ne morejo dokazati.Tako da imajo sedaj komando iz Zagreba,da je vsak dan nekdo v kampu in izvaja kontrolo.Nam sedaj na srečo niso naredili nič škode so nam pa prejšno rudo prerezali kuhinjo in ukradli kosilnico in bombouser posted image .Glede cen paušala pa se mende neve še nič.
No pa še ena neumesna če še niste opazili ima tudi Kamp Veli Jože FB.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
17.1.2010 8:15:38   
lumpa6
naslov facebooka kampvelijoze informacije iz prve roke.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
18.1.2010 19:21:39   
Nea_teja_
Švaba
No šele danes sm ugotovikla kdo user posted image si ti .Ko sm šla gledat za nazajuser posted image user posted image .No skratka pri vas je bilo videt vse ok ko sva šla mimo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
18.1.2010 22:27:47   
svaba
user posted image  ja to smo mi!  Hvala za info!  v naslednjih nekaj tednih tudi mi planiramo en mini izlet dol, tko da javim kakšno bo takrat stanje.
Imejte se!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
30.1.2010 16:00:41   
jeli
Pozdravljene !
Tudi mi kampiramo v kampu Veli Jože. Prikolico imamo sicer izven kampa, ker jo postavimo samo čez poletje.
Kako je sedaj dol ? Ali so lastnike obvestili o vlomih. Sprašujem, ker ima kolegicva prikolico v kampu.
Letos sicer planiramo, da bi jo imeli čez sezono in plačali polovični pavšal. Ne v prvi vrsti, ker smo že nekajkrat preživeli tranmontano.Razmišljali smo o rumeni coni. Ali ni tam prevroče, ker je zelo malo sence ? Kako rešujete ta problem ? Tudi do plaže mi je malo daleč. Nismo eni tistih, ki bi ležali celo dopoldne in popoldne na plaži. Grem na plažo, se naplavam in grem nazaj. Problem mi je zaradi otrok, ki jih moram imeti na očeh.
Vidim, da je kar nekaj punc starih toliko kot so moje. Mojim pa tako dooolgčas. Bom morala malo poskrbeti sama za družbo deklet, če mislimo bit same dol dva meseca.
Če ve katera kaj več, pa mi naj napiše. Hvala.

(odgovor članu svaba)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
1.2.2010 20:01:43   
lumpa6
kok so pa stare punce, ja v rumeni je vroce ni sence, druzbe za otroke je pa veliko.
mi smo v zeleni coni in imamo 5 otrok tko da druzba je, in skoraj pousod imajo otroke razlicnih starosti

(odgovor članu jeli)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
2.2.2010 8:20:41   
Nea_teja_
Koliko kej obveščajo sicer nevem man je sicer Ljubica rekla ,da naj bi tiste od katerih imajo kontaktne podatke.Kje pa ste bli v prvi vrsti mi smo bili veliko let v drugi no sedaj smo pa v rumeni in nam ni nič vroče ker imamo tudi pop sencko ob boku prikolice ,kjer lahko otroci počivajo je pa sicer ena parcela verjetno še fraj dve pod našo ker so ravo ko se je kamp zapirav vlekli prikolo vn tm pa je kr veliko sence  sam da mam pa skoz senco mi pa tud ni.Se je treba malo sprehodit po rumeni in kaj zavohat kak dobr plac.Daj prilimaj kako fotko gor da vidmo kdo siuser posted image .Sicer pa tud mi nismo taki da bi se cvrli na plaži mamlo dol pol pa gor otroci majo tko tud gor bazen .Drugač pa ma kamp tudi fb link maš malo višje.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
2.2.2010 20:01:21   
jeli
Hvala za odgovore.
Otroke imam stare 8, 13 let in 20 let.
Bili smo v prvi vrsti ene tri, štiri parcele pred koncem modre (?) cone, če greš proti jedilnici. Dvakrat pa v drugi vrsti, tudi tam nekje. Prej smo bili pa v krogu pri ambulanti, pa enkrat v zeleni, pa 2x tu čisto pri wc, pa tam, kjer so imeli včasih Francozi svojo kuhinjo. Pa še kje sem pozabila. Ampak tam nikjer  ni bilo vode in mi je skoraj križ "crknu" pri pomivanju posode. Odkar imam vodo na parceli, ne grem drugam.
Rumena cona je meni zelo všeč, pa še vodo ima.Ker pa so vsa leta k nam prišli tudi moji starši za par dni, smo predvsem zaradi njih iskali senco in blizu wc.
Tako po občutku se mi zdi, da so wc v rumeni coni boljši kot tu kjer smo bili sedaj.
Mi lahko bolj natančno opišete, kje približno v rumeni coni je fraj ?
Med počitnicami bi šli na izlet in bi pogledali. Seveda, če bo ta mraz malo popustil.
Poskusila bi se z Ljubico zmenit za rezervacijo. Upam, da bi šlo, saj hodimo v ta kamp še iz časov brigadirjev.
Ne vem kako mislite ostali, ampak jaz mislim, da kdor enkrat pride v ta kamp, se mu mora res nekaj hudo zameriti, da gre ven.
Slikce še ne znam prilepit. Me bodo otroci naučili. Ha,ha. Me je tehnika že malo povozila.

Aha, še to. Kolegico je Ljubica klicala in menda je njena prikolica ostala nedotaknjena. Ima jo pa v prvi vrsti na koncu.

Komaj čakam, da bodo počitnice.
Lahko vprašam še to:
Ali ste kdaj kakšen teden same dol, brez moških ? Vas ni nič strah ? Jaz se letos odločam, da bi bila z otroki sama dol, ker ima mož samo 14 dni dopusta, jaz pa.....

Upam, da se vidimo.
                           LP

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
3.2.2010 8:09:19   
lumpa6
oj moja punca ima tudi 13 let, druga pa 19, tko da je celo možno da se poznata, tista parcela je pa ob cesti, v rumeni coni

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 3.2.2010 8:12:28 >

(odgovor članu jeli)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
3.2.2010 8:18:37   
lumpa6
mi smo v zeleni malo pod wc-ji, sej je slika tam na začetku debate, imamo tudi vodo, zravn nas je pa tudi še fraj, in je nekaj sence

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 3.2.2010 8:25:41 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
3.2.2010 8:20:01   
lumpa6
sm hotla dat sliko gor pa mi ni rataluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 3.2.2010 8:21:02 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
3.2.2010 8:43:36   
lumpa6
user posted image evo ratal, ta rdeča oznaka ta je frej

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 3.2.2010 8:45:20 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
3.2.2010 10:50:34   
NEA_TEJA
No evo mene na drugem rač z novim geslom ker starega ne vem .Skratka mi smo ve tem kampu tudi že veliko let.Prvo smo bili v drugi vrsti točno pod drugimi wc-ji.Pol smo se preselili zaradi tašče in tramontan v zadno vrsto rdeče.Kasneje sva si pa midva omislila svojo prikolo in jo postavila v rumeno.Kar se tiče wc-jev so povsod cca podobni edina razlika med 1 in 2 je ta da je v 1 pri tuših umivalnik in je v njem tudi topla voda ,ki pa jo v 2 ni.Wc št 3 kjer so ponavadi kolonije je bil narejen tazadnji in je od vseh najboljši.Daj malo bolj podrobno opiši kje ste imeli prikolo ker se mi res ne sanja.A jo ima tvoja kolegica na ovinku v prvi vrsti proti modri coni in je iz Celja.Drugače pa prilepi slikco na fb jo boš lažje.Una parcela v rumeni je dve prikoli pod našo takoj ko prideš notri ob morju zaviješ gor in jo vidiš je kr veliko senčna ima samo eno napako zadaj za njo je velika luknja v katero bi mogli navozit kr nekaj šodra ali pa postavit v njo prikolo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
3.2.2010 20:38:55   
piieere
Pozdravljeni vsi skupaj, smo novi kamperi in letos bomo prvič kampirali v tem kampu.Smo tri članska družina, z enim v prihodu.Parcelo imamo rezervirano od lanskega leta.Zanima nas kakšno je splošno vzdušje vtem kampu, če mogoče že kdo ve za cene letošnjega pavšala, če je dovolj družbe za otroke. Lep pozdrav.PIN

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
3.2.2010 21:04:43   
jeli
Hojla !
Hvala obema za trud.
Ja, moja kolegica je tista iz Celja. Mi smo imeli predlani prikolico tri mesta niže, po cesti nazaj proti stari Savudriji. Lani pa samo eno vrsto više, tudi tam nekje. Lani smo imeli s seboj celo psa.(!!!)
Moje "babe" se včasih tako obnašajo, kot da ne bi bile moje. To pomeni, da se verjetno ne poznajo. Poznajo samo dekleti iz Topolščice. Tudi one so tik pod wc.
Sva se včeraj z mojim menila glede rumene cone, pa ga moti cesta. Je hrupno ?
Lani sva se sprehajal tam in se mi je zdelo prav fletno, kako imate vsi tam porihtano.
Verjetno ste si tudi sosedje med seboj že prijatelji. Če ste v glavnem pavšalisti tudi galame ni. Ta me sicer ne moti, ker imam že velike otroke in še malo pa bom šla med prvimi spat.

Zelena cona ? Saj mi je všeč, ampak a ni tam vse tako natlačeno, da že sosedu v pisker gledaš ? Verjetno odvisno od parcele.
Sicer pa, če si v kampu tako lahko pričakuješ, da bo tako.
Tudi to je eden ozmed mnogih razlogov, da vztrajamo v Savudriji. Velika parcela.

Ja, wc so res bolj tako....Pa srečo moraš imet, da imaš toplo vodo.
Ampak ne zamenjam s Pineto.Tam so res super wc, vse ostalo pa ne.

Sedaj ste me že čisto zmešale s tem morjem. Že preštevam dneve do prvega skoka. Upam, da se bomo odločili in vzeli letos pavšal.

Lumpa6: Čestitam za 5 otrok. Vsi tvoji ? Blagor tebi. Jaz bi jih tudi imela,......

LP

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 9:14:04   
NEA_TEJA
No tvoje kolegice se spomnim ker je imela ko je kupila novo prikolo v drugi vrsti na naši bivši parceli. In ima psa boxarja.Tebe pa na žalost res nevem kera bi bila.Kar se tiče cete jo praktično niti ne slišm več tudi zvečer ni krize.Ja tud mi komaj čakamo če bo vreme bomo mogoče ta vikend skočili dol v kontrolo me je kr groza na vse kar se letos dogaja po kampu.


(odgovor članu jeli)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 10:19:59   
oka
Pozdravljene!

Se opravičujem ker takole uletavam sredi vaše debate bi vas pa rada nekaj vprašala. Sama sem tudi kampsitka/pavšalistka z dolgo tradicijouser posted image Imam pa naslednje vprašanje: v našem kampu, v katerem smo že 10 let je bilo potrebno do 1.1.2010 podreti vse nadstreške, zunanje kuhinje, kamine, ograje, ki presegajo določeno višino (tudi tiste iz trstike). Kako je s tem pri vas? Je pri vas tudi tako ali vse našteto že prej v vašem kampu ni bilo dovoljeno postavljati?


< Sporočilo je popravil oka -- 4.2.2010 10:20:34 >

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 10:52:39   
NEA_TEJA
Oka pr nas ni panike imaš lahko nadstreške in kamin.Nekateri imajo une arafate ki so dolgi 6m poleg prikolice tako da to ni panike drugi imajo malo manj kot pozidano .Skratka kamp mi je ravno zato tako všeč ker ni tako zategnjen.
piieere cena pavšala še ni znana kje pa imate narejeno rezervacijo

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 11:05:25   
oka
Zanimivo, ker pri nas (Krk) je tako, da zaradi zakona, ki je od začetka leta v veljavi naj bi se vse to moralo podreti, ker drugače kamp ne dobi obratovalnega dovoljenja. Po novi zakonodaji namreč na parceli ne sme biti nič, kar ni premično. Prav tako ni več kampov brez in z eno zvezdico. Zanimivo mi je pa zato, ker kolikor sem se do sedaj pogovarjala s pavšalisti iz drugih kampov o tem nihče nič ne ve, nihče jim ni ukazal rušenja.

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 12:59:50   
lumpa6
ojla
ja jeli vsi so mojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas ni natlačeno, samo ko smo izbirali smo želeli senco in vodo in ta parcela mi je takrat bila nekako všeč, če bi pa sedaj iskala je pa najbrž nebi ker je kar prometna cesta

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 20:20:28   
piieere
Pozdrav, imamo rezervirano parcelo v modri coni št.5.Ne vem, ali smo se prav odločili ker smo parcelo rezervirali zelo na hitro in to zadnji dan septembra.Ali je mogoče preveč pri obali zaradi vetra, ali pa nam bo malo vroče, ker imamo sonce do nekje 11 ure dopoldan.Nebi rad , da bi ves dan gorela klima zaradi prehlada.
Parcela je kar velika to nam je bilo precej všeč in tudi cena ni tako pretirana nekje 1850,00€ za celoten pavšal brez zimovanja.Malo je daleč do wc pa si bomo že malo pomagali z prenosnim  wc ,vsaj za hčerko.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 20:22:36   
piieere
Še eno vprašanje, letos imamo prvič prikolico, pa me zanima, če mogoče kdo prodaja poden pred prikolico (Lesen), dolžina prikolice je 5m, l.p. Peter

(odgovor članu piieere)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 21:29:03   
lumpa6
ja da bi kdo prodajau poden mi ni znano, mi smo ga naredili iz bosank- tistih gradbenih desk, pa pol topli pod čes

ja dosti jih prakticira z kemičnim straniščem, mi tudi

v prvih vrstah pa zna pihati na žalost

(odgovor članu piieere)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
4.2.2010 21:31:08   
lumpa6
klimo imamo tudi mi pa dela ceu dan pa se mi zdi da sploh ni tako mrzlo, pa je prikolica skoraj ceu dan v senci

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
5.2.2010 8:56:44   
ticika
Piieere, poleti prav paše, da malo pihlja, vsaj nam je pasalo, ker so spomladi zaradi varnosti čisto obrezali en velik hrast za nami in smo imeli sonce skoraj do treh na parceli, smo pa tudi mi v prvi vrsti. 

_____________________________

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?