*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz pa več ne vem, kaj bom otrokom oblekla, ko bo zima res stisnila. Danes zjutraj je bilo tako mrzlo, da sem mu dala kar bundo. Moja dva že cel mesec nosita tanke bundice. Štramplčkov pa še ne, ker imajo v vrtcu zelo vroče, sem prav vprašala. Zjutraj je res mrzlo, ampak gremo direkt v podzemno garažo in v avto, pri vrtcu pa tudi pred vrati parkiram in jih v tisti minutki ne zazebe. Če se dopoldan ne segreje, sploh ne grejo ven (ta mali). To mi je sicer malo škoda Po drugi strani pa so zdaj večinoma v fazi odvajanja od plenic in mora bit krepko neprijetno, če se zunaj polula v hlače. Ja, bubiki smo vzeli plenico čez dan, ker (citiram): jaz sem velika, ne bom imela pleničke, gatice mi daj. Velika ja, velika, ampak po moje še ne dovolj zrela. Če bi bila, bi tudi za lulat pravi čas povedala. Tako pa... jao.... ampak je viden napredek v tem tednu in vzgojiteljica pravi, da naj kar vztrajamo. Duda je drugo poglavje.... bubi je bil tak nekje star, ko jo je zabrisal v školjko. Bo treba probat... za začetek bom vztrajala, da jo ima res samo v postelji, drugače se bo "pokvarila". Bom morala kako riskirat in ji pokazat, kako se duda pokvari Ampak ves trud okoli plenic in dude je zaman, če vsi, ki jo kakorkoli čuvamo, ne sodelujemo. Itak da je dedu najlažje plenico na rit napopat