|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
31.5.2010 6:51:33   
2violina
Jutro punce.

Dežek user posted image  user posted image  user posted image . user posted image  imam ga že dovolj. V soboto smo kolesarili, na cilj prigonili suhi a proti domu smo bili premočeni do kosti.
Danes zjutraj sem s tehnice stopila 0,5 kg lažja. Počasi se premika. user posted image user posted image  Vsaj nekaj se je premaknilo. Drugače je vse po starem. Malo bolj intenzivno bom tekla vse do srede (torej še 3x) nato počivam in v soboto se podim po Tiviju.
Poleg tega je pri meni padla odločitev, da v naslednjem mesecu v ponedeljek ne konzumiram drugega kot vodo in seveda kavo. Pričnem danes. Moram telo malo spodbudit k porabi maščobe in s tem zmanjšanju telesne teže.
Pigy - upam, da kmalu najdeš novo službo, v kateri boš uživala in v katei bo delovni čas, vreden imena delovni čas.
Ostalim prijeten tek in uživanje v vsakaršnji rekreaciji.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
31.5.2010 7:42:31   
Pigy
Tale dež prav mori. V soboto sem imela generalko po dolgih mesecih. user posted image Včeraj, pa svuser posted image bila cel dan pri enem user posted image jezeru, kjer smo lovili ribez mojo sedaj že bivšo sodelavko in njeno družino, imeli smo se full dobr, samo dež je bil cel dan.user posted image Upam da bo popoldne vsaj malo lepo, da grem s koleseom mal po lj, sedaj mam itak čas.user posted image

No pred 3 tedni je začela delat v tem podjetju moja bivša sodelavka (jaz sem ji zrihtala da je prišla k nam  user posted image ). No rinila sem jo naprej, če smo kam šli skupaj cel kolektiv, smo jo s sabo vabili, vendar je  šla samo na en žur, in še to je bila le 15 minut, pač se ni počutila dobr. Tuki si promet pišemo kok kdo proda, pa še delili smo znjo v začetku da ja dobi voljo in da jo v pisarni še lepš sprejmejo. No in vse lepo in prav, punca je stara 36 let je postala ljubosumna, zakaj se jaz full štekam z vsemi in zakaj hodim okoli. Ampak brigalo me je, učila sem jo na blagajni in vse, en dan pa iz druge poslovalnice prinese kolegica 4 sladolede, ja itak da nam ko nas pozna, (ona ga ni dobila) in naslednji dan je odšla v pisarno da ji nismo dali sladoleda user posted image , pa jo ena moja kolegica ni hotla povabit na rojstni dan,- ja kako naj jo povabi, če se ne poznata, vidle sta se enkrat za 15 minut. Na btc-jadi sva šle skup pomagat v drugo poslovalnico, in tam sploh ni hotla bit z nami, ampak je bla sama na drugi strani trgovine, pa je rekla da jo vsi ignorirajo, da jo vsi grdo gledamo, še najbolj pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No je prišla poslovodkinja celi sestanki so bli uglavnem, vsi v pisarni največ zakaj ji nismo sladoleda dali..... in sem rekla poslovodkinji pač kako je in mi je rekla zgini, in sem brez prepira pobrala stvari, vrnila ključe od trgovine in novo podpisano pogodbo. Naslednji dan so me klicali, in sem prišla, uglavnem so me zaprli v pisarno in tri dame iz pisarne so mi dali bel papir in prisilile da sama napišem odpoved, kr nisem pomagala svoji kao prijateljici ko ji niso dali sladoleda. Pač ker se ne želim prepirat, sem samo uprašala če lahko doma napišem, so reklida ne, ampak takoj, sem podpisala in odšla.
Moja kao kolegica- je pa od hudega isti dan dala odpoved. Sicer so se vsi v kolektivu potegnili zame, samo bolje pustit stvari pri miru.

Evo zaradi neumnosti sem izgubila službo, v kateri sem res uživala, kljub temu da sem skoraj spala tam.

Sedaj pa počasi šibam na novi razgovor, držite pesti zame.

Pozdravček


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
31.5.2010 8:17:06   
jer.za.
Jutro!

Jaz nisem še nič boljše, še vedni imam zabasan nos kot beton, glavobole, bolečnine v ušesih...
Za povrh vsega sem si na tole ponedeljkovo jutro z avtomobilskimi vrati priščipnila sredinec in prstanec na levi roki, nohta sta v trenutku pomodrela, boli me kot 100user posted image user posted image , upam le da ni še kaj počenega ker sem vrata z vso silo zaprla, prsta pa sta ostala vmes. Do dvanajstih, ko grem v službo bom skušala nekako zdržati, če bo pa kriza me bodo pa že v dežurni poštimali(jaz imam osebnega zdravnika v LJ, in se mi tudi pod razno ne tja hodit če res ne bo nujno).
Za povrh nama še interenet ne dela(sem na svakovem računalniku).

Pigy, srečno na razgovoru. Držim pesti!!!

Grem počivat, se javim takoj ko bom kje povezana.
Papa

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.6.2010 12:46:19   
2violina
Pozdravljene

Danes sem se odločla, da bom ta mesec spet striktno ločevala. To sem poizkušala že prejšnji mesec pa sem bila bolj tako tako ......
Dans pa pričnem in sicer s sadnim dnevom. Bomo vidle kako dolgo bom zdržala in če bo šlo še kaj dol.  Z mojim se odločava, da bi jo konec meseca ucvrla za nekaj dni sama na morje in bi bila zelo vesela še kakšne kilce manj. Torej to je moja motivacija - morje in kopalke. Nove itak potrebujem so mi stare pre - velike.

Pigy - kako je bilo na razgovoru?
jer.za - si obvladala bolezen?
Lunca14 - kakšno je stanje pri tebi je že spredaj 5?

Uživajte v ne - sončku, pri nas bo vsak čas pričelo deževat.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
3.6.2010 9:28:28   
Pigy
včeri zvečer se nisem mela časa javit, kr sm mojmu nek dopis pomagala. Bila sem na razgovoru, v petek zvem odgovor, čeprav mi je namignila da imajo iz zavoda prednost, no danes pa mam razgovor nekje drugje. user posted image Komi čakam, da vsaj začnem, kr že cel teden se full čudno počutim, kr nisem navajena bit doma.
Sicer pa lepo počasi pospravljam pa kofetkam, zdej neki grešim s čokolado milkouser posted image user posted image user posted image , amapk no včeraj mi je tehtnica pokazala 66,8 kg, kr pošteno niham.

jer.za.- kako kaj tvoj prst, sedaj ko berem mi je smešno, ampak tebi verjetno ni bilo, si predstavljam kako boli.

2violina- no že ločuješ? Jaz začnem v ponedeljek in bom mela spet 90 dni, upam da to rundo ne bo prekrutauser posted image user posted image user posted image

To vreme je katastrofa, sem šla včeraj s kolesom, prevozim 0,5km in sem šla po dežju domovuser posted image . Zjutri danes tko lepo sonček, sedaj samo čakam da se ulije dežuser posted image .

Lepo se mejte,


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
4.6.2010 14:39:59   
jer.za.
Punce en lep pozdravčekuser posted image .

Od včeraj nama spet dela internet, tako da bom končno lahko spet malo bolj prisotna tukaj.
Za začetek pa rabim tri brce. Zadnjih nekaj dni kar jem in jemuser posted image , gibam se pa ne ker zdravje še vedno ni ok. Mučijo me hudi glavoboli, in če bi šla tečt, bi mi še bolj tolklo vse skupaj. Danes mi je ena zdravnica rekla da najbrž prebolevam sinuzitis, ampak če pa glavoboli ne bodo ponehali moram pa dati na pregled kri, saj sem imela 10 dni nazaj klopa. Ampak verjamem v to da bo bolje.

Povrhu vsega imam pa danes še RD, in tako smo dobro jedli in pili že v službi, popoldan sledi praznovanje še doma, in še v nedeljo malo praznovanja. Jutri grem pa s sodelavci/kami na Brione na izlet,in sprobati kako je plavati v morju letos(mogoče je drugače kot laniuser posted image ) tako da bo seveda spet cel dan ogromno pijače in jedače.

Ampak od ponedeljak naprej pa strogo naprej. Moram pa v ponedelejk še na vago stopit, in če bo kakšna kriza bom šla tudi jaz za kakšen mesec na strogo ločevalno.

Pigi, kako kaj kaže s službo?

DM tek...jutri tiste, ki se ga boste udeležile pridno tecite. Drugo leto se vam pa zagotovo pridružim.

Zdej grem pa še nekaj stvari pripravit. Lep vikend želim vsem, javim se pa v ponedeljek.

Papa

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
4.6.2010 21:25:42   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer.za ja vse najboljše za rd.,ti si sam privošči,pa lepo plavaj na brionih-važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa upam,da bo z zdravjem vse ok.
pigy...........ja smešno je blo tole s tvojo službo,sam kaj češ,boljen da nisi več v takem kolektivu,kjer te skenslajo zaradi sladoledauser posted image
violinca......ti pa pridno športaš naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ne nisem še prilezla do petke,se nikamor ne premakne,pa glej se ne sekiram,bo že,pridno vsakdan tečem,tko,da enkrat se bo vaga prebesila doluser posted image .

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
7.6.2010 8:35:08   
Pigy
hello, kje ste se skrile, sedaj se bo še bolje poznalo, ko je koooončnooo tko lepo vreme.

Danes je ponedeljek in znova začenjam tole dieto, upam ne bo pretežkauser posted image , grem pa samo zaradi tega da se mi tehtnica vsaj malo premakneuser posted image user posted image , včasih imam občutek da na njej dela samo določena številkauser posted image .

Sedaj kofetkam, potem pa spet na en ro azgovor, samov prejšnjem tednu sem imela dva, ampak očitno imam premalo sreče, bomo videli danes.


jer.za- HAPPY BRITHDAY, kako je bilo na brionih?

2violina- kako je šlo na teku DM?

lunca14- ja zaradi neumnosti sem ob službo, sej sedaj bojo še tri dobile odpoved, majo napovedano dve v juliju in ena v avgustu, tok sem razočarana nad tole firmo, pa končno sem uživala v tej zaposlitvi, sej s sodelavci se itak skoz kličemo in gremo vsak drug dan na pijačko. nimaš kej.

Dejte se mal razpisat. user posted image

moji podatki: sedaj mam na tehtnici 68 kg, se vidi da mamuser posted image prvi dan, že dva dni sem bila na čokoladiuser posted image , pa včeri zvečer čokoladauser posted image .







_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
7.6.2010 19:03:59   
jer.za.
Pozdravčke.
Kako ste kaj? Gotovo odlično v tem sončnem vremenu.
Tudi moje zdravje je veliko boljše. Danes sem se tako dobor počutila, da sem zjutraj že tekla eno urcouser posted image . In kako je pasalo, mi je že prav manjkala rekreacija.

Brioni...
imeli smo se super. Super družba, super dan, nepozabno. Čeprav pa moram priznati da meni osebno Brioni niso bili nič kaj posebnega. Mi je bil bolj všeč izlet z ladjo okoli Brionov, se mi zdi da se na tak način več vidi.

Pigi: kako je bilo na razgovoru?

2 violina: kako je bilo na teku? Slišim, da je bila nora gužvauser posted image

Jutri zjutraj se stehtam(čeprav me nič kaj ne mika, ker bo pomojem katastrofa na tehtnici, pa še user posted image dobim jutriuser posted image ).
Pozdravčke, se javim jutri.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
7.6.2010 19:17:33   
Pigy
Super da si uživala na brionih.  Jaz še nisem bila tam, morde pa se le enkrat odpravim.

Na razgovoru je bilo ok, upam samo da me vsaj pokličejo, kr mi že mori bit doma. Naj povem da sem bila na zavodu za zaposlovanje in povedala da so me prisili napisat odpoved, tako da sem se prijavila tja, le nadomestila za brezposelnost ne bom prejemalauser posted image user posted image user posted image , po osmih letih brez prekinitve, jutri moram pa na inšpektorat, čeprav se mi ne gre, moram dat vsaj prijavo, tako so mi tam svetovali.user posted image user posted image

Danešnji dan je beljakovinski, tako da si sedaj piščančja krilca pečem, še kako minutko in je večerja.user posted image user posted image   Zjutraj na prazen želodec mi je tehtnica pokazala 68, sedaj pa 66,9 user posted image user posted image user posted image user posted image , kako lepo, mi je fuuulll ušeč.user posted image user posted image user posted image user posted image

Na DM teku je bilo noro, jih je bilo precej iz mojega rojstnega krajauser posted image


Lep večer, pa se še kej oglasim.




_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.6.2010 8:44:18   
Pigy
Kako lepo je ko človek čveka sam s sabo. user posted image Se vidi da sem znova ob jutranji kavici na netu, sej,ko dobim končno zaposlitev pomoje spet ne bom imela časa.user posted image   Včerajšnji dan lepo šel skozi, danes pa škrob.

Bom popoldne mal pogledala, da vidim če se je katera javla.  Uživajte ob tem prečudovitem sončku



_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.6.2010 11:03:40   
lunca14
Sem še z vami,sam da mamo doma enega bolnika,pa potem ne gre tko na iziuser posted image ,moja dieta tko,tko,se ne grešim preveč,ampak seuser posted image ,tehtnica je pokazala 61 kg,tečem skor vsak dan,le sedaj nisem mogla ko je mali buban,no danes grem,če bo moja prebava zdržala,ker mam mal povečano,do sedaj samo 4xuser posted image .Me pa moti tale moj šlaufek,da bi ga kar izrezala stran,vse drugo ok,sam,ko pa hlače oblečem,pa nekaj pogleda ven-bljak,fujjjjjjjjj.
Drugače pa ma moj mišek mali danes 2 rd.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mejte se,se še kaj oglasim.

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.6.2010 6:34:12   
2violina
Jutro. Sem še tukaj.
Vzdušje DM enkratno gužva, da ne moreš tečt a vseeno. Punce drugo leto se domimo tamuser posted image
Evo tudi sama sem od DANES na strogi ločevalni. Sedaj je bilo pri nas noro. Rojstni dnevi eden za drugim 4x. Včeraj je bila moja hči stara 16 let. Sedaj je mesec dni mir in lahko se posvetim pravilni izbiri hrane. tehtala se nisem, ker sem sigurno dobila kak kg gor.
Jer.za user posted image  za minuli praznik
Pigy - želim ti srečo pri iskanju službe.
Lunca 14  očitno sv ase matrali na isti dan le nekaj  vode ( v obliki let) je vmes preteklo user posted image .


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.6.2010 7:51:04   
jer.za.
Hej, hej, hej!

Kje ste vseuser posted image  Vse cele dneve trenirate, ko je bilo tako lepo vreme.

No, jaz sem še tukaj, z vami. Uspešnouser posted image . Sicer pa opažam, da ne glede na to ali jem, ali pa zelo malo jem, se mi teža giblje od 60-61 kg, na kar sem zelo zelo ponosna, in si tudi brez problemov kakšen greh privoščim. Nazaj na ločevalno nisem šla, ker kot rečeno na tehtnici ni bilo krize. Sem pa sedaj že dva dni na jagodah, ker so tako zelooooooo dobre in jih imamo ogromno doma, da druge hrane sploh ne pogrešam.

Rekreacija mi je že čisto zlezla pod kožo, če ne migam mi nekaj manjka. Sem šla pa prejšnji teden en dan zvečer ob osmih tečt, no to me je pa skorajda "v grob" spravilo. Tako težko nisem tekla še nikoli, seveda zaradi ozračja...tudi sapice vetra ni bilo, zunaj pa še vedno noro vroče. Tako da tega se ne grem več...tečem zjutraj, ali pa zvečer če ni prehude vročine. Drugače pa kolo(če ne drugega grem v službo s kolesom), pa doma imamo sedaj postavljen bazen in se po bazeno afnam z malima, in je tudi tu nekaj rekreacije.

Pigy...kako kaže s službo? Jaz še vedno držim pesti?

2 violina, lunca14...kako sta vidve kaj?

No, počasi se poslavljam, kave bo zmanjkalo, tako da me že čakajo tekaške hlačeuser posted image . Sicer pa delam še ta teden, drug teden imam pa dopust. In če bo lepo vreme, gremo v četrtek na morjeuser posted image .

Papa

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.6.2010 14:45:58   
lunca14
oj jerza ti srček,lepo da si se javila,ja jaz sem tudi še z vami,sicer se mal grešim,ker smo meli praznovanje dveh rd,in posledično je ostalo ogromno hrane in tud peciva,in mi ga je škoda stran vrečt in potem vsak dan en kos pojem,ampak tečem pa še vedno skor vsak dan,tako,da to pokurim,je blo pa res svinsko vroče za laufat in je tud men jemalo sapo,kot da bi bla čist brez kondicije,ampak tale dež in mrzlota me pa spet spravljata v slabo voljo,jaz hočem poletje,sonce toplotouser posted image ne pa dež,dež,dežuser posted image .............upam,da bo še kaj od poletja,drugače se pa selim drugam,magari na lunouser posted image .Sam denar še rabim za gor,oz.dobrega sponzorja.

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
19.6.2010 10:00:55   
Pigy
Da se vam malo javim, nekak sem v gužvi skoz, al pa nimam časa kej napisat. Sem še vedno v iskanju zaposlitveuser posted image ,. amapk upam da me le kdo sprejme, CV - jev sem že toliko poslala, mi je pa prav zanimivo, na kr neki razgovorov sem šla, (saj nisem bila edina), kaj pričakujejo delodajalci od nas, v na dveh razgovorih ko sem bila jim noben kandidat ne ustreza, spet imajo nov oglas????
Včeraj sem bila ne enem in smo trije stali vzunaj in se pogovarjali, pa se spomnim da v eni rabijo nekaj delavcev,(zjutraj sem dobila iz zavoda mail), ona pokliče pred mano in gospa iz druge strani pravi, ne mi pa nikogar ne iščemo za zaposlitev??? zakaj hudiča pa dajo na zavod oglas?

Sicer pa v ponedeljek bo 1 teden kar sem spet na ločevalni, ampak do danes nisem šla nič dol, tko da to rundo bo verjetn težjeuser posted image user posted image , sicer se ne obremenjujem toliko, samo da ne gre gor.

Sedaj pa šibam pogledat bivše sodelavce, kr ni nikogar v pisarniuser posted image user posted image user posted image .


Lepo uživejte v vikendu.


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.6.2010 7:42:06   
jer.za.
Hej punce!

Ste še tukaj, še ločujete, se gibate, zdravo jeste???

Jaz sem vam na hitro javljam-danes me čaka en kup pospravljanja in pakiranja, jutri navsezgodaj šibamo proti morju na en kratek štiridnevni oddihuser posted image user posted image . Seveda bo ta oddih začinjen z ogromno plavanja, jupi...to je moj najljubši šport.

Drugače pa pri meni vse po starem, kg stojijo, veliko se gibam, zvečer gledam da se ne najdeam preveč. Včeraj sem si spet nekaj novih cunj privoščila...in veste koliko kofekcija mi je bila prav...36user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma ne morem verjeti, tako sem bila vesela. Tako da kljub temu da kg stojijo, se mi očitno telo zaradi gibanja preoblikuje na pravih mestihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bo treba še malo po razprodajah. Moram res poiskati eno slikco od prej in eno od sedaj, da jih dam za primerjavo.

Pa še nekaj me zanima...a je katera na facebooku?? Če ja, naj mi piše na ZS, da jo potrdim na FB-ju, da bomo še tam kakšno rekle.

Evo, šibam kurit kalorije s sesalcem v roki. Papa


(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.6.2010 8:53:05   
Pigy
Super jer.za za konfekcijsko 36user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Lepo se mejte na morju, uživajte.user posted image


Jaz še vedno v iskanju zaposlitve, s kolesom pa pridno nabiram kondicijo.

lp


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
23.6.2010 10:26:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy
Da se vam malo javim, nekak sem v gužvi skoz, al pa nimam časa kej napisat. Sem še vedno v iskanju zaposlitveuser posted image ,. amapk upam da me le kdo sprejme, CV - jev sem že toliko poslala, mi je pa prav zanimivo, na kr neki razgovorov sem šla, (saj nisem bila edina), kaj pričakujejo delodajalci od nas, v na dveh razgovorih ko sem bila jim noben kandidat ne ustreza, spet imajo nov oglas????
Včeraj sem bila ne enem in smo trije stali vzunaj in se pogovarjali, pa se spomnim da v eni rabijo nekaj delavcev,(zjutraj sem dobila iz zavoda mail), ona pokliče pred mano in gospa iz druge strani pravi, ne mi pa nikogar ne iščemo za zaposlitev??? zakaj hudiča pa dajo na zavod oglas?

Zato, ker avtomatsko objavijo vse potrebe po delavcih, tudi tiste, za katere imajo firme že izbrane delavce. Tudi meni je to čisto mimo. Upam, da čimprej najdeš nekaj pametnega.

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
28.6.2010 16:36:01   
Pigy
Kje pa ste? Nič več ne pišete, ste že vse odšle na dopust?

Jaz pridno še vedno držim dieto, no ta vikend sm cel grešila, kr smo meli same žurke.
Danes zvečer potuje na Slovaško za tri dniuser posted image , komaj čakam. Se bom potrudila da bom čim manj grešila.

lep teden vam želim.


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
29.6.2010 9:23:16   
2violina
Pozdrav punce, ja in to morski. No bil je user posted image  sedaj je dopusta konec. Z mojim sva si na hitro in na izi privoščila teden dni lenarjenja v Rovinju. Bilo je prečudovito.
Sedaj sem spet tukaj. Sicer z malo več user posted image  user posted image  kg, vendar od včeraj ponovno na strogi ločevalni. Po dopustu je tehnica pokazala 65,4 kg. Kaj češ spila sem kar nekaj radlerjev, tekla samo dvakrat, sicer plavala a vsak večer sva končala ob veliki porciji sladoleda. In rezultat je Vauuu. Mi je pa všeč, da se še vedno javljamo in nekaj migamo. Pa če ne drugega vsaj težo držimo kolikor toliko na cifri.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
30.6.2010 7:42:34   
jer.za.
Hej!

Tudi od mene en lep pozdrav. Tudi mi smo bili štiri dni na morju..bilo je super, ravno prav vroče, le morje bi lahko imelo za moje pojme kakšno stopinjo več.
Moji kilogrami stojijo. Kljub vsakodnevnim porcijam sladoleda...samo da ne gre gor pa sem zadovoljna.

Gibam se še vedno ogromno, danes sem ob pol šestih vstala in šla za eno urco tečtuser posted image . Zdej pa pijem kavico, pa  s tamalo hčerkico se crkljava, je doma ker ima anginouser posted image user posted image .

Pigy, uživaj v mini dopustu!

2 violina, vav Rovinj, superca!

Pozdravček!

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
30.6.2010 22:30:18   
lunca14
Da še jaz malo uletimuser posted image ,no jaz ne grem nič na dopust,ker mamo skoz neko gradnjo doma,trenutno je projekt bazen.Drugače sem pa tud jaz dobila kako kg gor ta teden,ker sva bla s tamalim en teden v bolnici je mel plučnico,in je gibanje odpadlo,pa jedla sem bolj tako neprimerno hrano tisto kar on ni pojedel,in to je blo vedno krompir in kruh,no danes sem šla spet tečt,si pa moram nabavit nove teniske,ker te so že čisto raspadle.

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
30.6.2010 22:43:13   
lunca14
user posted image no a nam ne bo še ratalo na novo stran pridetuser posted image

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
30.6.2010 22:43:55   
lunca14
user posted image zdej pa morauser posted image

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?