Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Wannabemommy (x. krog)
(x. krog)
ne zafrkava in samo zamuja. Sicer pa so moji znaki res boleče in težke prsi, rahlo špikanje v maternici in še en prav hecen - vse kar pojem ima na koncu grenak okus...to se mi še nikoli ni zgodilo...in imam dober občutek glede vsega skupaj upam samo, da me ne razočara ker potem bo spet jok. Čeprav jokala sem že kakšen slab teden nazaj ko je bil mali mali rjavi izcedek (tri kapljice) in sem mislila, da se je že vlila...samo očitno še ne...
.. mogoče pa počakam vsaj do pojutrišnjem, da prišparam test, ker imam tokrat res slab občutek da ne bo nič... nimam nobenih znakov, edino danes mi je bilo rahlo slabo, samo sem se odločila da ne bom vse pripisovala znakom, tko da bomo vidli.
.. namreč prvič ko sem zanosila sem imela prav tako pregled ščitnice... no javim jutri ali v sredo...
.... zdej pa sem edino malo zaskrbljena, ker sem pred tem imela izvenmaternično,... samo morem bit pozitivna :)... zdej ste pa na vrsti ostale... dejmo še kaj
in sladkega pridnega živahnega in prikupno lumpastega
ti želim.
in seveda zdravega
, šele ko mi res pokaže ovulacijo, bova po tem ene par dni vsak dan. Tako mi je v prvo uspelo. Ah, pa pomoje bom še krvomočnico nabavila, pa jo pila do ovulacije